Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

edanurlu benimde perşembe yapıldı aşılamam ağrıların varmı benim kanama yada akıntı olmadı ama ağrılarım var rabbim yüzümüzü güldürsün

tesekkur ederım arkadasım cvbın ıcın.benım normaldede 20.gun falan olusuyor yumurtalarım klomenle bıle.ucude ıyı durumda dedı doktor ama buyumedı daha dedı.gecede cok agrım oldu.bugun konustum.3 gun cıft ıgne devam dedı.ınsallah gelısır benımkılerde.hepımız ıcın hayırlıısı olsun.

cnm saol cvbın ıcın.ınsallah olumlu sonuc alırsın asılamadn.benım daha gunu bıle bellı deıl.beklıyorum sabırla yumoslar buyusun dıye.kac tane yumurtan var senın?bende sımdı 150 fostımon kullanıyorum.bu ılaclar arasında fark varmı acaba?bazıları baska ılac kullanıyormus.hanı daha mı etkılı olan var acaba.hayırlısı olsun ınsallah.

[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))[/OTE]

RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.Eger mümkünse sorun neydi söyleyebilirmisin.öncesinde laporoskopi histeroskopi yapıldımı?aşılamadan sonra nasıl davrandın.:79:

Antalya Medicalpark hastanesinde 13 ocakta ilk aşılamam yapıldı. Doktoruma guveniyorum. Umarim ilk denemede başarırım. Herkese sevgiler, selamlar.

[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))

RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...[/QUOTE]

Hayırlı olsun.Ne güzel hamiş haberlerini duymak Allah tamamını erdirsin inşallah.Biraz anlatırmısın aşılamadan sonra neler yaptın yada ne gibi belirtilerin oldu.

edanurlu benimde perşembe yapıldı aşılamam ağrıların varmı benim kanama yada akıntı olmadı ama ağrılarım var rabbim yüzümüzü güldürsün

evet canım yaa bi kasıklarım ağrıyo,bi belim bi karnım korkuyorumda açıkcası dünde göğüslerim acımaya başladı bugünde acıyo çok şiddetli değil ama ,zati kocamla tartıştım güveç setlerini tezgahın üstünde alıp yere koymuştum sen çok ağır kaldırıyosun diye kızdı banatoplasan 1,5 kilo yoktur tam kaçıncı gününde oldu aşılaman benim adet tarihim 28 aralık aşılama günüm 13 ocak yani adetimin 17, günü oldu sonucu ne zaman öğrencen...

mrh kızlar,benimde aşılamam 13 ocakta yapıldı ama hiç ağrım yok sadece göğüslerim biraz hassas . dr sizede jel verdimi

aşılamada ki sırayı yazarmısınız yani adetin 2.günü gidiyosun sonra?

canım aşılamanın 4. günü gonal f iğne vurulmaya başladım 9.güne kadar 75mg vuruldum.
10. gün çatlatma iğnem oldu.
11. gün(3ocak aşılama)oldu.şimdide beklemedeyim.
aslında dayanamadım dün yaptırdım ama çıkmadı.doktorum 21ine kadar bekle demişti aslında.
erken olabilirmiş henüz dediler bekliyorum bende 19unu ama pek ümidim kalmadı açıkcası...

canım sıkma canını ama biraz erken yaptırmışın 15.gün dedi dr.um bana dur bakalım allah büyük bellide olmaz

sabredemedim ama yine de 12.gün kanda çıkıyor,12.günün aksamında adet oldum artık ümidim yok

çok teşekkürederiz canım...allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah...

böyle durumlarda ne desek boş biliyorum ama bu son degil dimi.beterin beteri var saglıgın yerinde eşin yanında olduktan sonra inşallah birgün gerçekleşicek.ama zamanı var işte kendini fazla üzme.

bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydim artık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok

canım bende 12. gün yaptırdım o yüzden benimde umudum yok ama doktorum bana dikkat et geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi...

peki adet oldun mu? insallah senn geç dölllenme olmuştur.adet günn geçti mi

peki adet oldun mu? insallah senn geç dölllenme olmuştur.adet günn geçti mi
yok canım daha var hasta olmama...normalde 25.gün oluyorum pazartesi olmam lazım...ama geçen ay ilaçlardan 2gün geç oldum..bu ayda öyle olabilir...doktorumda zaten 27.gün yaptır dedi....ama testin sonucunu negatif gördümya bi kere hiç olumlu düşünmüyorummm...bugünde çok yodum kendimi işe verdim

kızlaarr...... nasıl gıdıyo asılama snrası durumunuz,sermuh aylın25... ne vr ne yok ? bnm kasıklarım cok agrıyor,bacaklarm sankı boşlukta.. sol kasıgımda segirme vr adet oldm olucam o derece agrım var..Allahım nolur bebegımz var dıyedır bu agrılarr....

mrh kızlar,benimde aşılamam 13 ocakta yapıldı ama hiç ağrım yok sadece göğüslerim biraz hassas . dr sizede jel verdimi

hayırlı olsun canım... bnmde 6sında oldu asılamamm sonucu ogrenmeme 6 gun var,Allahım sanada beklemenın sabrını versın..Allahımm hepımıze nasıp etsınnn!

kızlar ne zaman sonuç alıcaz yazalım ben liste yapıcam her hez yazarsa listemiz oluşur birbirimizi daha iyi takip eddebiliriz.

21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh

benim 10 ocakta aşılamam yapıldı. doktorum 12 gün sonra test yapıcaz dedi. 22 ocak sonuç tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…