Sermuh ilgimdişi Allah yardımcınız olsun biz veremedik ama inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.İnşallah değerleriniz yükselir Allah yüzünüzü güldürür.Bizede bir nebze umut olur.canım bnde aynı sermuh gıbı 0.5 ı ogrendım ama hala adet olmadım kızlar bu nasıl ıstır dualarınzı esırgemeyın bızlerdennn hayırlısıyla ıyı yada kotu sonuc nolursa olsun ogrenelım bıan once ınsan ıcıne cıkmak ıstemıyorum terslıyorum herkesıı kendıme kızıyorumm ınanın bana.. golgemle kavga edıcem ..
merhaba kızlar, sabah doktorumun tel. ile uyandım. gelip kan vermem gerekiyor dediler. aşılamanın 2. ve 8. günü kan vermeniz lazım dediler. yani bu benim 4. aşılamam ve ilk defa böyle oluyor. acaba kendileri için veri falanmı topluyorlar diye düşündüm. sizdede böyle birşey oldumu, bi fikir verseniz
merhaba kızlar, sabah doktorumun tel. ile uyandım. gelip kan vermem gerekiyor dediler. aşılamanın 2. ve 8. günü kan vermeniz lazım dediler. yani bu benim 4. aşılamam ve ilk defa böyle oluyor. acaba kendileri için veri falanmı topluyorlar diye düşündüm. sizdede böyle birşey oldumu, bi fikir verseniz
biliyormusun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...her gün akşam eşim yatakta sarılıyor eliniz karnıma koyuyor ve ben bebişlerimle uyuyacam diyor.evden giderken de çocuklarım sana emanet onlara iyi bak diyor.kız kardeşim rüya görmüş telefon açtı abla sen hamilamisin dedi.annem rüya görmüş aynı şekilde.diğer kızkardeşimi aranıştım oda şimdi hamileyim diyecek diye içinden geçmiş.babam dün telefon açtı torunlarıma iyi bak.diye..ben yok diyorum babam hayor var diyor.o kadar kötü oldumkii...
bu arada pzt günü babamın siroz olduğunu duydum onlar başka bir şehirde yaşıyor.tabi haberleri yoktu aşılamdan ve öğrendiler.ama ben o kadar çok ağladımki...üzerine birde babam telefon açıp öyle deyince çok yıkıldım..o ısrarla sen hamilesin hemde oğlun olacak ben rüya gördüm diyor...ama galiba bu ay yine hüsran yaşayacak herkez..
arkadaşlar merhaba ben aşılama yaptırdım ve bugün 6. günüm dün sol kasığımda ara ara gidip gelen inanılmaz ağrı oldu ve biraz sürdü bugünde biraz var acaba normalmidir başlarda böyle bişey yoktu sanki adet olacakmış gibi,başka belirti falan yok göğüslerde falan ağrı yok ,şimdiden bişey belli olmaz ama merak ettim...
Sermuh ilgimdişi Allah yardımcınız olsun biz veremedik ama inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.İnşallah değerleriniz yükselir Allah yüzünüzü güldürür.Bizede bir nebze umut olur.
canım sıkma canını benimde babam ameliyat oldu ve gidemedim kayınvaldemi bahane ettim allahtan kaynanamın kolu kırık ve altlı üstlü oturuyoruz ona bakıyorum şimdi bu halde bıraksam mehmet hem işi hem evi yemeği annesini idare edemez bi hafta sonra gelicem dedim ve telfonu kapatınca ağladım gerçekten çok acı gurbet daha acı bebişim olmaması daha acı kısacası herşey acıo veriyo ve bu karanlığıma bebek istiyorum rabbimden
şimdi dr hemşiresini aradım.bu hafta lekelenme olabilirmiş.embiryo yerleşmek için rahimde en iyi yeri ararmış bu arada kılcal damar patlarmış ve hafif bir kanama gelirmiş (bazılarında) değer için 0.5 14.gün yaptırmak gerekirmiş 14.günden öncesi erkenmiş bir günde bile çok şey değişirmiş.benim hala kanamam gelmedi zaten cuma adet tarihim.göğüslerimdeki şişlik indi soyulmuş gibi acıyordu şimdi yine acıyor ama etrafı acıyor.sanki ezilmil gibi.bel yada kasık ağrım yok.bu gün 12 gibi yine hafif lekelenme oldu ama kanama gibi değil akıntıyla karışık koyu kaverengi bir şey...
ilgimdisi offffff yaaaa ne bu başımıza gelen.....ceylin4306 offffffff yinede sabırrrrr.
