Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı cumalar kızlar.bugün nasılsınız bakalım.:79::79::79::79::79::79::79::79::79:

hayırlı cumalar canım.. bnm ıcın degısen bısey yok agrılarım cokkk... dayanmaya ccalısıyorm ıste Rabbım bu mubarek gunun hatrına kaabul etsın dualarımızı...

yok aslında geç olgunlaşmadı hatta ben normalde 25 günde bir reg oluyorum...ama geçen ay ialçlardan sanırım 2gün gecikti.o boşuna test yaptırmış olmim diye öyle dedi sanırım.reglin geçsin öyle yaptırırsın dedi.

kızlar belirilerimizi paylaşalım mı?
bugün aşılamanın 5. günü, ilk 3 gün bel ve karın ağrısı vardı, gülsem, öksürsem karnımda batma oluyordu, dün ve bugün daha iyiyim normale döndüm. göğüsler de de hiçbir değişiklik yok. regli olduğum zaman da değişiklik olmazdı zaten.
sizler nasılsınız?

Cuma günleri peygamber efendimizin üzerine 100 defa selavat getirenin Allah Teala 30 u dünyada 70 şi ahirette olmak üzere 100 hacetini kabul edermiş.Bugün bol bol dua edelim.Benim dualarım sizlerle.

olabılır albilda bnmde ılk assılamam bılemıyormkı smdı neden demıs olabılır bncede madem dr un dedı bekle o zaman gecsın adetın yanılmıs olma ,, tabıkı beklemek cok zor bılıyorumm!!!! bnm asılamamın 9.gunu sabredıyorum...

hayırlı cumalar canım.. bnm ıcın degısen bısey yok agrılarım cokkk... dayanmaya ccalısıyorm ıste Rabbım bu mubarek gunun hatrına kaabul etsın dualarımızı...

amiiin canım kendine iyi bak.her şeyin bir zamanı var.usanmak bıkmak yok yola devam.yorulunca biraz durup yola tekrar kaldıgımız yerden devam etmeliyiz.:79:

amiiin canım kendine iyi bak.her şeyin bir zamanı var.usanmak bıkmak yok yola devam.yorulunca biraz durup yola tekrar kaldıgımız yerden devam etmeliyiz.:79:

sende canım sende ıyı bak kendıne.. Rabbım ol derse olurr ,, hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın?

sende canım sende ıyı bak kendıne.. Rabbım ol derse olurr ,, hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın?

bende haftaya kısmetse aşılama yaptırmak istiyorum.tek seferde şans düşük biliyorum ama boş durmaktansa denemeye deger.senin dedigin gibi Rabbim ol derse olur.

bende haftaya kısmetse aşılama yaptırmak istiyorum.tek seferde şans düşük biliyorum ama boş durmaktansa denemeye deger.senin dedigin gibi Rabbim ol derse olur.

ınsallah canım... bol bol pekmez ve tarcın ye.. 1 yemek kasıgı pekmez bır cay kasıgı tarcını karıstır gunde 2 kere ye yumurta gelısımnde cok ıse yarıyor bnm 5 gunde 3mm den 200 mm oldu bunu yemıstım.. ıyı haberlerını beklıyorummm

arkadaşlar umutla yolculumuza devam. inşallah birgün bizimde dualarımız kabul olur.zahmetle gelen şeyler daha tatlı olurmuş biz bol dua edelm . benim aşılamamın 2.günü hiç ağrım yok sizce normalmi .garip ama içimde rahatlık var. hayırlısı...

hayırlısı tabii canım benım... ne guzel ıste ıcındekı rahatlık stres yapmadıgını gosterır buda bebısının sana tutunma sansını arttırır.. ınsallah suan senınledır bebgın canım.. bnmde ılk asılamam ve 9gunum.

inşallah tavsiyen için çok teşekkür ederim.ben tüp bebek denemesinde bal+tarçın+çörekotunu dövüp her gün aç karnına yemiştim.onunda faydası oldugunu düşünüyürum.ama senin dediginide uygulayacagım.benimde doktorum en fazla dört yumurta elde ederiz demişti.fakat dokuz yumurtam oluşmuştu.bende fazla heveslenmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.
benimmelegim seninde hayırlı olsun.inşallah hayırlı bir sonuç alırsın ben tüp bebek yaptırdıgımda transferden sonra ton balıgı ananas kabak çekirdegi yemiştim bana faydası olmadı ama sana olur inşallah

arkadaşlarım bende dün aşılama yaptırdım bende ocak ayı aşılama sonucunu bekleyenlerdenim inşşşş hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar alırız rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün

canım ya benim belim çok ağrıyo dün adet olcak gibi kasıklarım çok ağrıdı ama zaten dün yapıldı aşılama bugünde belimde ağrı var sağ tarafım felaket batıyo zaten ben gonal f iğneleri yapılırken de çok ağrımıştı arayıp sorduğumuzda bu iğnelerin bel ağrısı yapabilceğini ama devam etmem gerektiği söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…