Hayırlısıyla güzel sonucu insallah alırsınız insallah...
dedigin gibi sanırım 2.asılamayı denemek en iyisi olacak...
ben ilk asılamamı doktorumun ozel muayenehanesinde oldum,
2. yi de acaba orada mı denesem yoksa bir hastanede mi yaptırsam onda kararsızım..
sen nerede yaptırdın canım
benimde kasığımda sancı oluyo ve göğüslerim şiş ama ümitlenmemeye çalışıyorum daha önce de benze belirtiler oldu...bi de o kadar iğne vurulduk hormon aldık normaldir bu belirtiler diye düşünüyorum...ama hastalığımın geçmesini bekleyemicem valla o kadarda değil:)
sabretmek ne onemli seymis. serinkanlı olmak, aklını baska seylere yoneltebilmek.
iyi ki calisiyorum, herhalde ise gelmesem evde aklimi bozardim :)
benim de adetin 2. gunu ilk gittigimde one atılmıs bir yumurtam vardı. fostimon igneyi kullandıgımın 6. gunu 4 adet yumurtam vardı. 8. gunden itibaren ilacı bıraktık, daha fazla yumurtaları uyarmak istemedi doktor. asilama yapılacaktı, ancak catlatma da yapmayalım, yumurtaların cok gelismis dedi.
normalde yumurtalamayla ilgili sorunum yok, gittigim her doktor normal diyor, devam edin diyor ancak 1,5 senedir olmadıgından oturup beklemek istemedim.
bu nedenle ilac kullandım. bu kez ilk asilamam olacakti, diger ay 2. asilama, sonra da tup bebek istiyordum.
ama olmayınca olmuyor iste, doktor catlatma vurmayalım, kendiniz deneyin dedi ve bizi kendi halimize bıraktı. c.tesi gunu doktordan kontrolden cıktıktan sonra yumurtam catladı evde. incecik kanli akıntım oldu, bazen catladıgını farkediyorum. acaba 4 taneden kaci catladı ? doktor tutup da dorduz filan olmasın diye mi catlatma ignesi vurmadi bilmem.
ısrarla bir hafta icinde geleyim mi deidm, yok bekleyelim ilk adetinde veya ilk adet gormediginde gel dedi :)
acaba ek olarak rahim icine tutunmayı destekleyen ilaclar kullanılmalı mı ?
adamı sıkbogaz etmek istemiyorum, onu da yapalım bunu da yapalım diye telefon acmak istemiyorum, yaninda aklima gelse sorardım.
bir yandan da acayip spor yapmak istiyorum, bacaklarımda selulit basladi, yapsam cocuk tutunamaz, yapmasam selulıtler azacak. 2 tarafli aci cekiyorum.
arkadaşlar önce sizin(aşılama yaptıranların)hamiş haberlerinizi alırız inşllah daha sonrada biz güzel haberler veririz
dualarımız seninle inşallah tutar yum geliştirici ne kullandın iğnemi
ya ınsallahh aylın25,bel agrım azaldı bnmde bacaklarım cok agrıyor acaba asılamada kenımı cokmu kastım dıye dusunuyorum gerccı hıc hıssetmedım de ama.. evet bnde ayakta kalınca uzun sure oturunca kasıklarımda batma oluyo tuvaletımı yaparken sol kasıgımdan bıse dusuyo gıbı hıssedıyorum sızde de vrmı bu? eyvah senın ıcın zor oluck smdı dınlenmen bıttıgıne gore ama olsun kafan dagılır.. bızde yazdımya agrılarmdan dolayı esımle olamadık acaba neden dr lar bunu dıyor? bılgınız vrmı sansı arttırmak ıcınmıki?
sağol canım, aşılamam oldu inşallah tutar.
günde 1 klomen kullandım. tek yumurtam gelişmişti. çok ümitli değilim ama inşallah bu ilk ve son olur.
sağol canım, aşılamam oldu inşallah tutar.
günde 1 klomen kullandım. tek yumurtam gelişmişti. çok ümitli değilim ama inşallah bu ilk ve son olur.
Ben Ankarada Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesinde yaptırdım.Hayırlısı artık için nerede rahat edecekse orada yaptır.
canım tuvalette benim de sağ kasığım ağrıyor benim zaten sağ taraftaki yumurtalarım çok ii gelişmişti dr ilişki tavsiye etmesinin sebebi diğerçatlamamış ve çatlamak üzere bulunan yumurtalar için olabilir ama ben pes ettim ağrılarım çok göbeğim,kasıklarım,belim çok ağrıyo yürürken bile zorlanıyorum göğüslerim şiş karnım şiş iğnelerin etkisi olabilir buarada sen hangi iğneyi kullandın ben puregon kullandım 75mm ayarladım çatlatma iğnesi olarak da overtile yaptım umarım kirs yapmaz.Daha 10 günümüz var artık rüyalarıma giriyor Alahım ne olur hepimizin ki tutsun.
ne ümitlenmek istiyorum ne de umutsuz olmakhaklısın homonlardanda olabılır cok cookkk heycanlıyım bn... bızden once ogrenceksın bnce sen 17sınde hadı bakalım...
ne ümitlenmek nede umutsuz kalmak garip bir şey doğru demişsin arkadaş...benimde göğüslerim çok acıyor karnım şiş ara ara karnımda batmalar oluyor.canım bir tatlı bir tuzlu çekiyor.gece ayaklarım çok feci yanıyor uykumdan uyandırıyor.karnım gaz dolmuş gibi şiş.sabah akşam pregoston 100mg kapsül alıyorum ağızdan.yattık kuluçkaya bekliyoryz bakalım:)
canım ben de zekai tahirde başladım ama oradaki doktorların tavırlarını görünce dayanamadım orda devam edemedim. oradaki bi doktorun özelinde yaptırdım aşılamamı. inşallah hepimizin ki tutar da muradımıza ereriz.
ne ümitlenmek nede umutsuz kalmak garip bir şey doğru demişsin arkadaş...benimde göğüslerim çok acıyor karnım şiş ara ara karnımda batmalar oluyor.canım bir tatlı bir tuzlu çekiyor.gece ayaklarım çok feci yanıyor uykumdan uyandırıyor.karnım gaz dolmuş gibi şiş.sabah akşam pregoston 100mg kapsül alıyorum ağızdan.yattık kuluçkaya bekliyoryz bakalım:)
ne ümitlenmek istiyorum ne de umutsuz olmakgarip bişey yaaaa...allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder işallah demekten başka yapıcak bişey yok....
sermuh belirtilerimiz aynı ilgimsi sen ve ben snuçlarıda aynı zamanda alacaz inş ogün hepimiz mutlu haberlerimizi burada veririz ben kendimi yarım gibi hissediyorum ev de bi işe yaramıyorum biraz ayakda kalsam ağrılarım artıyo yatmaktan sıkılıyorum iştahım açık çok yiyorum hamiş kalsam önemli değil ama kalamazsam aldığım şu kilolara yanarım.Bir sürü ütü var yapılacak biraz uğraştım ama yok eşime devrettim kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?