Kızlar malesef dün akşam adet oldum misafirlikteydik orda birşey belli etmedim ama eve gelince eşim neden bu kadar sessizsin deyince göz yaşlarım sel oldu.İkimizde çok üzüldük 2. denememizde hüsranla sonuçlandı.Üzülmek istemiyorum ama elimde değil.Her gün yeni birinin hamilelik haberini aldığımda içim sızlıyor.Bu ayda nasip değilmiş.Sabretmekten başka çaremiz yok.Allahım yardımcımız olsun artık bize acısın.
şimdi dr hemşiresini aradım.bu hafta lekelenme olabilirmiş.embiryo yerleşmek için rahimde en iyi yeri ararmış bu arada kılcal damar patlarmış ve hafif bir kanama gelirmiş (bazılarında) değer için 0.5 14.gün yaptırmak gerekirmiş 14.günden öncesi erkenmiş bir günde bile çok şey değişirmiş.benim hala kanamam gelmedi zaten cuma adet tarihim.göğüslerimdeki şişlik indi soyulmuş gibi acıyordu şimdi yine acıyor ama etrafı acıyor.sanki ezilmil gibi.bel yada kasık ağrım yok.bu gün 12 gibi yine hafif lekelenme oldu ama kanama gibi değil akıntıyla karışık koyu kaverengi bir şey...
ilgimdisi offffff yaaaa ne bu başımıza gelen.....ceylin4306 offffffff yinede sabırrrrr.
sağol canım yerleşme kanaması olsa kan değerlerim dah ayüksek çıkmaıs gerekmezmiyid.gerçi adet tarihim cuma bu gün çarşamba..annemde hamilelğinde adet olmuş bilmiyorummm...çok sıkıldımmmm
arka arkaya sizlerden kötü haberler aldıkça benimde kendim için umudum kalmamıştı, hemşire moral oldu valla. inşallah bebekleriniz sizlerledir. güzel haberler alalım artık.
bende bugün 10. gündeyim. dr. 12. gün test yapıcaz demişti ama bende mi 14. gün gitsem acaba?
ben de bugun dr umu aradım. "dayanamıyorum salı gelicem kanda bakalım" dedim. bi kızdı bi kızdı hayır cuma dedi. peki idrar testi alayım mı dedim? ona da kızdı hiç çıkar mı dedi. ben eminim daha neler derdi de acıdığından sadece iyi günler dedi kapadı tel.i. amma manyak bir hasta demiştir diye tahmin ediyorum. çünkü ilk aşılamadan da kaçmıştım. sonuc olarak 28 ocak cuma gideceğim.
arka arkaya sizlerden kötü haberler aldıkça benimde kendim için umudum kalmamıştı, hemşire moral oldu valla. inşallah bebekleriniz sizlerledir. güzel haberler alalım artık.
bende bugün 10. gündeyim. dr. 12. gün test yapıcaz demişti ama bende mi 14. gün gitsem acaba?
kızlar sakın ve sakın 12.gun gıtmeyın bız sermuhla gıttık kanda baktırdıkta noldu 0.5 cıktı suan dıplerdeyız negatıf dıye son bır umut cuma gununu beklıyoruz belkı yukselır degerler dıye.. dr.unuz cuma dıyosa cuma gıdın dr ların mutlaka bı bıldıgı vrdır bn cıkmadıgını soyledıgımde dr um bn sana dedım ama cıkmaz dıye kızdı bana adet gormezsen cuma gunu gek dedı.. evet ınsan vucudu mucızevı bısey sermuhun hemsıresı ne demıs 1 gunde bıle degerler degısebılır demıs... sabır ya rabbiii...
geçmiş olsun canım...gurbet çok kötüü..hele bir de çaresiz kalmak daha kötü.para pul bile işe yaramıyor.babacım yazık orda Allahtan annem var ona şükrediyorum..ama işte insnaın babası yaaa...birde o halde bana telefon açtı torunuma iyi bak benim içime doğdu dediye öldüm öldüm dirildim...
ben de bugun dr umu aradım. "dayanamıyorum salı gelicem kanda bakalım" dedim. bi kızdı bi kızdı hayır cuma dedi. peki idrar testi alayım mı dedim? ona da kızdı hiç çıkar mı dedi. ben eminim daha neler derdi de acıdığından sadece iyi günler dedi kapadı tel.i. amma manyak bir hasta demiştir diye tahmin ediyorum. çünkü ilk aşılamadan da kaçmıştım. sonuc olarak 28 ocak cuma gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?