kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.
aşılamanın dün 11.günü geceden beri karnım ve belim ağrıyor ara ara ateş bassıyor.sağ veya sol değil karnımın ortası ağrıyor.benim adetim bu kadar erken gelmez daha 5 gün var belimdeki ağrı çok fazla.bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı.kızlar sizde durumlar nasıl.
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm.
*canım bende senin gibi heyacanlı az moral bozukluğu olurmu acırmı nolcak endişesiyle gittim inan bana içine spermleri yerleştirdikleri zaman herşey bitiyo kolaymı anne olmak biz zor anne olanlardan olcaz ama kıymetini bilcez yavrularımızın çoğu annelerin evlatlarına neler yaptını duyuyoruz sıkma canını ali fuat beye güven benimde dr um ali fuat bey ve iyi bi dr şansımız öyle bi dr un antalyada olması bi ilçede kasabada olabilirdik elimizde imkan var ve çok şükür ödeyebiliriz biliyosunki bu süreç pahalı bi süreç bunları düşün şükret neden belli en azından ya rahim olmasaydı yada yumurtalıklarımız olmasaydı veya herşeyi tamam da nedeni bellisiz kısırlık olsaydı moral bozcak bi durum değil tabiki her operasyonun kendine göre zorluğu olcak ama her acı bizi bebişimize yaklaştırıyo diye düşün sıkma canını
bende bir anormallik var fena ter basıyor karnım ağrıyor belim ağrıyor.normalde terlemem şu anda fena terliyorum.ki uzerim kalın değil acaba üşüttümmü?
olsada hayırlısı olmasada hayırlısı
sabahtan berı esıme belımı ovalatıyorumm... cok fecı bı agrım kasıklarmda ole .. valla bnm erken gelebılır cunku olmuyo degıl hani.. 3 haftada bır bazen 5 haftada bır,sermuh hıc dusunmuyoorum su son gunlerde sadece Rabbım hayırlısıyla gonder dıyorum yavrumu,yanı adet agrıları oldugundan emınım desem yerıdır cunku pko vr bnde....
ilgimdişi sermuh lütfen kızlar moralinizi yüksek tutun.allahtan ümüt kesilmez son ana kadar.hiç belli olmaz.inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız şimdi gülümseyin bakalım biraz
ınsallah agzından bal damlıyor... dgru bellı olmaz Allah bılır degılmı??? son 4 gun.......!!!! ınsallh bebışlerımız bızmledırr
ınsallah agzından bal damlıyor... dgru bellı olmaz Allah bılır degılmı??? son 4 gun.......!!!! ınsallh bebışlerımız bızmledırr
ilgimdişi sermuh lütfen kızlar moralinizi yüksek tutun.allahtan ümüt kesilmez son ana kadar.hiç belli olmaz.inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız şimdi gülümseyin bakalım biraz
gülmek bize yakışıyordüşmanlarımız çatlasınn yine mutluyuz yine
inşşşşşşallah arkadaşım sizleri çok kısa süredirde tanıyor olsam bunu canı gönülden istiyorum.:79::79::79::79:
Ha işte böyle kızlarbenim canım çok sigara çekiyor ama bildiğiniz gibi değil...hele bir adetim gelsin oturup bacak bacak üstüne atacam bir yakacam .pis koksamda içecem..tosun yavrsu gibi oldum ya kaç gündür şiş şiş patlayacammm
Ha işte böyle kızlarsermuhcum inşşşşşallah adet olmassında sigarayı da içemessin.:79::79::79:
benim canım çok sigara çekiyor ama bildiğiniz gibi değil...hele bir adetim gelsin oturup bacak bacak üstüne atacam bir yakacam .pis koksamda içecem..tosun yavrsu gibi oldum ya kaç gündür şiş şiş patlayacammm
duamı ?bedduamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?