Oy masallah benim kizim 14 300 benmki cok zayif sennkide biraz fazla mi ne goruntude nasil gerci onada bakmak lazm ..
Benmki hic kahvalti yapmiyor desem yeri
kac yasinda kizin canim boyla orantili kilosu boyu uzun oldugu icin hic fazlasi yok gostermiyo kilosunu ama mesela ayaklari 29 numara boyu uzun iri biraz

Oy masallah benim kizim 14 300 benmki cok zayif sennkide biraz fazla mi ne goruntude nasil gerci onada bakmak lazm ..
Benmki hic kahvalti yapmiyor desem yeri
Yemeyince cok kotu oluyo ya benim oglumda sebze felan yemiyo asla hatta iki yas civarinda surekli oguruyodu hep ayni seylri yemek istiyodu 3 yasina girdiginde yemesi daha cok duzeldi

kac yasinda kizin canim boyla orantili kilosu boyu uzun oldugu icin hic fazlasi yok gostermiyo kilosunu ama mesela ayaklari 29 numara boyu uzun iri biraz
3 yasini doldurdu eylulde cnm senle ayni diye dedim zaten masallah baya iri bence sennki benm kiz 25 no giyiyor 1 yas civari asiri zayifti simdilerde gene iyi sanirim o hallere gore de ... peynir yemiyor et tavuk bugun severek yese yarin bulsa yemez makarna pilav asla hayir demez bide tarhana bunlarla yasiyor genel olarak ... ssrma vs sever iste balik bazen... cok istahli diyemem zar zor yogurt yedirmwye calisiyorm hergun

Kuzum bulup ekran görüntüsü atayım

Ellerine sağlık kuzucukkk
Afiyet olsun canım muhteşem görünüyor
Sağol balim

Ya aynilarmis gercekten. Az yese de saglikli seyler yesin canim önemli olan o. Kiz zaten ince yapili olsun daha iyi bence benim ki dana basketbolcu ol tamam mi oglum diyorum yerleri silen olacakmis avm de yemek bolumunde varya orda görüyo kafayi takti onu olacam diye

Yaa cok tatli evet eskisine gore gene iyi benm kiz da normali 16 17 kg filan sennki de normaljn ustunde ama dedgn gbi saglk en onemlisi ... en bastan beri zarif yapili benm kiz millet emzirir ayda 800 gr 1 kg alirdi bebwkleri benimki en fazla 440 gr aldi bi ay genelde de 300 gr alirdi

Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun
@adel8893 de ilk defa tepsi kebabı yapacakmış
Evet pratik oluyor aslında .işte kıymayı iyi yogurmak önemli .ilk yaptığımda tutturamamistim pişerken çok dağılmıştı.sonraki yaptıklarında düzelttim. Çok şükür misafirlerimi de ugurladim

Gözün aydın olsun o zaman canım.

Ben hiç denemedim.
Çok becerikli değilim yemek konusunda

Kaşarlı mantar patates kızartması humus brokoli salatası
Kız mesajının bildirimi gelmemiş
Sayfalara bakarken gördüm. Ellerine sağlık. Menün çok değişikmis
Oyyyy maşallah sübhanallah
Ayyy kıyamam yaaa, kim bilir hayalinde nasıl canlanıyor onları
Bugun dünden kalanları yedik sadece ekstra salata ve çayın yanına cikolata soslu alman pastası yaptım :)
Yarınki menüde belli tavuklu tantuni ☺
Afiyet olsun canım.
Tantuniyi tavukla nasıl yapıyorsun

Tantuniyi tavukla nasıl yapıyorsun
Bayılırımmmmmmm

1-Tavuk göğüsü minik minik doğruyosun(hafif buzlu iken çok rahat doğranıyo)
2-Yumşayana kadar haşlıyosun (aşırı da yumuşatma kavururken dağılır)
3-Bol yağda baharatları atıp kavuruyosun kırmızı toz biberi bol atıyorsun ama
4- Çıtır ekmeği yağa bastırıp içine tavğundan koyuyorsun ve üzerine minik domates ve Maydonoz ekleyip kapatıyorsun

Aşırı lezzetli oluyor etten daha çok seviyorum ve hiç dışardan yemiyorum tantuni hep kendim yapıyorum

Hatta yarın yapayym menü belirlendi

Sana kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…