canım ben çorumda özel muayenehanede yaptırdım aşılamamı,rapor almaktan bende korkuyodum ama 10 dk bile sürmedi almam... Doktor kendi çalıştığı hastaneye küçük bir kağıda rapor çıkarılacak dedi kasesini bastı yolladı bizi orda protokol noyu yazdılar 5 dk bakleyin dediler elimize kağıdı verdiler bende şaşırdım bu kadar mı diye evet didiler gittim iğnelerimi aldım gonal f 2 kutu+ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 290 lira ödedim 13 ocak perşembede aşılamamı oldum ..inşallah sen bu ay klomen ile hamiş olusun bunlara da gerek kalmaz tabi bende sonucumu pozitif pozitif alırım inşallah
canım ben pregon kullandım 75mg böyle bi problemim olmadı ama yumurtaların günlük büyümesi gerekiyo ben mesela ilk kontrolde 16 ml ertesi gün 19 ml aşılama günü 21 ml yumurtam vardı bu en büyük olandı daha küçüklerde vardı ama önemli olan yumurta sayısı değil bi tane olsun kaliteli olsun ayrıca çok büyümesi de ii değil ideal 19-22ml diye biliyorum seninki stresten de olabilir kafana takma canım inş gelişir yumurtalar
ilacın dozu arttıysa büyür muhtemelen canım üzülme hiç.ben ilk gittiğimde doktor fena değil demişti üstelik ben 150 mg ile başladım düşünsene.daha sonraki gidişimde gayet iyi dedi ve yarın aşılamam yapılcak inşallah...
[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))[/OTE]
RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...
[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))
edanurlu benimde perşembe yapıldı aşılamam ağrıların varmı benim kanama yada akıntı olmadı ama ağrılarım var rabbim yüzümüzü güldürsün
aşılamada ki sırayı yazarmısınız yani adetin 2.günü gidiyosun sonra?
canım sıkma canını ama biraz erken yaptırmışın 15.gün dedi dr.um bana dur bakalım allah büyük bellide olmaz
çok teşekkürederiz canım...allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah...19 ocak albilda
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
23 ocak happnes
22 ocak ceylin4306
27 ocak benim meleğim
28 ocak ffatos
ben sonuç alınmadan bir gün öncesi listedeki arkadaşlarım için onlara niyet abdest alıp 707 kere "ya varis" tesbihi ve 10 kere Ayetel Kürsi okuyacağım umarım Allah dualarımızı kabul eder.benimki olumsuz olsa dahi bu listeye eklenen herkeze okuyacağım.
mrh kızlar,benimde aşılamam 13 ocakta yapıldı ama hiç ağrım yok sadece göğüslerim biraz hassas . dr sizede jel verdimi
canım bende 12. gün yaptırdım o yüzden benimde umudum yok ama doktorum bana dikkat et geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi...sabredemedim ama yine de 12.gün kanda çıkıyor,12.günün aksamında adet oldum artık ümidim yok
böyle durumlarda ne desek boş biliyorum ama bu son degil dimi.beterin beteri var saglıgın yerinde eşin yanında olduktan sonra inşallah birgün gerçekleşicek.ama zamanı var işte kendini fazla üzme.
ne jeli kardeş? bana progeston verdi sadece o nasıl bişey ?
canım bende 12. gün yaptırdım o yüzden benimde umudum yok ama doktorum bana dikkat et geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi...
yok canım daha var hasta olmama...normalde 25.gün oluyorum pazartesi olmam lazım...ama geçen ay ilaçlardan 2gün geç oldum..bu ayda öyle olabilir...doktorumda zaten 27.gün yaptır dedi....ama testin sonucunu negatif gördümya bi kere hiç olumlu düşünmüyorummm...bugünde çok yodum kendimi işe verdimpeki adet oldun mu? insallah senn geç dölllenme olmuştur.adet günn geçti mi
mrh kızlar,benimde aşılamam 13 ocakta yapıldı ama hiç ağrım yok sadece göğüslerim biraz hassas . dr sizede jel verdimi
kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?