Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aylincim hsg zor çekilen bir filim oldunda ki benimki öyle oldu anestezili istemedim ve vücuda yüksek oranda radyasyon verildi için dr um cok sık çekilmiyceni eğer herhangi bi düşük yada kürtaj olmadı sürece benden bu filmi tekrar istemiyceni söyledi ben çünki bağıra bağıra çekildi çok zor oldu benim için dedim oda korkma kolay kolay bi daha bu nedenler olmadığı sürece istemem senden dedi

arkadaşlar perşembe aşılamam yapıldı o ilk günki ağrılarım yok ama yinede kasıklarım ara ara batıyor ve bugün progestan hapına başladım aranızda dr unuzun size verdi bu hap varmı düşük yapmamak için kullanılan ve rahimi hamileliğe hazırlayan bi hapmış bi bilgisi olan varmı

canım benimde aşılamam perşembe yapıldı. benim hiç ağrım olmadı.bende jel kullanıyorum ikiside aynı işi yapıyor galiba inşallah güzel sonuçlar alırız.....

benim hsg de kanallardan biri tıkalıydı onun için istedi laparoskopi ile açıldıgını söyledi ama ben daha önce başka doktorlarada gittim istememişlerdi.inşallah senden güzel haber bekliyoruz.:79::79:

canım benimde aşılamam perşembe yapıldı. benim hiç ağrım olmadı.bende jel kullanıyorum ikiside aynı işi yapıyor galiba inşallah güzel sonuçlar alırız.....

inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün her dr a gidiş ayrı bi acı veriyor artık mutlu bi şekilde karnımızda bebişle gidelim benim ağrı konusunda ağrı ne kelime mahvetti beni bel ağrım diyebilirim özelliklede iğnler yapılırken sol kasığım ara ara iğneliyor bugün

benim hsg de kanallardan biri tıkalıydı onun için istedi laparoskopi ile açıldıgını söyledi ama ben daha önce başka doktorlarada gittim istememişlerdi.inşallah senden güzel haber bekliyoruz.:79::79:

amin canım laparoskopi yaparak senin şansını yükselticek ve hamile kalman daha kolay olcak onun için istemiştir ama allahın işi belli olmaz belki biz kalamayız sen kalırsın artık her dr a gidişim acı veriyo rabbim bu ay yüzümü güldürsün kimseye güldürmesin bizi kınatmasın
l

amiiiiiiin ALLAH dualarını kabul etsin inşallah.

yer gök dua üstüne kurulu demişler.dualarının elbet kabul edildigi bir zaman olucaktır.bazı nedenlerden dolayı bende bu ay erteliyorum aşılamayı.kısmet artık.

ınsallah .. Rabbım kabul etsın hepımızın dualarını,hepımıze bırer mucıze gondersın.. Allahım bnm gıbı ısteyen herkese versın bı hayırlısıyla bı evlat dıye dua edıyorum hep..

kızlar aşılamanın 8. günündeyim, az önce tuvalete çıktığımda açık pembe renk birkaç damla kanama oldu. bu ne şimdi

ümitlendirmek istemem ama sanırım rahme tutunuyor bazılarında rahime tutunmada böyle lekelenme olabilirmiş inşallah seninde öyledir

ümitlendirmek istemem ama sanırım rahme tutunuyor bazılarında rahime tutunmada böyle lekelenme olabilirmiş inşallah seninde öyledir

sermuh nasıl gıdıyo canım.. ? bnm cok kasıklarım agrıyor adet olucakmışım gıbı sol tarafıma bıcak batıyo sanki... geldi gelicekk o derece yanii...

sermuh nasıl gıdıyo canım.. ? bnm cok kasıklarım agrıyor adet olucakmışım gıbı sol tarafıma bıcak batıyo sanki... geldi gelicekk o derece yanii...

ara ara ağrım oluyor ama adet ağrısı gibi değil zaten adetime daha 4 gün var benim o gün yada öncesi ağırır.ve ayrı bir ağrıdır anlarım.ama yinede korkuyorum.ara ara akıntı oluyor beyaz akıntı.göğüslerim hala şiş.
cumayı bekliyorummm.

bnm agrım resmn adet agrısı.. cok cok uzuluyorum gelıcek dıye ama hayırlısı ne dıyım.. bnmde akıntım vr her tuvalete gıttıgımde tedırıgınım,mıdem yanıyor bıde sık sık..bnm adetıme 3gun var,gecen ayın 20sınde gormustum..ama bılemıyorum pko var bnde..ooff ne zormus beklemekkk (18:

canım benim sağ batmasa sol batıyo sol batmasa sağ batıyo nedir bu durum bacılar normalmi bebiş müjdesimi

canım benim sağ batmasa sol batıyo sol batmasa sağ batıyo nedir bu durum bacılar normalmi bebiş müjdesimi

inşallah bebıs müjdesıdır canım bnmm.. ne desek bos sımdı Rabbım ol derse olucak .. bnmde asılamamın 12.gunuydu bgn.. son 3 kaldııı ogrenıcem nasıp ederse Allahım.. hepımız ıcın hayırlısı

kızlar benimde 3. günüm ama ağrıdan doğrulamıyorum bile belim kasıklarım karnım ölüyorum ben yaaa...
arkadaşım hiç anlamadımki benim ağrıdan eser yok tuaflık bende galiba herkeste ağrı var sanırım benimki tutmadı. canım keşke dr.na sorsaydın ilk aşılamanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…