selam kızlar hepiniz için hep dua ediyorum inşallah rabbim güldürsün bizleribugün doktora gittim yumurta takibi sonrada aşılama olcaktı.bilmem incir+havuç küründen mi yumurta 22mm olmuş
çatlamak üzere diğerleride çok küçüktü.aşılama iptal oldu
çok sağol canım . aşılamamı yaptırdım söylediğin gibi çok az acıdı ama biraz kanama oldu bekliycez artık hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırızhiç korkma canım umutlu ol.zaten acı hiç duymuyorsun ya da çoook az.allah yardımcın olsun,sen de dua et
selam kızlar hepiniz için hep dua ediyorum inşallah rabbim güldürsün bizleribugün doktora gittim yumurta takibi sonrada aşılama olcaktı.bilmem incir+havuç küründen mi yumurta 22mm olmuş
çatlamak üzere diğerleride çok küçüktü.aşılama iptal oldu
arkadaşlar hiç sonuç alan yokmu**güzel haberleri almaya başlasakda içimiz açılsa...
ben aranıza yeni katıldım kızlar aslında çoook uzun zamandır okurum bu yazılanları ama nedendir bilmem hiç üye olmak geçmemişti içimden.bugün olayım artık dedim.
Bu gece çatlatma iğnem yapılcak cumartesi aşılama.benim içinde dua edin.ben hepiniz için ediyorum..
ben aranıza yeni katıldım kızlar aslında çoook uzun zamandır okurum bu yazılanları ama nedendir bilmem hiç üye olmak geçmemişti içimden.bugün olayım artık dedim.
bu gece çatlatma iğnem yapılcak cumartesi aşılama.benim içinde dua edin.ben hepiniz için ediyorum..
herkeste farkli tabi, benim 2 gün önce filan kasiklarim agridi besbelli adet sancisiydi ve geldi, sende 7 gün önce normalmi? belkide yerlesiyordur, cok fazla kafani takma, burda bir arkadasimiz yazmisti, asilamayi normal bir birliktelikmis gibi davranin diye, gercektende öyle, aman son zamanda öksürmekten bile korkuyordum, sonra hayal kirikligi, olsun iyi oldu, tecrübelendim en azindan, bu ay 2. asilamada kendimi cok rahat tutacagim, tutarsa tutar tutmazsa napim dünyanin sonu degil, bir gün mutlaka olacak, ama ne zaman :)
Canım sakın moralini bozma herkeste farklı belirtiler oluyormuş benimde kasıklarım ağrıyor hatta gece sık sık uyandım dua edelim tutunma ağrıları olsun bu ağrılar inşallah.
canım böyle düşünme lütfen hepimize umut veren sendin bak iş başvurunda olmuş unutma bebek kısmetiyle gelir bir çok arkadaşım önce iş buldu sonra hamile kaldı ve hep bebişe bağladılar bu durumu seninde inş öyle olurumudumuzu kesmeyeli ama olur da tutmazsa da moralimizi bozmayalım çünkü yolun çok başındayız bu ikimizin de ilk aşılaması önümüzde uzun ve zorlu bi yolculuk var umarım herşey güzel olur ve inş o hamiş tişörtünü alır bir güzel giyersin
7gun once adet olabılırım cunku bnde pko var .. ztn 3 haftada yada 1aydan daha uzun bırsurede adet gordugum ayları bılıyorum bu sebepten hayal kırıklıgı olucak bnde hıssedıyorum aksam 6dan berı hıc susmadan aglıyorum esımle bu sebepten tartıstım yazık gergın oldugumu bılıo hıc sesını cıkarmıyoo ceylo31 cok korkuyorm ıcımı sogutmak ıcınde hayırlısı demekten baska bısey gelmıyo elımden..
ilgimdisi bu maç 90dk.ve daha bitmedi.Lütfen ümidini kesme.evet çok zor her defasında negatifi yaşamak .nerden bileceksin halimi deme 8 yıldır her ay yaşıyorum.ve hepimiz yaşadık yapmamız gereken elimizden geleni sonuna kadar yapmak.yinede en sonunda yıkılsakta yenilmeden ayakta dimdik durmak.1-1,5 ay önce büyük bir mağazaya gitmiştim takı reyonu çocuk kıyafetlerinin olduğu yerdeydi farkından olmadan gittim ve dolaşırken açık mavi ve beyaz renklerden oluşan alt üst yeni doğan bebek takımı gördüm ,gözüme takıldı.eldivenlerini elledim ve içimden keşke benimde bebeğim olsada bunu alsaydım dedim sonra aklıma kim bilir kim mutlu olucak bunu bebeğine giydirdiğinde dedim.yıkıldım ağladım darmadağın oldum.ama kendimi topladım.ve bak onca şeye rağmen tekrar aşılama yaptırıyorum.ve olmazsa tekrar tüp bebek yaptırıcam.ama yinede olmazsa sağlığım için şükreder hayatıma devam ederim.çünkü bazı şeyler bizim elimizde değil.lütfen kızlar cesaretinizi kaybetmeyin her şeye rağmen iyi şeyler düşünelim pozitif olalım.hiç birimiz yalnız değiliz bizim gibi kaç milyon insan var aynı şeyleri yaşayan.
böyle yapmamalısın.ne olursa olsun bu senin son şansın degil.ümitlendirmek istemem ama adet belirtileri yaşayıp hamilede olabilirsin.güçlü olmalısın.
evet canımmm guclu olmalıyım bılıyorum ama elımde degıl engel olamıyormkı gozyaslarıma kendı kendımede kızıyorm ya bebegın vrsa aglama bısey olucak dıye bukezde heveslendıgım ıcın aglıyorummm... ınsallah hepımız hamıle kalırız ogrenelım mutlu haberlerıde bıraz neselenelımm ...
sermuh bızı bızden baska anlayan dıye aylıne de yazdım.. cocuklu arkadaslarımla gorusmek ıstemıyorum artık yolda bebeklerını gezdıren onlarla alısverıs yapan annelerı gorunce ıcım cız edıyor gozlerım doluyor ..... bnm umudumu kaybetmemın sebebı bnde pko olması 3 haftada bırde adet gordugum oluyordu oyuzden bu agrıları adet agrılarına baglıyormm ınsallah toparlıycam kendımıı ınsallah hepımız anne olucaz dualrımız kabul olucak ama ınsallah cıldırmadan olucak.... cok streslıyım herseye aglıyorumm ......[/
canım ya sermuh çok doğru söylemiş hiç yalnız değilsin bende arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum benimle evlenenlerin hatta benden sonra evlenenlerin bile çocukları var ama ne yapalım buda bizim sınavımız hem pko tedavi edilmeyecek bi hastalık değil benimde bugün adet sancısı gibi sancılarım başladı ama üzülmek ağlamak eşimizi yıpratmak çözüm değil ki aşılamada tutmazsa tüp bebek de tutar inş dr bana çok fazla umutlanmamamı söylemişti başarı şansı yüzde 15-20 dedi ben her iki sonucada hazırım inan yalnız değilsin seninle bu duyguları paylaşan bizlerde varız bırakma kendini mücadele edicez ben inanıyorum sonunda Rabbim minik kuzumuzu verecek bize
hazır bir tane yumurtan varken neden asılama iptal oldu anlamadım ben.ınsallah en kısa zamanda yenıden baslarsın tedavıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?