Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklemek ne kadar zor,ne kadar kötü! umutlanmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.insan ister istemez umutlanıyor,bekliyor,özeniyor...........

kızlar ben pazartesi aşılamamı oldum, doktorum 12 gün sonra kan tahlili yapıcaz dedi, ayın 22 sinde kan vericem, bu arada regli olsan bile genede kan tahlili yapıcaz dedi.

kızlar ben pazartesi aşılamamı oldum, doktorum 12 gün sonra kan tahlili yapıcaz dedi, ayın 22 sinde kan vericem, bu arada regli olsan bile genede kan tahlili yapıcaz dedi.

acaba kan tahlili ne için?söyledi mi dr

ilgimdişi ben bunun her ikiside olabilecegini yazdım ama sen sadece beyaz akıntı var demiştin.sermuhun kokulu akıntısı eger jel kullanıyorsa ondanda olabilir.doktoruna danışmasında fayda vardır.tabi benimki tüp bebekti aşılamada kaçıncı gün tam olarak test yapılıyor bilmiyorum.

çünkü bazı kadınlarda regli olsanda hamile olma ihtimali vardır.tabi reglinin miktarınada baglıdır.doktoru garanti olması için istemiştir.

arkadaşlar merhaba...
ben de geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım...
önceki aya göre 1 hafta erken adet gördüm..farklı bir adetti..ilk gün kahve leke olarak geldi..2.gün bayağı geldi...3.gün kesildi...ağrı da oldu bayağı...
dayanamadım yine de kan testi yaptım ..negatif çıktı...bundan sonra pozitif olma olasılığı yoktur değil mi?

hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım ...mide bulantısı,mide yanması,baş dönmesi,beyaz su gibi akıntı,kasıklarda hafif ağrılar,baş ağrısı,göğüz uçlarım sürekli şişti ,idrarda beyaz tortular,...ama hepsi adet belirtileriymiş...çok umutlanmıştım ama maalesef olmadı...

beklemek ne kadar zor,ne kadar kötü! umutlanmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.insan ister istemez umutlanıyor,bekliyor,özeniyor...........

seni bu sayfadaki kadınlar çok iyi anlıyor.bunlardan biride benim.yinede ümüdimizi ne olursa olsun kaybetmemeliyiz.bizler birbirimize destek olmak içinde burdayız.güçlü olmak zorundayız.inşallah hayırlı bir sonuç alırsın

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...insanın maalesef elinde değil...inşallah gönlünce güzel haberi alırsın..çok fazla takmamaya çalış,aklını başka şeylere vermeye çalış...

tabiki var.ikinci üçüncü hatta 4. aşılama bile tutan var.inş.tüp bebeğe gerek kalmaz hepimiz de alırız yavrularımızı kucaklarımıza.benim de 2.aşıalmam cmt sonuçlancak hayırlısı dedim allaha bıraktım

eger gününde kan testi yaptırıp negatif çıktıysa dogrudur tabiki bunu doktorunu degerlendirmesi daha dogru olur. çok geçmiş olsun .

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...insanın maalesef elinde değil...inşallah gönlünce güzel haberi alırsın..çok fazla takmamaya çalış,aklını başka şeylere vermeye çalış...

başka şeyler yapıyorum sonra bi an aklıma geliyor.böyle kendimi kötü hissedyorum içim bi değişik.beklemek zor.

inşallah canım ya...çok yorucu bu işler..gönlü yoruluyo insanın...

çok sağol.insanı birilrinin anlaması çok güzel.sayfaları okuyorum,sırayla.aşılama yaptırıp gün gün yazanlar var sonra bi bakıyorum hamileyim yazmış,onlara bile ağlıyorum sevinçten.olumlu şeyler duymak güzel,insana umut veriyor.hayırlısı allahtan

eger gününde kan testi yaptırıp negatif çıktıysa dogrudur tabiki bunu doktorunu degerlendirmesi daha dogru olur. çok geçmiş olsun .

doktorumu ilk lekelenme oldugunda aradım ,bu adet midir diye..çünkü 1 hafta önce gelmişti...
normal evet adet olabilirsin dedi..bana hiç kan testi falan da demedi...gel bakalım bile demedi...
ben kendim merak ettiğim için yaptım...doktorlar da aşılama tutmadığı zaman sanırım bi suçluluk duyoyolar..en azından benim doktorumde bunu hissettim...bana zaten kesin olacağını sölemediğini tekrar hatırlattı ..ben zaten hassaslaşmıştım iyice...doktorumdan da böyle bi şey duyunca çok moralim bozuldu..tekrar ona gitmek de istemiyorum ...doktorlar biraz moral vermeli destek olmalılar bence ...

inşallah ctesi güzel haberi bize buradan verirsin de bize de umut olursun..belki ben de tekrar denerim:)

en büyük hayellerimden biride buraya hamileyiiiiiim diye yazmak inşallah bizlerede nasib olur.

doktor nasıl kan testi istememiş hayret.dedigin gibi doktor çok önemli.buda biraz şans işi gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…