21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))
19 ocak albilda
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
23 ocak happnes
22 ocak ceylin4306
27 ocak benim meleğim
28 ocak ffatos
ben sonuç alınmadan bir gün öncesi listedeki arkadaşlarım için onlara niyet abdest alıp 707 kere "ya varis" tesbihi ve 10 kere Ayetel Kürsi okuyacağım umarım Allah dualarımızı kabul eder.benimki olumsuz olsa dahi bu listeye eklenen herkeze okuyacağım.
hayırlı olsun canım... bnmde 6sında oldu asılamamm sonucu ogrenmeme 6 gun var,Allahım sanada beklemenın sabrını versın..Allahımm hepımıze nasıp etsınnn!
teşekkürler canım inşallah güzel haberleri önce sen verirsin ardındanda biz.aminnnnnnnnn.canımya senin ağrılar ne zaman başladı benim hiç ağrım yok napalım hayırlısı inşallah
21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))
kızlaarr...... nasıl gıdıyo asılama snrası durumunuz,sermuh aylın25... ne vr ne yok ? bnm kasıklarım cok agrıyor,bacaklarm sankı boşlukta.. sol kasıgımda segirme vr adet oldm olucam o derece agrım var..Allahım nolur bebegımz var dıyedır bu agrılarr....
cnm saol cvbın ıcın.ınsallah olumlu sonuc alırsın asılamadn.benım daha gunu bıle bellı deıl.beklıyorum sabırla yumoslar buyusun dıye.kac tane yumurtan var senın?bende sımdı 150 fostımon kullanıyorum.bu ılaclar arasında fark varmı acaba?bazıları baska ılac kullanıyormus.hanı daha mı etkılı olan var acaba.hayırlısı olsun ınsallah.
canım benimağrılarım azaldı günde 1-2 defa kasıklarıma ağrı giriyo karnımın alt kısımları adet olacakmışım gibi ağrıyor akıntım var ilk günlerki gibi çok dinlemiyorum kendimi gezmeye gidiyorum ufak tefek iş yapıyorum böyle geçiyor zaman cumaya kadar adet olmazsak az kaldı sonuca
bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydimartık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok[/QUOseni anlıyorum canım ama biliyorsunki aşılamada şans zaten düşük.benimde ikitane negatif tüp bebek denemem var.yorgun düşsekde yola devam etmek zorundayız.güçlü olmalısınki bebişine kavuşabilesin.:79:
bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydimartık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok
Antalya Medicalpark hastanesinde 13 ocakta ilk aşılamam yapıldı. Doktoruma guveniyorum. Umarim ilk denemede başarırım. Herkese sevgiler, selamlar.
bu ikinci aşılamamdı ikinci defa yıkılmak daha zor.çok ümitliydimartık ne yapcam bilmiyorum.bir ilçede yaşıyorum ve tüp bebek yeri yok
canım bozma moralini inş tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden olur bunların hepsi bahane bi tanıdığım 4 defa aşılama yaptırdı yazın tüp bebek yaptıracaktı hiç beklemediği anda hamile kaldı inş seninde öyle olur sabretmek zor ama bizim sabıra çok ihtiyacımız var benimde 21 de belli olcak ilk aşılamam ve pek ümidim yok adet ağrılarım başladı bile
arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin aşılamaları olumlu sonuçlanır da bebişlerinize hamile kalırsınız ben şimdi klomen tedavisine devam ediyorum ancak son kullanımım olacak bu ay ondan sonra ben de aşılamaya geçicem benim sormak istediğim aşılama için rapor çıkarılıyor ya o nasıl oluyor, yani ben ankarada yaşıyorum, şimdi özel kadın doğuma gidiyorum orada çıkarabiliyormuyuım yoksa devlet hastanesinden mi çıkarıcam rapor çıkartabilmem için ne gerekiyor, raporla daha ucuz oluyormuş ya o yüzden tecrübeli arkadaşlardan bir bilgi rica ediyorum çok teşekkürler
Merhaba bende aralık 28 de yaptırmıştım aşılama benimde ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi iki hafta boyunca devam etmişti ama sonuç pozitif çıktı merak etmeyin moralinizi her zaman yüksek tutun şimdi okudum da yardımcı olmak istedim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
[
QUOTE=arım_balım;17154167]21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))
Evet canım ilk aşılamamdı vede doktor bizde bir sorun olmadığını ancak yaştan dolayı öncelikle iki tane aşılama ve olmazsa tüp bebek yanmayı önermişti ve ilk denemede tuttu Allaha şükür ve benimde karnım hep ağırıyordu kasık ağrılarım vardı iki hafta boyunca 12. gün yaptırdık 24 çıktı biraz düşük dedi ama gün aşırı tekrar yaptırıyorum en son cuma günü yaptırdım yükselmiş yani moralini bozma bence rahim kendini hazırladığı için ağrılar oluyor inşallah hayırlısı canım senin için ve herkes için tabii
Merhaba bende aralık 28 de yaptırmıştım aşılama benimde ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi iki hafta boyunca devam etmişti ama sonuç pozitif çıktı merak etmeyin moralinizi her zaman yüksek tutun şimdi okudum da yardımcı olmak istedim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?