bende dün aşılama yaptırdım antalyada nerde yaptırmayı düşünüyorsun[/Q*UOTE]
**
önce hayırlı olsun aşılaman.ben kısmetse vitalede ali fuat beye yaptırıcam.sen kime yaptırdın?
bende dün aşılama yaptırdım antalyada nerde yaptırmayı düşünüyorsun[/Q*UOTE]
**
önce hayırlı olsun aşılaman.ben kısmetse vitalede ali fuat beye yaptırıcam.sen kime yaptırdın?
sağol canım benimde vitale ali fuat bey yaptı
merhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım ve beklemeye başladık,fakat dün aşılamadan sonra kasıklarım biraz ağrıdı normalmidir acaba kolay bi işlemdi inşallah tutar hiç bir problemimiz yok ama olmadı işte aşılamayı denedik bakalım ne olacak.
hoşgeldin.aşılamanda şimdiden hayırlı olsun.inşallah sonuda hayırlı olur
merhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım ve beklemeye başladık,fakat dün aşılamadan sonra kasıklarım biraz ağrıdı normalmidir acaba kolay bi işlemdi inşallah tutar hiç bir problemimiz yok ama olmadı işte aşılamayı denedik bakalım ne olacak.
ecebru sen nerde yaptırdın aşılamayı
ecebru sen nerde yaptırdın aşılamayı
arkadaşlarım bende dün aşılama yaptırdım bende ocak ayı aşılama sonucunu bekleyenlerdenim inşşşş hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar alırız rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın yüzümüzü güldürsün
inşallah tavsiyen için çok teşekkür ederim.ben tüp bebek denemesinde bal+tarçın+çörekotunu dövüp her gün aç karnına yemiştim.onunda faydası oldugunu düşünüyürum.ama senin dediginide uygulayacagım.benimde doktorum en fazla dört yumurta elde ederiz demişti.fakat dokuz yumurtam oluşmuştu.bende fazla heveslenmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.
benimmelegim seninde hayırlı olsun.inşallah hayırlı bir sonuç alırsın ben tüp bebek yaptırdıgımda transferden sonra ton balıgı ananas kabak çekirdegi yemiştim bana faydası olmadı ama sana olur inşallah
kızlaar sanırım herkesin iğneleri kullanırkende belli şikayetleri olmuş.kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik falan.tuhaf ben bunların hiçbirini yaşamadım sadece çok yemek yemişim gibi kısa sürelik şişkinliklerim oldu o kadar.yarın aşılamam yapılacak çook heyecanlıyım.
canım o vücuttan vücuda göre değişirmiş benim kullandığım iğnenin yan etkilerinde bel ağrısı yazmıyodu ama bende yaptı hiç korkma toplamda 5 dk diyebilirim ama yatman dinlenmen falan biraz yarımsaati buluyo canını yakan bi işlem değil sadece benim spekulum yerleşirken azcık ağrıdı rahim filmi çekildimi sana bilmiyorum ama rahim filmi gibi ağrıycak sandım ben ama eğer sende benim gibi vajinusmus geçirdinse dr una söle ben hemşiresine söylemiştim işleme başlamadan dr a söyledi hastamızın böyle bi durumu varmış diye beni azcık kasıp ağrıtan neden vajinusmus olmamdı
merhaba ecebru masallah gıt gıde sonuc bkleyen sayımız artıyorr ne guzel kalabalıklastık ıste boylee yalnız hıssetmıyoruz kendımı senın ıcınde hayırlısı olsun canım bnmde asılamada 9.gunum Allahım ısteyen herkese versın...
kızlaar sanırım herkesin iğneleri kullanırkende belli şikayetleri olmuş.kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik falan.tuhaf ben bunların hiçbirini yaşamadım sadece çok yemek yemişim gibi kısa sürelik şişkinliklerim oldu o kadar.yarın aşılamam yapılacak çook heyecanlıyım.
rahim filmi çektirdim daha önce birkaç kez smear testide yaptırdım acıya alıştım artık ama korkum ya tutmazsa diye...hepimizin şansı bol olsun allah yardımcımız olsun...
arkadaşlar ilk aşılamada tutma olasılığı ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?