Bende çok severim bak canım cekti

Yarına sende yap aklında bişe yoksa
Yarına gorumcegil gelcek büyük ihtimal yemeğe kalirlar aslında fırında tavuk patates vs dusunuyorum , bunu sonra da yapayım hem lavasinida yaparim sen yaptın mı lavaş falan canım

bunu anlattin ya inanilmaz canim çekti :)
çok lezzetli. ellerine sağlık.

Ay çocuğum çok hasta ya şu kış bitsin artık 3 aydır hasta cocukkk....
bende ki menü bugün büyük ihtimalle makarna ama akşama misafirim var bu yuzdan buzluktan elmali pasta ve pogca cikariririm bir de havuç kavurma yaparım ya da makarna salatası..

Geçmiş olsun tatlım. Hakikî propolis veya hünnap pekmezi versen bağışıklık için.
3 ay gerçekten uzun bir süre

Geçmiş olsun tatlım. Hakikî propolis veya hünnap pekmezi versen bağışıklık için.
3 ay gerçekten uzun bir süre
Harnup pekmezi diyorsun sanırım hünnap markanın. Aynen o dediğinden veriyorum hergunde biliyor musun ama esimde de bende de sinüzit var ve bu genetik olduğu için oğlumda da var ama esas sorun sinüzit olması değil eczacının bana yanlış ilaç vermesiymis ve bunu şuan öğrendim doktorundan.
Şoka giridm ya 1 yaş çocuğuna 10yas ilacı vermişler. Bu ilaç oğluma alerji yapptigi için kestim başka ilaçlar kullandık amafayda etmedi meğer o ilaç iyilestirecekmis ama eczacı doğrusunu verseymis tabi şimdi doktor yine yazdı onu aldım. Gittim kontrol ettirdim bir de bu sefer işi sağlama aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…