Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inan beni anlatıysn sanki.bu konuda insan kendini çok yalnız ve çaresiz hissediyo.ama ben şükrediym ve dua ediym.zor bi süreç çok zor.

arkadaşım hiç anlamadımki benim ağrıdan eser yok tuaflık bende galiba herkeste ağrı var sanırım benimki tutmadı. canım keşke dr.na sorsaydın ilk aşılamanmı

ilk aşılamam benimmeleğim doktaorum bir miktar bel ve kasık ağrısının normal olduğunu söylemişti ama miktarı pek tutturamamış sanırım.bugün daha iyiyim...tutar inşallah öyle ağrıyla falan değerlendirip canını sıkmamaya çalış...

hepsi geçiyor merak etme. bunları hepimiz yaşadık, bazılarımızda hala yaşıyor. inan bana zamanla hafifliyor. ben artık hiç oralı değilim.6 sene oldu evleneli. son 1 senedir tüp bebek raporu çıkarmak için uğraşıyorum. gece yarısı uykumdan uyanıp saatlerce ağlardım. çoçuğun olduğunda yapamayacağın şeylerin listesini yap ve hepsini dene. en azından ben öyle yapıyorum, insanın acısı biraz olsun hafifliyor ve kafası dağılıyor. inan, gerçekten gecicek.

inşallah öyledir ilgimdışı keşke olsa da ben yerimden kalkmamaya razıyım:)
progesteron tahlilini yaptırdın mı acaba azda olsa tahmin edilebilirmi ilk haftta yapılan progesteron testiyle gebelik olup olmadığı

canım benim ya Rabbim bizleri böyle zorda bırakmasın yardımcımız olsun inşallh.

canım aglama dualarım seninle birgün ogüzel haberi hepimiz paylasırız inş.rabbim kabul eder dualarımızı

canım çok üzüldüm ama Allatan umut kesilmez bu sefer olmazsa ikinciye olur inş biz ne desek boş ben ilk adet olduğumda kimseyi eşimi bile görmek istemedim yıkıldım kurduğum hayalleri düşündüm dünyanın sonu gibi geliyor ama ne yapalım bi yerde kabulleniyor insan benim karşı komşumunda yeni bebeği oldu üstelik benden 3 yaş küçük ve 2 çocuğu var bazan çok özeniyorum hemen çocuk sahibi olanlara ama buda bizim sınavımız ne yapalım sabredelim rabbim yüzümüzü güldürür inş.

evet canım doğru söylüyosun bizde mucizeyi bekliyoruz vakti zamanı vardır elbet ama sabırsızlanıyoruz işte bende 5 yıllık evliyim gebeliğe engel olacak sorun yok azıcık eşimin spermlerinde ileri hareketlilikte problem var ama dr bu gebeliğe engel değil normal yolla bile hamile kalabilirsin diyor ama 5 yıldır tık yok ben bugüne kadar umursamadım dr bile gitmedim ben 27 yaşındayım eşim 39 artık o yaşı ilerlediği için çok istiyo arkadaşlarının liseye giden çocukları var bu yüzden aşılama yaptırdık benden çok o ümitlendi sonuç negatif olunca benden çok o yıkıldı inan evde üzülmeye bile korkuyorum ki eşim üzülecek diye yapmacık gülümseyip duruyorum ne yapalım bizi bizden ii anlayan yok Allahtan bu site varda dertleşiyoruz.

sabret canım aslında kistler için ilaç vermesi gerekirdi ama hemşire bi arkadaşım var oda adet olunca kistler kendiliğinden gidiyor diyor belkide dr un böyle düşünmüştür üzülme gelecek ay aşılamamızı beraber yaptırırız dr um banada bu ay dinlen gelecek ay yapalım dedi:)

