Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldum daa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.

oooofffff cok cok uzuldumm canım benım... hayırlısıylı boyleymıs demekten baska bısey gelmıyor elımızden.. mutlaka bır zamanı vardır Rabbım gonderıcek meleklerımızı ... ıcım cızladı yemın ederım

sabahtan berı esıme belımı ovalatıyorumm... cok fecı bı agrım kasıklarmda ole .. valla bnm erken gelebılır cunku olmuyo degıl hani.. 3 haftada bır bazen 5 haftada bır,sermuh hıc dusunmuyoorum su son gunlerde sadece Rabbım hayırlısıyla gonder dıyorum yavrumu,yanı adet agrıları oldugundan emınım desem yerıdır cunku pko vr bnde....

bende bir anormallik var fena ter basıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor.normalde terlemem şu anda fena terliyorum.ki uzerim kalın değil acaba üşüttümmü?
olsada hayırlısı olmasada hayırlısı

kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldum daa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.

Gerçekten çook üzüldüm.Ne desek boş şuanda biliyorum.Allah'ım yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin.

*
canım tşekkr ederim keşke şu laporoskopiyi daha önce gidip yaptırsaydım ondan sonra deneseydim diyorum tüp bebegi kısmet böyleymiş.sen laporoskopi yaptırdınmı?şu an nasılsın nasıl gidiyo?ali fuat beye gittigimiz için şanslıyız.ama en sıkıcı olanı saatlerce orda beklemek ama katlanıyoruz işte napalım.

çok üzüldüm.zamanı var demekki .ne desek boş yeniden aşılama yaptırıcakmısın peki? belkide ilaçların etkisiyle kendiliginden olur inşallah.

bende bir anormallik var fena ter basıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor.normalde terlemem şu anda fena terliyorum.ki uzerim kalın değil acaba üşüttümmü?
olsada hayırlısı olmasada hayırlısı

adetten once boyle bı sıkayetın yoksa senı heveslndrmk ıstemm ama bnlar gebelk belırtılerı olabılır bı yakınm sureklı ateslenıyodu sıcak basıyodu... bn bgn yrn adet gorucem kızlar agrılarm dıger gunlerdekınden cok farklı... tıpkı daha oncelerı oldgu gıbı.. Allah yardımcımız olsn.. Rabbım emeklerımızi bosa cıkarmasın..

ilgimdişi sermuh lütfen kızlar moralinizi yüksek tutun.allahtan ümüt kesilmez son ana kadar.hiç belli olmaz.inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız şimdi gülümseyin bakalım biraz

ınsallah agzından bal damlıyor... dgru bellı olmaz Allah bılır degılmı??? son 4 gun.......!!!! ınsallh bebışlerımız bızmledırr

ınsallah agzından bal damlıyor... dgru bellı olmaz Allah bılır degılmı??? son 4 gun.......!!!! ınsallh bebışlerımız bızmledırr

inşşşşşşallah arkadaşım sizleri çok kısa süredirde tanıyor olsam bunu canı gönülden istiyorum.:79::79::79::79:

gülmek bize yakışıyor düşmanlarımız çatlasınn yine mutluyuz yine

benim canım çok sigara çekiyor ama bildiğiniz gibi değil... hele bir adetim gelsin oturup bacak bacak üstüne atacam bir yakacam .pis koksamda içecem..tosun yavrsu gibi oldum ya kaç gündür şiş şiş patlayacammm

Ha işte böyle kızlar sermuhcum inşşşşşallah adet olmassında sigarayı da içemessin.:79::79::79:

bnmdeeeeee....... kokusunu duyunca ıcıme cekıyorm bazen nıyetımı bozuyorm bıtaneden nolcak dıyorm hadı dıyorm tut kendınıı bebışın ıcın.. ama hamışş oldugmu ogrensemde kutlamk ıçın ıççem bıtane turk kahvesyle.... 10gunde 5 kılo aldmm fıl gıbıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…