aylın25 nerdesın canım..? bnm ıkı uc gundur akıntım var wc ye gttıgımde sıldıgım zmn goruyorum acık renkte.. sende de varmı bu sıkayet,dıger asılama olan arkadaslarım ıcınızde devamlı akıntısı olan varsa bunun hakkında bılgınız varmı?? sol kasıgımda batma vr bırde..
mrh arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum. perşembe günü aşılamam yapılacak biraz korku, biraz heycan var.allah hepimizin yardımcısı olsun...
mrb happyness. acaba ne kadar ücret ödedin ilaçlar dahil?
merhaba ilgimdişi bu belirti hem hamilelik hemde adet belirtisi olabilir. bunlara hiç kafana takma.inşallah hayırlı bir haber alırsın
aaaa cerenm 2 taraflı acı cekıyorum ne demek canım bnm... bırak selulıt olsun bırak gobegın olsun bosverrrr yeterkı bebegın olsunnn bı tutsunda daha snra hamılelık platesı yaprsın hamılelıkdıyetı yaparsın canımm hallolurr bn saldm yetrkı tutsun dıyeee sen bole selulutle stres yaparsan bebegın etkılenebılır tatlımmm takma kafana
canım aşılama için 500 tl ödedim. ilaçlara da eşim eczacı oldugu için para ödemedim ama ortalama 400 tutuyormus raporlu. ben 3 kutu puregon kullandım. 3.kutuyu da devlet ödemiyormuş
:)
dogru diyorsun.
bebek olsun da tas anne olmasak da olur.
kızlarrrrrr nasılsınız sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum,biz artık beklemedeyiz.....
aylın25 nerdesın canım..? bnm ıkı uc gundur akıntım var wc ye gttıgımde sıldıgım zmn goruyorum acık renkte.. sende de varmı bu sıkayet,dıger asılama olan arkadaslarım ıcınızde devamlı akıntısı olan varsa bunun hakkında bılgınız varmı?? sol kasıgımda batma vr bırde..
bişey sormak istiyorum ilgimdişi. haftaya cuma kaçıncı günün oluyorki. ben iki denememde 12,gün ögrenmiştim.merakımı bagışla.lütfen.actıgın konu sayesındee valla daha ıyıyızz ceymi.. burdn takıp edıyorumda umutsuz olan anne adayı yok denecek kdr az.. bnde asılamamın 7.gunundeyım,haftaya cuma gıdıcem.. gunler gecmıyo.. =)))
aynı durum bendede var bembeyaz bir akıntı aynen sildiğim zaman ve çamaşırımdada gördüm.birde hiç öyle bir şey duymamıştım ama tuhaf bir koku geliyor.belimde ağrı var (normalde hiç olmazdı)bacaklarıma ara ara kramğlar giriyor,hala göğüslerim çok şiş ve acıyor.bir beden büyük kullanıyorum.çok duygusallaştım olur olmaz her şeye ağlamaya başladım.ama bu belirtiler kullandığım ilaçtanta olabilir...gece ayaklarımın yanması devam ediyor.
bişey sormak istiyorum ilgimdişi. haftaya cuma kaçıncı günün oluyorki. ben iki denememde 12,gün ögrenmiştim.merakımı bagışla.lütfen.
canımm olurmu bagısla falan hepımız soruyoruz burda aklımıza takılnı.. bn 6 sında asılama oldum dr um bana 14 gun ıcınde adet olmazsan gel tahlıl yapalım kanda dedı adet olursanda gel tedavıye baslayalım dedı.. 6 sında oldum 20 sı 14.gun persembeye gelıo adet olmazsam ogun 15.gun cuma gunu tahlıle gıtcem.. ama sen 12.gun ogrendıysen acaba bnde mı gtsem salı gunu dayanamıyorm cunku cok heycanlıyım gunler gecmıyo..
kızlar bırde bısey sorcam ben.dıger forumda sordum ama cvp yazmadılar.ovıtrelle ve pregnly arasında ne fark var?ben hep ovıtrelle vuruldum ve catladı yumurtalarım.ama asılamadan once pregnly vurulcam catlamama gıbı bırsey olur mu sızce?onceden kullanmadım hıc bılmıyorum cunku.pregnly ıle catlamayan yumurtası olan varmı?ıcım rahat etmıyor bu konuda da yardımcı olursanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?