arkadaşım üzülme. vardır bunda da bir hayır diyelim. hamile olduğu sevinciyle havalara uçup sonrasında düşük yaşayan nice talihsiz insanlar var. ben 2009 21 martta 8 haftalık bebeğimi düşürdüm. hatta çok ilginçti herşey anlatayım sana : karnımda acı ve batma vardı. adetime de 2 hafta falan var. dahiiyeye gittim. adam sol kasıgıma 4 parmağıyla hafifçe bastırdı ama acıdı tabii. dedim ki dr bey acıdı ne olabilir. kanda beta hcg isteyelim dedi. ben de deli heralde dedim kadın doğumcu değil bişi değil. neyse verdim kanı anneme gittim. hastane tanıdıktı biz ararız dediler. umursamadım bile dr hatalı muayene ediyor diye kafadan çizdim herşeyi. neyse akşamüstü aradı hemşirenin biri dedi ki Bilge hanım sonuç 26 eee dedim ne demek bu, biz 10 üzerini gebe kabul ediyoruz tebrik ederim dedi. aman bir sevinç bir mutluluk ağladık zırladık vs vs. fakat 5 hafta oldu gidiyorum karın ultrasonunda yok görüntü. kan veriyorum değerler fırlıyor. orada anladım bir aksilik olduğunu ama dua ettim hep. neyse artık 8. haftaya girmiştik yine gittim doktor bu sefer radyologların renkli doppler'i var ya o odaya gönderdi. bebek fasulye seklini almıştı. tamam hersey yolunda dediler ben eve geldim. yemek yaptım vs vs derken akşam eşim geldi sofraya oturacağız wc ye gideyim dedim. gittim ki kanamam olmuş ve ben anlamadım hiçbir şey. bağırdım geldi apar topar acile. bebek ölmüş dediler. ertesi gün kürtaj oldum. hevesim kursağımda kaldı. keşke düşük olmasaydı herşey yolunda gitseydi diye az dertlenmem. sonrasında korunmadım hem de hiç ama tekrar gebe kalamadım. herşeyin bir zamanı var diyorum. düşüğün psikolojisi daha kötü bundan eminim.

bence umutsuz olma. normal adet gibi kanaması olmuştu kankamın "yine hamile değilim bu ay" diye ağlamıştı. teselli ettik. tak diye ertesi gün kesildi. 1 hafta bekledi tekrar regl olmayınca dr a gitti. meğer hamileymiş. yerleşme kanamasıymış meğer bebek inşaata başlamış:) herşey mümkün bu hayatta. başkası anlatsa teselli ediyor derdim ama inan ben şahidim.

arkadaşım hiç belli olmaz yapma böyle. aaaaaaaaaaaa lütfen bırakmayın kendinizi.

slm canim, senin yasadigin da zormus, bence düsük yapmak hamile kalamamaktan daha kötü, ama bir teselli oda hamile kalabilecegini bilmek, nolacak bu halimiz, mübarek bu senede okadar hamile varki, sagim solum hamile, en yakin arkadasimda 8 haftalik hamile, en kötüsü ne biliyormusunuz, ne olacagini bilememek, belirsizlik, cok imreniyorum planlayip hop diye hamile kalanlara...

hamile kalabileceğimi biliyorum bilmesine ama 2 yıl oldu hep boşa çıkan ümitlerimdi. benim de çok sevdiğim bir dostum var "ben herhalde camızım ilk denemede oldu" der hep güldürür beni. azıcık iridir kendisi

oda olacak insallah, asilama yaptirdinmi hic? ben 25. ocakta ikinciyi yaptircam insallah, sonra biraz ara vercem, git, gel sira bekle cok zaman aliyor, doktorumda tiklim tiklim dolu herzaman

inşallah giderler ya benim arkadasım var oda aynı dertten kistleri için dktru ilaç verio benim doktor farklı ondan heralde ama anlamıom inş.olur bidahaki ay da burdan paylaşırız canım bebişlerimizin güzel haberlerini

ben ilk gün hiç kalkamadım sonraki günlerde çok zorlandım yürürken falan.bir de doktor ilişki önerdi ilk 3 gün boyunca yaa öldüm valla bitene kadar can gitti canımdan...

walla sen yine becerebilmişin biz onuda yapamadık benim sayemde bende perşembe oldum cumartesi pazar ödev verdi ama sanırım biz sınıfta kaldık pas geçtik benim sayemde acayip ağrım olunca eşim kıyamadı

kızlar bende akıntı falan yokda kasıklarımda ağrı var zaman hiç geçmiyo nasıl geçer bilmiyorum ama yat yat nere kadar dedim allahım koruduğu gibi kimse koruyamaz dedim az az ev işi yapmaya başladım 1 çekmece siliyorum yerleştiriyorum oturuyorum aradan 5 saat geçiyo başka bi çekmeceye geçiyorum ama en azından kafam dağılıyo yoksa nette dola dola bende akıntı yok bende kanama yok acaba tutmadı bende şöyle böyle diye kendimi üzmekten başka bişiy olmuyo elektirk süpürgesi falan kullanmıyorum sadece oturuyorum bi dolap önüne orayı yerleştiriyorum oturdum yerden rabbim istyen herkese versin benle birlikte

