Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun. benim iğneleri yaparken de ağrım olmadı,aşılamadan sonrada olmadı sadece biraz lekelenmeler oldu.bünyeye göre değişiyor galiba sonuçları aynı zamanlarda alıcaz inş.güzel sonuçlar alırız.

Merhaba benim 12.günüm kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.inşallah sizinki tutar
böyle durumlarda ne desek boş biliyorum ama bu son degil dimi.beterin beteri var saglıgın yerinde eşin yanında olduktan sonra inşallah birgün gerçekleşicek.ama zamanı var işte kendini fazla üzme.

yeda uzulmemelisin daha önümüzde çok yok var.ümidini kesmemelisin.ama bilki okuduğumda içim cız etti.

kızlar bu arada bu sefer aşılama yaptırdığımızı bizimde ailelerimiz bilmiyor.bu ay aşılama yapılacak olduğunu biliyorlardı son anda dedimki dr erteledi kendi haline bıraktı sonra yapacakmış dedim.dr giderken yolda annem aramasınmı arabadayım belli oluyor tabi .eşimde telefonla konuşuyordu annem duydu hayırdır kızım bu saatte ne yapıyorsunuz dedi normalde işte olması lazım.iş yerine gidiyoruz yardım gerekiyormuş filan dedim attlattım.

şimdi bekliyoruzya annem rüya görmüş diyorki bebeğin olursa kız olucak rüyasını gördüm.kızkardeşim aynı şekilde.

evet bızde aynı sekılde etrafımızda hıc kımseye solemedık sadece bnm kendı annem bırtane komsum bılıyor kayınvalıdem e solemedım cunku agzında bakla ıslanmıyor hep basklarına anlatıyor sızın cocugunuz olmuyomu hadı ıkı yatıp uc kalkamıyosunuz dıyorr bızde esımle bu kararı aldıkk solemıycez olursa suprız yaparız dıye dusunduk ........ kızlar gercekten ınsanın kendıyle aynı kaderı yasayanlarla konusması dertlesmesı ıyı gelıyor buarada kasıklarım tam bır adet agrısı dayanamıyorumm .... vrmı sızlerde bole sıkayetler kızlar........???
buarada yeda uzulme nolur gozlerım dolduu .... Allahın ıznıyle olucak hepımızın yavrusu hayırlısı demekten baska bısey gelmıyokı elımzden..

bende sizler gibi kimseye söylemedim sadece annem biliyor.şimdi söylesen ne yaptın sonuç ne oldu.olmayınca herkese laf anlat .ilk defa burda sizlerle paylaştım.:79::79::79:

benim karnımda ağrı yok.göğüslerim hala şiş ve acıyorkarnım o kadar şiş değil.akıntı yok.iştah aço canım bir şeyler çekiyor yemek.için .bazen hareket ederken karnımda batmalar oluyor.bol bol dinleniyorum.hep hatıyorum.Allahtan internet var.günüm şöyle geçiyor standart bu hep aynı.sabah 8.de kalk kahvaltı hazırla eşim işe gider kahvaltı toplanır tv açılır 9,30-10.00 gibi uyurum 1-2 gibi kalk tekrar birşeyler ye uzan internet aç facebook haberler.mailler.okey oyna akşam eşim gelir yemek hazırlanır yenir ben tekrar uzan gece 12.00-1.00 yat 3 saat ayaklarım yanar uyuyamam sonra uyu ve gün bitti..
çok sıkıldım.
birde sigarayıda bırakmıştım.günde 1,5 paket içerdim içmeyide severdim.canım sigarada çekiyormu çok fena ama yemin ettim sonuç belli olana kadar içmeyeceğim.
yatmaktan belim ve sırtım ağrıyor .
evim leş gib...
kimseye söylemediğimiz için eşim ve sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum..
ya sabır

Son düzenleme:
bu arada sabah belgeseller öğlden sonra dizi tekrarları esra erol evlilik prıg.trt bahar dalları akşam arka sokaklar.ve akşamları her dizi izleniyor:)

öncelikle merhaba canım inanın hepinizi yakından hep takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum bende ne yapayım aşılama deferini kapattım mayısta tüp bebek yaptıracağım onu bekliyorum param olsa hemen yaptıracağım vallahi sabır sabır sabır.....

merhaba bende 4 aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp bebek yaptıracağım bende sizin sorun neydi acaba bizdeki sebepsiz...

kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.

21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh

allah yardımcın olsun sermuh benimde yarın aşılamam yapılacak gelecek planlarım seninle aynı diyebilirim bugün bütün evi temizledim yatışa hazırım yani

kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.

21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh

çok sevindim. sesimi birileri duymuş.teşekkür ederim sermuh.ben tedaviye haftaya başlıycam. ama burdaki arkadaşlarıda takip ediyorum.sonuçlarını merakla bekliyorum.listeyle takip daha güzel olucak inşşşşşallah ugurlu gelir birer birer hamiş haberlerini alırız.:79:

kendini yıpratma bu kadar.bizi en iyi bizler anlıyor yine.biliyorum zor.ama umutsuzluk yok.inşallah hepimiz birgün burdan mutlu haberlerimizi yazıcaz.

kendini yıpratma bu kadar.bizi en iyi bizler anlıyor yine.biliyorum zor.ama umutsuzluk yok.inşallah hepimiz birgün burdan mutlu haberlerimizi yazıcaz.

aayy merhba canım,ınsallah hepımız mutlu haberı alıcaz dualrım sızlerle

vallahı lıstenın yapılmasına cok ssevındım... hadı ınsallahh hayırlısıyla ılk sırada bnm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…