Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yazılarınızı okudukça bende heyecanlanıyorum benimde sonucu almama 9 gün var ama benim dr 12.gün demedi 14.günü gel dedi böyle beklemek zor hamilelik hayalleri kurmak istiyorum sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bide benim ilk aşılamam hepinizi okadar ii anlıyorum ki bizi bzden ii kimse anlayamaz

öyle bişeyki belirtileri regl belirtileriyle aynı insan ümitlenemiyo rahat rahat...bide o kadar hormon alınca tam acaba mı diyorum sonra yok canım regl belirtiside olabilir yada iğnelerdendir diyorum...göğüslerim çok acıyo bi de kıl köklerim acayip acıyo ara arada kasıklarıma sancı giriyo...ama bunların regl belirtisi olma ihtimali yüksek...pazartesi gelsede öğrensem artık

doktor nasıl kan testi istememiş hayret.dedigin gibi doktor çok önemli.buda biraz şans işi gibi geliyor bana

zaten aşılamaı yaptıktan sonra adetini bekleyeceğiz ..iinşallah gelmez dedi...
o telefon konuşmasından sonra kan testi sonucunu bile sormak gelmedi içimden doktora...
bilmiyorum belki de gidip konuşmalıydım...

canım benimde ilk aşılamam 3ocakta oldum...yalnız doktorum bana regl tarihinin geçmesini bekle 21 ocakta yaptırırsın dedi ama ben bekleyemicem valla pazartesi yaptırıcam...14.gün oluyo işte varsa çıkar diye düşünüyorum...

ilaçların etkisi de olabiliyor benim regl olmama daha var ama aşılama yaptırdığı günden beridir saydığın bütün belirtiler var ben ilaçlara bağlıyorum çok sayıda yumurta oluşuyor hormon alıyoruz bide benim müthiş iştahım açıldı doymak bilmiyorum ilaçların böyle bi etkisi varmı aceba

olsun arkadaşlar bu günlerin de tadını çıkarmak lazım...beklemek her ne kadar zor olsa da zevkli de:)
sonu güzel olunca daha da güzel:))

canım vallahi bugüne kadar iştahımda bişey yoktu.bugün markete girdim bi sürü çikolata aldım ve yedim inanamadım kendime:)

kızlar bide sormak istediğim bişey var siz aşılamalarınızı tüp bebek merkezlerinde mi yaptırdınız?ben özel bi kadın doğum hastanesinde yaptırdım dr iyi fakat aşılamalar tutmazsa aynı dr un tüp bebek yapma şansı yok tüp bebeğe ankaraya yönlendirecekmiş ben ankarada otrmuyorum yaşadığım şehirdeki tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum tüp bebek raporu için 2 aşılama şartmış aceba bu dr un yaptığı aşılamaları tüp bebek merkezi kabul eder mi yoksa sil baştan mı başlar tutmazsa zaman kaybetmek istemiyorum 5 yıl oldu evleneli bebiş istiyorum artık

selam arkadaşlar benimde yarın aşılamam olacak dün gece saat 12 de çatlatma iğnemi oldum idrara sıkışık olacakmışım 1.aşılamamda hiç böyle bişey söylememişlerdi idrara sıkışık olunca bebiş daha mı iyi tutunuyo ?bilen varmı niye sıkışık oluyosssçok dua edin 1.de bu kadar heyecanlanmamıştım bu sefer neden bilmiyorum kalbim çıkacak gibi :18:.........

RABBİM BU SİTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN BEBİŞİ SAĞLIKLA SIHHATLE SEVİNDİRSİN ANNELERİNİ İNŞALLAH......

vallahi canım ben sağlık kurulu raporu alarak yaptırdım aşılamayı.2.kez gerekirse yine aynı şekilde rapor alıcam. ozaman aşılamayı karşılıyolarmış.tamamını değil tabi...bu arada ben bankada çalışıyorum özel sigorta.

bana böyle bişey dememişlerdi canım valla...

anladım canım sizin banka özel sigortası biraz farklı oluyo bizimki emekli sandığı aşılama yaptırdığım hastaneden rapor aldım ilaçlar için inş geçerli olur fakülte hastaneleri özelin yaptığı aşılamaları kabul etmiyormuş ama fakültede tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum bu arada 3 gün arayla yaptırmışız aşılamalarımız senden 3 gün sonrada ben öğreneceğim sonucu ço heyecanlıyım

benimde 3 ocakta yapıldı aşılama doktorum bu cmt.si çağırdı.

allah hayırlı haber almak nasip etsin hepimize işallah..

bende merak ettim şimdi niye regl olsan bile kan testi istediki acaba?

dış gebelik oluşursa adet oluyorsun benim öyle olmuştu dış gebelik başlamış normal tarihte adet oldum bitti 3 sonra tekrar kanamam başladı o zaman anlaşıldı dış gebelik olduğu bu işlemlerdede devamlı uyarıldığımız için onada dikkat ediyorlar.

normalde yemek bile zorla yerim.hiç abur cubur yemem.şu anda ağzım boş durmuyor desem yeridir.eşime gelirken marketten abur cubur ne bulursan al dedim yazık oda bir koca poşet almış gelmiş 2 günde sıfırrr.bir anda canım tatlı çekiyor tam onu yiyecekken tam tersi ekşi çekiyor.bir tabak dolusu turşu yenirmi?yedim valla hemde canım aşure çekmişken.biraz anormallik var.ilaçların etkisi..

ben dış gebelikte bile hamilelik belirtilerini yaşamıştım ama bilmiyordum şimdi anlıyorum.birden aşırı kalın kıllanma olmuştu hatta eyvah bana ne oluyor artık lazer epilasyon yaptırayım demiştim.göğüslerimde çok acıyordu ciddi bir acıydı sanki derisi soyulmuş gibi acıyordu.yakın bir arkadaşım hamile kaldı inanılmaz kıllandı bir anda.inşallah hamilesindir.

merhaba arkadaşlar,yarın 1 de benimde aşılamam var ilk aşılamam biraz korkuyorum inşllah hepimiz güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…