Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba ilgimdişi bu belirti hem hamilelik hemde adet belirtisi olabilir. bunlara hiç kafana takma.inşallah hayırlı bir haber alırsın

mrh arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum. perşembe günü aşılamam yapılacak biraz korku, biraz heycan var.allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba biraz korku ve heyecan olması çok normal.inşallah senin için herşey yolunda gider.duaların kabul olur.

mrb happyness. acaba ne kadar ücret ödedin ilaçlar dahil?

canım aşılama için 500 tl ödedim. ilaçlara da eşim eczacı oldugu için para ödemedim ama ortalama 400 tutuyormus raporlu. ben 3 kutu puregon kullandım. 3.kutuyu da devlet ödemiyormuş

merhaba ilgimdişi bu belirti hem hamilelik hemde adet belirtisi olabilir. bunlara hiç kafana takma.inşallah hayırlı bir haber alırsın

ınsallahhh cok streslıyım cok ayakta durunca agrım artıyo dıye uzanıyorum uzanıncada bu kez kendımı dınlıyorumm... hayırlı haberler alalımm hepımızz...

:)
dogru diyorsun.
bebek olsun da tas anne olmasak da olur.

canım aşılama için 500 tl ödedim. ilaçlara da eşim eczacı oldugu için para ödemedim ama ortalama 400 tutuyormus raporlu. ben 3 kutu puregon kullandım. 3.kutuyu da devlet ödemiyormuş

merhaba canım her aşılamada mı 3 kutu ödüyormuş yoksa 3 kutuyu geçince her aşılamada kendimiz mi alacağız bu konuda bilgin var mı ?

kızlarrrrrr nasılsınız sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum,biz artık beklemedeyiz.....

kızlarrrrrr nasılsınız sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum,biz artık beklemedeyiz.....

actıgın konu sayesındee valla daha ıyıyızz ceymi.. burdn takıp edıyorumda umutsuz olan anne adayı yok denecek kdr az.. bnde asılamamın 7.gunundeyım,haftaya cuma gıdıcem.. gunler gecmıyo.. =)))

aynı durum bendede var bembeyaz bir akıntı aynen sildiğim zaman ve çamaşırımdada gördüm.birde hiç öyle bir şey duymamıştım ama tuhaf bir koku geliyor.belimde ağrı var (normalde hiç olmazdı)bacaklarıma ara ara kramğlar giriyor,hala göğüslerim çok şiş ve acıyor.bir beden büyük kullanıyorum.çok duygusallaştım olur olmaz her şeye ağlamaya başladım.ama bu belirtiler kullandığım ilaçtanta olabilir...gece ayaklarımın yanması devam ediyor.

işin aslında kafam çok karışık...ben daha önce 2 kere aşılama yaptırdım aşılamaları denizlide yaptırdım.sonra 1 tüp bebek denizlide 1 tüp bebek ist-bahçecide yaptırdım.bunların üzerinden 2 sene geçti kendiliğimden hamile kaldım.tüpümün biri ameliyatla alınmak zorunda kaldı.şim tek tüpleyim bu sefer istanbuldayız burda tekrar başladık tedaviye şükür maddi problemimiz yok.hep en iyi hastanelere en iyi dr lara gittim.şu anda sıaradan bir kadın doğum dr.una gidiyorum bir arkaşamının tavsiyesiyle oldu.işlemler amerikan hastanesinde yapılıyor.dr ısrarla bir kere hamilelik olmuş her şey baştan başlar diyor.dolayısıyla her şey yeniden başladı ilk ay takip 2.ay aşılama 3.ay tüp bebek olacakmış.ama dr oyle pozitifki kendiliğinden olur modunda.çünkü bilmin açıklayabileceği bir problem yok..yani sebepsiz infertile.ve çok zor beklemek her keze sabır diliyorum.benimde şu an 7.günüm..yarısı bitti yarısı kaldı.umarım hepimiz güzel haberler yazarız buraya..

actıgın konu sayesındee valla daha ıyıyızz ceymi.. burdn takıp edıyorumda umutsuz olan anne adayı yok denecek kdr az.. bnde asılamamın 7.gunundeyım,haftaya cuma gıdıcem.. gunler gecmıyo.. =)))
bişey sormak istiyorum ilgimdişi. haftaya cuma kaçıncı günün oluyorki. ben iki denememde 12,gün ögrenmiştim.merakımı bagışla.lütfen.

antalya2011 bunun hamılelık yada adet belırtısı de olabılcegını yazmıss kokulu akıntı genelde ıltıhap dıye bılıyorm cunku bnm rahım yara ve ıltıhap vardı oyle oluyordu tedavı gormustum.. bel agrısı bndede vr evet bnde duygusalım arkadasım ama ılac kullanıyoruz hamıle kaldıgımızı hayal edıyoruz o yuzden de duygusallasıyoruzz... Allah yuzumuze gulsun cnm..

canım aynı şikayetler bende de var hatta dün akşam tuvalette sağ kasığıma kramp girdi 10 dk geçmedi çok korktum akıntıda var.Ayakda kalınca belim ağrıyor yatsam sıkılıyorum kocamn şiş bir göbekle ve şiş göğüslerle dolanıyorum ortada Allahtan gündüzleri dersaneye gidiyorum orada biraz vakit geçiyor evde iyice kendimi dinliyorum 7 gün kaldı sabredelim.

bişey sormak istiyorum ilgimdişi. haftaya cuma kaçıncı günün oluyorki. ben iki denememde 12,gün ögrenmiştim.merakımı bagışla.lütfen.

canımm olurmu bagısla falan hepımız soruyoruz burda aklımıza takılnı.. bn 6 sında asılama oldum dr um bana 14 gun ıcınde adet olmazsan gel tahlıl yapalım kanda dedı adet olursanda gel tedavıye baslayalım dedı.. 6 sında oldum 20 sı 14.gun persembeye gelıo adet olmazsam ogun 15.gun cuma gunu tahlıle gıtcem.. ama sen 12.gun ogrendıysen acaba bnde mı gtsem salı gunu dayanamıyorm cunku cok heycanlıyım gunler gecmıyo..

ilgimdisi bir kaç gün sonra idrar testi yapmayı düşünüyomusun yoksa direk kan tahlilimi yaptıracaksın bi kaçamak yapıp idrar testi mi yapsak çok sıkıldım beklemekten

canım salı günü net sonuç çıkmayabilir dr bana 21 ne kadar bekle adetin gelmezse kan tahliline gel dedi ayrıca eğer tutmamışsa diğer aşılamamı hemen yapmayacak 1 ay dinlendiririm dedi Allahım inş gerek kalmaz buna bu sıkıntıları bidaha yaşamayalım

canım prengly ve ovitrelle içerik olarak aynıymış sadece prengly artık üretilmediği için eczanelerde çok zor bulunuyomuş ikisinin işlevide aynı yani ben ovitrelle kullandım merak etme ikisi ile de çatlar:)

Arkadaşlar merhaba
bu cumartesi belli olacak aşılama sonucum.dr. Dün kis için kan tahlili istemişti yani aşılamanın 8-9.günü oluyor.sonuç pozitif çıkmış ama bu ilaçlardan da oluyormuş.duygularım o kadar karışık ki dr."umutlandırmak istemem. Betahc 20 yani gebelik için çok ılımlı bir sonuç ama bu değerler sonrasında düşedebilir" dedi. şaşırdım ne hissedeceğimi.bir seviniyorm sonra iğnelerden dolayıdır diyorum ağlayasım geliyor. Benim gibi bekleyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…