***sa*ğol canım benimde vitale ali fuat bey yaptı
peki yaptırdıktan sonra ne kadar orda kaldın yoksa hemen kaldırdılarmı.yaptıgın özel birşey varmı.ayaktamısın yoksa yatıyormusun.biraz fazla sordum galiba.:44::44:
Evet canım herkeste farklı oluyor sanırım bende hiç bir şey hissetmiyordum iğneden sonra.Sadece hafif bir şişlik oluyo karnımda.Aşılamanda sonucuda hayırlı olur inşallah.kızlaar sanırım herkesin iğneleri kullanırkende belli şikayetleri olmuş.kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde şişlik falan.tuhaf ben bunların hiçbirini yaşamadım sadece çok yemek yemişim gibi kısa sürelik şişkinliklerim oldu o kadar.yarın aşılamam yapılacak çook heyecanlıyım.
merhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım ve beklemeye başladık,fakat dün aşılamadan sonra kasıklarım biraz ağrıdı normalmidir acaba kolay bi işlemdi inşallah tutar hiç bir problemimiz yok ama olmadı işte aşılamayı denedik bakalım ne olacak.
arkadaşlar ilk aşılamada tutma olasılığı ne acaba
arkadaşlar ilk aşılamada tutma olasılığı ne acaba
sımdıden hayırlı olsun canım asılaman,stres yapmadan gır asılamaya Rabbım yanında olsun
Evet canım herkeste farklı oluyor sanırım bende hiç bir şey hissetmiyordum iğneden sonra.Sadece hafif bir şişlik oluyo karnımda.Aşılamanda sonucuda hayırlı olur inşallah.
korkma ozaman allah büyük de besmeleyi çek yat allaha ve peygamber efendimize bırak kendini ben dün öyle yaptım besmelemi çektim allahım sen büyüksün aşılamada ve sonrasında peygamber efendimiz alllahümme salli ala seyyidina muahmmed mustafa hürmetine dedim yattım dua ederim canım yarın senin için korkma rabbim yanında bunu unutma
peki yaptırdıktan sonra ne kadar orda kaldın yoksa hemen kaldırdılarmı.yaptıgın özel birşey varmı.ayaktamısın yoksa yatıyormusun.biraz fazla sordum galiba.:44::44:
yok canım ya hiç çekinme istedğini sor işlem bittikten sonra kalçam havada kalıcak şekilde başım hafif aşağı kalıcak şekilde o yattımız yatak gibi sandalye var ya orda yatırdılar sonra gülçin hanım var biliyosundur hemşiresini o geldi spekulumu çıkarıcam dedi ve kaldırdı sonra görüşmeye geçtik bugün ilişki yasak yarın ve pazar için ödev verdi sonra yine sonucu alana kadar yasak şuan oturuyorum ama iş yapmıyorum iki gün ağır iş yasak sonra günlük iş yap ama ağır yine yok dedi eşim sonucunu alana kadar kalkmıycan diyo istediğin zaman zor çekinme
ne güzel bişeymiş bu seninle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşup rahatlamak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.içimi rahatlatıyosunuz sağolun:)
yok canım ya hiç çekinme istedğini sor işlem bittikten sonra kalçam havada kalıcak şekilde başım hafif aşağı kalıcak şekilde o yattımız yatak gibi sandalye var ya orda yatırdılar sonra gülçin hanım var biliyosundur hemşiresini o geldi spekulumu çıkarıcam dedi ve kaldırdı sonra görüşmeye geçtik bugün ilişki yasak yarın ve pazar için ödev verdi sonra yine sonucu alana kadar yasak şuan oturuyorum ama iş yapmıyorum iki gün ağır iş yasak sonra günlük iş yap ama ağır yine yok dedi eşim sonucunu alana kadar kalkmıycan diyo istediğin zaman zor çekinme
Teşekkür ederim cevap için inşallah emeklerin boşa çıkmaz
Teşekkür ederim cevap için inşallah emeklerin boşa çıkmaz
inşallah canım seninde benim de bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin allahım kimsenin emeğini boş çıkarmasın
ne güzel bişeymiş bu seninle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşup rahatlamak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.içimi rahatlatıyosunuz sağolun:)
Bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor.Burda bende birşeyler paylaştıkça daha mutlu ve huzurlu oluyorum.Çünkü tedavi süresince eşimle anlaşıp ailelerimize birşey anlatmamaya karar verdik.Biliyorum onlar bizden çok istiyorbebişimiz olmasını ama her gün sormaya başlıyorlar o zaman daha çok stres yapıyorsun.İnşallah iyi haberi vermek nasip olur.
kesinlikle canım bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor bizimde ailemiz bilmiyo saklıyoruz evet aynen ne oldu tuttumu tutmadımı daha çok geriyor ve benim canım annem dün konuşurken artık dr a gidin evledım diyodu ve ben o sırada anne arkadaş oturmaya çağırdı ora gidiyorum dedim ne bilsinki kzı kaç aydır tedavide ve aşılamaya gidiyor
Merhaba benim 12.günüm kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.inşallah sizinki tutar
Bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor.Burda bende birşeyler paylaştıkça daha mutlu ve huzurlu oluyorum.Çünkü tedavi süresince eşimle anlaşıp ailelerimize birşey anlatmamaya karar verdik.Biliyorum onlar bizden çok istiyorbebişimiz olmasını ama her gün sormaya başlıyorlar o zaman daha çok stres yapıyorsun.İnşallah iyi haberi vermek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?