slm kızlar ben 21 yaşındayım eşim 29 yarın 22 olucam 20 ocakta neyse 3,5 senelik evliyim geçen sene şubaatta güya düşük oldu ama bence hiç olmamış bişi çünkü öğrendiğim de değer 28 di ve o akşam kanamam geldi ertesi gün gitti hiç hamileyim diyemedim bişey getirmedi çok şey götürdü benden neyse defalarca klomen çatlatma iğneleri falan filan olmadı olmadı olmadı başka bi doktorda bi aşılamam olmuştu tutmadı şimdi başka bi doktora gidiyorum profösöre çok mükemmel bir doktor bulduk profösör üniversiteydi ayrılmış özelde şimdi adetliyken aradım . bi tanıdığımız bisürü düşük ve son 9 ay 3 günlük ölü doğum yapınca tanışmıştı onunla ve doktorun saqyesdinde allahın izniyle 1 aylık kızı var kimselerin bulamadığı sorunlarını buldu kız 7 kilo alarak doğum yaptı ve doğumdan önceki kilosundan 2 kilo daha vererek doğumdan çıktı harika bi doktor neyse tel de bayabi konuştuk gel bi görelimdedi . gittik baktı yumurtalıklarımı anlattı anlattı uzun uzun utrasyonda tanıttı kendimi bana öle bi problem yok bu en kolay vakkalar dedi eşiminde testlerine baktı siz 3,5 senedir denemişiniz klomen vs dedi uzatmaya gerek yok dedi hemen başka yöntemlere geçicez dedi eşinin hareketli spermeleri ahıom şahım değil dedi kesin aşılama olmalı dedi. neyse mikrop testleri ve hepatit btestleri verdi ikimizede ve evlendiğimden beri 10 kilo aldım dedim şeker ilacı almıyomusun dedi bıraktım dedim onu asla bırakmıcaksın hamile kalsanda kullancaksın dedi bu kadınlar fil gb doğurmaya ne mereklı dedi oranız buranız çatlıyo sonra bunalıma girionuz dedi çok değişik bi doktor komik tuhaf deli mi desem neyse klomenide günde bir verdi madem 2 kullanınca 3-4 tane oluyo 1 yeterli dedi çok yumurta iyi değil dedi tek klomenle 3 yumurtam oldu sonraki utrasyonda 2si büyüdü 22-23 oldular aşılamayı değişik yApıyo 2 kere yapıyo doktor dioku kimisinin 36da çatlar kiminin önce kiminin sonra sal 36. saatte belki bulur belki bulmaz biz öle yapmıcaz dedi çatlatma iğnesinden 20 saat sonra ilk aşılamayı yaptı hadi askerler yürüyün dio aşılamayı yaparken:)sonra ertesi gün tekrar gittik utrasyonla baktı biri çatlamış biri 29 olmuş buda çatlamak üzere gel diğer askerleride salalımdedi ikinci aşılamayıda yaptık bugün bakalım kısmet artık ama mükemmel bişey bu çok maNTIKLI ÇÜNKÜ YUMURTA 24 SAAT SPERM 48 SAAT yaşarmış o yüzden spermler önce gitmeli yumurtayı beklemeli dedi yumurtanın ömrü kısa 36 saati heseplarsak belkide çatlamış olur boışa gider dedi neyse ilk aşılamada 50milyon ikinci aşılamada bugün 40 milyon sperm yolladık askerleri:) 1milyon olursa olmazmış 5 milyona eh derlermiş 10 milyon ve üstü harikaymış bizimkilerde öleydi bide bunlar hareketl,i sayısıydı. şimdi 1hafta sonra gidicaz çatlayan yu urtalarım kaliteliymiymiş ona bakıcak mışız kalitesizse boşuna umutlanmayız önümnüzdeki aya başka bi tedavi uygularız dedi velasıl bilmediğim bişiler söyleyen tek doktor valla ilişki serbest dedi yatmak yok dedi millet tarlada doğurur aşılama olan yatar dedi yok öle dedi eşime yatırma dedi normal devam edin dedi çok komik ya adam el hareketleri falan yapıo koycaz askerleri onlar fırt fırt 20 dakkada yolu bulcaklar dio öle işte haftaya cumartesi gidip bakıcaz bakalım inşallah saĞLIKLlı yumurtadırda umutla bekleriz ve umutlarımız gercek olur hemşirede dediki sana bi sır dedi pazar günü olan aşılamalar tutuyo dedi çok mutlu oldum istatislikleri bozmak istemem inşallah bizimkide tutar hiç böle AŞILAMA DUYMAMIŞTIM 2 KERE YANİ DUYAN VARMI ARANIZDA BEN BURSADAYIM ANKARADAN GELEN Bİ ÇİFT VARDI YANIMIZDA İNEGÖLDEN HEMDE MUANE 250TL AŞILAMA 1000TL BİZ AYNI AYIN İÇİNDE OLDU DİE SADECE 1LİRA VERDİK 80 İĞNE 20 KLOMEN ŞEKER İLACI VS 100 EŞİMİN TAHLİLLERİ BEN ÜNİVERSİTEDE YAPTIRDIM BELEŞE GELDİ :) NEYSE ÇOK UMUTLUYUM BU SEFER UMUT FAKİRİN EKMEĞİ NOLUR SİZDEN Rİ,CAM DUA EDİN BİZİM İÇİN ŞİMDİDEN DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…