- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.801
Menünün en güzeli annenin yaptığıdır annem bizde. Köfte yapacak diye konuştuk sabahKızlar ders çalışıyordum. O yüzden etiket yapamadım. Benim menüm tarhana çorbası, fırında tavuk patates, salata, yoğurt.
Siz neler yaptınız?
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Kaç yaşına gelirsen gel anne yemeğiMenünün en güzeli annenin yaptığıdır annem bizde. Köfte yapacak diye konuştuk sabah
kac yasinda kizin canim boyla orantili kilosu boyu uzun oldugu icin hic fazlasi yok gostermiyo kilosunu ama mesela ayaklari 29 numara boyu uzun iri birazOy masallah benim kizim 14 300benmki cok zayif sennkide biraz fazla mi ne goruntude nasil gerci onada bakmak lazm ..
Benmki hic kahvalti yapmiyor desem yeri
Yemeyince cok kotu oluyo ya benim oglumda sebze felan yemiyo asla hatta iki yas civarinda surekli oguruyodu hep ayni seylri yemek istiyodu 3 yasina girdiginde yemesi daha cok duzeldiOy masallah benim kizim 14 300benmki cok zayif sennkide biraz fazla mi ne goruntude nasil gerci onada bakmak lazm ..
Benmki hic kahvalti yapmiyor desem yeri
3 yasini doldurdu eylulde cnm senle ayni diye dedim zaten masallah baya iri bence sennki benm kiz 25 no giyiyor 1 yas civari asiri zayifti simdilerde gene iyi sanirim o hallere gore de ... peynir yemiyor et tavuk bugun severek yese yarin bulsa yemez makarna pilav asla hayir demez bide tarhana bunlarla yasiyor genel olarak ... ssrma vs sever iste balik bazen... cok istahli diyemem zar zor yogurt yedirmwye calisiyorm hergunkac yasinda kizin canim boyla orantili kilosu boyu uzun oldugu icin hic fazlasi yok gostermiyo kilosunu ama mesela ayaklari 29 numara boyu uzun iri biraz
Kuzum bulup ekran görüntüsü atayımOo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsın
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık
Çorbayı blenderden geçirince yiyorlar ama görünce yemiyorlar
Aslında çocuklar dolmayı çok sever.
Ellerine sağlık canım. Fırında tavuk, kofte yaptım ama hic et yapmadım. Nasıl yapıyorsun ? Önce hasliyor musun?
Şahane görünüyor
Ellerine sağlık canım. Müsait olunca tarifini alabilir miyim?
Ellerine sağlık kuzucukkk
Sağol balimAfiyet olsun canım muhteşem görünüyor
Ya aynilarmis gercekten. Az yese de saglikli seyler yesin canim önemli olan o. Kiz zaten ince yapili olsun daha iyi bence benim ki dana basketbolcu ol tamam mi oglum diyorum yerleri silen olacakmis avm de yemek bolumunde varya orda görüyo kafayi takti onu olacam diye3 yasini doldurdu eylulde cnm senle ayni diye dedim zaten masallah baya iri bence sennki benm kiz 25 no giyiyor 1 yas civari asiri zayifti simdilerde gene iyi sanirim o hallere gore de ... peynir yemiyor et tavuk bugun severek yese yarin bulsa yemez makarna pilav asla hayir demez bide tarhana bunlarla yasiyor genel olarak ... ssrma vs sever iste balik bazen... cok istahli diyemem zar zor yogurt yedirmwye calisiyorm hergun
Yaa cok tatli evet eskisine gore gene iyi benm kiz da normali 16 17 kg filan sennki de normaljn ustunde ama dedgn gbi saglk en onemlisi ... en bastan beri zarif yapili benm kiz millet emzirir ayda 800 gr 1 kg alirdi bebwkleri benimki en fazla 440 gr aldi bi ay genelde de 300 gr alirdiYa aynilarmis gercekten. Az yese de saglikli seyler yesin canim önemli olan o. Kiz zaten ince yapili olsun daha iyi bence benim ki dana basketbolcu ol tamam mi oglum diyorum yerleri silen olacakmis avm de yemek bolumunde varya orda görüyo kafayi takti onu olacam diye
Evet pratik oluyor aslında .işte kıymayı iyi yogurmak önemli .ilk yaptığımda tutturamamistim pişerken çok dağılmıştı.sonraki yaptıklarında düzelttim.
Sağol cnm. Tavsiye ederim güzel oldu gerçekten..O zaman ellerine sağlık canım. Afiyet olsun
Sağol canimOhhhhhhhh afiyet olsunnnnn
Gözün aydın olsun o zaman canım.Evet pratik oluyor aslında .işte kıymayı iyi yogurmak önemli .ilk yaptığımda tutturamamistim pişerken çok dağılmıştı.sonraki yaptıklarında düzelttim.Çok şükür misafirlerimi de ugurladim
Kız mesajının bildirimi gelmemişKaşarlı mantar patates kızartması humus brokoli salatası
Oyyyy maşallah sübhanallahkac yasinda kizin canim boyla orantili kilosu boyu uzun oldugu icin hic fazlasi yok gostermiyo kilosunu ama mesela ayaklari 29 numara boyu uzun iri biraz
Ayyy kıyamam yaaa, kim bilir hayalinde nasıl canlanıyor onlarıYa aynilarmis gercekten. Az yese de saglikli seyler yesin canim önemli olan o. Kiz zaten ince yapili olsun daha iyi bence benim ki dana basketbolcu ol tamam mi oglum diyorum yerleri silen olacakmis avm de yemek bolumunde varya orda görüyo kafayi takti onu olacam diye
Afiyet olsun canım.Bugun dünden kalanları yedik sadece ekstra salata ve çayın yanına cikolata soslu alman pastası yaptım :)
Yarınki menüde belli tavuklu tantuni ☺
BayılırımmmmmmmTantuniyi tavukla nasıl yapıyorsun
Sinir oldm kız ağızlarına kürekle vurasım geliyo böylelerinin
Teşekkür ederim canım
Sana kolay gelsin o zamanBayılırımmmmmmm
1-Tavuk göğüsü minik minik doğruyosun(hafif buzlu iken çok rahat doğranıyo)
2-Yumşayana kadar haşlıyosun (aşırı da yumuşatma kavururken dağılır)
3-Bol yağda baharatları atıp kavuruyosun kırmızı toz biberi bol atıyorsun ama
4- Çıtır ekmeği yağa bastırıp içine tavğundan koyuyorsun ve üzerine minik domates ve Maydonoz ekleyip kapatıyorsun
Aşırı lezzetli oluyor etten daha çok seviyorum ve hiç dışardan yemiyorum tantuni hep kendim yapıyorum
Hatta yarın yapayym menü belirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?