Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok tesekkür ederim canım ben gonal-f kullanıom sen ne kullanıosun ignemi ilaçmı ins. olur 2 asılamamda yarın dr gidicem

benım daha ılk denemem sancal bgn 11.gunumdu .. bakalım az kaldı bn ılac kullandım serophene ılk kutuda hıc buyumedı ıkıncı kutuda yedım pekmez ve tarcını gelısısmlerı cok yavastı bu soyledıgım tarcın ve pekmez denenmstır kesınlıgı teyzem bununla 3. tup bebekte hamıle kaldıı kesınlıkle yap oldumu??? hayırlısı olsun canımm stres en buyuk dusmanımız bızım rahat olmak lazım ama pek mumkun degıl degılmı... Allah yardımcımız olsun

yumurtaların büyümesi ve kaliteli olması için...
sıfır nikotin kahve sigara yokk..
bol bol kuru incir
tarçın pekmez tüketilecek işin aslı düzgün düzenli beslenmek

evet sancal kesınlıkle sermuh haklı kahve sıgara kesınlıkle yok ki bız bıraktık... kuru ıncırde yedım bn buarada uzum pekmezı yemıstım bn esıme kecı boynuzu yedırmıstımm..

evet çok dogru allah yardıcımız olsun inş. hamile haberini alırım çok dikkat et agır bişey kaldırma ben 14gün yattım ama sonunda aksam hüsran oldu denicem mutlaka saol

15. günü neden bekliyorsun canım? benim doktorum 12.gün test yapıcaz dedi.

canım ben bu aşılamam için söylemiştim yoksa tabikide ümidimi kesmedim Rabbim büyüktür vakti zamanı vardır elbette inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)

candann
Kızlar iyi geceler aşılamanızı ist yaptırdıysanız hangi hastane öğrenebilirmiyim?

inşallah hakkında hayırlısı olur..ben istanbulda alman hastanesinin bahçeci kliniğinde yaptırmıştım hem tüp bebek hem aşılama sonuç olumsuz bizde neden yok.sebepsiz infertile.
şimdi sarıyerde bir arkadaşımın dr gidiyorum.kendimi daha iyi hissediyorum.genelde büyük merkezlerde etiketlenecek şişe gibi hissediyorum kendimi.burda dr sana daha fazla ilgileniyor .büyük merkezler zaten biz iyiyiz siz ondan burdasınız havasındalar.aşılamayıda dr muanesinde yaptı.tahlillerim amerikanda ve düzen lab.yapılıyor. inşallah senin için iyi olacak yer nasip olur

canım ben bu aşılamam için söylemiştim yoksa tabikide ümidimi kesmedim Rabbim büyüktür vakti zamanı vardır elbette inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:)

bak bir şey anlatayım...ben 8 yıllık evliyim aşılama tüp bebek derken olmadı...hiç hamile kalmadım.aradan 2 sene geçti kendiliğinden oldu mucizemi evet mucizeydi.hatta öyleki düşüremediler çok sıkı tutunmuş laproskopi ameliyatıyla almak zorunda kaldılar.
yani olurmu olur....

evet canım. benim bugun 4. gunum. normalde miniktir ama bu ara normalden buyuk Allahıma yalvarıyorum daha da büyüsünler

Hergün eşime kontrol ettiriyorum.Evet büyümüşler diyor ama önceden büyükmüydü hatırlamıyorum diyor.Bende kızıyorum insan karısının göz bebekleri nasıl hatırlamaz.

İnşallah canım 2. aşılamanda olur.Allahtan ümit kesilmez.Yumurta büyümesinde bal tarçın çörekotu karışımınında faydası oluyor.Bu sitede çok kişi faydasını görmüş.Bende denemiştim hatta hormanları bile düzene sokuyor.Benim fsh hep yüksekti bu karışım düşürdü.

evet çok dogru allah yardıcımız olsun inş. hamile haberini alırım çok dikkat et agır bişey kaldırma ben 14gün yattım ama sonunda aksam hüsran oldu denicem mutlaka saol

her gece yattıgımda Allahım bgn de adet gormedm dıye sukredıyodum... ınsallhh verıcm guzel haberii..

15. günü neden bekliyorsun canım? benim doktorum 12.gün test yapıcaz dedi.

valla canım yaa dr um 14gun ıçınde adet gormezsen 15.gun gel test yapalm dedi.. bgn 12.gunm arasammı o vakıt dr.umu? bılemedımki sımdiii...

ınsallaah canım benım cok sevdımm boyle duşunmene.. amınn Rabbım duycak bırgun sesımızı..

Hergün eşime kontrol ettiriyorum.Evet büyümüşler diyor ama önceden büyükmüydü hatırlamıyorum diyor.Bende kızıyorum insan karısının göz bebekleri nasıl hatırlamaz.

hahahaaa.... hay Allah ya,evet evet bnm esımde aynı seyı dyo buyukmu kucukmu farknda degılım dıyoo aksam bnde aynı tekıyı verdmm nasıll farketmez dıye.. bu tedavıler bızı boyle alıngan yapıyoo..

Sermuh bana doğmuyor mu içinden pozitif bişiler??? bugun 5. günüm. sabah bi mutsuz kalktım. sabırsızlık iyice başladı. göğüslerimde fazla bir ağrı yok bu iyi ama başka hiçbir şey de yok ki..yorumlamak için çok erken, varsa bile çok küçük bebeğim. dün temizlik yaptım çok yorulmuşum belki de ondan düşük bir enerjiyle uyandım.

Son düzenleme:
valla canım yaa dr um 14gun ıçınde adet gormezsen 15.gun gel test yapalm dedi.. bgn 12.gunm arasammı o vakıt dr.umu? bılemedımki sımdiii...

sonuç artık değişmeyecek git yaptır arkadaşım. ben de 25 ocakta kapısına dayanıcam. 5. günde delirmiş durumdayım zaten 12. gün artık son radde olacak anladım. bize pozitif haberleri ver burası şenlensin. sevgiler

dualarım seninle

bu gün 13.gün daha adet olmama 4 gün var....hiç bir adet belirtisi yok...ama kahverengi akıntı var .sanırım benim bebeğim benimle değil...
23 gün sonra sigaramı yaktım.çok iğrençti sanırım bırakıyorum .şimdi biriken ütüler ve evin temizliğini yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…