- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.241
Ben de acıktım. Ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Uyumak istiyor.Ayyyyy bende bu boğaz olduktan sonra zor kilo veririm
Kalktım kendime hot dogyaptım yicem
Yaaaaaaa kızlar uyumadı mıBen de acıktım. Ama canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Uyumak istiyor.
Küçük uyumuştu meme için uyandı. Büyük de daha yeni uyudu.Yaaaaaaa kızlar uyumadı mı
İyi bari hadi sende uyu dinlen canımKüçük uyumuştu meme için uyandı. Büyük de daha yeni uyudu.
Inşallahİyi bari hadi sende uyu dinlen canım
Yaaaaaa babasına versen durmaz mı büyük kaç yaşındaydıInşallah
Sözleşmiş gibi sirayla uyandiriyorlar gece beni.
6 yaşında. Çoğu zaman babası ilgileniyor ama bu aralar kıskançlık had safhada. Kolu alçılı olunca küçüğü yanımda yatırmaya başladım.Yaaaaaa babasına versen durmaz mı büyük kaç yaşındaydı
Anladım canım aslında büyükmüş de neden geceleri uyanıyor ki6 yaşında. Çoğu zaman babası ilgileniyor ama bu aralar kıskançlık had safhada. Kolu alçılı olunca küçüğü yanımda yatırmaya başladım.
Salı günü çıkardık. Ama gece kolunu çarpmasın diye tamamen iyileşene kadar biraz daha kalsın dedik.Anladım canım aslında büyükmüş de neden geceleri uyanıyor ki
Küçüğün daha alçısı çıkmayacak mı canım
Anladım canım dikkatli olun o zamanSalı günü çıkardık. Ama gece kolunu çarpmasın diye tamamen iyileşene kadar biraz daha kalsın dedik.
Sen yorulmada ben mi yorulayım kızSlm kızlar Günaydın. Dünkü bezelye bitmedi. Bugün yeriz inşallah .dün akşam ani misafirim geldi aslında bu akşam Gelecekledi işleri varmış dün geldiler.ben ikindin kadar evde yoktum.eşim aradı bu akşam gelcekler diye.dolapta kedidili pastası vardı.hemen poğaça hamuru mayaladım. Poğaça yaptım.hazır bişe lerde alırdım eşime.bugünde arkadaşım gelecek dünden poğaça var.birazda bulgurlu patatesli köfte yapcam.son günlerde çok yoruldum.bir yandan nezleyim.şuann sağ avucumun içi sızlıyo☺o nasıl bişeyse.yarın akşam gezmeye gidecez.gündüz full dinlenmek istiyorum
gunaydiin..Günaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemi
pembepepe08
@Mozaikleon
Afiyet olsun canımgunaydiin..
menüm pırasa yemeği ve tavuklu sehriye corbası cikolatali milföy böreği..
Bugün makarna günü nasıl bir çeşit yapsam bilemiyorum..Günaydın
Dünkü yemeklerim duruyor. Kızım kakaolu kurabiye istedi, sadece onu yapacağım. Siz ne yapıyorsunuz kızlar?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko ameliyat oldun mu?
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
Firinda kaşarlı burgu makarnaBugün makarna günü nasıl bir çeşit yapsam bilemiyorum..
Makarna yap istersenHiç fikrim yok bugün arkadaşlardan kopya cekcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?