canım ya benim belim çok ağrıyo dün adet olcak gibi kasıklarım çok ağrıdı ama zaten dün yapıldı aşılama bugünde belimde ağrı var sağ tarafım felaket batıyo zaten ben gonal f iğneleri yapılırken de çok ağrımıştı arayıp sorduğumuzda bu iğnelerin bel ağrısı yapabilceğini ama devam etmem gerektiği söylendi
böyle durumlarda ne desek boş biliyorum ama bu son degil dimi.beterin beteri var saglıgın yerinde eşin yanında olduktan sonra inşallah birgün gerçekleşicek.ama zamanı var işte kendini fazla üzme.Merhaba benim 12.günüm kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.inşallah sizinki tutar
kızlar bu arada bu sefer aşılama yaptırdığımızı bizimde ailelerimiz bilmiyor.bu ay aşılama yapılacak olduğunu biliyorlardı son anda dedimki dr erteledi kendi haline bıraktı sonra yapacakmış dedim.dr giderken yolda annem aramasınmı arabadayım belli oluyor tabi .eşimde telefonla konuşuyordu annem duydu hayırdır kızım bu saatte ne yapıyorsunuz dedi normalde işte olması lazım.iş yerine gidiyoruz yardım gerekiyormuş filan dedim attlattım.
şimdi bekliyoruzya annem rüya görmüş diyorki bebeğin olursa kız olucak rüyasını gördüm.kızkardeşim aynı şekilde.
evet bızde aynı sekılde etrafımızda hıc kımseye solemedık sadece bnm kendı annem bırtane komsum bılıyor kayınvalıdem e solemedım cunku agzında bakla ıslanmıyor hep basklarına anlatıyor sızın cocugunuz olmuyomu hadı ıkı yatıp uc kalkamıyosunuz dıyorr bızde esımle bu kararı aldıkk solemıycez olursa suprız yaparız dıye dusunduk ........ kızlar gercekten ınsanın kendıyle aynı kaderı yasayanlarla konusması dertlesmesı ıyı gelıyor buarada kasıklarım tam bır adet agrısı dayanamıyorumm .... vrmı sızlerde bole sıkayetler kızlar........???
buarada yeda uzulme nolur gozlerım dolduu .... Allahın ıznıyle olucak hepımızın yavrusu hayırlısı demekten baska bısey gelmıyokı elımzden..
arkadaşlar 2010 umutlu savaşçılarında geçen sene bu zamanlar tedaviye başlamışlar şimdi aralarında hamiş olanlar var darısı bize inşallah birde liste yapabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.konu sahibi ceymi nerelerdesin sen ne yaptın*
merhaba kızlar, bende bu ay aşılama olcam. gonal f kullanıyorum artık son iğnelerim yarın biticek inşallah. kontrolüm var yarın bakalım ne diycek doktor. bu benim 4. aşılamam, artık bundan sonra tüp bebek deniycez. hepimiz için hayırlısı olur inşallah :87:
Merhaba benim 12.günüm kan testi yaptırdım ve sonuç negatif.inşallah sizinki tutar
benim karnımda ağrı yok.göğüslerim hala şiş ve acıyorkarnım o kadar şiş değil.akıntı yok.iştah aço canım bir şeyler çekiyor yemek.için .bazen hareket ederken karnımda batmalar oluyor.bol bol dinleniyorum.hep hatıyorum.Allahtan internet var.günüm şöyle geçiyor standart bu hep aynı.sabah 8.de kalk kahvaltı hazırla eşim işe gider kahvaltı toplanır tv açılır 9,30-10.00 gibi uyurum 1-2 gibi kalk tekrar birşeyler ye uzan internet aç facebook haberler.mailler.okey oyna akşam eşim gelir yemek hazırlanır yenir ben tekrar uzan gece 12.00-1.00 yat 3 saat ayaklarım yanar uyuyamam sonra uyu ve gün bitti..
çok sıkıldım.
birde sigarayıda bırakmıştım.günde 1,5 paket içerdim içmeyide severdim.canım sigarada çekiyormu çok fena ama yemin ettim sonuç belli olana kadar içmeyeceğim.
yatmaktan belim ve sırtım ağrıyor .
evim leş gib...
kimseye söylemediğimiz için eşim ve sizlerden başka kimseyle konuşamıyorum..
ya sabır
kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
7gun once adet olabılırım cunku bnde pko var .. ztn 3 haftada yada 1aydan daha uzun bırsurede adet gordugum ayları bılıyorum bu sebepten hayal kırıklıgı olucak bnde hıssedıyorum aksam 6dan berı hıc susmadan aglıyorum esımle bu sebepten tartıstım yazık gergın oldugumu bılıo hıc sesını cıkarmıyoo ceylo31 cok korkuyorm ıcımı sogutmak ıcınde hayırlısı demekten baska bısey gelmıyo elımden..
kendini yıpratma bu kadar.bizi en iyi bizler anlıyor yine.biliyorum zor.ama umutsuzluk yok.inşallah hepimiz birgün burdan mutlu haberlerimizi yazıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?