aylincim hsg zor çekilen bir filim oldunda ki benimki öyle oldu anestezili istemedim ve vücuda yüksek oranda radyasyon verildi için dr um cok sık çekilmiyceni eğer herhangi bi düşük yada kürtaj olmadı sürece benden bu filmi tekrar istemiyceni söyledi ben çünki bağıra bağıra çekildi çok zor oldu benim için dedim oda korkma kolay kolay bi daha bu nedenler olmadığı sürece istemem senden dedi
ınsallahh arkadasımm hepımıze birer mucize gondersın Rabbiimmm....
kızlar benimde 3. günüm ama ağrıdan doğrulamıyorum bile belim kasıklarım karnım ölüyorum ben yaaa...
canlarım ben ümidimi kestim sizleri takip ediyorum inş sermuh sen ve burada heyecanla bekleyen herkesten güzel haberler alırız az kaldı hadi bakalım cumaya
Bir arkadaş daha söylemişti göz bebekleri büyür diye göz bebeği derken içindeki siyah nokta mı?
ara ara ağrım oluyor ama adet ağrısı gibi değil zaten adetime daha 4 gün var benim o gün yada öncesi ağırır.ve ayrı bir ağrıdır anlarım.ama yinede korkuyorum.ara ara akıntı oluyor beyaz akıntı.göğüslerim hala şiş.
cumayı bekliyorummm.
evet canım. benim bugun 4. gunum. normalde miniktir ama bu ara normalden buyuk Allahıma yalvarıyorum daha da büyüsünler
Sermuh arkadaşım benim içime pozitif doğuyor. inşalah sevindirirsin bizi.
ay kızlar bugun 11.gunmdu bu gozbebegı olayını duydum burdan kalktım hemen aynaya ama halımı gormenız lazım tabı bn dıkkatlı baktıkca daha da buyuooo =)))) esım ısten gelınce ılk sordugum soruydu buuu gozbebeklerım buyumsmuuu??? bebısler smdıden maskara ettı valla bızı...
benim eşim de sürekli dalga geçiyor. annem rüyasında emzik görmüş haberi yok aşılama yaptırdığımdan nerdeyse ağlayacaktım. ümit krıntıları biriktiriyorum. her akşam mutsuz yatıyorum sabah yine umutlu olarak kalkıyorum.kimse üzülmesin. bu topikteki herkesin bebişleri olsun inşallah
ayy inşallahh anneler hısseder canım... guzel haberler verelım hepımızz
normal adet zamanında geliyor.çok bir şey değişmiyor ama pko filan değilsen
geçmiş olsun bu arada inşallah adet değildir gelen.
Sermuh arkadaşım benim içime pozitif doğuyor. inşalah sevindirirsin bizi.
test yaptırmadın mı canım?
evet canım ya bnm ıcımden de sermuh ıcın pozıtıf gecıyoo... guzel haberlerını beklıyoruz
meraba sermuh canım dün adet oldum çok üzüldüm ama eşime belli etmedim çünkü çok istio herkes gibi allah büyüktür ins olur 2.asılamada tekrar igneler benim yumurtalarla ilgili sorunum büyümüyolar inş senin duaların kabul olur bende ediyorum senin ve hepimiz için allah meleklerimize kavustursun
kızlar benimde 3. günüm ama ağrıdan doğrulamıyorum bile belim kasıklarım karnım ölüyorum ben yaaa...
benimde sana doğuyorrr inankii... unutma arkadaşım olsada olmasada oturup kahveyle bir sigara içecez..ben istanbuldayım beklerim..
cok uzuldum canım... ınsallah ıkıncı denemende olur Allah buyuktur.. yumurtalarım bnmde buymuyordu canım pekmez ve tarcını karıstırırp yedım bn 1 yemek kasıgı pekmeze bır cay kasıgı tarcın sabah oglen aksam yedım ve sabah aksamda kuru ıncır yedım canım bnmkıler oyle buyudu.. ıkıncı asılamnda denemını onerırım Allah yardımcımız olsun
meraba sermuh canım dün adet oldum çok üzüldüm ama eşime belli etmedim çünkü çok istio herkes gibi allah büyüktür ins olur 2.asılamada tekrar igneler benim yumurtalarla ilgili sorunum büyümüyolar inş senin duaların kabul olur bende ediyorum senin ve hepimiz için allah meleklerimize kavustursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?