Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaaar aşılamam yapıldı bugün...:)
yaşadığım ağrılar normal mi karnımın içinde patlamaya hazır bir balon var gibi sanki.ağrı olduğunu duymuştum ama bu kadar beklemiyordum

19 ocak albilda
21 ocak ilgimsi
21 ocak aylin25
21 ocak sermuh
22 ocak eliz81
23 ocak happnes
22 ocak ceylin4306
27 ocak benim meleğim
28 ocak ffatos

canım benim iğne yaptırırken ağrılarım yoktu sadece çatlatma iğnemi vurmadan bir gün önce yumurtalarım iyice büyümüştü özellikle sağ tarafım da belirgin ağrı ve şişlik vardı aşılamadan sonra o dolgunluk hissi geçti ama sağ kasığım hala ağrıyor bide aşılamadan sonra 1-2 gün yatmaya çalış özel ihtiyaçların için kalk ben öyle yaptım sonra normal hayatıma döndüm ama yine ağır bişeyler kaldırmıyorum öyle temizlik falan yapmıyorum biriki toz falan alıyorum evi pislik götürüyo kısacası iyice pasaklı yaptı bu bebişler bizi şimdiden:)

yaşadığım ağrılar normal mi karnımın içinde patlamaya hazır bir balon var gibi sanki.ağrı olduğunu duymuştum ama bu kadar beklemiyordum

hayırlı olsun canım ağrıların normal tabi bir kaç gün sonra biraz azalır.

hayırlı olsun.allah dualarını kabul etsin.kendini yorma ve stres yapma.Rahat ol.:79::79:

teşekkür ederim aylincim umarım azalır valla bu halde okula falan gidemem.

ne okulu sende benim gibi öğrencimisin yoksa:)bende öğretmenim ama atanamadım hala:) kpss kursuna gidiyorum bi kaç gün gidemedim ama sorun olmadı sonra başladım hem daha ii oluyor evde kendimi çok dinliyordum bari orda vakit geçiyor biraz olsun aklımdan çıkarıyorum

saol arkadasım cvbın ıcın.benım 3 yumurtam olmus bıraz fazla oldu sanırım ondan mı acaba agrılarım.bılemedım neyse hayırlısı artık.bende dınlenıcem asılamam bellı olsun.bır an once olsun ıstıyorum artık.sabırsızlıkla beklıyorum.

bnm 20 aralıktı canım adet tarıhım... oda bı hafta gecıkmelı gelmıstıı... bnm duzensız adetlerım yanı bn persembeye kdr adet olmasamda umutlu degılım cunku hep gecıktıgı aylar oluyor.. bılemıyormkı asılamada adet gecıkmesı olurmu?

:79:

moralim şimdi iyi amma aşılamadan sonra nasıl olur kimbilir.şimdi ben size moral veriyim zamanı gelincede siz bana moral verin dimi ama

tabı tabii ne demek canımm... burdan konusup moral bulucaz dertlesıcez.. bırbırımıze destek olucazzz

canım çok saol bilgilendirdiğin için inşallah senin aşılaman tutar bol dinlenmen lazım herhalde güzel haberlerini okurum umarım benim klomen 3. yü kullanıcam inşallah tutar ALLAH yüzümüze bakar da bizim de yüzümüz güler inşallah burdaki tüm arkadaşlar için dua ediyorum

moralim şimdi iyi amma aşılamadan sonra nasıl olur kimbilir.şimdi ben size moral veriyim zamanı gelincede siz bana moral verin dimi ama

canım bende senin gibi heyacanlı az moral bozukluğu olurmu acırmı nolcak endişesiyle gittim inan bana içine spermleri yerleştirdikleri zaman herşey bitiyo kolaymı anne olmak biz zor anne olanlardan olcaz ama kıymetini bilcez yavrularımızın çoğu annelerin evlatlarına neler yaptını duyuyoruz sıkma canını ali fuat beye güven benimde dr um ali fuat bey ve iyi bi dr şansımız öyle bi dr un antalyada olması bi ilçede kasabada olabilirdik elimizde imkan var ve çok şükür ödeyebiliriz biliyosunki bu süreç pahalı bi süreç bunları düşün şükret neden belli en azından ya rahim olmasaydı yada yumurtalıklarımız olmasaydı veya herşeyi tamam da nedeni bellisiz kısırlık olsaydı moral bozcak bi durum değil tabiki her operasyonun kendine göre zorluğu olcak ama her acı bizi bebişimize yaklaştırıyo diye düşün sıkma canını

hımm evet daha rahim filmi çektiricem ben ondan sonra bende zeai tahire giderim artık çok saol arkadaşım sen aşılama yaptırdın mı eğer yaptırdıysan inşallah tutar ALLAH yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısı ile bize de göndersin bir

hiç sıkma canını bizler buradayız ve senle dr muz aynı kişi aynı hastanedeyiz sormak istediğin olursa sor kafana bişiy takılırsa hiç sıkılmadan cevaplayabilirim canım benim allah yüzümüze baksın burdaki herkesin aşılmasında bi mucize olsun ve hepimiznki tutsun dualrım senle

aşılamanın dün 11.günü geceden beri karnım ve belim ağrıyor ara ara ateş bassıyor.sağ veya sol değil karnımın ortası ağrıyor.benim adetim bu kadar erken gelmez daha 5 gün var belimdeki ağrı çok fazla.bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı.kızlar sizde durumlar nasıl.

Evet 7 ocakta 2. aşılama yapıldı sonucu bekliyoruz artık.İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldum daa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.

meraba arkadas benim de bugun 14 gün oldu asılama olalı dün gece çok agrım oldu bugunde çok hafif oluo ben ilk defa asılama oldum pek bilgi sahibidegilim eger hamile degilsem kaç ünde gelio adt bi bilgi verirsen sevinirim şimdiden saol

kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldum daa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.

aylin adetlerin düzenlimiydi.yani normal zamanda erken gelirmiydi?
geçmiş olsun bu arada canım uzulme lütfen en azından 5-6 gün daha acaba varmı işkencesinden kurtuldun.bir sonraki aşılamada daha bilinçli olursun.ben hep dua ediyorum eğer hamile değilsem gecikmesin erken gelsin diye.

normal adet zamanında geliyor.çok bir şey değişmiyor ama pko filan değilsen
geçmiş olsun bu arada inşallah adet değildir gelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…