kızlar bide bi sonraki aşılamamı tüp bebek merkezindemi yaptırsam yoksa aynı dr mamı yaptırsam bil miyorum çünkü hsg filmimi 1,5 yıl önce çektirdim dr bidaha istemedi sanki biraz ilgisiz gibi geliyor ama ikidebir dr değiştirmek nasıl olur bilmiyorum
canım benimde aşılamam perşembe yapıldı. benim hiç ağrım olmadı.bende jel kullanıyorum ikiside aynı işi yapıyor galiba inşallah güzel sonuçlar alırız.....arkadaşlar perşembe aşılamam yapıldı o ilk günki ağrılarım yok ama yinede kasıklarım ara ara batıyor ve bugün progestan hapına başladım aranızda dr unuzun size verdi bu hap varmı düşük yapmamak için kullanılan ve rahimi hamileliğe hazırlayan bi hapmış bi bilgisi olan varmı
canım ya bana laparoskopi falan demedi senden istedimi veya ne için yapılıcak bu işlem benden hsg istedi hsgmi vitalede sema hanım çekti biliyosun ali fuat bey oldukça yoğun ama şu konuda kesinlikle haklsın beklemek geçen gün 12 öğle tatilinde gittik geri eşim işe döncekti dönmek ne kelime adam akşam vakti bi toplantı yaptı geldi hala ben bekliyorum emel hanım daha cokmu demekten dilim kurudu en son iğneden sonra çağırdında ali bey nasılsa vakit geç geliyo gecen hastaneden ayrıldığımızda 7.30 eşim işten gelince gidelim dedik önümüzde 40 kişi varmış gezmeye gittik ev gezmesi yaptık 22.30da hastanedeydik 23.05 de bizi aldılar gerisini sen düşün
canım benimde aşılamam perşembe yapıldı. benim hiç ağrım olmadı.bende jel kullanıyorum ikiside aynı işi yapıyor galiba inşallah güzel sonuçlar alırız.....
bulurmu benide günün birinde bir mucize... duayı duaya ekliyorumm...
benim hsg de kanallardan biri tıkalıydı onun için istedi laparoskopi ile açıldıgını söyledi ama ben daha önce başka doktorlarada gittim istememişlerdi.inşallah senden güzel haber bekliyoruz.:79::79:
amin canım laparoskopi yaparak senin şansını yükselticek ve hamile kalman daha kolay olcak onun için istemiştir ama allahın işi belli olmaz belki biz kalamayız sen kalırsın artık her dr a gidişim acı veriyo rabbim bu ay yüzümü güldürsün kimseye güldürmesin bizi kınatmasın
l
bulurmu benide günün birinde bir mucize... duayı duaya ekliyorumm...
tabi ki bulucak, sen inan yeterki.
yer gök dua üstüne kurulu demişler.dualarının elbet kabul edildigi bir zaman olucaktır.bazı nedenlerden dolayı bende bu ay erteliyorum aşılamayı.kısmet artık.
kızlar aşılamanın 8. günündeyim, az önce tuvalete çıktığımda açık pembe renk birkaç damla kanama oldu. bu ne şimdi
ümitlendirmek istemem ama sanırım rahme tutunuyor bazılarında rahime tutunmada böyle lekelenme olabilirmiş inşallah seninde öyledir
sermuh nasıl gıdıyo canım.. ? bnm cok kasıklarım agrıyor adet olucakmışım gıbı sol tarafıma bıcak batıyo sanki... geldi gelicekk o derece yanii...
ara ara ağrım oluyor ama adet ağrısı gibi değil zaten adetime daha 4 gün var benim o gün yada öncesi ağırır.ve ayrı bir ağrıdır anlarım.ama yinede korkuyorum.ara ara akıntı oluyor beyaz akıntı.göğüslerim hala şiş.
cumayı bekliyorummm.
sermuh nasıl gıdıyo canım.. ? bnm cok kasıklarım agrıyor adet olucakmışım gıbı sol tarafıma bıcak batıyo sanki... geldi gelicekk o derece yanii...
canım benim sağ batmasa sol batıyo sol batmasa sağ batıyo nedir bu durum bacılar normalmi bebiş müjdesimi
aşılaman hayırlı olsun canım. benimde 4. günüm bendede aynı hiçbişey yok. amiin canım inşallah....
arkadaşım hiç anlamadımki benim ağrıdan eser yok tuaflık bende galiba herkeste ağrı var sanırım benimki tutmadı. canım keşke dr.na sorsaydın ilk aşılamanmıkızlar benimde 3. günüm ama ağrıdan doğrulamıyorum bile belim kasıklarım karnım ölüyorum ben yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?