Canım keşke temizlik yapmasaydın bu dönemde kendimize dikkat etmemiz lazım .Fazla yorma kendini bol bol dinlen.Benim evde çok kötü ama bekliyorum sonuca göre temizlik yapcam.Sermuh bana doğmuyor mu içinden pozitif bişiler???bugun 5. günüm. sabah bi mutsuz kalktım. sabırsızlık iyice başladı. göğüslerimde fazla bir ağrı yok bu iyi ama başka hiçbir şey de yok ki..yorumlamak için çok erken, varsa bile çok küçük bebeğim. dün temizlik yaptım çok yorulmuşum belki de ondan düşük bir enerjiyle uyandım.
bu gün 13.gün daha adet olmama 4 gün var....hiç bir adet belirtisi yok...ama kahverengi akıntı var .sanırım benim bebeğim benimle değil...
23 gün sonra sigaramı yaktım.çok iğrençti sanırım bırakıyorum .şimdi biriken ütüler ve evin temizliğini yapmak lazım.
arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin aşılamaları olumlu sonuçlanır da bebişlerinize hamile kalırsınız ben şimdi klomen tedavisine devam ediyorum ancak son kullanımım olacak bu ay ondan sonra ben de aşılamaya geçicem benim sormak istediğim aşılama için rapor çıkarılıyor ya o nasıl oluyor, yani ben ankarada yaşıyorum, şimdi özel kadın doğuma gidiyorum orada çıkarabiliyormuyuım yoksa devlet hastanesinden mi çıkarıcam rapor çıkartabilmem için ne gerekiyor, raporla daha ucuz oluyormuş ya o yüzden tecrübeli arkadaşlardan bir bilgi rica ediyorum çok teşekkürler
bu gün 13.gün daha adet olmama 4 gün var....hiç bir adet belirtisi yok...ama kahverengi akıntı var .sanırım benim bebeğim benimle değil...
23 gün sonra sigaramı yaktım.çok iğrençti sanırım bırakıyorum .şimdi biriken ütüler ve evin temizliğini yapmak lazım.
Kahverengi akıntı varsa genelde tutunma kanası diyorlar moralini bozma canım inşallah bebeğin sana tutunuyordur.
sonuç artık değişmeyecek git yaptır arkadaşım. ben de 25 ocakta kapısına dayanıcam. 5. günde delirmiş durumdayım zaten 12. gün artık son radde olacak anladım. bize pozitif haberleri ver burası şenlensin. sevgiler
dualarım seninle
ilgimdişi çok üzüldüm bende 12, gün ögrenmiştim sonuçları.yinede adet görene kadar allahtan ümit kesilmez.şu sigarayıda lütfen bırakın daha sabahleyin bir kanalda mustafa bahçeciyi dinledim sigara erkekte en çok spermleri kadındada en çok yumurtalıkları etkiliyormuş.birde bir sitede kadınların çay kahve ve kola fazla içmemeleri gerektigini yazıyordu.cok coookkkuzgunum asılamamın 13.gunu ama sonuc negatıff.. dr um 3 bekle bıdaha yapalım adet gormezsen dedıııı.... ama smdı mnegatıf dıye ogrendım ya kesın hemen gelirr..
annecımmm nerdesınnn bebegımmmm....
