Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım ben 1.5 yıl önce anestezi alarak çektirmiştim çok rahat oldu acı falan hissetmedim zaten tüplerim tıkalı değilmiş ama ne bileyim 1.5 yıl geçti ya o yüzden tereddüt ettim hayırlısı bakalım aşılamda şansımı bidaha deneyeceğim gelecek ay olmazsa yaza tüp bebek inş Rabbim isteyen herkese versin.

kızlar benimde 3. günüm ama ağrıdan doğrulamıyorum bile belim kasıklarım karnım ölüyorum ben yaaa...

ffatoscum bnde ılk 7 gun yerımden bıle kalkamıyordum bgn 11.gunumdu su 3*4 gundur kendı ısımı kendım gruyorumm..kii yınede agrılarım vr ama ıste smdıkı agrıları adet agrısımı yoksa asılama agrısımı dıye ayırt edemıyorum... olucak bunlar canım dua edelım bebısımızın tutunmasından dolayıdır bu agrılar..

canlarım ben ümidimi kestim sizleri takip ediyorum inş sermuh sen ve burada heyecanla bekleyen herkesten güzel haberler alırız az kaldı hadi bakalım cumaya

yaa aylıncımm sen degılmıydın bıze son ana kadar umudumuzu yıtırmeyelım kızlar dıyen smdı bn umıdımı kestım dıyosunn lutfen canım bnm teyzem 6 kez asılama yaptı tutmadı dusun 3. tup bebegınde tuttu smdı tek yumurta ıkızlerı vr 18 senelık evli... Rabbım hepımıze nasıp edıcek ınsallah zamanı geldıgınde... hem dualarımız hep bırbırımız ıcın degılmıydı tatlım..? evet az kaldı cumaya ama gunler gecmıyo ve bnm aglarım hala devam edıyoo ... ınsallaahh verırırz guzel haberı ınsallah ayagımızı sururuzde sende arkamızdan gelırsın Allahın ıznıyle..

Sermuh arkadaşım benim içime pozitif doğuyor. inşalah sevindirirsin bizi.

evet canım. benim bugun 4. gunum. normalde miniktir ama bu ara normalden buyuk Allahıma yalvarıyorum daha da büyüsünler

ay kızlar bugun 11.gunmdu bu gozbebegı olayını duydum burdan kalktım hemen aynaya ama halımı gormenız lazım tabı bn dıkkatlı baktıkca daha da buyuooo =)))) esım ısten gelınce ılk sordugum soruydu buuu gozbebeklerım buyumsmuuu??? bebısler smdıden maskara ettı valla bızı...

benim eşim de sürekli dalga geçiyor. annem rüyasında emzik görmüş haberi yok aşılama yaptırdığımdan nerdeyse ağlayacaktım. ümit krıntıları biriktiriyorum. her akşam mutsuz yatıyorum sabah yine umutlu olarak kalkıyorum.kimse üzülmesin. bu topikteki herkesin bebişleri olsun inşallah

ayy inşallahh anneler hısseder canım... guzel haberler verelım hepımızz

normal adet zamanında geliyor.çok bir şey değişmiyor ama pko filan değilsen
geçmiş olsun bu arada inşallah adet değildir gelen.

meraba sermuh canım dün adet oldum çok üzüldüm ama eşime belli etmedim çünkü çok istio herkes gibi allah büyüktür ins olur 2.asılamada tekrar igneler benim yumurtalarla ilgili sorunum büyümüyolar inş senin duaların kabul olur bende ediyorum senin ve hepimiz için allah meleklerimize kavustursun

cok uzuldum canım... ınsallah ıkıncı denemende olur Allah buyuktur.. yumurtalarım bnmde buymuyordu canım pekmez ve tarcını karıstırırp yedım bn 1 yemek kasıgı pekmeze bır cay kasıgı tarcın sabah oglen aksam yedım ve sabah aksamda kuru ıncır yedım canım bnmkıler oyle buyudu.. ıkıncı asılamnda denemını onerırım Allah yardımcımız olsun

benimde sana doğuyorrr inankii... unutma arkadaşım olsada olmasada oturup kahveyle bir sigara içecez..ben istanbuldayım beklerim..

valla senınde agzından bal damlıyoo ınsallah ıkımızde ve bızım gıbı ısteyenlerde kavusuruz hep bırlıkte meleklerımıze .... evet evet unutmadım kahve sıgarayı hakkımızzda hayırlısı sonuc neolursa olsun tabıkı ıcıcez cokta uzakmısız bn izmirdeyım.. olmazsa burdan yazısırız karsılıklı ıcerız burdan... hahaha bu bı ılk olur heralde.. belkı bı yerde karıslasırız yolumuz duserse ya senın ya bnm... oooffff cok heycanlıyım son 3 sermuh...

çok tesekkür ederim canım ben gonal-f kullanıom sen ne kullanıosun ignemi ilaçmı ins. olur 2 asılamamda yarın dr gidicem bu arada üzüm pekmezimi yoksa keçi boynuzumu

Son düzenleme:

yumurtaların büyümesi ve kaliteli olması için...
sıfır nikotin kahve sigara yokk..
bol bol kuru incir
tarçın pekmez tüketilecek işin aslı düzgün düzenli beslenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…