Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadasım ınsallah tutar asılaman.bu doktor bursada nerde.bende bursadayımda senın tutarsa asılaman bır sonrakı ay bende gıtmek ısterım.benım asılamam bu hafta sonu olacak.eger tutmazsa belkı degıstırıcem doktorumu.ınsallah gerek kalmaz ama ogrenmek ısterım yınede.

oda olacak insallah, asilama yaptirdinmi hic? ben 25. ocakta ikinciyi yaptircam insallah, sonra biraz ara vercem, git, gel sira bekle cok zaman aliyor, doktorumda tiklim tiklim dolu herzaman
.

canım ben 13 ocakta ilk aşılamamı oldum. 25 ocakta sonucu alıcam inşallah. kendini nasıl hissediyorsun dersen geçen ay regl öncesi belim çok ağrımıştı keza göğüslerim de öyle ama bu ay o derece değil. dün akşam da tansiyonum düştü herhalde. beklemek ne zor ve ben hiç sevmem bekletilmeyi, deli olurum. salı günü gelsin artık!!! bir yandan da ödüm kopuyor regl olucam diye:44:

Kızlar malesef dün akşam adet oldum misafirlikteydik orda birşey belli etmedim ama eve gelince eşim neden bu kadar sessizsin deyince göz yaşlarım sel oldu.İkimizde çok üzüldük 2. denememizde hüsranla sonuçlandı.Üzülmek istemiyorum ama elimde değil.Her gün yeni birinin hamilelik haberini aldığımda içim sızlıyor.Bu ayda nasip değilmiş.Sabretmekten başka çaremiz yok.Allahım yardımcımız olsun artık bize acısın.

kızlar hepınıze cok cookk tesekkur ederım... tek tek yazmıyım boyel cevap vereyım ıstedım.. sonuc ogrenmemıs arkadaslrım yatın ve yattıgınız yerden sadece wc ye kalkın amann nolurr dıkkat edın agır kaldırmayın.. bnm gıbı negatıf ogrenen arkadaslrım napalım artık Rabbım ne zaman ol dıycek o zaman olucak bebegımız.. bnm bır daha denemem ıcın asılama yaptırmyaı ıkna olmam lazım cunku pek nıyetlı degılm.. reglı olcam olcam olcamm dıyıp durmayın lutfenn kızlarr evrene ne gonderırsek o gercek olurmuss bakın bn aman adet gormıyım hamıs olıyım dıye dıye adet gormedım ama bebısde yok kızlar bgn asılamamn 13.gunu dun ogrendım ya negatıf dıye ama hala adet olmadım smdı bu ne demek oluyorr...? dr.um cumaya kdr olmazsan adet gel tahlıl yapalım dedı bıde ınanın bana negatıf oldugunu ogrenmeden once daha cok kasık agrım vrdı smdı yokkk.... Allahım dıyorum belkı bı umut cuma gunu pozıtıf cıkar cunku dr.um bana kızdı bn sana demedımmı yapmayalım cıkmıycak dedııı... hepımız ıcın dualrım sızınlee... dedıgınız gıbı okuyorum burdan da hakıkatten bu sene ne bu hamısler masallahhhh... darısı bızım basıımızaaa...

kızlarr nolur dusunelerınızı yazarmısın sızce cumaya kadar adet gormezsem yukselırmı kan degerım umut etmelımıyım sızce...???

canımmm benım ne desem bos bılıyorum bnde adet gormedım daha ama dun ogrendım sonuc negatıf bnde yıkıldım.. ama dıycek hıcbırseyımız yok buda bızım sınavımız Rabbım dagına gore kar verırmıss dayanıcaz yınede sukredıcez bnm halımı aksamdan berı gorsenız kızlarr mafoldumm aglıyorum Allahım neden bn demek ıstemıyorum Allahım bnı ayırma dıger kullarından dıye yalvarıyorum annelıgı tattırsın dıye yalvarıyorumm... o kadar acızızkıı kızlar bı karıncayı yaratamıyoruz bol bol duaa elımızden bısey gelmıyor... gozlerım sıstı kocaman olduu aglamaktan bnde esım daha cok uzulmesın dıye guluyorumm sahte sahtee..