Tamamen 0 çıkmamış belki yükselir bir kaç güne Allah tan ümit kesilmez canım bak dr da 3-5 gün bekle gel demiş .Ama ne kadar zormuş bu işler sürekli var mı yok düşünmek aklmı başka birşeye veremiyorum. Benimde bugün 12. günüm içim cız ediyor hasta olacam diye içimde bir sıkıntı var hayır olsun.kızlar naber?? sabah dr umu aradım daha erken ama gel yaptıralım dedı gttım sonuc 0.5 bebısım yok yanııdr um adet gormezsen 3*5 gun bekle gel yıne yapalım dedı ama adet gormesemde sonuc degısmıycek bılıyorum sadece kasık agrım vr suan bnde ılk sıgaramı smdı yaktım ıgrenctı tadı bıtırmedım sondurdm sanırım bırkıyorm su lanet seyi... hemsıre arkamdan kosturdu dr sana yapmayalım dedı ısrar ettn bekle stres yapma dedı... ama kızlar az da olsa deger yuksek cıkardı degılmı???cok uzgunumm
kızlar naber?? sabah dr umu aradım daha erken ama gel yaptıralım dedı gttım sonuc 0.5 bebısım yok yanııdr um adet gormezsen 3*5 gun bekle gel yıne yapalım dedı ama adet gormesemde sonuc degısmıycek bılıyorum sadece kasık agrım vr suan bnde ılk sıgaramı smdı yaktım ıgrenctı tadı bıtırmedım sondurdm sanırım bırkıyorm su lanet seyi... hemsıre arkamdan kosturdu dr sana yapmayalım dedı ısrar ettn bekle stres yapma dedı... ama kızlar az da olsa deger yuksek cıkardı degılmı???cok uzgunumm
kızlar naber?? sabah dr umu aradım daha erken ama gel yaptıralım dedı gttım sonuc 0.5 bebısım yok yanııdr um adet gormezsen 3*5 gun bekle gel yıne yapalım dedı ama adet gormesemde sonuc degısmıycek bılıyorum sadece kasık agrım vr suan bnde ılk sıgaramı smdı yaktım ıgrenctı tadı bıtırmedım sondurdm sanırım bırkıyorm su lanet seyi... hemsıre arkamdan kosturdu dr sana yapmayalım dedı ısrar ettn bekle stres yapma dedı... ama kızlar az da olsa deger yuksek cıkardı degılmı???cok uzgunumm
ama maleef yaptıramıcam 2.buay çünkü kist var dedi benim hiç olmuodu arkadasım kist ya çok üzgünüm ama sogan suyu felan denicem bakalım kisti eritiomusİnşallah canım 2. aşılamanda olur.Allahtan ümit kesilmez.Yumurta büyümesinde bal tarçın çörekotu karışımınında faydası oluyor.Bu sitede çok kişi faydasını görmüş.Bende denemiştim hatta hormanları bile düzene sokuyor.Benim fsh hep yüksekti bu karışım düşürdü.
canım ya çok üzüldüm.....ama bekle vardır inş bebişin allah büyüktür ümidini kaybetme nedenir inanki kelimeler kifayetsiz........
iyi aksamlar kızlar bende bugun çok mutsuzum dr gittim kist var dedi ama ben de hiç olmuodu saskınım çok 2. asılamam bidahaki aya kaldı rabbim sabır ihsan etsin hepimize inş.olur bebişler ama ben ne yapcam bilmiyorum ilaçda vermedi erisin die ah yarabbi sabır ver çok stresli bi dönem
kızlar bugun aşılamamın 11. günü. ama benim hiç bir belirtim yok maalesef. hatta her ay olduğu gibi adet belirtilerim var. adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri aynı diyorlar ama hiç mi anlamaz insan hamile olgunu yaa. o yüzden pek ümitli değilim ben. hayırlısı inşallah
canım benim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.bende de pko var.klomen kullanıym bu 3.ayım.ben öğretmenim okulda 4 tane hamile kadın var.inan onları görmek istemiyrm.hatta dediğin gibi kimseyle konuşmak dahi istemiyrm.kızlar moral vermeye calıstıgınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım.. degerlerımın yukselmıycegını bılıyorum,ama korktugum basıma geldı pko vr dıye yazmıstım burdan gebelık yksa pko dan dolayı gelmıyodur dıyodm ve oylede oldu... smdı adet gormeyı beklıycem dr.umu degıstırmeyı dusunuyorm ıstemesemde yenı bı dr yenı bı umut dıyorum... hıc ıcımden gelmıyor ıkıncıyı denemek bn bu bebegı cok ıstıyodumm hepınız gıbıı.. Rabbım herkese versın .. onceden de yazmıstım kızlar neden bılmıyorum ama ıcım elvermıyor hıc cocuklu arkadaslrımla gorusmek ıstemıyorum benden sonra evlenenlerın cocukları vr etrafn sorularndan sıkıldım kımseyıı gormek ıstemıyormm.. napıcagımı bılemıyorumm kızlar.. bı bebek gorunce ıcım cız edıyor gozlerım doluyor.. ozenıyorum hayal kuruyorum ısım bıle koymustumm karnımı oyle sevıyodum ki guya olumsuza bıle alıstırmıstım kendımı.. yalan cok ıstedıgım ıcın olumluydu hep dusuncelerım... hepımızın aynı sey dusundugunu hıssettıgını bılıyorum Allah buyuk dıyorumm... Rabbım dualrımızı elbet bıgun kabul edıcek..
canım benim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz.bende de pko var.klomen kullanıym bu 3.ayım.ben öğretmenim okulda 4 tane hamile kadın var.inan onları görmek istemiyrm.hatta dediğin gibi kimseyle konuşmak dahi istemiyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?