- 23 Şubat 2023
- 145
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Firework27
-
İlk zamanlar söylerdi bak şunu aldım bak bunu beğendim diye ama son zamanlarda söylemeden aynı şeyleri almaya başladı ve beni rahatsız etmeye başladıİnsan muhakkak ki arkadaşından ilham alır ve her parçasına o ilham yansıyabilir.
Ama adet , renk vb. şeyler aynı olmaz.
Psikolojik bir hastalık bile denebilir buna bence . Ben şahsen böyle birinden korkardım.
Ayrıca yakın olsaydınız o böyle birşey yapmazdı, sen ciddi manada yakın hissetseydin ilk taklitte bu konuyu açık iletişimle çözebilirdin.
Aldığın şeyi beğenir ve nerden aldığını sorar ve alır budur esinlenmekYa siz arkadaşsınız.. Böyle birbirinizden esinlenebilecek kadar samimisiniz diye düşünüyorum.
Birbirinizi Seviyorsanız böyle şeyler sizi rahatsız etmemeli
Nasıl olur anlatır mısınız?
İlham alması için sizden izin almasına gerek yok.Aldığın şeyi beğenir ve nerden aldığını sorar ve alır budur esinlenmek
Habersiz her şeyinin aynısından alınca görüşürüz
Allah aşkına her senenin modası üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Yani sizin de gidip bir mağazadan aldığınız şey farklı değil o sene pek çok kişiye sunulan bir popüler kültür öğesi aynı zamanda.Bazıları bu durumu anlamıyor, kendine has tarzı ve karakteri olan insanları rahatsız eder bu durum
''x ben senden gördüm esinlendim evime bunu bunu aldım haberin olsun'' gibi bir şey mi demesi gerekiyordu?Habersiz her şeyinin aynısından alınca görüşürüz
Sanırım bu bana daha iyi gelecekOlay bir çok insan için düşündüğünüz kadar rahatsız edici değil aslında. Siz bu derece rahatsız olduysanız araya mesafe girsin.
Sen kendi elinle bir sürü seçenek sunmuşsun zaten dediğinle çelişiyorsun, ayrıca ben modayı takip eden biri değilim özellikle de popüler kültür kölesi değilim çok şükür, gülücük sempatik gösteriyorsa ben de güleyim hanımefendiAllah aşkına her senenin modası üç aşağı beş yukarı belli oluyor. Yani sizin de gidip bir mağazadan aldığınız şey farklı değil o sene pek çok kişiye sunulan bir popüler kültür öğesi aynı zamanda.
Kedi beslemek de çok farklı değil. Hayvan beslemek isteyenler için dört seçenek var zaten kedi köpek kuş balık
Kedilerin de göz rengi yine aynı şekilde mavi yeşil ve kehribar zaten.
Kendinize farklılık atfediyorsunuz anlıyorum ama şu yüzyılda çok farklı yaşayamıyoruz yani.
Ben on sene önce evlendiğimde herkesin paralel mobilyaları oldu o sene onlar trenddi. Bu sene evlenenler için de bu geçerli yani
O kadar işsiz güçsüzüm ki 3 mesleğimi de 4 4lük icra etmiş biriyim ayrıca sen yakın arkadaşı sınır ihlali ve rekabet olarak tanımlıyorsan bilemem ama benim anlayışım bu yönde değil''x ben senden gördüm esinlendim evime bunu bunu aldım haberin olsun'' gibi bir şey mi demesi gerekiyordu?Çok mu işsiz güçsüz bir insansınız da buna takılıp dert ettiniz cidden? Size göre normal değilse mesafeyi koyarsınız. Ama yakın arkadaşlıkta bu değildir he haberiniz olsun. Hiç mi başkalarından görüp bir şey almıyorsunuz? Fikirler değişir. Bunu sorun etmekte ayrı bi ilginç sizin gibiler ''YAKIN ARKADAŞ'' yapmasın mümkünse
kehribar gözlü beyaz tekirmi varKonuyla ne alakası var bilmiyorum ama hayır cins değiller tekir sokak kedisi yani
Bence siz bu kişinin arkadaşlığından emin değilsiniz ya da siz ona samimi niyet beslemiyorsunuz. Aksi halde böyle düşüncelere kapılmazdınız.Çok uzatmadan örnek vererek açıklamak istiyorum durumu.
Benim 6 yıllık bir kız arkadaşım var ve çok samimiyiz her şeyimizi biliriz
Son 1 yıldır ikimiz de evliyiz, beni rahatsız eden bir çok konu oldu. Sanki beni taklit etmeye başladı.
Eve iki tane beyaz kehribar gözlü yavru kedi sahiplendim kendisi de iki tane beyaz kehribar kedi sahiplendi (hadi diyelim tesadüf)
Evime aldığım halıların aynısının başka rengini aldı
Koltuk örtümün aynısını aldı
Sürekli 100 gram altınları olduğundan bahsediyordu
Bu da yetmedi ben altın küpe alacağımı söyledim fikrini aldım ben almadan gidip kendisi almış (sözde altın hiç sevmeyen biriydi)
Ben altın bilezik aldım gitti kendisi de aldı (hadi buna da tesadüf diyelim)
Az önce yüzük konusu açıldı ben tek taş takmıyorum saçıma takılıyor dedi ve ben aldığım yüzüğü (tektaşı) gösterdim bende alıcam zümrüt olanından dedi
Yani diyeceksiniz ki niye her şeyini paylaşıyorsun Yakın arkadaşım çünkü insan mutluluğunu başka kimle paylaşır ama insan Bi tuhaf olmuyor değil ve ben çoğunu sonradan gördüm
Sizce nasıl bir tutum sergilemem lazım sinirime dokunmaya başladı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?