Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iltihap kokusu değil eminim.jel kullanmıyorum.beyaz akıntı .iltihap olsaydı sarı renk olurdu.tüp bebektede aşılamadada 12.günde belli oluyor kandan .ama ben günüm geçince yapıcam.değerlerim yeni yükseliyorsa bende hamile değilim diye zarar verecek bir şey yaparsan kendimi affedemem.hamilelikte değerler her gün katlanarak gidiyor.riske gerek yok bence paşa paşa bekleyecez.hepimize sabır

bildiğim kadarıyla sıkışık olunca idrar kesesi rahmi itiyor ultrasondada rahim daha net görülüyor asıl aşılamda değil tüp bebekte çok sıkışık olunuyor.bebeği yerleştirdikten sonra zaten hortum takıyorlar idrarını yapıyorsun.bebeği koyacakları yeri daha net görüyorlarmış...çok feci bir durum insanın aklı çıkıyor işeyecem diye...

Son düzenleme:

Bendede tuhaf bir koku oldu sanırım aşılama öncesi vurunmuş olduğumuz iğnelerden çünkü bende de iltihap yok sulu beyaz bi sıvı geliyor.Diyorum ki vücut ilaçları ordan atıyor :)

merhaba canım her aşılamada mı 3 kutu ödüyormuş yoksa 3 kutuyu geçince her aşılamada kendimiz mi alacağız bu konuda bilgin var mı ?

canım devlet bir aşılama için 2 kutu puregonu ödüyor. ama 3. kutuya ihtiyaç duyarsa doktor o zaman onu kendın alman gerekiyor devlet ödemiyor.

evet 7 gun kaldı aylıncım sabır... bel agrım gectı artık sadece kasıklarımda ozellıkle sol kasıgımda hafıf agrı vr ve goz segırmesı gıbı atıyo bazen,bgn iş gorusmesıne gttım kabul edıldım 1 senedır ıs arıyorum tam asılama olduguma denk geldı Allahtan dıyorum buda kafam dagılıcak en azından.. bnmde bır gobegım vr gorenler dogum yakınmı dıcek durumda yanı.. goguslerım cok sıs degıl sızlıo ama, yalnız dr um tembuhledı ıdrar testı yapma dıye cunku %70 pozıtıf cıkıyomus vuruldugumuz catlatma ıgnelerınden dolayı eger yksa cok uzulursun dedi... sabretcez ama bn salı gunu dr umu arayıp yanı 12.gunde taahlıl yaptırmak ıstedgımı solucem bı umut belkı tamam der sende bnce ıdrar tahlılı yerıne sansını boyle dene canım..

evet canım 14.gun vrsa cıkar ama acaba dıyorum gecmı olgunlastıkı yumurtaların senı daha uzun bekletıyo cunku bana aylın 25e 14gun snra demıs sana neden 18gun bekle dmıskı bnce sen yınede dr a sor belkı hamılesın ama gec olgunlastıgı ıcın negatıf cıkıcak danıs canım sen yınede

sermuh ve aylın 25 ya kızlar bnm 7 gun kadı sonuc almama ama sanırım bn adet gorucem cok cok cok garıp bı kasık agrım var hanı adetın ılk gununde oldugu gıbı aynı.. bnmde canım habıre bıseler cekıo sureklı yıyorum peynır yıyorm ustune cıkolata yıyorum ayran ıcıyorum vs.. ama bn emınım bnmkı tamamen psıkolojık hepımız ıcın hayırlısı

Hayırlı olsun Allah yarın yardımcın olsun burdan hepimize hamileyim diye yazmak nasip etsin inşallah

en cok ıstedıgım sey bnmde hamıleyım dıyıp herkese haber vermek kızlar.. bırde hemen dısarı cıkıp bı hamıle magazasından yakında gelıyorum yazılı hamıle t shırt u alıp onu gıyıp herkese haber vermek.. ama ınsalllah hayalde kalmaz.. kii bnm bu ay sanırım sadece hayal de kalıcakmıs gıbı gorunuyo bugune kdr hep burdan kızlara umut verırıcı sozler yazdım ama bgn bu agrıdan umudum ıyıce kırıldı hevesım gıttı...

