slm eliz81 nerdesin canım aşılamamı yaptırdınmı nasıl geçti aşılaman hadi hayırlısı.
merhaba canım, evet dün 10:30 yapıldı. tek yumurtam oluşmuştu zaten, birde eşimin sperm sonuçları iyi gelmedi. Anlamıyoruz, 3 ay önceki sonuçları çok daha iyiydi, 3 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz, yemediği şey kalmadı sperm hareketi daha da düştü.
herşey kısmet olacağı varsa bunların hiçbirine bakmaz ve olur biliyorum ama ben gene de iyice umutsuzluğa kapıldım.
şu keçiboynuzu olayını bende eşime yaptım değerleri dahada düştü anlamadım bende o yüzden artık kendime ve eşime bitkisel hiç birşey yapmıyorum
bende artık hiçbirşey yapmicam. 3 ay boyunca boşuna eziyet ettim eşime.
merhaba arkadaslar bugun doktora gıttım.1 tane yumosum varda ama sımdı 3 olmuslar:))) cok sevındım ınsallah hayırlısı olur.cuma yenıden gıdıcem kontrole.sanırım cumartesı catlatma ıgnesı olucam ve pazartesı asılamam olacak.cok heyecanlıyım arkadaslar.ınsallah hersey guzel olcak.bugun cok moralım bozuktu.bugun mınık melegımı kaybedelı tam 1 yıl oldu.yumoslarımın artması sevındırdı benı.ınsallah boyle ıyı haberler almaya devam ederım.butun arkadaslar ıcın aynı seyı dılıyorum.hepımızın asılamaları olumlu gecer ınsallah.
bu arada neden yazdıgım mesaj cıkmıyor
kacıncıya eklemeye calısıyorum yaa
Canım hangisinin özeline gidiyorsun.Bende bu sefer tutmazsa birkezde özelde yaptırmak istiyorum ama inşallah gerek kalmaz.İnşallah hepimizin tutarda burda mutluluğumuzu paylaşırız.
Ne güzel yazmışsın canım, hiç umudum kalmamıştı moral oldun. çok dogru söylüyorsun olacagı varsa olucak inşallah zaten. biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şimdi dua edip beklemekten başka yapıcak bişey yok.benim eşiminde bi önceki tahliline göre daha düşük geldi sayı normal ama ileri hızlı hareket düşük stresten olabilir dedi dr bide zaten yıkanıyor labaratuarda kaliteli olanları alıyorlar gerekli olan bir yumurta ve bir tane canlı sperm bunlar bahane herşey Büyük Rabbimin elinde dua edelim kızlar unutmayalım ki o istemezse tüy bile yerinden oynamaz benimgörümcem spiral takılı iken hamile kaldı kısmet herşey biz elimizden geleni yaptık şimdi tevekkül ve dua zamanı.
benim eşiminde bi önceki tahliline göre daha düşük geldi sayı normal ama ileri hızlı hareket düşük stresten olabilir dedi dr bide zaten yıkanıyor labaratuarda kaliteli olanları alıyorlar gerekli olan bir yumurta ve bir tane canlı sperm bunlar bahane herşey Büyük Rabbimin elinde dua edelim kızlar unutmayalım ki o istemezse tüy bile yerinden oynamaz benimgörümcem spiral takılı iken hamile kaldı kısmet herşey biz elimizden geleni yaptık şimdi tevekkül ve dua zamanı.
mrh arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum. perşembe günü aşılamam yapılacak biraz korku, biraz heycan var.allah hepimizin yardımcısı olsun...
katılıyorum .herşeyi bizde denedik.gereksizmiş şimndi anlıyorum.stresten uzak durmak gerekiyor tabi yapabilirsek:)sigara alkol almamak gerekiyor.erkeğin mevcut sperleri 75 gün öncesinden hazırlanıyormuş.benim eşimin önceki değerleri düşüktü şimdi 105 milyon çıktı inanın hiçbirşey yapmadık sadece ona hep kendisinde bir sorun yokmuş gibi bahsettim .ve dua ettim.sizde dua edin biz herşeyi yapsakta boş Yüce Rabbim sadece izin verecek olacak.geceleri uykudan uyanınca duan edin.halimize şükredip biz bizim gibiler için dua edin.birde çok vesveseye düşünce tesbih çekin çok faydası oluyorbende artık hiçbirşey yapmicam. 3 ay boyunca boşuna eziyet ettim eşime.
kızlar bırde bısey sorcam ben.dıger forumda sordum ama cvp yazmadılar.ovıtrelle ve pregnly arasında ne fark var?ben hep ovıtrelle vuruldum ve catladı yumurtalarım.ama asılamadan once pregnly vurulcam catlamama gıbı bırsey olur mu sızce?onceden kullanmadım hıc bılmıyorum cunku.pregnly ıle catlamayan yumurtası olan varmı?ıcım rahat etmıyor bu konuda da yardımcı olursanız sevınırım.
Herkese merhaba
Arkadasim pregnly hakkinda icin rahat olsun.Ben daha once 3 kez yaptirdim catlamama gibi bir durum olmadi
canım benim doktorum şenol kalyoncuydu. tahlilleri hastanede yaptırdım. aşılamayı muayenehanesinde oldum
mrh arkadaşlar bende bugün çatlatma iğnemi oldum. perşembe günü aşılamam yapılacak biraz korku, biraz heycan var.allah hepimizin yardımcısı olsun...
katılıyorum .herşeyi bizde denedik.gereksizmiş şimndi anlıyorum.stresten uzak durmak gerekiyor tabi yapabilirsek:)sigara alkol almamak gerekiyor.erkeğin mevcut sperleri 75 gün öncesinden hazırlanıyormuş.benim eşimin önceki değerleri düşüktü şimdi 105 milyon çıktı inanın hiçbirşey yapmadık sadece ona hep kendisinde bir sorun yokmuş gibi bahsettim .ve dua ettim.sizde dua edin biz herşeyi yapsakta boş Yüce Rabbim sadece izin verecek olacak.geceleri uykudan uyanınca duan edin.halimize şükredip biz bizim gibiler için dua edin.birde çok vesveseye düşünce tesbih çekin çok faydası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?