- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.261
Benim oglan 6 bucukta uyandi kendime gelemiyom hic yemek felan yapasim yokGünaydın
Dünkü yemeklerim duruyor. Kızım kakaolu kurabiye istedi, sadece onu yapacağım. Siz ne yapıyorsunuz kızlar?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko ameliyat oldun mu?
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Benimki de 7 de uyandıBenim oglan 6 bucukta uyandi kendime gelemiyom hic yemek felan yapasim yok
Senin bebis gündüz uyursa uyu hemen benim danam uyumazBenimki de 7 de uyandı
Uzin zamandirda fırında makarna yapmadim aslında güzel fikir teşekkürlerFirinda kaşarlı burgu makarna
Makarna yap istersen
Tamamdır makarna kolayFirinda kaşarlı burgu makarna
Makarna yap istersen
Ya bişe sorcam. Yarınki misafirlere ilk defa gidecez. Onlar bize gelmişti. Gelirken kadın evde pasta falan yapıp getirmişti.ben ne yapsam acabaGünaydın
Dünkü yemeklerim duruyor. Kızım kakaolu kurabiye istedi, sadece onu yapacağım. Siz ne yapıyorsunuz kızlar?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Tatlı, çikolata veya yaş pasta götürebilirsin. Evden götürmek istersen de brovni güzel olurYa bişe sorcam. Yarınki misafirlere ilk defa gidecez. Onlar bize gelmişti. Gelirken kadın evde pasta falan yapıp getirmişti.ben ne yapsam acaba
Olabilir bi düşüneyim☺Tatlı, çikolata veya yaş pasta götürebilirsin. Evden götürmek istersen de brovni güzel olur
Ben eşime yemeğe çıkalım dedim tamam dedi ama benim dediğim restorabi istemiyor ne yapacağız bilmiyorim büyük ihtimal kebapciya gideriz çocuklar çok seviyor çünküGünaydın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Heh yarin rahat olayim diyosun sonra gene duramiyosun birak bisey yapmana gerek yok meyve yada hazir tatli alir gidersiniz kc gndur yorulmussun zaten hastaymissinda ne gerek varYa bişe sorcam. Yarınki misafirlere ilk defa gidecez. Onlar bize gelmişti. Gelirken kadın evde pasta falan yapıp getirmişti.ben ne yapsam acaba
Günaydın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
Afiyet olsun canım. Listeye devam mı?dünden kalan patlıcan türlü yemegi :)
Bugun eşim yarım gün çalışıyor. Birazdan hazırlanıp onunla bulışacagız :) önce oyun parkı arkasından noodle yemeye ☺☺
Şanslı şeyler sizi. Hiç kıskanmadım zaten, hem kıskanacak ne varBen eşime yemeğe çıkalım dedim tamam dedi ama benim dediğim restorabi istemiyor ne yapacağız bilmiyorim büyük ihtimal kebapciya gideriz çocuklar çok seviyor çünkü
İyi eğlencelerBugun ki menum gorumcemin menusuoraya gidecegiz aksama menuyu yazarm gidince
Afiyet olsun canım, yeter tabiFırında tavuk patates yapcam yanına pilav salata turşu kola yada meyvesuyu yeter ya belki bide tarator yaparım
Ben de çok yorgunum yaa. Çocuklar uyumuyorlar ki ben de dinleneyimBenimde dünden yemeğim kaldı.. tatlı yapasım var ama çokta yorgunum belki bir kek çırparım..:)
Akşam yedin mi sosislini?Benim de dünden yemeğim var ama büyük kızım yemez ona da sosis filan pişiririm artık
Oooo maşallah bugün çok hamaratsınSevzeli mercimek corbasi
Kuzu kapama
Et suyuna pirinc pilavi
İspanakli gul boregi
Halka tatli
Geçmiş olsun canım.Fesleğenim rahatsızım biraz eşim de f....market var burda sahipleri B.M market zinciri ile aynı sizde var mıdır bilmem...
H.r..s marka kıymalı Boşnak böreği getirdi onu pişirdim oğlana da döner... yalnız börek aşırı lezzetliydi tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?