merhaba arkadaslar
ben ıgn eoluyorum hala.ama agrım cok.kasıklarımda ve belımde.kımse ıgne olurken agrım oldu falan dıye yazmamıs merak ettım bende nıye bu kadar cok agrı oluyor.dun gece uyuyamadım agrıdan.ıgneyı yaptıktan yarım saat sonra baslıyor agrım.ve hala devam edıyor.dozajını arttırdık acaba o yuzden mı oldu anlamadım.bırde asılama yaptıranların hep agrısı oluyormus.su ankı agrımdan daha mı fazla olacak acaba asılama yaptırınca?kafam karıstı ıyıce.kımısı hemen normal hayata donun dıyor asılamadan sonra ama bu kadar agrı olursa nasıl normal halımıze doncez anlamadım ben.ben hep yatarım herhalde asılamadan sonra.
kızlaaaar aşılamam yapıldı bugün...:)
yaşadığım ağrılar normal mi karnımın içinde patlamaya hazır bir balon var gibi sanki.ağrı olduğunu duymuştum ama bu kadar beklemiyordum
hayırlı olsun canım ağrıların normal tabi bir kaç gün sonra biraz azalır.
kızlaaaar aşılamam yapıldı bugün...:)
yaşadığım ağrılar normal mi karnımın içinde patlamaya hazır bir balon var gibi sanki.ağrı olduğunu duymuştum ama bu kadar beklemiyordum
teşekkür ederim aylincim umarım azalır valla bu halde okula falan gidemem.
canım benim iğne yaptırırken ağrılarım yoktu sadece çatlatma iğnemi vurmadan bir gün önce yumurtalarım iyice büyümüştü özellikle sağ tarafım da belirgin ağrı ve şişlik vardı aşılamadan sonra o dolgunluk hissi geçti ama sağ kasığım hala ağrıyor bide aşılamadan sonra 1-2 gün yatmaya çalış özel ihtiyaçların için kalk ben öyle yaptım sonra normal hayatıma döndüm ama yine ağır bişeyler kaldırmıyorum öyle temizlik falan yapmıyorum biriki toz falan alıyorum evi pislik götürüyo kısacası iyice pasaklı yaptı bu bebişler bizi şimdiden:)
inş canım inş sanki yarın adet olacakmışım gibi ağrılarım ikide bir tuvalete gidiyorum ıslaklık hissedince kontrol ediyorum ki oldummu diye bende kendimi hamile gibi zannedip iyice naza çektim eşim sen şimdiden böyleyse hamileliğin çok fena olur diyip dalga geçiyor bu arada senin son adet tarihin ne zamandı benim 25 aralık dı normalde 26-27 günde bi adet olurum hayırlısı bakalım perş sabahı dr arayacağım gel derse ben de giderim
:79:
moralim şimdi iyi amma aşılamadan sonra nasıl olur kimbilir.şimdi ben size moral veriyim zamanı gelincede siz bana moral verin dimi ama
canım çok saol bilgilendirdiğin için inşallah senin aşılaman tutar bol dinlenmen lazım herhalde güzel haberlerini okurum umarım benim klomen 3. yü kullanıcam inşallah tutar ALLAH yüzümüze bakar da bizim de yüzümüz güler inşallah burdaki tüm arkadaşlar için dua ediyorumcanım ben çorumda özel muayenehanede yaptırdım aşılamamı,rapor almaktan bende korkuyodum ama 10 dk bile sürmedi almam... Doktor kendi çalıştığı hastaneye küçük bir kağıda rapor çıkarılacak dedi kasesini bastı yolladı bizi orda protokol noyu yazdılar 5 dk bakleyin dediler elimize kağıdı verdiler bende şaşırdım bu kadar mı diye evet didiler gittim iğnelerimi aldım gonal f 2 kutu+ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 290 lira ödedim 13 ocak perşembede aşılamamı oldum ..inşallah sen bu ay klomen ile hamiş olusun bunlara da gerek kalmaz tabi bende sonucumu pozitif pozitif alırım inşallah
moralim şimdi iyi amma aşılamadan sonra nasıl olur kimbilir.şimdi ben size moral veriyim zamanı gelincede siz bana moral verin dimi ama
Canım rapor eğitim ve araştırma olan hastanelerden çıkıyor dıye biliyorum.Senin ve eşine ait vukuatlı nüfus örneği çıkarttırıyorsun senin 2 adet fotografın eşinin ve senin tüm test sonuçların ayrıca rahim filmi bunları istemişlerdi benden.Bende Ankaradayım Zekai Tahir Buraktan çıkarttırdım.Umarım faydalı olmuşumdur.
Evet 7 ocakta 2. aşılama yapıldı sonucu bekliyoruz artık.İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.hımm evet daha rahim filmi çektiricem ben ondan sonra bende zeai tahire giderim artık çok saol arkadaşım sen aşılama yaptırdın mı eğer yaptırdıysan inşallah tutar ALLAH yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısı ile bize de göndersin bir
aşılamanın dün 11.günü geceden beri karnım ve belim ağrıyor ara ara ateş bassıyor.sağ veya sol değil karnımın ortası ağrıyor.benim adetim bu kadar erken gelmez daha 5 gün var belimdeki ağrı çok fazla.bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı.kızlar sizde durumlar nasıl.
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.
meraba arkadas benim de bugun 14 gün oldu asılama olalı dün gece çok agrım oldu bugunde çok hafif oluo ben ilk defa asılama oldum pek bilgi sahibidegilim eger hamile degilsem kaç ünde gelio adt bi bilgi verirsen sevinirim şimdiden saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?