- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.201
Bir dahaki sefere daha fazla bekleteyim o zaman.Canım işte dediğim gibi yap kuru mayayı sütle açarsan aynı yaş maya gibi kabarıyor
Bende çok seviyorum ama evde insanın kendi yapıp yemesi daha iyi oluyor.Ayyyyy benim de canın istiyor valla yanına da Rus salatasıııııı ımmmmmmmmm❤❤❤❤
Evet canımmmmm ayyyyyyy bugün yapsam mı yaaaa orucum da canım herşeyi istiyorrrrrBende çok seviyorum ama evde insanın kendi yapıp yemesi daha iyi oluyor.
Dışarda sanki iyi haslayamiyorlarmis gibi geliyor
Bir de bazen 1 yemek istiyorum bazen 3..
Canım kurufasulye yiyomusun cok iyi süt yapiyo test edilip onaylandiAyyy deme öyle
Süt yapar diye yiyorum. Neden yiyemiyorsun ki?
Bu arada hurma diyeti nasıl gitti?
O hazir makarna bağımlılık yapiyo kiiiizzzNoodle midir nedir acayip sardım tüm öğünlerde onu yemek istiyorum ya kahvaltıda da yer mi bi insannnkızıma bişeyler yapmam lazim hicbi fikrimde yok biraz bulgur varrr
Eşime yumurta salatası kahvaltılık çay hazırlıycam,
Evde hepimiz ayri bişey yiyo.bakalım takipteyim
Yaa kesinliklee canim bide yiyorum yiyorum sanki hic yememis gibi daha yiyesim geliyoO hazir makarna bağımlılık yapiyo kiiiizzz
Ay bizde bir ara fena sarmıştık.fena bağımlılık yapiyoNoodle midir nedir acayip sardım tüm öğünlerde onu yemek istiyorum ya kahvaltıda da yer mi bi insannnkızıma bişeyler yapmam lazim hicbi fikrimde yok biraz bulgur varrr
Afiyet süt olsun canım benim. Keyifle ye...bebişin için tabi ki yiyeceksin.Ayyy deme öyle
Süt yapar diye yiyorum. Neden yiyemiyorsun ki?
Bu arada hurma diyeti nasıl gitti?
Allah Kabul etsin benimde 3 günüm var borç. Tutsam da çıksa aradan mutlu olucamEvet canımmmmm ayyyyyyy bugün yapsam mı yaaaa orucum da canım herşeyi istiyorrrrr
Ayyy ne güzel az benim 11 gündü 5 i gitti geriye 6 gün kaldı inşallah bitiririm sağol canımAllah Kabul etsin benimde 3 günüm var borç. Tutsam da çıksa aradan mutlu olucam
Ayyyyy o nuddle keyfi hepimizde var ben çok sevmiyorum ama o gün ailecek noddle keyfi yaptık valla bi de eşim sosisli ve yumurtalı yaptı muhteşem olduNoodle midir nedir acayip sardım tüm öğünlerde onu yemek istiyorum ya kahvaltıda da yer mi bi insannnkızıma bişeyler yapmam lazim hicbi fikrimde yok biraz bulgur varrr
Zaten 3 paketi felan ancak doyuruyo canımYaa kesinliklee canim bide yiyorum yiyorum sanki hic yememis gibi daha yiyesim geliyoacayip bişeyy yaa
Evet canım katılıyorum normal makarna yiyemez oldumAy bizde bir ara fena sarmıştık.fena bağımlılık yapiyo
Ay bende pırasa yaptımKızlar benim menümde de
Etli pırasa (ilk defa yapıyorum normalde zeytinyağlı yapıyorum böyle pek sevmem ama canım istedi nedense))
Makarna
Salata
Yoğurt
Gelin pastası
Haha aynenn canım dün markette kucağımı doldurdum eşim tuhaf tuhaf bakiyo bukadarı napcan diye utandım biZaten 3 paketi felan ancak doyuruyo canım
Ya ben normalde pırasıyı sadece zeytinyağlı severim etki sevmem ama nedense canım istedi inşallah yerimAy bende pırasa yaptımdünkü sosisten sonra sağlıklı beslenme koymak lazım araya
Ayyyyy benim kızım da böyle yaaaaa dur demesem ha bire alıyor,,, kızıma kızmayayım bariHaha aynenn canım dün markette kucağımı doldurdum eşim tuhaf tuhaf bakiyo bukadarı napcan diye utandım bi
Merhaba canım.. eline sağlık. Bende fırında püreli köfte yapacağım..Günaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@Lices_s
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?