bnmdeeeeee....... kokusunu duyunca ıcıme cekıyorm bazen nıyetımı bozuyorm bıtaneden nolcak dıyorm hadı dıyorm tut kendınıı bebışın ıcın.. ama hamışş oldugmu ogrensemde kutlamk ıçın ıççem bıtane turk kahvesyle....10gunde 5 kılo aldmm fıl gıbıyımm
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm. [/Q
AYLİNCİM ÇOK ÜZÜLDÜM NE DESEM BOŞ AMA HAYATA DEVAM.. BAKARSIN HİÇ İLAÇSIZ TEDAVİSİZ OLUR. BEN DE ÖĞRENDİİĞMDE ÇOK ÜZÜDÜM 2 GÜN OLDU.ARTIK HAYATA DÖNÜYORUM.ÜZÜLME
hayırlı olsun.allah dualarını kabul etsin.kendini yorma ve stres yapma.Rahat ol.:79::79:
ne okulu sende benim gibi öğrencimisin yoksa:)bende öğretmenim ama atanamadım hala:) kpss kursuna gidiyorum bi kaç gün gidemedim ama sorun olmadı sonra başladım hem daha ii oluyor evde kendimi çok dinliyordum bari orda vakit geçiyor biraz olsun aklımdan çıkarıyorum
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm. [/Q
AYLİNCİM ÇOK ÜZÜLDÜM NE DESEM BOŞ AMA HAYATA DEVAM.. BAKARSIN HİÇ İLAÇSIZ TEDAVİSİZ OLUR. BEN DE ÖĞRENDİİĞMDE ÇOK ÜZÜDÜM 2 GÜN OLDU.ARTIK HAYATA DÖNÜYORUM.ÜZÜLME
kızlarrrr nolur uzulmeyın bozmayın moralınızı.. bız ne kadar tesellı etmeye calssakta ıcınız sogumucak bılıyorum.. ama ne kdr ınanırsak sansımız o kdr artıyor bunu ogrendım bn,bu kdr tedavıyle kendılıgınden hamıs olan bı cok arkadasım var.. saglıgımız yerınde eslerımız yanımızda cok şukur degılmı??
yaaa bende kahveyle içecem hamiş olsamda...birde adet olursam hiç aralıksız koşucam çünkü bir dahaki tedaviyle 100 olmak istemiyorum.boy 1,72 kilo 77 oldum yaaa
bu arada belim hala ağrıyor...
kızlar şimdi aralık ayında aşılama yaptıranların listesine baktım
20 kişiden ancak 4 kişi hamile kalabilmiş başarı şansı çok azmış malesef :93:
*
canım tşekkr ederim keşke şu laporoskopiyi daha önce gidip yaptırsaydım ondan sonra deneseydim diyorum tüp bebegi kısmet böyleymiş.sen laporoskopi yaptırdınmı?şu an nasılsın nasıl gidiyo?ali fuat beye gittigimiz için şanslıyız.ama en sıkıcı olanı saatlerce orda beklemek ama katlanıyoruz işte napalım.
*
canım tşekkr ederim keşke şu laporoskopiyi daha önce gidip yaptırsaydım ondan sonra deneseydim diyorum tüp bebegi kısmet böyleymiş.sen laporoskopi yaptırdınmı?şu an nasılsın nasıl gidiyo?ali fuat beye gittigimiz için şanslıyız.ama en sıkıcı olanı saatlerce orda beklemek ama katlanıyoruz işte napalım.
ahh ahh.. aynı dert bnde de vr 1.70e 80 oldm bndee ve hızımı alamıyorum bırı bnı durdursun yahuu
esımın varsayımına gore 10gunde 5kılo aldıgım ıcın belım agrıyabılırmıss.. olabılır dedım bnde senınle aynı dusuncedeyım ah bır ogrensem bebegımın annesıne geldıgınıı.. bn razıyım kılolara hıc umrumda degılınankııı... sonradan verırızz hamılelık platesı dusunuyorm yaapmayı ve yuruyus tabıkı..
ya sermuh akıntın varmı? bnm ara ara oluyor koku yok kasıklarıma bıcak batıyor... bn kesın adet belırtısı dıyorm ama...
kızlar şimdi aralık ayında aşılama yaptıranların listesine baktım
20 kişiden ancak 4 kişi hamile kalabilmiş başarı şansı çok azmış malesef :93:
şuan ağrılarım azaldı ama yinede eskiye göre iyiyim ara ara kasıklarım batıyo eşim şimdi ilaçımı almaya gitti yarın için kullanıcağım bi hap yazdı benle ilgilenmekten canımın içi kocam dışarı bile çıkamadı sabah göğüs ağrılarım vardı ama bu göğüs ağrısı bende adet olmadan 15 gün önce de ağrır hamileliğinde belirtisi sayılırmış hangisi bilemedim şuan ağrı yok zaten adet olmama şurda ne kaldı şubatın başı adet günüm acaba ondanmı hamiş belirtisimi bilemedim nette okuyorum göğüslerde ağrı olur diyo ben bu ağrıyı zaten her ay adet olmadan yaşıyorum dualrın benle olsun güzel haberlerimizi yazalım buraya
canım hakkında hayırlısı olsun.hamilelikle adet belirtileri çok benziyor birbirine ama örneğin hamilelikte göğüs uçları koyulaşıyor 1.aya doğru.
haklısın şans çok az.hele benim gibi tek tüpü olanlarda bu dahada yarıya iniyor.ama ne yapalım yinede bir umut diliyoruz.
canım hakkında hayırlısı olsun.hamilelikle adet belirtileri çok benziyor birbirine ama örneğin hamilelikte göğüs uçları koyulaşıyor 1.aya doğru.
haklısın şans çok az.hele benim gibi tek tüpü olanlarda bu dahada yarıya iniyor.ama ne yapalım yinede bir umut diliyoruz.
yaaa bende kahveyle içecem hamiş olsamda...birde adet olursam hiç aralıksız koşucam çünkü bir dahaki tedaviyle 100 olmak istemiyorum.boy 1,72 kilo 77 oldum yaaa
bu arada belim hala ağrıyor...[/QUOT
ben içiyorum ama napim canım çekiyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?