O zaman sen yalnız kalacaksın...

Konuyla ilgisi yok ama bir sey dikkatimi cekti sizin gecen yil bu zaman 4 yillik iliskiniz vardi suan 1.5 yillik nasil oluyor?
Ohoo ona kalırsa aile şirketinde 15 bin tl maaşla çalışıyordu bir konusunda, sonra 2 konu sonra işten ayrıldım canım sıkkın yazmış. Babası kovdu galiba. :KK45: Ay neyse konu dışı yiyeceğim. :duduk:

“Her zaman, her şeyde önceliği bendim” demişsiniz. Ailesinden, annesinden de mi öncelikli olmak istiyorsunuz?
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, üzgünüm...

Kibarlığı bir kenara bırakmam gerekirse de şöyle sorarım:
Kendinizi ne sanıyorsunuz? :KK51:

Tabii ki annesiyle kalacak.
1.5 aydir gormemis.

Kendini simdiden bu kadar dunyanin merlezine koyma

Yalniz kalmak istemiyorsan sen de git ananla babanla.;)
O senin ve senin ailenin sorunu
Sevgilinin degil.

Sevgiliniz haklı. Adamların annesiyle itişmeyin bir zahmet. Her konuda öncelik niye siz oluyorsunuz? Yarın birgün ayrılırsınız, evlenirsiniz boşanırsınız. Sizden geçebilir yani sevgiliniz. O annesi haberiniz olsun...

Bakarsiniz ilerde bir oglunuz olur, boyle bir durumla karsilasinca sevgilisini tercih eder, siz yalniz kalirsiniz :) hatta sizi tercih etmeye kalkarsa engellersiniz onu, kizcagiz yalniz mi kalsin :)

Ne tuhaf bir konu sahibi insanlar nasıl böyle bir ruh haline giriyorlar garip

Siz hep önceliğin sizde olmasına alışmışsınız bir dediğiniz yapılmayınca hemen trip atmaya başlamışsınız yani biraz mantıklı olun çocuğun o gün annesi geliyormuş o da yokmuş epeydir neden bıraksın annesini küçük çocuk değilsiniz evde tek kalabilirsiniz mızmızlanmaya gerek yok ki o da az zaman geçiriyormuş annesiyle. Hem aileniz hep gidiyormuş hep kalıyorsunuz da şimdi mi.kalamıyor musunuz yok her dediğimi.yapan kişi.şimdi yapmıyor falan her zaman sizin emrinize amade mi olacak

Canım sevgiline bir mesajım var iletirsen sevinirim :KK66:
Aklı varsa acilen senden ayrılsın, şehir değiştirsin, hatta ülke değiştirsin, hatta ve hatta gezegen değiştirsin ;) zira çekilecek dert değilsin. Ki zate insanlar neden sizin gibi yaşam formlarına katlanır anlamak cidden güç.

Ne saçma! Üstelik erkek arkadaşınızı aileniz evde yokken evinize almanızda ayrıca bi genişlik. Gerici gibi görünebilirim ama hiö tavsip etmediğim şeyler. Burdan erkek arkadaşınıda kutluyorum. Doğru karar! Zira annesini görmemiş uzun zamandır ve bi süre daha göremiyecek. Bnde olsam annemi seçerdim yada karşı tarafa annesine gitmesini özellikle söylerdim.

Erkek arkadaşımla evlilik yolunda ilerliyoruz 1.5 yıldır birlikteyiz.
Her zaman herşeyde önceliği bendim ama dün yaşanan bi konuşma beni üzdü.
Babamın işi dolayısıyla annem ve babam bazı haftasonları il dışına çıkıyorlar. Pazar günü de il dışına çıkmaları gerekiyor, bir gece kalıp gelicekler.
Ben de erkek arkadaşımla konuşurken ben yalnız kalıcam birlikte kalalım dedim.
Onun da annesi yoktu epeydir.
Annem de geliyor üçümüz kalalım dedi.güldü.Ben de üçümüz kalamıcağımızw göre dedim. O zaman sen yalnız kalacaksın dedi gülerek.
Annem de 1.5 aydır yok, pazar günü gece gelicek almaya gidicem, perşembe günü de yine olmayacak yurtdışına çıkıcak dedi.
Her dediğimi yapan önceliği ben olan insan nasıl böyle düşünür.
Çok canım sıkıldı seslenmedim sizce kim haklı ??

E normal ama şimdi annesinin ilk geldiği gün yalnız mı bıraksın?

Evde yalnızım diyosun ve gelmiyor ilginç.
Ayrıca annesini almaya yine giderdi.annemi sevgilimi tabi ki annedir o konuda yorum yapmıyorum ama.
Gelmiyorsa başka bişey vardır.yoksa koşa koşa gelmesi lazım:)))

Iyi de duruma gore degisir oncelikler, her ama her kosulda senin dedigini yapamaz.. Kaldi ki bu durumda kimseyi atip tutmamis, mantikli olan durumu tercih etmis.. Kadın ne zamandir yokmus, bi kac gun kalip gidecekmis, ne desin simdi annesine? Olayi alakasiz yerden tutup elmayla armudu karistirmanin manasi yok linda..

Ne bekliyorsun? Bugun seni annesine degisen yarin da baska birini sana degisir. Tabi ki de sen haksizsin.

Back
X