hayırlı olsun aşılaman arkadaşım inş hayırlı bi sonuç alırsın
aşılaman hayırlı olsun canım. benimde 4. günüm bendede aynı hiçbişey yok. amiin canım inşallah....Arkadaşlar merhaba. bugun aşılamadan sonraki 3. gunum hiçbir ağrı sızı belirti olarak tanımlayabileceğim bir şey yok. normalde kabızlık sorunum vardı 2 gundur tuvalete cıkıyorum anlamış değilim. oysa kabızlık gebelik belirtilerindenmiş. umarım bebeğim gelmiştir. bir de aklınızda bulunsun hamile olanın gözbebekleri büyük oluyor ve yatar vaziyette sol kasığınıza hafifçe bastırdığınızda bir ağrı oluyormuş bunu 5 gebeye doğrulattım :) hepimizin gebiş olmasını diliyorum
aşılaman hayırlı olsun canım. benimde 4. günüm bendede aynı hiçbişey yok. amiin canım inşallah....
aylin adetlerin düzenlimiydi.yani normal zamanda erken gelirmiydi?
geçmiş olsun bu arada canım uzulme lütfen en azından 5-6 gün daha acaba varmı işkencesinden kurtuldun.bir sonraki aşılamada daha bilinçli olursun.ben hep dua ediyorum eğer hamile değilsem gecikmesin erken gelsin diye.
kendimizi dinlemeyelim diyoruz ama....elden gelen yok. ikimizde süpriz yaparız inşallah sana kaçında test dedi???
dualarım hepimiz için anne adayı arkadaşlarım...sevgiler
evet canım adetlerim düzenliydi bu sefer çok erken geldi geçen ay 25 ne olmuştum daha bir haftaya yakın zaman vardı ama böylesi daha ii oldu bekleyipde kötü sonucu almakda daha kötü hakkımızda hayırlısı dr bu ay dinlen martta bidaha yapalım dedi oda tutmazsa yaza inş tüp bebek yolu gözüküyor akkımızda ayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül etmek gerek ben her iki sonucada kendimi alıştırmıştım oyüzden çok yıkılmadım eşim biraz üzüldü ne yapalım kısmetse oluyor yoksa da ne yapsan boş.burdan sizleri takip edeceğim inş siz mutlu haberleri verirsiniz birlikde seviniriz:)
kızlarrrrr kötü bi aberim var bugün adet oldumdaa normal günüme 5-6 gün vardı test bile yaptıramadım çooooook üzgünüm. [/Q
AYLİNCİM ÇOK ÜZÜLDÜM NE DESEM BOŞ AMA HAYATA DEVAM.. BAKARSIN HİÇ İLAÇSIZ TEDAVİSİZ OLUR. BEN DE ÖĞRENDİİĞMDE ÇOK ÜZÜDÜM 2 GÜN OLDU.ARTIK HAYATA DÖNÜYORUM.ÜZÜLME
evet canım ne yapalım kısmet işte olmayınca olmuyor eşim benden daa hassas ben çabuk toparlandım ama o çok üzüldü kısmet bu ilk aşılamamızdı bidaha deneyeceğiz martta sen bidaha yaptıracakmısın?
aşılamanın dün 11.günü geceden beri karnım ve belim ağrıyor ara ara ateş bassıyor.sağ veya sol değil karnımın ortası ağrıyor.benim adetim bu kadar erken gelmez daha 5 gün var belimdeki ağrı çok fazla.bu güne kadar hiç ağrım olmamıştı.kızlar sizde durumlar nasıl.
meraba arkadas benim de bugun 14 gün oldu asılama olalı dün gece çok agrım oldu bugunde çok hafif oluo ben ilk defa asılama oldum pek bilgi sahibidegilim eger hamile degilsem kaç ünde gelio adt bi bilgi verirsen sevinirim şimdiden saol
Arkadaşlar merhaba. bugun aşılamadan sonraki 3. gunum hiçbir ağrı sızı belirti olarak tanımlayabileceğim bir şey yok. normalde kabızlık sorunum vardı 2 gundur tuvalete cıkıyorum anlamış değilim. oysa kabızlık gebelik belirtilerindenmiş. umarım bebeğim gelmiştir. bir de aklınızda bulunsun hamile olanın gözbebekleri büyük oluyor ve yatar vaziyette sol kasığınıza hafifçe bastırdığınızda bir ağrı oluyormuş bunu 5 gebeye doğrulattım :) hepimizin gebiş olmasını diliyorum
kızlar bide bi sonraki aşılamamı tüp bebek merkezindemi yaptırsam yoksa aynı dr mamı yaptırsam bil miyorum çünkü hsg filmimi 1,5 yıl önce çektirdim dr bidaha istemedi sanki biraz ilgisiz gibi geliyor ama ikidebir dr değiştirmek nasıl olur bilmiyorum
sermuh şimdi sana bi mucizeden bahsedicem arkadaşıma benim bu durumu anlatırken o bana allahın işi belli olmaz dedi ve bunu anlattı çalıştığı yerde bi arkadaşı hamiş kalamıyomuş dr a gitmişler ve adamda sadece 1 sperm cıkmış ve belli tedavi sürecine gircez deyip randevu vermişler ve daha tekrar dr a gidemeden kız tek spermle hamile kalmış dr lar bile mucize allahtan ümidinizi kesmeyin demiş tek tüple bile rabbbim sana nasip edebilir yeterki vermek istesin vermek istemedikten sonra hepsi bahane olur
ewt bende duymustum gozbebklerı buyurmus.ama ınsan onu ayırtedemıyor.benım ılk hamıleleıgımde kırprıklerım karısmıstı.ust uste gelıyordu ve duzelmıyordu.bunu hamıle kalmadan duymustum ve hamıle kalıncada yasadım.ordan da anlasılıyor.
evet canım adetlerim düzenliydi bu sefer çok erken geldi geçen ay 25 ne olmuştum daha bir haftaya yakın zaman vardı ama böylesi daha ii oldu bekleyipde kötü sonucu almakda daha kötü hakkımızda hayırlısı dr bu ay dinlen martta bidaha yapalım dedi oda tutmazsa yaza inş tüp bebek yolu gözüküyor akkımızda ayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül etmek gerek ben her iki sonucada kendimi alıştırmıştım oyüzden çok yıkılmadım eşim biraz üzüldü ne yapalım kısmetse oluyor yoksa da ne yapsan boş.burdan sizleri takip edeceğim inş siz mutlu haberleri verirsiniz birlikde seviniriz:)
kızlar aşılamanın 8. günündeyim, az önce tuvalete çıktığımda açık pembe renk birkaç damla kanama oldu. bu ne şimdi
canım inşallah yerleşme kanamasıdır. zaten adet için çok erken moralini bozma dua et.inşallah bebişin seninledir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?