ilgimdişi ben bunun her ikiside olabilecegini yazdım ama sen sadece beyaz akıntı var demiştin.sermuhun kokulu akıntısı eger jel kullanıyorsa ondanda olabilir.doktoruna danışmasında fayda vardır.tabi benimki tüp bebekti aşılamada kaçıncı gün tam olarak test yapılıyor bilmiyorum.
selam arkadaşlar benimde yarın aşılamam olacak dün gece saat 12 de çatlatma iğnemi oldum idrara sıkışık olacakmışım 1.aşılamamda hiç böyle bişey söylememişlerdi idrara sıkışık olunca bebiş daha mı iyi tutunuyo ?bilen varmı niye sıkışık oluyosssçok dua edin 1.de bu kadar heyecanlanmamıştım bu sefer neden bilmiyorum kalbim çıkacak gibi :18:.........
RABBİM BU SİTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIMIN BEBİŞİ SAĞLIKLA SIHHATLE SEVİNDİRSİN ANNELERİNİ İNŞALLAH......
iltihap kokusu değil eminim.jel kullanmıyorum.beyaz akıntı .iltihap olsaydı sarı renk olurdu.tüp bebektede aşılamadada 12.günde belli oluyor kandan .ama ben günüm geçince yapıcam.değerlerim yeni yükseliyorsa bende hamile değilim diye zarar verecek bir şey yaparsan kendimi affedemem.hamilelikte değerler her gün katlanarak gidiyor.riske gerek yok bence paşa paşa bekleyecez.hepimize sabır
merhaba arkadaşlar,yarın 1 de benimde aşılamam var ilk aşılamam biraz korkuyorum inşllah hepimiz güzel haberler alırız.
merhaba canım her aşılamada mı 3 kutu ödüyormuş yoksa 3 kutuyu geçince her aşılamada kendimiz mi alacağız bu konuda bilgin var mı ?
canım devlet bir aşılama için 2 kutu puregonu ödüyor. ama 3. kutuya ihtiyaç duyarsa doktor o zaman onu kendın alman gerekiyor devlet ödemiyor.
canım aynı şikayetler bende de var hatta dün akşam tuvalette sağ kasığıma kramp girdi 10 dk geçmedi çok korktum akıntıda var.Ayakda kalınca belim ağrıyor yatsam sıkılıyorum kocamn şiş bir göbekle ve şiş göğüslerle dolanıyorum ortada Allahtan gündüzleri dersaneye gidiyorum orada biraz vakit geçiyor evde iyice kendimi dinliyorum 7 gün kaldı sabredelim.
canım benimde ilk aşılamam 3ocakta oldum...yalnız doktorum bana regl tarihinin geçmesini bekle 21 ocakta yaptırırsın dedi ama ben bekleyemicem valla pazartesi yaptırıcam...14.gün oluyo işte varsa çıkar diye düşünüyorum...
normalde yemek bile zorla yerim.hiç abur cubur yemem.şu anda ağzım boş durmuyor desem yeridir.eşime gelirken marketten abur cubur ne bulursan al dedim yazık oda bir koca poşet almış gelmiş 2 günde sıfırrr.bir anda canım tatlı çekiyor tam onu yiyecekken tam tersi ekşi çekiyor.bir tabak dolusu turşu yenirmi?yedim valla hemde canım aşure çekmişken.biraz anormallik var.ilaçların etkisi..
Hayırlı olsun Allah yarın yardımcın olsun burdan hepimize hamileyim diye yazmak nasip etsin inşallah
en cok ıstedıgım sey bnmde hamıleyım dıyıp herkese haber vermek kızlar.. bırde hemen dısarı cıkıp bı hamıle magazasından yakında gelıyorum yazılı hamıle t shırt u alıp onu gıyıp herkese haber vermek.. ama ınsalllah hayalde kalmaz.. kii bnm bu ay sanırım sadece hayal de kalıcakmıs gıbı gorunuyo bugune kdr hep burdan kızlara umut verırıcı sozler yazdım ama bgn bu agrıdan umudum ıyıce kırıldı hevesım gıttı...
hepimiz bunu diliyoruz zaten canim, keske kalsakta burda hamileyim diye yazsak ama oda olacak insallah, ben ilk asilamamda hic ümidim yoktu ama yinede ne kadar inandiysam cok üzüldüm adetim gelince, ama tekrar toparladim ve yarin ikinci asilamamin baslangici icin doktora gidecegim, ne yapalim...
ama ne güzel, en azindan is bulmussun biraz kafa dagitirsin... hamile kalana kadar
keşkee canım,inşallahh!!! bn cok umıtlydm bnm ılk asılamam daha 7gun vr sonucu almama ama yazdıgı gıbı cok agrım vr aynı adetın ılkgunu gıbı kasık agrım oyuzden hevesım kactıı sankıı kendımı kotuye alıstırmak ıstıyorumm... smdıden senın ıcın hayırlısı olsun ceylo31 ınsallah bebgın gelır sana ınsallah hepımız anne oluruz!!
Canım sakın moralini bozma herkeste farklı belirtiler oluyormuş benimde kasıklarım ağrıyor hatta gece sık sık uyandım dua edelim tutunma ağrıları olsun bu ağrılar inşallah.en cok ıstedıgım sey bnmde hamıleyım dıyıp herkese haber vermek kızlar.. bırde hemen dısarı cıkıp bı hamıle magazasından yakında gelıyorum yazılı hamıle t shırt u alıp onu gıyıp herkese haber vermek.. ama ınsalllah hayalde kalmaz.. kii bnm bu ay sanırım sadece hayal de kalıcakmıs gıbı gorunuyo bugune kdr hep burdan kızlara umut verırıcı sozler yazdım ama bgn bu agrıdan umudum ıyıce kırıldı hevesım gıttı...
en cok ıstedıgım sey bnmde hamıleyım dıyıp herkese haber vermek kızlar.. bırde hemen dısarı cıkıp bı hamıle magazasından yakında gelıyorum yazılı hamıle t shırt u alıp onu gıyıp herkese haber vermek.. ama ınsalllah hayalde kalmaz.. kii bnm bu ay sanırım sadece hayal de kalıcakmıs gıbı gorunuyo bugune kdr hep burdan kızlara umut verırıcı sozler yazdım ama bgn bu agrıdan umudum ıyıce kırıldı hevesım gıttı...
hadi bakalım hayırlısı çok az kalmış inş ii sonuçlar alırsın burada paylaşır bizede umut olursun bu arada herkesin dr farklı şeyler söylemiş[/QUOT
EVET YA ÇOK AZ KALDI.ASLINDA İLK CUMA DEDİ.SONRA KESİNLEŞSİN CUMARTESİ GEL DEDİ.İLK AŞILAMAMDA YİNE PZT.Sİ YAPILMIŞTI,DR CUMA GEL DEMİŞTİ AMA CUMA SABAHI ADET OLMUŞTUM TAM BİR HÜSRANDI.ŞİMDİ DE ÖDÜM KOPUYOR YARIN ADET OLCAM DİYE
kan testi yaptırıcak mısın canım bu cumartesi gittiğinde bişey dedimi
merhaba arkadaşlar,yarın 1 de benimde aşılamam var ilk aşılamam biraz korkuyorum inşllah hepimiz güzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?