Kahverengi akıntı varsa genelde tutunma kanası diyorlar moralini bozma canım inşallah bebeğin sana tutunuyordur.

bugün 14.gün.dün 13 idi dün sabah lekelenme oldu sadece adetim geliyor sandımgelen yok.bu günde çok hakik leke geldi ama kan değil kahverenci akıntıyla karışık leke damla bile değil ama dün akşam test yaptırdım sonuç 0.5 dr aradım bekle dedi.çok sıkıntılıyım.ne var nede yok karmakarışık bir durum.ve adet belirtiside yok dr ilacını kullanmaya devam et dedi bilmiyorum...çok sıkkınım

ilgimdisi benimde 0.5 çıktı.banada bekle dedi dr.ama edette yok..deprosyandayımmm.sigarayı bende içtim..

rabbim cümlemize sabır versinnn...geçmişte yapılan deneyimler olunca insan evet olumsuz bakıyor yani olması çok süpriz gibi geliyor..

biliyormusun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...her gün akşam eşim yatakta sarılıyor eliniz karnıma koyuyor ve ben bebişlerimle uyuyacam diyor.evden giderken de çocuklarım sana emanet onlara iyi bak diyor.kız kardeşim rüya görmüş telefon açtı abla sen hamilamisin dedi.annem rüya görmüş aynı şekilde.diğer kızkardeşimi aranıştım oda şimdi hamileyim diyecek diye içinden geçmiş.babam dün telefon açtı torunlarıma iyi bak.diye..ben yok diyorum babam hayor var diyor.o kadar kötü oldumkii...
bu arada pzt günü babamın siroz olduğunu duydum onlar başka bir şehirde yaşıyor.tabi haberleri yoktu aşılamdan ve öğrendiler.ama ben o kadar çok ağladımki...üzerine birde babam telefon açıp öyle deyince çok yıkıldım..o ısrarla sen hamilesin hemde oğlun olacak ben rüya gördüm diyor...ama galiba bu ay yine hüsran yaşayacak herkez..

sağol canım yerleşme kanaması olsa kan değerlerim dah ayüksek çıkmaıs gerekmezmiyid.gerçi adet tarihim cuma bu gün çarşamba..annemde hamilelğinde adet olmuş bilmiyorummm...çok sıkıldımmmm

inan gözlerim doldu..sabretmekten başka çaremiz yok...dün bende akşam üzeri eşim gelmeden hastaneye test yaptırmaya gittim aslında yaptırıp eve gelecektim ama testi geç verdiler o yüzden eşimi aradım ben hastanedim beni gel burdan al dedim neyse geldi..bana diyorki sıkılma lüğtfen olsada olmasada sen benimlesin ben seni çok seviyorum.filan dedi. ben hüngür hüngür tabii...yazık oda bana teselli veriyor...üzülmemi istemiyor...hatta dediki bak sonuç negatif sen bana kaldın ben seni çocuktan kıskanırdım bile dedi.. oysaki o kadar çok istiyorki...

inaki bilmşyorum bende çok meak ediyorum...aynı durumdayım.

adet olmadın ama degilmi yinede allahtan ümit kesilmez.Allah herşeyin hayırlısını versin.

inaki bilmşyorum bende çok meak ediyorum...aynı durumdayım.

sermuhcum canım... ıkımızınde kaderı bu ay aynı duyguları yasamakmıss... ıkımızınde 0.5 yanı negatıf ınsallah dua edelım degerlerımız yukselsın dıye cunku bnde daha adet olmadım.. kasıklarım suan hanı adetın ılkgunu agrı olurya aynen oyle.. napıcagımı bılmıyorum evde olsam eve sıgamıyorum ısyerı bıle dar gelıyor musterılerı azarladım bıkac kez... yapmadıgım asabıyetı yapıyorum bnm esımde yazık aynn senınkı gıbı karnımı severdıı canım kızımm dıyee ısım bıle koymustu ama negatıf dye soyledım dun aksam sen yanımdasın dedı napalım bıdahakıne s-dedı senın esın gıbı Rabbımıze sukurler olsun sermuh bızlerı cok seven eslerımız yanımızda.. baban ıcın cok uzuldm canım bnm Allah acıl sıfalar versın.. hem belkı genetık olabılır sende annen gıbı olabılırsın bugun bı arkadasımla konustum adetı gectıkten 10gun snra kan tahlılı yaptırmıs ve cıkmamıss ınanamadımm 7 haftalıkmıss bebek tabı adet gormedıggı ıcın dr acaba kıst mı olustu dıye muayene edıyor ve keseyı goruyorr sok oldum bnde duydugum zaman ınsallah bızımde oyledır..

