Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))

canımm Rabbım kucagında gostersın ınsallahh, bu mutlu haerı almak ne guzel oldu bole Rabbım bzede nasıp etsın sen artk hamılesın dualarn kabul olur bızı unutma duandaa..

Canım Allah kabul etsin inşallah. ben de 22 ocak ta sonuç alıcam, listene beni de dahil et olur mu

hayırlı olsun canım... bnmde 6sında oldu asılamamm sonucu ogrenmeme 6 gun var,Allahım sanada beklemenın sabrını versın..Allahımm hepımıze nasıp etsınnn!

teşekkürler canım inşallah güzel haberleri önce sen verirsin ardındanda biz.aminnnnnnnnn.canımya senin ağrılar ne zaman başladı benim hiç ağrım yok napalım hayırlısı inşallah

teşekkürler canım inşallah güzel haberleri önce sen verirsin ardındanda biz.aminnnnnnnnn.canımya senin ağrılar ne zaman başladı benim hiç ağrım yok napalım hayırlısı inşallah

ınsallaah hepımızz...... bnm agrılarım asılamadan cıktıgm gunden berı vr canım ve arttıgı zamnlarda oluyoo dayanılmıcak gıbı bazenn

canım benimağrılarım azaldı günde 1-2 defa kasıklarıma ağrı giriyo karnımın alt kısımları adet olacakmışım gibi ağrıyor akıntım var ilk günlerki gibi çok dinlemiyorum kendimi gezmeye gidiyorum ufak tefek iş yapıyorum böyle geçiyor zaman cumaya kadar adet olmazsak az kaldı sonuca

ben 150 puregon kullandım canım bugün aşılamam yapıldı yatıyorum şimdi.valla kaç yumurta vardı bilmiyorum benim doktorum pek konuşmayı sevmez...:)amin canım çok sağol..:)

ınsallah olmayızz hep dua edıyorum... evet akıntımda var.. bnde yemek yapıp bulasıklar makıneye atıyorm bıde yuruyuse cıkıyorz esımle 30 dk.. ama bnm agrım oldugu zamn kendını dınlemıcekmısın gbı degıl sıddetlı oluyor.. acaba pko vrdıya tutmadı da kıstmı oldu yıne..??

:

arkadaşlar bende bu listede olmak isterdim.Ben daha haftaya tedaviye başlıycam.sonuç tarihim muhtemelen kısmetse şubatta olucak.sizler birer birer hamiş haberleri verirsiniz inşallah

bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydim artık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok

canım bozma moralini inş tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur bunların hepsi bahane bi tanıdığım 4 defa aşılama yaptırdı yazın tüp bebek yaptıracaktı hiç beklemediği anda hamile kaldı inş seninde öyle olur sabretmek zor ama bizim sabıra çok ihtiyacımız var benimde 21 de belli olcak ilk aşılamam ve pek ümidim yok adet ağrılarım başladı bile

bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydim artık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok

olmasın varsın boşver olacak zamanda Allah seni olacak yerde olmayı nasip eder hiç merak etme...2.aşılamada fila yıkılınmaz ben kaç kere aşılama kaç kere tüp bebek oldum hala yıkılmadım..yaşımda 33 oldu...dilemekten ve istemekten vazgeçme..

Merhaba bende aralık 28 de yaptırmıştım aşılama benimde ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi iki hafta boyunca devam etmişti ama sonuç pozitif çıktı merak etmeyin moralinizi her zaman yüksek tutun şimdi okudum da yardımcı olmak istedim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

canım biz rapor için hiç uğraşmadık bi tek nüfus kayıt örneği aldık hastaneye verdik(ben özel kadın doğum hastanesinde yaptırdım.)gerisini orada hallettiler öyle fotoğraf hsg filmi falan istemediler hemen çıktı zaten ben pregon kullandım raporsuz fiyatı 1100tl raporla 550 verdik bir aşılamda 2 kutusunu karşılıyor devlet.

teşk canım ilk aşılamanmıydı valla çok moral oldu bende adet ağrılarım başladı diye üzülüyordum inş bizimkide tutar:)

Evet canım ilk aşılamamdı vede doktor bizde bir sorun olmadığını ancak yaştan dolayı öncelikle iki tane aşılama ve olmazsa tüp bebek yanmayı önermişti ve ilk denemede tuttu Allaha şükür ve benimde karnım hep ağırıyordu kasık ağrılarım vardı iki hafta boyunca 12. gün yaptırdık 24 çıktı biraz düşük dedi ama gün aşırı tekrar yaptırıyorum en son cuma günü yaptırdım yükselmiş yani moralini bozma bence rahim kendini hazırladığı için ağrılar oluyor inşallah hayırlısı canım senin için ve herkes için tabii

[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))

RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN ...[/QUOTE]

ayy arkadaşım tebrik ederim böyle hamile haberlerini alınca çok mutlu oluyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin:)

sağol canım inan umut oluyosunuz bize inş sende sağlıklı sıhatli doğurursun bebeğini bende 21 de alacağım sonucumu bizde inş mutlu haberlerimizi burada paylaşırız:)

merhaba canım.. ıcıme su serptın bnmde tıpkı adet sancısı gıbı cok akıntım vr sol kasıgım segırıyor ınsallah bızımde rahımın yerlesmesnden dolayıdır bu agrılarımız... son 5gun........ ınsallah hamişizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…