- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.221
Ohh afiyet olsunnn canımmAyyyyy o nuddle keyfi hepimizde var ben çok sevmiyorum ama o gün ailecek noddle keyfi yaptık valla bi de eşim sosisli ve yumurtalı yaptı muhteşem oldu
Kızma valla canim insanın aldıkca alasi geliyoYa ben normalde pırasıyı sadece zeytinyağlı severim etki sevmem ama nedense canım istedi inşallah yerim
Ayyyyy benim kızım da böyle yaaaaa dur demesem ha bire alıyor,,, kızıma kızmayayım bari
Ama sağlıklı değillllllKızma valla canim insanın aldıkca alasi geliyo
Ay evet yaa oda var. Benim kız da beğenmedi tadıniAma sağlıklı değillllll
Benim küçük cadı bile ablasından görünce buuu diyerekten istiyor yaaaaAy evet yaa oda var. Benim kız da beğenmedi tadıni
Ben etli hiç denemedim hayatımda.Ya ben normalde pırasıyı sadece zeytinyağlı severim etki sevmem ama nedense canım istedi inşallah yerim
Kuru fasulye bana dokunuyor.Canım kurufasulye yiyomusun cok iyi süt yapiyo test edilip onaylandi
Bende zeytinyağlı pırasayı daha çok severim. Etli nasıl olacakKızlar benim menümde de
Etli pırasa (ilk defa yapıyorum normalde zeytinyağlı yapıyorum böyle pek sevmem ama canım istedi nedense))
Makarna
Salata
Yoğurt
Gelin pastası
Teşekkür ederim canımAfiyet süt olsun canım benim. Keyifle ye...bebişin için tabi ki yiyeceksin.
Hurma diyetine iki gün dayanabildim. Yarım bıraktım. Hafta içinde -700 zor gördüm. Bir hafta yapılması gerekiyormuş denedim olmadı...
Ellerine sağlık canım. Merak ettimMerhaba canım.. eline sağlık. Bende fırında püreli köfte yapacağım..
İnşallah yerim. BakacazBen etli hiç denemedim hayatımda.
Kendin yaptigina göre yersin diye düşünüyorum
Etli nohutlu yapıyor canım annem sulu oluyor biraz normalde sevmem ama bugün canım istediKuru fasulye bana dokunuyor.
Bende zeytinyağlı pırasayı daha çok severim. Etli nasıl olacak
Sağol cnm.. açıkçası bende merak ediyorumEllerine sağlık canım. Merak ettim
Ven cicegi bugun pisirdim kuzum yayla corbasi ve makarna var bndeGünaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@Lices_s
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksi06
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
Tskr ederim canim :)Eline sağlık canımPrensesAnnesi_
Ven cicegi bugun pisirdim kuzum yayla corbasi ve makarna var bnde❤
Ellerinize sağlık kızlarKolay gelsin hanımlar.:)
Yogurt corbasi
Patates yemegi
Makarna
Salata bugunluk bu kdr
Benim yerime de kızBugüüüünn balık yapıyorum mis gibi fırında levrek. Bir de yanına marul salatası bol havuçlu.
Kolay gelsin canım.Net bitti kızlar bugünden yazayım bende yarın tavuk ciğeri pirinc pilavı salata yapcam . Belki patatesde kızartırım yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?