Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım herkeste farklı oluyor sanırım bende hiç bir şey hissetmiyordum iğneden sonra.Sadece hafif bir şişlik oluyo karnımda.Aşılamanda sonucuda hayırlı olur inşallah.

hayırlı olsun.birazcık agrı olması normaldir merak etme.kendine iyi bak

doktor prognex diye ilaç fitil verdi vajinadan günde 3 kere kullanılacak test gününne kadar kullanımı zor oluyormu yan etkisi varmı acaba

ne güzel bişeymiş bu seninle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşup rahatlamak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.içimi rahatlatıyosunuz sağolun:)

ne güzel bişeymiş bu seninle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşup rahatlamak.allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.içimi rahatlatıyosunuz sağolun:)

bişiy değil canım inşşşş buraya güzel haberlerimizde yazcaz ve sonrasında artık benim tekme attı seninki nasıl cinsiyeti ne durumuna başlıycaz allahım bize bunuda nasip etcek derdi mevlam verdi bize ama dermanınıda yanında verdi olmıycak olsa o dermanıda vermezdi öyle düşün tatlım sıkma canını bu ayın anne adayları biziz

arkadaşlar 2010 umutlu savaşçılarında geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamışlar şimdi aralarında hamiş olanlar var darısı bize inşallah birde liste yapabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.konu sahibi ceymi nerelerdesin sen ne yaptın*

Bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor.Burda bende birşeyler paylaştıkça daha mutlu ve huzurlu oluyorum.Çünkü tedavi süresince eşimle anlaşıp ailelerimize birşey anlatmamaya karar verdik.Biliyorum onlar bizden çok istiyorbebişimiz olmasını ama her gün sormaya başlıyorlar o zaman daha çok stres yapıyorsun.İnşallah iyi haberi vermek nasip olur.

kesinlikle canım bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor bizimde ailemiz bilmiyo saklıyoruz evet aynen ne oldu tuttumu tutmadımı daha çok geriyor ve benim canım annem dün konuşurken artık dr a gidin evledım diyodu ve ben o sırada anne arkadaş oturmaya çağırdı ora gidiyorum dedim ne bilsinki kzı kaç aydır tedavide ve aşılamaya gidiyor

Aynı ben tam hastanedeyim annem arıyor o gürültü ne diye çarşıdayım diyorum :)İnşallah bebiş habererlerimizi onlarla paylaşmak nasip olsun.

Merhaba benim 12.günüm kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.inşallah sizinki tutar

en çok onların ümitlerinin boşa çıkması sıkıyor zaten canımı.ne çok istediklerini bilmek çok yoruyor insanı.inşallah önümüzdeki ay hepimiz veririz mutlu haberlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…