Erkeklere dürüstlük yaramıyor bir kez daha gördük. İnsan kendi için , kendi karakteri için dürüst olmalı orası ayrı ama bu erkeklere her haltı yapıp onları kandıran kadın mustahak. Sen yemeğe gittiğini açık açık söyleyip dürüstlük yaptın kötü oldun ya, başkası olsa o yemeğe giderdi oradaki erkekle başka haltlarda yapardı ama sevgilisi sorunca "evdeyim aşkım yaa" diyerek yalanı yapistirirdi ama erkek arkadaşının gözünde evden çıkmayan dört dörtlük namuslu kız olurdu . Haa bu erkeklere müstahak. Senin dürüstlüğün fazla gelmiş ona merak etme iki gün sonra arkasından her b*ku yiyip, yüzüne kakari kikiri olan birini bulur rahat eder, layiğı o çünkü. Karaktersizsen karaktersiz birini bulacaksin.
Bu arada fazla takılma benim kaç senelik sevgilim her Allah'ın günü sen bana Allah'ın lütfusun derken , evlenme teklifi ederken bir süre sonra karakterimden dem vurup gitti. Sanki senelerdir başkası vardı hayatında, senelerdir karakterime hayran oldugunu, cok duzgun biri oldugumu diyen kisi, yok efendim trip attin yok efendim şunu dediydin vs vs. Gitmek isteyince her türlü ikna ediyor bunlar kendilerini. O zaten böyleydi , şöyleydi bana uygun degildi diyerek.
Önce herkes kendi karakterine baksın. Seni , beni sevecek adam da biz olduğumuz için sevsinler. Ayrılık normal de , saçma sapan sebeplerle senin karakterin böyle diyerek kimseyi karalamaya gerek yok. Ayrılırken insanın karakteri belli olurmuş aynen öyle , ben eski sevgilimi ayrılırken tanıdim dedikleri ile , senelerce taniyamamisim. Senin de öyle olmuş. Boşver bu da ders olsun de geç . Artık kimseye koşulsuz inanmamayı öğrendim ben , sen de öğrenmiş oldun. Tecrübe oldu.