Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaaa bende kahveyle içecem hamiş olsamda...birde adet olursam hiç aralıksız koşucam çünkü bir dahaki tedaviyle 100 olmak istemiyorum.boy 1,72 kilo 77 oldum yaaa
bu arada belim hala ağrıyor...

öğretmenim ben aylincim zorlaa öğretmen olanlardan.3 yıl bekledim ben de atanmayı allah yardımcın olsun...evde kalsam patlarım ben de haklısın bu kadar düşünceyle oturulmaz evde aklım hep karnımda

ceymii canım selam ben aralıkta aşılama yapacaktım ancak eşimden dolayı olamadım
yani hala lökosit bitmemişti benim doktorum lökosit varsa aşılama olmaz dedi
şansımız bu aya kaldı ben adet olmayı bekliyorum
inşallah bir sorun çıkmazsa bu ay aşılama yaptırcaz

kızlar şimdi aralık ayında aşılama yaptıranların listesine baktım
20 kişiden ancak 4 kişi hamile kalabilmiş başarı şansı çok azmış malesef :93:

yaaa bende kahveyle içecem hamiş olsamda...birde adet olursam hiç aralıksız koşucam çünkü bir dahaki tedaviyle 100 olmak istemiyorum.boy 1,72 kilo 77 oldum yaaa
bu arada belim hala ağrıyor...

ahh ahh.. aynı dert bnde de vr 1.70e 80 oldm bndee ve hızımı alamıyorum bırı bnı durdursun yahuu
esımın varsayımına gore 10gunde 5kılo aldıgım ıcın belım agrıyabılırmıss.. olabılır dedım bnde senınle aynı dusuncedeyım ah bır ogrensem bebegımın annesıne geldıgınıı.. bn razıyım kılolara hıc umrumda degılınankııı... sonradan verırızz hamılelık platesı dusunuyorm yaapmayı ve yuruyus tabıkı..

ya sermuh akıntın varmı? bnm ara ara oluyor koku yok kasıklarıma bıcak batıyor... bn kesın adet belırtısı dıyorm ama...

merhaba ronya.. evet canım maalesef oyle.. dr.umda bana demıstı %20 * 25 oluyomus tutma sansımız.. Rabbım hepımıze nasıp etsın bnm ılk asılamam eger adet gormezsem cuma ogrenıcem ama pek umudum yok sankii... agrılarım cok ınsallah sende bı an once tedavıne baslarsın ve hepımız emeklerımızın karsılıgını alırız.. dusunsenıze bıze tutunan bebişlerımız hayata bu dusuk olasılgı asarark ztn sampıyon olarak gelıyorlarr degılmı???

canım ya bana laparoskopi falan demedi senden istedimi veya ne için yapılıcak bu işlem benden hsg istedi hsgmi vitalede sema hanım çekti biliyosun ali fuat bey oldukça yoğun ama şu konuda kesinlikle haklsın beklemek geçen gün 12 öğle tatilinde gittik geri eşim işe döncekti dönmek ne kelime adam akşam vakti bi toplantı yaptı geldi hala ben bekliyorum emel hanım daha cokmu demekten dilim kurudu en son iğneden sonra çağırdında ali bey nasılsa vakit geç geliyo gecen hastaneden ayrıldığımızda 7.30 eşim işten gelince gidelim dedik önümüzde 40 kişi varmış gezmeye gittik ev gezmesi yaptık 22.30da hastanedeydik 23.05 de bizi aldılar gerisini sen düşün

şuan ağrılarım azaldı ama yinede eskiye göre iyiyim ara ara kasıklarım batıyo eşim şimdi ilaçımı almaya gitti yarın için kullanıcağım bi hap yazdı benle ilgilenmekten canımın içi kocam dışarı bile çıkamadı sabah göğüs ağrılarım vardı ama bu göğüs ağrısı bende adet olmadan 15 gün önce de ağrır hamileliğinde belirtisi sayılırmış hangisi bilemedim şuan ağrı yok zaten adet olmama şurda ne kaldı şubatın başı adet günüm acaba ondanmı hamiş belirtisimi bilemedim nette okuyorum göğüslerde ağrı olur diyo ben bu ağrıyı zaten her ay adet olmadan yaşıyorum dualrın benle olsun güzel haberlerimizi yazalım buraya

bu gün akıntı yok dün vardı koku yok.benim günü güne gelir hatta gecikme olabilir 1-2 gün.ama karnım hala ağrıyor.

haklısın şans çok az.hele benim gibi tek tüpü olanlarda bu dahada yarıya iniyor.ama ne yapalım yinede bir umut diliyoruz.

canım hakkında hayırlısı olsun.hamilelikle adet belirtileri çok benziyor birbirine ama örneğin hamilelikte göğüs uçları koyulaşıyor 1.aya doğru.

canım hakkında hayırlısı olsun.hamilelikle adet belirtileri çok benziyor birbirine ama örneğin hamilelikte göğüs uçları koyulaşıyor 1.aya doğru.

ya kızlar ben doktorun söylediği günden bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı...hemen yok diye düşünme bekle dediler....hiç duydunuz mu bu şekilde olan...

arkadaşlarım nasılsınız..nasıl geçti pazarınız moralinizi yüksek tutun. bugün benim 4. günüm hala ağrım falan yok sadece göğüslerim yara gibi. ayyy ne olucak bizim bu halimiz kendimizi dinleyip duruyoruz hayırlısı olsun inşallah.........

ayyy canım görcekmiyim acaba bi umut bekliyoruz hepimiz rabbim hepimizin kucağını doldursun ben perşembe aşılama oldum tuttuysada daha çok yeniyim ama pozitif düşünüyoruz eşimle olumlu düşün olumlu olsun felsefesi anlıycan

haklısın şans çok az.hele benim gibi tek tüpü olanlarda bu dahada yarıya iniyor.ama ne yapalım yinede bir umut diliyoruz.

sermuh şimdi sana bi mucizeden bahsedicem arkadaşıma benim bu durumu anlatırken o bana allahın işi belli olmaz dedi ve bunu anlattı çalıştığı yerde bi arkadaşı hamiş kalamıyomuş dr a gitmişler ve adamda sadece 1 sperm cıkmış ve belli tedavi sürecine gircez deyip randevu vermişler ve daha tekrar dr a gidemeden kız tek spermle hamile kalmış dr lar bile mucize allahtan ümidinizi kesmeyin demiş tek tüple bile rabbbim sana nasip edebilir yeterki vermek istesin vermek istemedikten sonra hepsi bahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…