adet olmadın ama degilmi yinede allahtan ümit kesilmez.Allah herşeyin hayırlısını versin.

canım bnde aynı sermuh gıbı 0.5 ı ogrendım ama hala adet olmadım kızlar bu nasıl ıstır dualarınzı esırgemeyın bızlerdennn hayırlısıyla ıyı yada kotu sonuc nolursa olsun ogrenelım bıan once ınsan ıcıne cıkmak ıstemıyorum terslıyorum herkesıı kendıme kızıyorumm ınanın bana.. golgemle kavga edıcem ..

kavga deyince aklıma geldi.dün akşam tem hospital diye bir hastane var bana çok yakın oraya gittim.neyse gebelik testi yaptırıcam dedim sonucu yarın veriririz dediler.olmaz dedim.bu gün almam lazım benim migenim var ilaç almam için teste bakılması gerekiyor dedim.(daha önce böyle olmuştu aklıma geldi o anda)neyse labarotuvara inin konuşun dediler indim.konuştum anlattım tamam 7,30 verelim dediler.neyse işlemleri yaptırdım bir kağıt verdiler elime onunla labarotuvara tekrar gittim kağıdı görevli kadına uzattım bu ne demesinmi..salakkk ...test yaptırıcam dedim.sinir oldum hemen sordum bu kağıt testten başk işe yarıyormu diye ..salak hayır dedi..iş olsun diye soru soruyorlar ...yarın alırsınız sonucu dedi ..yine sabır...konuştum 7,30 verecekler dedim..kiminle ded..içerdeki görevli laboranta dedim..eminim içinden küfrettiii bana ama her daha fazlasını yapabilirdim..zor tuttum kendimi...dr lar gayet mütavizi hemşireler öyle ama görevli memurlar prof olmuşşş..ya benim prof b,r dr vardı o bile çok mütevaziydi..bunlara ne oluyor anlamadımm..

evet canım aynen oyle... bunlar Kraldan cok Kralcılar... onlar ıcın bızım psıkolojımız hıc onemlı degıl kii... hemsırelerın havasından gecılmıyor..

evet canım aynen oyle... bunlar Kraldan cok Kralcılar... onlar ıcın bızım psıkolojımız hıc onemlı degıl kii... hemsırelerın havasından gecılmıyor..

arkadaşlar merhaba ben aşılama yaptırdım ve bugün 6. günüm dün sol kasığımda ara ara gidip gelen inanılmaz ağrı oldu ve biraz sürdü bugünde biraz var acaba normalmidir başlarda böyle bişey yoktu sanki adet olacakmış gibi,başka belirti falan yok göğüslerde falan ağrı yok ,şimdiden bişey belli olmaz ama merak ettim...

merhaba canım.. hayırlısı olsun oncelıkle asılamann.. valla bızde burdan cok konustk suramıza agrı gırdı suramıza nolduu normalmıı hıc bısey bılemedıkk bole ıkı arada bı derede kaldık ... bazılarında hıc agrı olmaz ama hamıle kalmıs olur bazılarında agrılar olur agrılardan anlar hamıs kaldıgınıı bunye meselesı canım bnm ne desek bos.. 6.gun kısa bı gun ama erken gebelık belırtılerıne bak bakalım bı googleden bıseler cıkarırsın kendınce.. bnm bı cok uyan belırtım vrdı bgn 13.gunum daha adet gormedım ama dun test yaptırdm sonuc negatıf anltabıldımmı Allahtan umut kesılmez ınsllah bebegın tutunmustur sana.. ve ınsallah son umut olarak bızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…