Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inşallah arkadaşlar sizler için dua edeceğim
güzel bir duygu hepinizin tatmasını dilerim Allahtan ama kafaya takmamak gerekiyor ben tuttuğunu öğrendiğimde çok şaşırmıştım hiççç beklemiyordum ..

canım ya bence cuma gidelim kesin sonuç çıkar tabi ozamana adet olmazsak sabırsız :)

arkadaşlar bende bu listede olmak isterdim.Ben daha haftaya tedaviye başlıycam.sonuç tarihim muhtemelen kısmetse şubatta olucak.sizler birer birer hamiş haberleri verirsiniz inşallah

ne guzel canım basla bakalım hayırlısıyla... ınsallah once bız verırız hamıs haberlerımızı ayagımızı sururüz arkamızdan sızlerde yazarsınız burdan takıp edıyorumda burdan masallah canım moralın cok ıyı,bızlerede cevap yazdıgında moral oluyosun ınankıı... Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah onun ıznıyle ol demesıyle olucak bebıslerımızz....

canım ya bence cuma gidelim kesin sonuç çıkar tabi ozamana adet olmazsak sabırsız :)

arkadaşım doktor hangi gün dediyse o zaman yaptır testi bence...ben sabredemedim 1hafta önce yaptırdım negatif çıktı şimdi muallaktayım..gerçi ümidim yok ama yine de insan tereddüt ediyo...

aşılamanın 10.günündeyim hafif bir beyaz akıntı oluyor ara ara beyaz sanırım bu kullandığımız ilaçtan oluyor.inanılmaz koku duyum arttı(sigarayı bırakmanında etkisi olabilir)çok duygusallaştım her şeye ağlıyorum.kilo aldım hızlı aldığım için hareket ederken nefesim zorlanıyor.belimde ağrı yok.gece ayak yanmalarım devam ediyor.ara ara rahim ve etrafında batma şeklinde sızlama oluyor.göğüslerim normale indemsi hala acıyor uçları kaşınıyor.vucudum su toplamış gibi şiş.karnım şiş.

ilgimsi sermuh kızlar siz perşembe yaptırırsanız ben meraktan çatlarım:):) valla aynı gün yaptıralım

bnde sabırsızımm bnde... melegım yavrum bnmle mı acaba ..? ınan sankı varlıgından emınmısım gıbı yavas yavas kalkıyorum yerımdenn yemek yerken herseyden azar azar yemege calısıyorumm hanı sankı canı cekmesın gıbı.. cok mu kendımı kaptırıyorum bılmıyorum.. uyurken yuzustu yatmıyorum sımdıden acaba bıseymı olur dıye ne bılıımm yaa agrılarm artıncada bole davrandıgım ıcın kızıyorum kendıme sonradan cok uzulucem dıye.... son 5 gun aylıncımmm.... ama bn yınede bı umut persembe sabahı dr umu arıycam bgn 14.gunum gelıyıımmı dıye eger gel bakalım derse burdan yazıyım sana sabahtan ok derse sende gıt yaptırmıs bı denemıs oluruz yanı eger ıstersenn.. ay vallahı smdıden bu bebısler bızı maskara etttı sunumu yapsak bunu mu yapsak.. buarada aylıncım yan komsum bgn ogrendı hamıle oldugunu ıkı belırtısı vardı sureklı akıntı ve adet olucakmıs gıbı kasık agrısı hadı ınsallahh bızımde oyledırrr... bgn keyfım yerındeydı bunu duydugumdan berı umut ıste...

süpersin...Allah tamamına erdirsin...

kızlaaaar aşılamam yapıldı bugün...:)
yaşadığım ağrılar normal mi karnımın içinde patlamaya hazır bir balon var gibi sanki.ağrı olduğunu duymuştum ama bu kadar beklemiyordum...

benim karnımın şişi braz indi sanki ama bariz kilo aldım akıntı ve kasık ağrısı devam bide ağrı ilginçtirki sadece sağ tarafımda solda hiç birşey yok

kızlar 50. sayfayı deviriyoruz.ne güzel çogaldıkta.güzel haberleri alınca halay çekeriz dimi kızlar.

arkadaşım doktor hangi gün dediyse o zaman yaptır testi bence...ben sabredemedim 1hafta önce yaptırdım negatif çıktı şimdi muallaktayım..gerçi ümidim yok ama yine de insan tereddüt ediyo...

ya albılda bı gunden bısı olmaz belkı yaaa... vallahı bılemedımkii..

ilgimsi sermuh kızlar siz perşembe yaptırırsanız ben meraktan çatlarım:):) valla aynı gün yaptıralım

ben erken yaptırmayacam dr 21 dedi o zaman yaptıracam 2-3 gün daha kendimi hamile sanayım.hatta aklımda adet gelene hatta 1 hafta geçene kadar yaptırmamak varda neyse buyuk konuşmayayım 21 de yaptırıcam.strese gerek yok

gogus kasıntısı erken gebelık belırtılerınde cok onemlıdır sermuh.. bnm yan komsum bgn hamıle oldugunu ogrendı tek belırtısı adet olcakmıs gıbı agrı ve akıntıydıı... bnde sıgarayı bıraktım 10 gunde 5 kılo aldım mıdem yanıyor bazenn...

merhaba arkadaslar
ben ıgn eoluyorum hala.ama agrım cok.kasıklarımda ve belımde.kımse ıgne olurken agrım oldu falan dıye yazmamıs merak ettım bende nıye bu kadar cok agrı oluyor.dun gece uyuyamadım agrıdan.ıgneyı yaptıktan yarım saat sonra baslıyor agrım.ve hala devam edıyor.dozajını arttırdık acaba o yuzden mı oldu anlamadım.bırde asılama yaptıranların hep agrısı oluyormus.su ankı agrımdan daha mı fazla olacak acaba asılama yaptırınca?kafam karıstı ıyıce.kımısı hemen normal hayata donun dıyor asılamadan sonra ama bu kadar agrı olursa nasıl normal halımıze doncez anlamadım ben.ben hep yatarım herhalde asılamadan sonra.

inş canım inş sanki yarın adet olacakmışım gibi ağrılarım ikide bir tuvalete gidiyorum ıslaklık hissedince kontrol ediyorum ki oldummu diye bende kendimi hamile gibi zannedip iyice naza çektim eşim sen şimdiden böyleyse hamileliğin çok fena olur diyip dalga geçiyor bu arada senin son adet tarihin ne zamandı benim 25 aralık dı normalde 26-27 günde bi adet olurum hayırlısı bakalım perş sabahı dr arayacağım gel derse ben de giderim

:79:
moralim şimdi iyi amma aşılamadan sonra nasıl olur kimbilir.şimdi ben size moral veriyim zamanı gelincede siz bana moral verin dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…