Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamamın 9.günü kis için gitmiştim.dr umutlandırmak istemem değerlerin gebelik için çok ılımlı dedi.şimdi de cmt.i bekliyorum.ölüyorum ya.hep umutsuzdum,dr.öyle deyince içim bi tuhaf oldu.ama şimdi de ilaçların etkisiyse diyorum.çünkü iğneler pozitif gösteriyormuş.acaba iğne kaç gün sonra atılır vücuttan?

selam kızlar hepiniz için hep dua ediyorum inşallah rabbim güldürsün bizleribugün doktora gittim yumurta takibi sonrada aşılama olcaktı.bilmem incir+havuç küründen mi yumurta 22mm olmuş
çatlamak üzere diğerleride çok küçüktü.aşılama iptal oldu

hazır bir tane yumurtan varken neden asılama iptal oldu anlamadım ben.ınsallah en kısa zamanda yenıden baslarsın tedavıne.

hiç korkma canım umutlu ol.zaten acı hiç duymuyorsun ya da çoook az.allah yardımcın olsun,sen de dua et
çok sağol canım . aşılamamı yaptırdım söylediğin gibi çok az acıdı ama biraz kanama oldu bekliycez artık hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız

bende anlamadim, tek yumurtaylada olurdu, önemli olan sayisi degil kalitesi, hemde 22mm süpermis

ben aranıza yeni katıldım kızlar aslında çoook uzun zamandır okurum bu yazılanları ama nedendir bilmem hiç üye olmak geçmemişti içimden.bugün olayım artık dedim.
bu gece çatlatma iğnem yapılcak cumartesi aşılama.benim içinde dua edin.ben hepiniz için ediyorum..

allah yardımcın olsun insalah tutar aşılaman.allah kucağına almayı nasip etsin inş.

hoşgeldin.aşılamanda şimdiden hayırlı olsun.inşallah sonuda hayırlı olur

7gun once adet olabılırım cunku bnde pko var .. ztn 3 haftada yada 1aydan daha uzun bırsurede adet gordugum ayları bılıyorum bu sebepten hayal kırıklıgı olucak bnde hıssedıyorum aksam 6dan berı hıc susmadan aglıyorum esımle bu sebepten tartıstım yazık gergın oldugumu bılıo hıc sesını cıkarmıyoo ceylo31 cok korkuyorm ıcımı sogutmak ıcınde hayırlısı demekten baska bısey gelmıyo elımden..

Canım sakın moralini bozma herkeste farklı belirtiler oluyormuş benimde kasıklarım ağrıyor hatta gece sık sık uyandım dua edelim tutunma ağrıları olsun bu ağrılar inşallah.

bnde pko vr ceylın,3 haftada yada 1aydan daha uzun zamanlardada adet gorugum aylarda oluyordu duzensızdı oyke bır agrım vrkı bu uzden umutsuzum hevesım gttı dıyorum aglıyorm 5 saattır nerdeysee dua edıyorm hep gecelerı ama bu sebeplerden dıyormya heveslenmek ıstemıyorm ııste hayal kırıklıgı olmasın dıye...

aylıncım.. evet bn hep umut doluydum ama bn genellkle 3 haftada yada dahada uzun bı surede adet oldugum zmnları bılıyorm pko vr ya dıyorm bu agrılar gercektende adet sancılarıysa .... yıkılırım ...!!!!!!!!!!! bızı bızden baska anlayan yok kızlarr her ay aynı soruları duymaktan tek cızgı gormekten yıldımm hep bebegımın hayalını kuruyorumm sanırım bu bnım psıkolojımı daha cok bozuyor destek almayı dusunuyormm esıme satasıyorumm sureklı aglıyorumm artık ogrensek harıka olur dımı?? bu ıs konusuna gelınce umarım arkadaslarında oldugu gbı olur bnmde..

böyle yapmamalısın.ne olursa olsun bu senin son şansın degil.ümitlendirmek istemem ama adet belirtileri yaşayıp hamilede olabilirsin.güçlü olmalısın.

sermuh bızı bızden baska anlayan dıye aylıne de yazdım.. cocuklu arkadaslarımla gorusmek ıstemıyorum artık yolda bebeklerını gezdıren onlarla alısverıs yapan annelerı gorunce ıcım cız edıyor gozlerım doluyor ..... bnm umudumu kaybetmemın sebebı bnde pko olması 3 haftada bırde adet gordugum oluyordu oyuzden bu agrıları adet agrılarına baglıyormm ınsallah toparlıycam kendımıı ınsallah hepımız anne olucaz dualrımız kabul olucak ama ınsallah cıldırmadan olucak.... cok streslıyım herseye aglıyorumm ......

böyle yapmamalısın.ne olursa olsun bu senin son şansın degil.ümitlendirmek istemem ama adet belirtileri yaşayıp hamilede olabilirsin.güçlü olmalısın.

evet canımmm guclu olmalıyım bılıyorum ama elımde degıl engel olamıyormkı gozyaslarıma kendı kendımede kızıyorm ya bebegın vrsa aglama bısey olucak dıye bukezde heveslendıgım ıcın aglıyorummm... ınsallah hepımız hamıle kalırız ogrenelım mutlu haberlerıde bıraz neselenelımm ...

inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…