Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben Ankarada Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesinde yaptırdım.Hayırlısı artık için nerede rahat edecekse orada yaptır.

sabretmek ne onemli seymis. serinkanlı olmak, aklını baska seylere yoneltebilmek.
iyi ki calisiyorum, herhalde ise gelmesem evde aklimi bozardim :)
benim de adetin 2. gunu ilk gittigimde one atılmıs bir yumurtam vardı. fostimon igneyi kullandıgımın 6. gunu 4 adet yumurtam vardı. 8. gunden itibaren ilacı bıraktık, daha fazla yumurtaları uyarmak istemedi doktor. asilama yapılacaktı, ancak catlatma da yapmayalım, yumurtaların cok gelismis dedi.
normalde yumurtalamayla ilgili sorunum yok, gittigim her doktor normal diyor, devam edin diyor ancak 1,5 senedir olmadıgından oturup beklemek istemedim.
bu nedenle ilac kullandım. bu kez ilk asilamam olacakti, diger ay 2. asilama, sonra da tup bebek istiyordum.
ama olmayınca olmuyor iste, doktor catlatma vurmayalım, kendiniz deneyin dedi ve bizi kendi halimize bıraktı. c.tesi gunu doktordan kontrolden cıktıktan sonra yumurtam catladı evde. incecik kanli akıntım oldu, bazen catladıgını farkediyorum. acaba 4 taneden kaci catladı ? doktor tutup da dorduz filan olmasın diye mi catlatma ignesi vurmadi bilmem.
ısrarla bir hafta icinde geleyim mi deidm, yok bekleyelim ilk adetinde veya ilk adet gormediginde gel dedi :)
acaba ek olarak rahim icine tutunmayı destekleyen ilaclar kullanılmalı mı ?
adamı sıkbogaz etmek istemiyorum, onu da yapalım bunu da yapalım diye telefon acmak istemiyorum, yaninda aklima gelse sorardım.
bir yandan da acayip spor yapmak istiyorum, bacaklarımda selulit basladi, yapsam cocuk tutunamaz, yapmasam selulıtler azacak. 2 tarafli aci cekiyorum.

haklısın homonlardanda olabılır cok cookkk heycanlıyım bn... bızden once ogrenceksın bnce sen 17sınde hadı bakalım...

aaaa cerenm 2 taraflı acı cekıyorum ne demek canım bnm... bırak selulıt olsun bırak gobegın olsun bosverrrr yeterkı bebegın olsunnn bı tutsunda daha snra hamılelık platesı yaprsın hamılelıkdıyetı yaparsın canımm hallolurr bn saldm yetrkı tutsun dıyeee sen bole selulutle stres yaparsan bebegın etkılenebılır tatlımmm takma kafana

canım tuvalette benim de sağ kasığım ağrıyor benim zaten sağ taraftaki yumurtalarım çok ii gelişmişti dr ilişki tavsiye etmesinin sebebi diğerçatlamamış ve çatlamak üzere bulunan yumurtalar için olabilir ama ben pes ettim ağrılarım çok göbeğim,kasıklarım,belim çok ağrıyo yürürken bile zorlanıyorum göğüslerim şiş karnım şiş iğnelerin etkisi olabilir buarada sen hangi iğneyi kullandın ben puregon kullandım 75mm ayarladım çatlatma iğnesi olarak da overtile yaptım umarım kirs yapmaz.Daha 10 günümüz var artık rüyalarıma giriyor Alahım ne olur hepimizin ki tutsun.

bencede çok rahat ol zaten 1 tane varmış.ben dua ediyorum bir taane bari olsa diye.burdaki bir çok arkadaşın hiç yok çocuğu ve ne problemler var.dr um bana bir dış gebeliğim oldu diye olumlu bakıyor hemde tüplerimin biri ameliyatla alındı.daha önce tüp bebek bile yaptırdım olmadı.umarım Allah 2.bebeğinide kucağına almak nasip eder.bizim gibi hiç evladı olmayanlarada en azından bir kerecik bile bebeğimizin kokusunu almayı nasip eder en azından bir çocuğumuz olur.her gece arkadaşlar dualarım sizlerle.lütfen dua ederken başkalırınada dua edin.bir müslümanın başka bir müslümana duası geçer.

