çok tesekkür ederim canım ben gonal-f kullanıom sen ne kullanıosun ignemi ilaçmı ins. olur 2 asılamamda yarın dr gidicem
yumurtaların büyümesi ve kaliteli olması için...
sıfır nikotin kahve sigara yokk..
bol bol kuru incir
tarçın pekmez tüketilecek işin aslı düzgün düzenli beslenmek
benım daha ılk denemem sancal bgn 11.gunumdu .. bakalım az kaldı bn ılac kullandım serophene ılk kutuda hıc buyumedı ıkıncı kutuda yedım pekmez ve tarcını gelısısmlerı cok yavastı bu soyledıgım tarcın ve pekmez denenmstır kesınlıgı teyzem bununla 3. tup bebekte hamıle kaldıı kesınlıkle yap oldumu??? hayırlısı olsun canımm stres en buyuk dusmanımız bızım rahat olmak lazım ama pek mumkun degıl degılmı... Allah yardımcımız olsun
ümitlendirmek istemem ama sanırım rahme tutunuyor bazılarında rahime tutunmada böyle lekelenme olabilirmiş inşallah seninde öyledir
inşallah bebıs müjdesıdır canım bnmm.. ne desek bos sımdı Rabbım ol derse olucak .. bnmde asılamamın 12.gunuydu bgn.. son 3 kaldııı ogrenıcem nasıp ederse Allahım.. hepımız ıcın hayırlısı
yaa aylıncımm sen degılmıydın bıze son ana kadar umudumuzu yıtırmeyelım kızlar dıyen smdı bn umıdımı kestım dıyosunn lutfen canım bnm teyzem 6 kez asılama yaptı tutmadı dusun 3. tup bebegınde tuttu smdı tek yumurta ıkızlerı vr 18 senelık evli... Rabbım hepımıze nasıp edıcek ınsallah zamanı geldıgınde... hem dualarımız hep bırbırımız ıcın degılmıydı tatlım..? evet az kaldı cumaya ama gunler gecmıyo ve bnm aglarım hala devam edıyoo ... ınsallaahh verırırz guzel haberı ınsallah ayagımızı sururuzde sende arkamızdan gelırsın Allahın ıznıyle..
canım ben bu aşılamam için söylemiştim yoksa tabikide ümidimi kesmedim Rabbim büyüktür vakti zamanı vardır elbette inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)
evet canım. benim bugun 4. gunum. normalde miniktir ama bu ara normalden buyuk Allahıma yalvarıyorum daha da büyüsünler
İnşallah canım 2. aşılamanda olur.Allahtan ümit kesilmez.Yumurta büyümesinde bal tarçın çörekotu karışımınında faydası oluyor.Bu sitede çok kişi faydasını görmüş.Bende denemiştim hatta hormanları bile düzene sokuyor.Benim fsh hep yüksekti bu karışım düşürdü.meraba sermuh canım dün adet oldum çok üzüldüm ama eşime belli etmedim çünkü çok istio herkes gibi allah büyüktür ins olur 2.asılamada tekrar igneler benim yumurtalarla ilgili sorunum büyümüyolar inş senin duaların kabul olur bende ediyorum senin ve hepimiz için allah meleklerimize kavustursun
evet çok dogru allah yardıcımız olsun inş. hamile haberini alırım çok dikkat et agır bişey kaldırma ben 14gün yattım ama sonunda aksam hüsran oldu denicem mutlaka saol
15. günü neden bekliyorsun canım? benim doktorum 12.gün test yapıcaz dedi.
canım ben bu aşılamam için söylemiştim yoksa tabikide ümidimi kesmedim Rabbim büyüktür vakti zamanı vardır elbette inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)
Hergün eşime kontrol ettiriyorum.Evet büyümüşler diyor ama önceden büyükmüydü hatırlamıyorum diyor.Bende kızıyorum insan karısının göz bebekleri nasıl hatırlamaz.
valla senınde agzından bal damlıyoo ınsallah ıkımızde ve bızım gıbı ısteyenlerde kavusuruz hep bırlıkte meleklerımıze .... evet evet unutmadım kahve sıgarayı hakkımızzda hayırlısı sonuc neolursa olsun tabıkı ıcıcez cokta uzakmısız bn izmirdeyım.. olmazsa burdan yazısırız karsılıklı ıcerız burdan... hahaha bu bı ılk olur heralde.. belkı bı yerde karıslasırız yolumuz duserse ya senın ya bnm... oooffff cok heycanlıyım son 3 sermuh...
valla canım yaa dr um 14gun ıçınde adet gormezsen 15.gun gel test yapalm dedi.. bgn 12.gunm arasammı o vakıt dr.umu? bılemedımki sımdiii...
valla canım yaa dr um 14gun ıçınde adet gormezsen 15.gun gel test yapalm dedi.. bgn 12.gunm arasammı o vakıt dr.umu? bılemedımki sımdiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?