sermuh bızı bızden baska anlayan dıye aylıne de yazdım.. cocuklu arkadaslarımla gorusmek ıstemıyorum artık yolda bebeklerını gezdıren onlarla alısverıs yapan annelerı gorunce ıcım cız edıyor gozlerım doluyor ..... bnm umudumu kaybetmemın sebebı bnde pko olması 3 haftada bırde adet gordugum oluyordu oyuzden bu agrıları adet agrılarına baglıyormm ınsallah toparlıycam kendımıı ınsallah hepımız anne olucaz dualrımız kabul olucak ama ınsallah cıldırmadan olucak.... cok streslıyım herseye aglıyorumm ......[/
canım ya sermuh çok doğru söylemiş hiç yalnız değilsin bende arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum benimle evlenenlerin hatta benden sonra evlenenlerin bile çocukları var ama ne yapalım buda bizim sınavımız hem pko tedavi edilmeyecek bi hastalık değil benimde bugün adet sancısı gibi sancılarım başladı ama üzülmek ağlamak eşimizi yıpratmak çözüm değil ki aşılamada tutmazsa tüp bebek de tutar inş dr bana çok fazla umutlanmamamı söylemişti başarı şansı yüzde 15-20 dedi ben her iki sonucada hazırım inan yalnız değilsin seninle bu duyguları paylaşan bizlerde varız bırakma kendini mücadele edicez ben inanıyorum sonunda Rabbim minik kuzumuzu verecek bize
haklısın canımmmm.... burdan sızlerle konusunca kendımı yalnız hıssetmıyorm ztnn... dgru bnm ıcn de dr um aynı yuzdeyı vermıstıı mucadeleye tabıkı devam edıcez ınsallah bu hayrlı cumanın hatırına Rabbım duysun sesımızııı....
hayırlı cumalar kızlar.bugün nasılsınız bakalım.:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
yok aslında geç olgunlaşmadı hatta ben normalde 25 günde bir reg oluyorum...ama geçen ay ialçlardan sanırım 2gün gecikti.o boşuna test yaptırmış olmim diye öyle dedi sanırım.reglin geçsin öyle yaptırırsın dedi.evet canım 14.gun vrsa cıkar ama acaba dıyorum gecmı olgunlastıkı yumurtaların senı daha uzun bekletıyo cunku bana aylın 25e 14gun snra demıs sana neden 18gun bekle dmıskı bnce sen yınede dr a sor belkı hamılesın ama gec olgunlastıgı ıcın negatıf cıkıcak danıs canım sen yınede
yok aslında geç olgunlaşmadı hatta ben normalde 25 günde bir reg oluyorum...ama geçen ay ialçlardan sanırım 2gün gecikti.o boşuna test yaptırmış olmim diye öyle dedi sanırım.reglin geçsin öyle yaptırırsın dedi.
kızlar belirilerimizi paylaşalım mı?
bugün aşılamanın 5. günü, ilk 3 gün bel ve karın ağrısı vardı, gülsem, öksürsem karnımda batma oluyordu, dün ve bugün daha iyiyim normale döndüm. göğüsler de de hiçbir değişiklik yok. regli olduğum zaman da değişiklik olmazdı zaten.
sizler nasılsınız?
merhaba eliz81,paylasalım tabii.... bnmde senın gıbı asılamamın ılk 3 gunu bel agrım cok oldu gectı ... bgn asılamamın 9.gunu bu geecek persmbe ogrenıcem kısmet olursa.. solkasıgımda batma var ozellkle oturup kalkarken bı agırlık vr gıbı hıssedıyorm kasıklarımda dolgunluk hıssı yani,akıntım baya var hafıf kremrengı gıbı ve uyku duzenım bozuldu mıdem yanıyor ner yersem yıyım bas agrım oluyor sık sık.. ınsallah bunlar adet degıl hamıslık belırtılerıdr..
hayırlı cumalar canım.. bnm ıcın degısen bısey yok agrılarım cokkk... dayanmaya ccalısıyorm ıste Rabbım bu mubarek gunun hatrına kaabul etsın dualarımızı...
Cuma günleri peygamber efendimizin üzerine 100 defa selavat getirenin Allah Teala 30 u dünyada 70 şi ahirette olmak üzere 100 hacetini kabul edermiş.Bugün bol bol dua edelim.Benim dualarım sizlerle.
etmzmıyım dun gece sabaha kdr uyumadım dua ettm bol bol Rabbım duysun sesımızıı...
amiiin canım kendine iyi bak.her şeyin bir zamanı var.usanmak bıkmak yok yola devam.yorulunca biraz durup yola tekrar kaldıgımız yerden devam etmeliyiz.:79:
sende canım sende ıyı bak kendıne.. Rabbım ol derse olurr ,, hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın?
bende haftaya kısmetse aşılama yaptırmak istiyorum.tek seferde şans düşük biliyorum ama boş durmaktansa denemeye deger.senin dedigin gibi Rabbim ol derse olur.
arkadaşlar umutla yolculumuza devam. inşallah birgün bizimde dualarımız kabul olur.zahmetle gelen şeyler daha tatlı olurmuş biz bol dua edelm . benim aşılamamın 2.günü hiç ağrım yok sizce normalmi .garip ama içimde rahatlık var. hayırlısı...
ınsallah canım... bol bol pekmez ve tarcın ye.. 1 yemek kasıgı pekmez bır cay kasıgı tarcını karıstır gunde 2 kere ye yumurta gelısımnde cok ıse yarıyor bnm 5 gunde 3mm den 200 mm oldu bunu yemıstım.. ıyı haberlerını beklıyorummm
bende haftaya kısmetse aşılama yaptırmak istiyorum.tek seferde şans düşük biliyorum ama boş durmaktansa denemeye deger.senin dedigin gibi Rabbim ol derse olur.
arkadaşlar umutla yolculumuza devam. inşallah birgün bizimde dualarımız kabul olur.zahmetle gelen şeyler daha tatlı olurmuş biz bol dua edelm . benim aşılamamın 2.günü hiç ağrım yok sizce normalmi .garip ama içimde rahatlık var. hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?