hepimiz bunu diliyoruz zaten canim, keske kalsakta burda hamileyim diye yazsak ama oda olacak insallah, ben ilk asilamamda hic ümidim yoktu ama yinede ne kadar inandiysam cok üzüldüm adetim gelince, ama tekrar toparladim ve yarin ikinci asilamamin baslangici icin doktora gidecegim, ne yapalim...
ama ne güzel, en azindan is bulmussun biraz kafa dagitirsin... hamile kalana kadar

keşkee canım,inşallahh!!! bn cok umıtlydm bnm ılk asılamam daha 7gun vr sonucu almama ama yazdıgı gıbı cok agrım vr aynı adetın ılkgunu gıbı kasık agrım oyuzden hevesım kactıı sankıı kendımı kotuye alıstırmak ıstıyorumm... smdıden senın ıcın hayırlısı olsun ceylo31 ınsallah bebgın gelır sana ınsallah hepımız anne oluruz!!

herkeste farkli tabi, benim 2 gün önce filan kasiklarim agridi besbelli adet sancisiydi ve geldi, sende 7 gün önce normalmi? belkide yerlesiyordur, cok fazla kafani takma, burda bir arkadasimiz yazmisti, asilamayi normal bir birliktelikmis gibi davranin diye, gercektende öyle, aman son zamanda öksürmekten bile korkuyordum, sonra hayal kirikligi, olsun iyi oldu, tecrübelendim en azindan, bu ay 2. asilamada kendimi cok rahat tutacagim, tutarsa tutar tutmazsa napim dünyanin sonu degil, bir gün mutlaka olacak, ama ne zaman :)

Canım sakın moralini bozma herkeste farklı belirtiler oluyormuş benimde kasıklarım ağrıyor hatta gece sık sık uyandım dua edelim tutunma ağrıları olsun bu ağrılar inşallah.

canım böyle düşünme lütfen hepimize umut veren sendin bak iş başvurunda olmuş unutma bebek kısmetiyle gelir bir çok arkadaşım önce iş buldu sonra hamile kaldı ve hep bebişe bağladılar bu durumu seninde inş öyle olurumudumuzu kesmeyeli ama olur da tutmazsa da moralimizi bozmayalım çünkü yolun çok başındayız bu ikimizin de ilk aşılaması önümüzde uzun ve zorlu bi yolculuk var umarım herşey güzel olur ve inş o hamiş tişörtünü alır bir güzel giyersin

merhaba kızlar, bende bu ay aşılama olcam. gonal f kullanıyorum artık son iğnelerim yarın biticek inşallah. kontrolüm var yarın bakalım ne diycek doktor. bu benim 4. aşılamam, artık bundan sonra tüp bebek deniycez. hepimiz için hayırlısı olur inşallah :87:

ilgimdisi bu maç 90dk.ve daha bitmedi.Lütfen ümidini kesme.evet çok zor her defasında negatifi yaşamak .nerden bileceksin halimi deme 8 yıldır her ay yaşıyorum.ve hepimiz yaşadık yapmamız gereken elimizden geleni sonuna kadar yapmak.yinede en sonunda yıkılsakta yenilmeden ayakta dimdik durmak.1-1,5 ay önce büyük bir mağazaya gitmiştim takı reyonu çocuk kıyafetlerinin olduğu yerdeydi farkından olmadan gittim ve dolaşırken açık mavi ve beyaz renklerden oluşan alt üst yeni doğan bebek takımı gördüm ,gözüme takıldı.eldivenlerini elledim ve içimden keşke benimde bebeğim olsada bunu alsaydım dedim sonra aklıma kim bilir kim mutlu olucak bunu bebeğine giydirdiğinde dedim.yıkıldım ağladım darmadağın oldum.ama kendimi topladım.ve bak onca şeye rağmen tekrar aşılama yaptırıyorum.ve olmazsa tekrar tüp bebek yaptırıcam.ama yinede olmazsa sağlığım için şükreder hayatıma devam ederim.çünkü bazı şeyler bizim elimizde değil.lütfen kızlar cesaretinizi kaybetmeyin her şeye rağmen iyi şeyler düşünelim pozitif olalım.hiç birimiz yalnız değiliz bizim gibi kaç milyon insan var aynı şeyleri yaşayan.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar,yarın 1 de benimde aşılamam var ilk aşılamam biraz korkuyorum inşllah hepimiz güzel haberler alırız.

hiç korkma canım umutlu ol.zaten acı hiç duymuyorsun ya da çoook az.allah yardımcın olsun,sen de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…