Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba. bugun aşılamadan sonraki 3. gunum hiçbir ağrı sızı belirti olarak tanımlayabileceğim bir şey yok. normalde kabızlık sorunum vardı 2 gundur tuvalete cıkıyorum anlamış değilim. oysa kabızlık gebelik belirtilerindenmiş. umarım bebeğim gelmiştir. bir de aklınızda bulunsun hamile olanın gözbebekleri büyük oluyor ve yatar vaziyette sol kasığınıza hafifçe bastırdığınızda bir ağrı oluyormuş bunu 5 gebeye doğrulattım :) hepimizin gebiş olmasını diliyorum

aşılaman hayırlı olsun canım. benimde 4. günüm bendede aynı hiçbişey yok. amiin canım inşallah....

aşılaman hayırlı olsun canım. benimde 4. günüm bendede aynı hiçbişey yok. amiin canım inşallah....

kendimizi dinlemeyelim diyoruz ama....elden gelen yok. ikimizde süpriz yaparız inşallah sana kaçında test dedi???

dualarım hepimiz için anne adayı arkadaşlarım...sevgiler

evet canım adetlerim düzenliydi bu sefer çok erken geldi geçen ay 25 ne olmuştum daha bir haftaya yakın zaman vardı ama böylesi daha ii oldu bekleyipde kötü sonucu almakda daha kötü hakkımızda hayırlısı dr bu ay dinlen martta bidaha yapalım dedi oda tutmazsa yaza inş tüp bebek yolu gözüküyor akkımızda ayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül etmek gerek ben her iki sonucada kendimi alıştırmıştım oyüzden çok yıkılmadım eşim biraz üzüldü ne yapalım kısmetse oluyor yoksa da ne yapsan boş.burdan sizleri takip edeceğim inş siz mutlu haberleri verirsiniz birlikde seviniriz:)

kendimizi dinlemeyelim diyoruz ama....elden gelen yok. ikimizde süpriz yaparız inşallah sana kaçında test dedi???

dualarım hepimiz için anne adayı arkadaşlarım...sevgiler

canım ya inşallah ne güzel olur.benim dr profösör ama sanki ilgisiz biraz bana adetin geçerse ara dedi o kadar.bende testi 14. gün yaptracağım yani 27 ocak tabi o zamana kadar kötü bir süpriz olmazsa....

kızlar bide bi sonraki aşılamamı tüp bebek merkezindemi yaptırsam yoksa aynı dr mamı yaptırsam bil miyorum çünkü hsg filmimi 1,5 yıl önce çektirdim dr bidaha istemedi sanki biraz ilgisiz gibi geliyor ama ikidebir dr değiştirmek nasıl olur bilmiyorum

canım inşallah birdahaki sefere güzel sonuçlar alırsın ne güzel düşünüyorsun yıkılmamışsın ...herşeyin zamanı var demekki hayırlısı olsun.

benim aşılamayı yaptırdığımdan beri azıcık ayakta kaldığım zaman belim ağrıyor, karnımda batma var, güldükçe, öksürdükçe bile batıyor, başkada hiçbirşey yok, göğüslerde falan hiçbir değişiklik yok. gerçi regli olduğumda da olmazdı.

test yaptırmadın mı canım?

Bir arkadaş daha söylemişti göz bebekleri büyür diye göz bebeği derken içindeki siyah nokta mı?

ewt bende duymustum gozbebklerı buyurmus.ama ınsan onu ayırtedemıyor.benım ılk hamıleleıgımde kırprıklerım karısmıstı.ust uste gelıyordu ve duzelmıyordu.bunu hamıle kalmadan duymustum ve hamıle kalıncada yasadım.ordan da anlasılıyor.

ben çok dr değiştirdim her dr baştan başlıyor.

evet hepsi bahane....rabbim izin verdiyse olacak.

ben dış gebelik yaşadığımda (1,5 aylık olmuştu)göğüslerim şişmişti ve yatarken bile canım yanıyordu koyulaşmıştı uçları ama hafif.aniden kıllarım kalınlaşmıştı ve koyulaşmıştı hatta eyvah bana ne oluyor demiştim.belimde bir ağrı vardı.bacaklarıma can yakıcı kramplar giriyor geçmiyordu.işin ilginç tarafı aş bile ermiştim.canım fena süzme yoğurt çekmişti birde ev pohçası makarna filan.ve çok aşırı duygusallaşmıştım.bir keresinde eşim bir şey söyledi diye kızıp yemeği bile bırakmıştım.tabi bu arada hamiş olduğumu bilmiyordum çünkü adet görmüştüm.

Son düzenleme:

aylıncım ne kadar guzel seyler duşunuyorsun.. evet eslermz maalesef ck kaptırıyor kendını.. >Rabbım ne zamn verıcek ozmn oluıck.. bızler dr ları aracı yapıyorz sadece bnlar vesıle bnmde agrılarm ck gelıcek emınım.. hersey kısmet.....!!!!

kızlar aşılamanın 8. günündeyim, az önce tuvalete çıktığımda açık pembe renk birkaç damla kanama oldu. bu ne şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…