Havuç tarator yada yoğurtlu kırmızı lahana da guzel olur :)) bizde bugün Hamsi olacak

Çık geçmiş olsun ev yapımı tarhana da bağışıklığı güçlendiriyor iki günde bir yedir muhakkak bizde neredeyse iki günde bir pişer :))

Çık geçmiş olsun ev yapımı tarhana da bağışıklığı güçlendiriyor iki günde bir yedir muhakkak bizde neredeyse iki günde bir pişer :))
Aynen biz de de çok pişer çok besleyici bir çorba . Bugün tavuk çorbası yapıcam bol limonlu.

Yok artık
Deli miymiş o

Havuç tarator yada yoğurtlu kırmızı lahana da guzel olur :)) bizde bugün Hamsi olacak
Afiyet olsun canım
Havuç marul salatası yoğurtlu mor lahana yapayım dedim. Eşim marul almamış ikisini rendeye vuracağım işte

Çokkkk geçmiş olsun canım

Eline sağlık şimdiden cnm. Bende buzluğa biber atmıştım yazın onları kavuruyorum. Yoğurtlayacağım. Yanına da bir çorba yapacağım. Patates patlıcan falanda kızartırım belki..

Eline sağlık şimdiden cnm. Bende buzluğa biber atmıştım yazın onları kavuruyorum. Yoğurtlayacağım. Yanına da bir çorba yapacağım. Patates patlıcan falanda kızartırım belki..
Size de afiyet olsun canım. Ben de atmıştım ama meğer acıymış
Öylece duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…