doktor nasıl kan testi istememiş hayret.dedigin gibi doktor çok önemli.buda biraz şans işi gibi geliyor bana
canım benimde ilk aşılamam 3ocakta oldum...yalnız doktorum bana regl tarihinin geçmesini bekle 21 ocakta yaptırırsın dedi ama ben bekleyemicem valla pazartesi yaptırıcam...14.gün oluyo işte varsa çıkar diye düşünüyorum...kızlar yazılarınızı okudukça bende heyecanlanıyorum benimde sonucu almama 9 gün var ama benim dr 12.gün demedi 14.günü gel dedi böyle beklemek zor hamilelik hayalleri kurmak istiyorum sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bide benim ilk aşılamam hepinizi okadar ii anlıyorum ki bizi bzden ii kimse anlayamaz
öyle bişeyki belirtileri regl belirtileriyle aynı insan ümitlenemiyo rahat rahat...bide o kadar hormon alınca tam acaba mı diyorum sonra yok canım regl belirtiside olabilir yada iğnelerdendir diyorum...göğüslerim çok acıyo bi de kıl köklerim acayip acıyo ara arada kasıklarıma sancı giriyo...ama bunların regl belirtisi olma ihtimali yüksek...pazartesi gelsede öğrensem artık
öyle bişeyki belirtileri regl belirtileriyle aynı insan ümitlenemiyo rahat rahat...bide o kadar hormon alınca tam acaba mı diyorum sonra yok canım regl belirtiside olabilir yada iğnelerdendir diyorum...göğüslerim çok acıyo bi de kıl köklerim acayip acıyo ara arada kasıklarıma sancı giriyo...ama bunların regl belirtisi olma ihtimali yüksek...pazartesi gelsede öğrensem artık
ilaçların etkisi de olabiliyor benim regl olmama daha var ama aşılama yaptırdığı günden beridir saydığın bütün belirtiler var ben ilaçlara bağlıyorum çok sayıda yumurta oluşuyor hormon alıyoruz bide benim müthiş iştahım açıldı doymak bilmiyorum ilaçların böyle bi etkisi varmı aceba
kızlar bide sormak istediğim bişey var siz aşılamalarınızı tüp bebek merkezlerinde mi yaptırdınız?ben özel bi kadın doğum hastanesinde yaptırdım dr iyi fakat aşılamalar tutmazsa aynı dr un tüp bebek yapma şansı yok tüp bebeğe ankaraya yönlendirecekmiş ben ankarada otrmuyorum yaşadığım şehirdeki tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum tüp bebek raporu için 2 aşılama şartmış aceba bu dr un yaptığı aşılamaları tüp bebek merkezi kabul eder mi yoksa sil baştan mı başlar tutmazsa zaman kaybetmek istemiyorum 5 yıl oldu evleneli bebiş istiyorum artık
selam arkadaşlar benimde yarın aşılamam olacak dün gece saat 12 de çatlatma iğnemi oldum idrara sıkışık olacakmışım 1.aşılamamda hiç böyle bişey söylememişlerdi idrara sıkışık olunca bebiş daha mı iyi tutunuyo ?bilen varmı niye sıkışık oluyosssçok dua edin 1.de bu kadar heyecanlanmamıştım bu sefer neden bilmiyorum kalbim çıkacak gibi :18:.........
RABBİM BU SİTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN BEBİŞİ SAĞLIKLA SIHHATLE SEVİNDİRSİN ANNELERİNİ İNŞALLAH......
vallahi canım ben sağlık kurulu raporu alarak yaptırdım aşılamayı.2.kez gerekirse yine aynı şekilde rapor alıcam. ozaman aşılamayı karşılıyolarmış.tamamını değil tabi...bu arada ben bankada çalışıyorum özel sigorta.
canım benimde ilk aşılamam 3ocakta oldum...yalnız doktorum bana regl tarihinin geçmesini bekle 21 ocakta yaptırırsın dedi ama ben bekleyemicem valla pazartesi yaptırıcam...14.gün oluyo işte varsa çıkar diye düşünüyorum...
benimde 3 ocakta yapıldı aşılama doktorum bu cmt.si çağırdı.
allah hayırlı haber almak nasip etsin hepimize işallah..anladım canım sizin banka özel sigortası biraz farklı oluyo bizimki emekli sandığı aşılama yaptırdığım hastaneden rapor aldım ilaçlar için inş geçerli olur fakülte hastaneleri özelin yaptığı aşılamaları kabul etmiyormuş ama fakültede tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum bu arada 3 gün arayla yaptırmışız aşılamalarımız senden 3 gün sonrada ben öğreneceğim sonucu ço heyecanlıyım
bende merak ettim şimdi niye regl olsan bile kan testi istediki acaba?
ilaçların etkisi de olabiliyor benim regl olmama daha var ama aşılama yaptırdığı günden beridir saydığın bütün belirtiler var ben ilaçlara bağlıyorum çok sayıda yumurta oluşuyor hormon alıyoruz bide benim müthiş iştahım açıldı doymak bilmiyorum ilaçların böyle bi etkisi varmı aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?