- 8 Nisan 2017
- 57.331
- 308.376
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.841
Havuç tarator yada yoğurtlu kırmızı lahana da guzel olur :)) bizde bugün Hamsi olacakGünaydın kızlar. Bugün misafir gelebilir de gelmeyebilir de
Yayla çorbası, etli nohut, pilav yapmayı düşünüyorum. Tatlıyı da eşim halledecek. Yanına başka bir şey yapmaya gerek var mı
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Çık geçmiş olsun ev yapımı tarhana da bağışıklığı güçlendiriyor iki günde bir yedir muhakkak bizde neredeyse iki günde bir pişer :))Ay çocuğum çok hasta ya şu kış bitsin artık 3 aydır hasta cocukkk....
bende ki menü bugün büyük ihtimalle makarna ama akşama misafirim var bu yuzdan buzluktan elmali pasta ve pogca cikariririm bir de havuç kavurma yaparım ya da makarna salatası..
Aynen biz de de çok pişer çok besleyici bir çorba . Bugün tavuk çorbası yapıcam bol limonlu.Çık geçmiş olsun ev yapımı tarhana da bağışıklığı güçlendiriyor iki günde bir yedir muhakkak bizde neredeyse iki günde bir pişer :))
Ellerine sağlık şifa olsun inşallahAynen biz de de çok pişer çok besleyici bir çorba . Bugün tavuk çorbası yapıcam bol limonlu.
Allah razı olsunEllerine sağlık şifa olsun inşallah
Yok artıkHarnup pekmezi diyorsun sanırım hünnap markanın. Aynen o dediğinden veriyorum hergunde biliyor musun ama esimde de bende de sinüzit var ve bu genetik olduğu için oğlumda da var ama esas sorun sinüzit olması değil eczacının bana yanlış ilaç vermesiymis ve bunu şuan öğrendim doktorundan.
Şoka giridm ya 1 yaş çocuğuna 10yas ilacı vermişler. Bu ilaç oğluma alerji yapptigi için kestim başka ilaçlar kullandık amafayda etmedi meğer o ilaç iyilestirecekmis ama eczacı doğrusunu verseymis tabi şimdi doktor yine yazdı onu aldım. Gittim kontrol ettirdim bir de bu sefer işi sağlama aldım.
Afiyet olsun canımHavuç tarator yada yoğurtlu kırmızı lahana da guzel olur :)) bizde bugün Hamsi olacak
Guyel olur evde olanlarla yap canım afiyet olsunAfiyet olsun canım
Havuç marul salatası yoğurtlu mor lahana yapayım dedim. Eşim marul almamışikisini rendeye vuracağım işte
Teşekkür ederim canımGuyel olur evde olanlarla yap canım afiyet olsun
Büyük ihtimal deli yoksa kucagimdaki çocuğun 10 yaşında olmadığını bilirdi.Yok artık
Deli miymiş o
Bizim oralarda bir var alacaksin eline kirilmazi islata islata döveceksin derler.Büyük ihtimal deli yoksa kucagimdaki çocuğun 10 yaşında olmadığını bilirdi.
Biz de de benzeri alacaksın ıslak odunu ağzına ağzına vuracaksın denir.Bizim oralarda bir var alacaksin eline kirilmazi islata islata döveceksin derler.
Neyse biz şiddete karşıyızBiz de de benzeri alacaksın ıslak odunu ağzına ağzına vuracaksın denir.
Hak ediyor aslında da isteee..
Çokkkk geçmiş olsun canımHarnup pekmezi diyorsun sanırım hünnap markanın. Aynen o dediğinden veriyorum hergunde biliyor musun ama esimde de bende de sinüzit var ve bu genetik olduğu için oğlumda da var ama esas sorun sinüzit olması değil eczacının bana yanlış ilaç vermesiymis ve bunu şuan öğrendim doktorundan.
Şoka giridm ya 1 yaş çocuğuna 10yas ilacı vermişler. Bu ilaç oğluma alerji yapptigi için kestim başka ilaçlar kullandık amafayda etmedi meğer o ilaç iyilestirecekmis ama eczacı doğrusunu verseymis tabi şimdi doktor yine yazdı onu aldım. Gittim kontrol ettirdim bir de bu sefer işi sağlama aldım.
Teşekkür ederimÇokkkk geçmiş olsun canım
Eline sağlık şimdiden cnm. Bende buzluğa biber atmıştım yazın onları kavuruyorum. Yoğurtlayacağım. Yanına da bir çorba yapacağım. Patates patlıcan falanda kızartırım belki..Günaydın kızlar. Bugün misafir gelebilir de gelmeyebilir de
Yayla çorbası, etli nohut, pilav yapmayı düşünüyorum. Tatlıyı da eşim halledecek. Yanına başka bir şey yapmaya gerek var mı
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Size de afiyet olsun canım.Eline sağlık şimdiden cnm. Bende buzluğa biber atmıştım yazın onları kavuruyorum. Yoğurtlayacağım. Yanına da bir çorba yapacağım. Patates patlıcan falanda kızartırım belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?