Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum ben.
bugun benım doktor gunumdu.ama yumurtalarımda gelısme olmamıs yanı salı gıtmıstım bırde.salı neyse sımdıde aynı dedı doktorum.fostımon 75mg kullanıyorum.ama pazartesı tekrar cagırdı.150 ye cıkardı dozunuda.yanı ıkı ıgne olmaya basladım.3 gun 2 ıgne olcam.acaba asılamam ıptal olurmu?moralım cok bozuldu.basına boyle bırsey gelen oldumu?pazartesı yapılacaktı asılamam ama sımdı hafta sonuna dogru olacak eger yumurtalarım buyurse.gorunun 3 yumurtam var.ılk gıttıgımde 1 taneydı.3 olmuslar.acaba buyurlermı gerektıgı kadar(

canım ben pregon kullandım 75mg böyle bi problemim olmadı ama yumurtaların günlük büyümesi gerekiyo ben mesela ilk kontrolde 16 ml ertesi gün 19 ml aşılama günü 21 ml yumurtam vardı bu en büyük olandı daha küçüklerde vardı ama önemli olan yumurta sayısı değil bi tane olsun kaliteli olsun ayrıca çok büyümesi de ii değil ideal 19-22ml diye biliyorum seninki stresten de olabilir kafana takma canım inş gelişir yumurtalar

kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.

21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh

kader arkadaşlarım 21 ocak anneleri olacaz inş üçümüzde. çok sabırsızlanıyorum

ilacın dozu arttıysa büyür muhtemelen canım üzülme hiç.ben ilk gittiğimde doktor fena değil demişti üstelik ben 150 mg ile başladım düşünsene.daha sonraki gidişimde gayet iyi dedi ve yarın aşılamam yapılcak inşallah...

19 ocak albilda
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
23 ocak happnes
22 ocak ceylin4306
27 ocak benim meleğim
28 ocak ffatos

ben sonuç alınmadan bir gün öncesi listedeki arkadaşlarım için onlara niyet abdest alıp 707 kere "ya varis" tesbihi ve 10 kere Ayetel Kürsi okuyacağım umarım Allah dualarımızı kabul eder.benimki olumsuz olsa dahi bu listeye eklenen herkeze okuyacağım.

Son düzenleme:
kader arkadaşlarım 21 ocak anneleri olacaz inş üçümüzde. çok sabırsızlanıyorum

evett aylın bnde cok cok hemdeee gunler yaklastıkca korku heycann yerımde duramıyorumm... ya kader arkaadaslarım lafını pek sevdım bn ama bısey dıycem 20sınde gıtsek 14.gun kesın cıkarr beklemesek bıgun daha... olmamııı???

tesekkur ederım canım bnmde dualarm sızlerlee.. rabbım yuzumuze gulsun Allahım dualarımızı kabul etsınnn...

arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin aşılamaları olumlu sonuçlanır da bebişlerinize hamile kalırsınız ben şimdi klomen tedavisine devam ediyorum ancak son kullanımım olacak bu ay ondan sonra ben de aşılamaya geçicem benim sormak istediğim aşılama için rapor çıkarılıyor ya o nasıl oluyor, yani ben ankarada yaşıyorum, şimdi özel kadın doğuma gidiyorum orada çıkarabiliyormuyuım yoksa devlet hastanesinden mi çıkarıcam rapor çıkartabilmem için ne gerekiyor, raporla daha ucuz oluyormuş ya o yüzden tecrübeli arkadaşlardan bir bilgi rica ediyorum çok teşekkürler

Canım rapor eğitim ve araştırma olan hastanelerden çıkıyor dıye biliyorum.Senin ve eşine ait vukuatlı nüfus örneği çıkarttırıyorsun senin 2 adet fotografın eşinin ve senin tüm test sonuçların ayrıca rahim filmi bunları istemişlerdi benden.Bende Ankaradayım Zekai Tahir Buraktan çıkarttırdım.Umarım faydalı olmuşumdur.

Saoğolasın Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bende hergün tüm arkadaşlar için dua ediyorum.

canım ben çorumda özel muayenehanede yaptırdım aşılamamı,rapor almaktan bende korkuyodum ama 10 dk bile sürmedi almam... Doktor kendi çalıştığı hastaneye küçük bir kağıda rapor çıkarılacak dedi kasesini bastı yolladı bizi orda protokol noyu yazdılar 5 dk bakleyin dediler elimize kağıdı verdiler bende şaşırdım bu kadar mı diye evet didiler gittim iğnelerimi aldım gonal f 2 kutu+ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 290 lira ödedim 13 ocak perşembede aşılamamı oldum ..inşallah sen bu ay klomen ile hamiş olusun bunlara da gerek kalmaz tabi bende sonucumu pozitif pozitif alırım inşallah

canım çok teşekkürler. hepimz birbirimize dua edersek inşallah dualarımız kabul olur

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşlar

[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))[/QUOTE]

RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...

[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))

RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...[/QUOTE]

hayırlı olsun canım ya darısı başıma dualrında eceyide unutma banada dua et aşılama yapıldıktan sonra ne gibi değişikliklerin oldu biraz bahsetsene benim ağrılarım var ama ne kanma ne akıntım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…