21 aralıkta yaptırmış olduğumuz 2.aşılamamız tuttu.HAMİLEYİM:)))
evett aylın bnde cok cok hemdeee gunler yaklastıkca korku heycann yerımde duramıyorumm... ya kader arkaadaslarım lafını pek sevdım bnama bısey dıycem 20sınde gıtsek 14.gun kesın cıkarr beklemesek bıgun daha... olmamııı???
arkadaşlar bende bu listede olmak isterdim.Ben daha haftaya tedaviye başlıycam.sonuç tarihim muhtemelen kısmetse şubatta olucak.sizler birer birer hamiş haberleri verirsiniz inşallah
canım ya bence cuma gidelim kesin sonuç çıkar tabi ozamana adet olmazsaksabırsız :)
kızlaarr...... nasıl gıdıyo asılama snrası durumunuz,sermuh aylın25... ne vr ne yok ? bnm kasıklarım cok agrıyor,bacaklarm sankı boşlukta.. sol kasıgımda segirme vr adet oldm olucam o derece agrım var..Allahım nolur bebegımz var dıyedır bu agrılarr....
canım ya bence cuma gidelim kesin sonuç çıkar tabi ozamana adet olmazsaksabırsız :)
Merhaba bende aralık 28 de yaptırmıştım aşılama benimde ağrılarım aynı adet olacakmışım gibi iki hafta boyunca devam etmişti ama sonuç pozitif çıktı merak etmeyin moralinizi her zaman yüksek tutun şimdi okudum da yardımcı olmak istedim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
aşılamanın 10.günündeyim hafif bir beyaz akıntı oluyor ara ara beyaz sanırım bu kullandığımız ilaçtan oluyor.inanılmaz koku duyum arttı(sigarayı bırakmanında etkisi olabilir)çok duygusallaştım her şeye ağlıyorum.kilo aldım hızlı aldığım için hareket ederken nefesim zorlanıyor.belimde ağrı yok.gece ayak yanmalarım devam ediyor.ara ara rahim ve etrafında batma şeklinde sızlama oluyor.göğüslerim normale indemsi hala acıyor uçları kaşınıyor.vucudum su toplamış gibi şiş.karnım şiş.
arkadaşım doktor hangi gün dediyse o zaman yaptır testi bence...ben sabredemedim 1hafta önce yaptırdım negatif çıktı şimdi muallaktayım..gerçi ümidim yok ama yine de insan tereddüt ediyo...
ilgimsi sermuh kızlar siz perşembe yaptırırsanız ben meraktan çatlarım:):) valla aynı gün yaptıralım
aşılamanın 10.günündeyim hafif bir beyaz akıntı oluyor ara ara beyaz sanırım bu kullandığımız ilaçtan oluyor.inanılmaz koku duyum arttı(sigarayı bırakmanında etkisi olabilir)çok duygusallaştım her şeye ağlıyorum.kilo aldım hızlı aldığım için hareket ederken nefesim zorlanıyor.belimde ağrı yok.gece ayak yanmalarım devam ediyor.ara ara rahim ve etrafında batma şeklinde sızlama oluyor.göğüslerim normale indemsi hala acıyor uçları kaşınıyor.vucudum su toplamış gibi şiş.karnım şiş.
kızlar 50. sayfayı deviriyoruz.ne güzel çogaldıkta.güzel haberleri alınca halay çekeriz dimi kızlar.
bnde sabırsızımm bnde... melegım yavrum bnmle mı acaba ..? ınan sankı varlıgından emınmısım gıbı yavas yavas kalkıyorum yerımdenn yemek yerken herseyden azar azar yemege calısıyorumm hanı sankı canı cekmesın gıbı.. cok mu kendımı kaptırıyorum bılmıyorum.. uyurken yuzustu yatmıyorum sımdıden acaba bıseymı olur dıye ne bılıımm yaa agrılarm artıncada bole davrandıgım ıcın kızıyorum kendıme sonradan cok uzulucem dıye.... son 5 gun aylıncımmm.... ama bn yınede bı umut persembe sabahı dr umu arıycam bgn 14.gunum gelıyıımmı dıye eger gel bakalım derse burdan yazıyım sana sabahtan ok derse sende gıt yaptırmıs bı denemıs oluruz yanı eger ıstersenn.. ay vallahı smdıden bu bebısler bızı maskara etttı sunumu yapsak bunu mu yapsak.. buarada aylıncım yan komsum bgn ogrendı hamıle oldugunu ıkı belırtısı vardı sureklı akıntı ve adet olucakmıs gıbı kasık agrısı hadı ınsallahh bızımde oyledırrr... bgn keyfım yerındeydı bunu duydugumdan berı umut ıste...
ne guzel canım basla bakalım hayırlısıyla... ınsallah once bız verırız hamıs haberlerımızı ayagımızı sururüz arkamızdan sızlerde yazarsınız burdantakıp edıyorumda burdan masallah canım moralın cok ıyı,bızlerede cevap yazdıgında moral oluyosun ınankıı... Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah onun ıznıyle ol demesıyle olucak bebıslerımızz....
süpersin...Allah tamamına erdirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?