Ayyyyy benim de canın istiyor valla yanına da Rus salatasıııııı ımmmmmmmmm❤❤❤❤
Bende çok seviyorum ama evde insanın kendi yapıp yemesi daha iyi oluyor.
Dışarda sanki iyi haslayamiyorlarmis gibi geliyor
Bir de bazen 1 yemek istiyorum bazen 3..

Bende çok seviyorum ama evde insanın kendi yapıp yemesi daha iyi oluyor.
Dışarda sanki iyi haslayamiyorlarmis gibi geliyor
Bir de bazen 1 yemek istiyorum bazen 3..
Evet canımmmmm ayyyyyyy bugün yapsam mı yaaaa orucum da canım herşeyi istiyorrrrr

Noodle midir nedir acayip sardım tüm öğünlerde onu yemek istiyorum ya kahvaltıda da yer mi bi insannn kızıma bişeyler yapmam lazim hicbi fikrimde yok biraz bulgur varrr
Eşime yumurta salatası kahvaltılık çay hazırlıycam,
Evde hepimiz ayri bişey yiyo.bakalım takipteyim

O hazir makarna bağımlılık yapiyo kiiiizzz

Ay bizde bir ara fena sarmıştık.fena bağımlılık yapiyo

Ayyy deme öyle
Süt yapar diye yiyorum. Neden yiyemiyorsun ki?
Bu arada hurma diyeti nasıl gitti?
Afiyet süt olsun canım benim. Keyifle ye...bebişin için tabi ki yiyeceksin.
Hurma diyetine iki gün dayanabildim. Yarım bıraktım. Hafta içinde -700 zor gördüm. Bir hafta yapılması gerekiyormuş denedim olmadı...

Ayyyyy o nuddle keyfi hepimizde var ben çok sevmiyorum ama o gün ailecek noddle keyfi yaptık valla bi de eşim sosisli ve yumurtalı yaptı muhteşem oldu

Kızlar benim menümde de

Etli pırasa (ilk defa yapıyorum normalde zeytinyağlı yapıyorum böyle pek sevmem ama canım istedi nedense))
Makarna
Salata
Yoğurt
Gelin pastası
Ay bende pırasa yaptım dünkü sosisten sonra sağlıklı beslenme koymak lazım araya

Ay bende pırasa yaptım dünkü sosisten sonra sağlıklı beslenme koymak lazım araya
Ya ben normalde pırasıyı sadece zeytinyağlı severim etki sevmem ama nedense canım istedi inşallah yerim
Haha aynenn canım dün markette kucağımı doldurdum eşim tuhaf tuhaf bakiyo bukadarı napcan diye utandım bi
Ayyyyy benim kızım da böyle yaaaaa dur demesem ha bire alıyor,,, kızıma kızmayayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…