Son düzenleme:
sağol canım, aşılamam oldu inşallah tutar.
günde 1 klomen kullandım. tek yumurtam gelişmişti. çok ümitli değilim ama inşallah bu ilk ve son olur.

hayırlı olsun inşallah.ama aşılamada amaç daha yumurta gelişmesi .tüp bebekte yapılan protokolde daha çok yumurta gelişmesini sağlamakmış dr lardan öğrenmiştim.unutmaki her şey 1 yumurta 1 sperme bakıyor.

Ben Ankarada Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesinde yaptırdım.Hayırlısı artık için nerede rahat edecekse orada yaptır.

canım ben de zekai tahirde başladım ama oradaki doktorların tavırlarını görünce dayanamadım orda devam edemedim. oradaki bi doktorun özelinde yaptırdım aşılamamı. inşallah hepimizin ki tutar da muradımıza ereriz.

bnmde sag tarafımdkı yum gelşmşti ama sol tarafmda hıssedıyorm anlayamıyorm oyuzdn.. belden asagım sankı boslukta gıbı karnım kocaman goguslerımde artık şişti ıyıce oturuncaq cok agrı hıssedıyorm ve gogus uclarım gobegım kasınıyoo kasıklarm adet olucm gıbı.. bn ıgne degıl 2 kutu serophene kullandım ovıtrelle vuruldum canım.. bnmde ole ruyalarmda hep bebegımı goruyorm aglıyorm yastıgım ıslak oluyo uyandıgımda... ınsallah bıtıcekk evlat ozlemımızzz gecmıo 10gun..

haklısın homonlardanda olabılır cok cookkk heycanlıyım bn... bızden once ogrenceksın bnce sen 17sınde hadı bakalım...
ne ümitlenmek istiyorum ne de umutsuz olmakgarip bişey yaaaa...allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder işallah demekten başka yapıcak bişey yok....

ne ümitlenmek nede umutsuz kalmak garip bir şey doğru demişsin arkadaş...benimde göğüslerim çok acıyor karnım şiş ara ara karnımda batmalar oluyor.canım bir tatlı bir tuzlu çekiyor.gece ayaklarım çok feci yanıyor uykumdan uyandırıyor.karnım gaz dolmuş gibi şiş.sabah akşam pregoston 100mg kapsül alıyorum ağızdan.yattık kuluçkaya bekliyoryz bakalım:)

sermuh belirtilerimiz aynı ilgimsi sen ve ben snuçlarıda aynı zamanda alacaz inş ogün hepimiz mutlu haberlerimizi burada veririz ben kendimi yarım gibi hissediyorum ev de bi işe yaramıyorum biraz ayakda kalsam ağrılarım artıyo yatmaktan sıkılıyorum iştahım açık çok yiyorum hamiş kalsam önemli değil ama kalamazsam aldığım şu kilolara yanarım.Bir sürü ütü var yapılacak biraz uğraştım ama yok eşime devrettim kendimi çok kötü hissediyorum

Canım hangisinin özeline gidiyorsun.Bende bu sefer tutmazsa birkezde özelde yaptırmak istiyorum ama inşallah gerek kalmaz.İnşallah hepimizin tutarda burda mutluluğumuzu paylaşırız.

hayy Allahh yattık kuluckaya beklıyoruz ne dogru bı benzetme olmuss... smdıden maskaraya cevırdı bebısler bızıı =))

ne ümitlenmek istiyorum ne de umutsuz olmakgarip bişey yaaaa...allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder işallah demekten başka yapıcak bişey yok....

evett canım.. kendımı hamıle gıbı hıssetmemı soledı dr um ama ya tutmazsa dıyede heveslnmek ıstemıyorumm bazen annecım dıye karnımı sevıyorm snrada kendıne gel dıyorum.. ınsalllahh Allahm bebeklerımız tutunsun annelerınee

evett aylın25,aynı gun ogrenıcez ınsllh Allah sabrını verırde su gunler gecerr hemen.. bnde ole bı işe yaramıyorumm bos boş dolanıyorm evde,Allah komsularımdan annemden esımden razı olsunn.. 2 gunde bır annem gelıyo 1gece kalıp gıdıyoo onun olmadıgı gunler yemeklerımı temızlıgımı utumu komsularım halledıyoo esım yazık becerebıldıgı kdr.. cok sanslıyım bu yondenn bırak aylınnnn yapma kendını kotu hıssetme bebısını de etkıleme ayın 21 ınden snra bakmahya baslıcaz evımızee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…