Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım ve beklemeye başladık,fakat dün aşılamadan sonra kasıklarım biraz ağrıdı normalmidir acaba kolay bi işlemdi inşallah tutar hiç bir problemimiz yok ama olmadı işte aşılamayı denedik bakalım ne olacak.

benimde dün yapıldı adet ağrısı gibi bi ağrım var bel ağrım var ama benim gonal f iğnelerini kullanırkende belim cok ağrımıştı dr uma sordumda normal olacağını söyledi dün dinlenirken aşılama sonrası hemşiresine sordum normalmi bu kadar die evet dedi için rahat olsun canım

merhaba filizim 81 hayırlı olsun inşallah aşılaman.aşılamadan sonra bir miktar lekelenme kasık ve bel ağrısı normalmiş doktorum söylemişti...

kızlaar sanırım herkesin iğneleri kullanırkende belli şikayetleri olmuş.kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik falan.tuhaf ben bunların hiçbirini yaşamadım sadece çok yemek yemişim gibi kısa sürelik şişkinliklerim oldu o kadar.yarın aşılamam yapılacak çook heyecanlıyım.

merhaba ecebru masallah gıt gıde sonuc bkleyen sayımız artıyorr ne guzel kalabalıklastık ıste boylee yalnız hıssetmıyoruz kendımı senın ıcınde hayırlısı olsun canım bnmde asılamada 9.gunum Allahım ısteyen herkese versın...

ınsallah canım bnmmm hadı artık gecsın su gunlerrrr........ kocaman bır gobegım vr kocaman goguslerım vrrr fıl gıbı oldm smdıden

canım o vücuttan vücuda göre değişirmiş benim kullandığım iğnenin yan etkilerinde bel ağrısı yazmıyodu ama bende yaptı hiç korkma toplamda 5 dk diyebilirim ama yatman dinlenmen falan biraz yarımsaati buluyo canını yakan bi işlem değil sadece benim spekulum yerleşirken azcık ağrıdı rahim filmi çekildimi sana bilmiyorum ama rahim filmi gibi ağrıycak sandım ben ama eğer sende benim gibi vajinusmus geçirdinse dr una söle ben hemşiresine söylemiştim işleme başlamadan dr a söyledi hastamızın böyle bi durumu varmış diye beni azcık kasıp ağrıtan neden vajinusmus olmamdı

rahim filmi çektirdim daha önce birkaç kez smear testide yaptırdım acıya alıştım artık ama korkum ya tutmazsa diye...hepimizin şansı bol olsun allah yardımcımız olsun...

amin canım dualrımız hep birbirimiz için rabbim artık kucaklarımızı doldursun hepimiz için bebişlerimiz hayırlı olsun ve 9aylık hikayemiz başlasın artık masalım olsun

hayırlısı olsun canım bızde aynen oyle bnde sadece pko vr esımde hıc problem yok sukur ama ıste asılamayı denedık bızzdee Rabbım ol derse olur en zoru beklemek bnm bgn asılamamın 9.gunu gerı sayıyorum artık son 6gun.... hepımızın guzel haberlerını okuruz ınsallah burdann

sımdıden hayırlı olsun canım asılaman,stres yapmadan gır asılamaya Rabbım yanında olsun

rahim filmi çektirdim daha önce birkaç kez smear testide yaptırdım acıya alıştım artık ama korkum ya tutmazsa diye...hepimizin şansı bol olsun allah yardımcımız olsun...

korkma ozaman allah büyük de besmeleyi çek yat allaha ve peygamber efendimize bırak kendini ben dün öyle yaptım besmelemi çektim allahım sen büyüksün aşılamada ve sonrasında peygamber efendimiz alllahümme salli ala seyyidina muahmmed mustafa hürmetine dedim yattım dua ederim canım yarın senin için korkma rabbim yanında bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…