Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sermuh ilgimdişi Allah yardımcınız olsun biz veremedik ama inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.İnşallah değerleriniz yükselir Allah yüzünüzü güldürür.Bizede bir nebze umut olur.

merhaba kızlar, sabah doktorumun tel. ile uyandım. gelip kan vermem gerekiyor dediler. aşılamanın 2. ve 8. günü kan vermeniz lazım dediler. yani bu benim 4. aşılamam ve ilk defa böyle oluyor. acaba kendileri için veri falanmı topluyorlar diye düşündüm. sizdede böyle birşey oldumu, bi fikir verseniz

ben de ilk defa böyle bişiy senden duydum acaba neden falan diye dr unun asistanı yada hemşiresine sormadınmı veya seninle ilgili özel bi bilgi edinmek içinde olabilir dr un senin için daha ihtiyatli davranmak için almış olabilir

İlk defa duyuyorum ninya hiç bilgim yok ama tüp bebekte 2. ve diğer günler kan alınıyo diye biliyorum.Belki kan değerinin kaç günde nekadar yükseldiğini araştırıyorlardır.

canım sıkma canını benimde babam ameliyat oldu ve gidemedim kayınvaldemi bahane ettim allahtan kaynanamın kolu kırık ve altlı üstlü oturuyoruz ona bakıyorum şimdi bu halde bıraksam mehmet hem işi hem evi yemeği annesini idare edemez bi hafta sonra gelicem dedim ve telfonu kapatınca ağladım gerçekten çok acı gurbet daha acı bebişim olmaması daha acı kısacası herşey acıo veriyo ve bu karanlığıma bebek istiyorum rabbimden

canım normal benimde 6.gün zamanlı zmansız ara ara giriyo ve özellikle çiş yapıcağım zaman çok batıyo bide

Sermuh ilgimdişi Allah yardımcınız olsun biz veremedik ama inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.İnşallah değerleriniz yükselir Allah yüzünüzü güldürür.Bizede bir nebze umut olur.

şimdi dr hemşiresini aradım.bu hafta lekelenme olabilirmiş.embiryo yerleşmek için rahimde en iyi yeri ararmış bu arada kılcal damar patlarmış ve hafif bir kanama gelirmiş (bazılarında) değer için 0.5 14.gün yaptırmak gerekirmiş 14.günden öncesi erkenmiş bir günde bile çok şey değişirmiş.benim hala kanamam gelmedi zaten cuma adet tarihim.göğüslerimdeki şişlik indi soyulmuş gibi acıyordu şimdi yine acıyor ama etrafı acıyor.sanki ezilmil gibi.bel yada kasık ağrım yok.bu gün 12 gibi yine hafif lekelenme oldu ama kanama gibi değil akıntıyla karışık koyu kaverengi bir şey...
ilgimdisi offffff yaaaa ne bu başımıza gelen.....ceylin4306 offffffff yinede sabırrrrr.

bende hiç duymadımm...benimde çok oldu hatta tüp bile yaptık ama hiç böyle bir şey istenmedi..

bende hiç duymadımm...benimde çok oldu hatta tüp bile yaptık ama hiç böyle bir şey istenmedi..

geçmiş olsun canım...gurbet çok kötüü..hele bir de çaresiz kalmak daha kötü.para pul bile işe yaramıyor.babacım yazık orda Allahtan annem var ona şükrediyorum..ama işte insnaın babası yaaa...birde o halde bana telefon açtı torunuma iyi bak benim içime doğdu dediye öldüm öldüm dirildim...

ayyyy ınsallahhh bu hemsıreyı cok sevdım ne guzel ferahlatmıs valla ıcıme su serptı bıraz olsa ınsallah yukselır sermuh ıkımızınde...bnm de adet tarıhım cuma adet olmadım daha hıc lekelenmem yok smdıye kdr ama akıntım vr ıdrarım koyulastı sankı ama ılaclardan olabılır bel agrım yok ama kasık agrım vr ozellkle bazen bıcak batması gıbı sol kasıgım goz gıbı segırıyor hıc durmadan Rabbım yardımcı olsun hepımıze ınsanı hayallerı yasatırmıs

Sevgili ceylin4306 üzülme desem işe yaramayacak biliyorum. ve inan çok acı çektiğini tahmin edebiliyorum. inançlı insanlarız inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağız. sabredelim. imtihanımız böyleymiş. sevgiler

arka arkaya sizlerden kötü haberler aldıkça benimde kendim için umudum kalmamıştı, hemşire moral oldu valla. inşallah bebekleriniz sizlerledir. güzel haberler alalım artık.
bende bugün 10. gündeyim. dr. 12. gün test yapıcaz demişti ama bende mi 14. gün gitsem acaba?

sağol canım yerleşme kanaması olsa kan değerlerim dah ayüksek çıkmaıs gerekmezmiyid.gerçi adet tarihim cuma bu gün çarşamba..annemde hamilelğinde adet olmuş bilmiyorummm...çok sıkıldımmmm

Sermuh rahat ol. bence sen hala iddialısın bu konuda. dr bekle dediyse vardır bir bildiği. insan vücudu mucizevi bir sistemle çalışıyor. üzme kendini. bekleyelim. bakalım dr ne diyecek? sevgiler arkadaşım

ben de bugun dr umu aradım. "dayanamıyorum salı gelicem kanda bakalım" dedim. bi kızdı bi kızdı hayır cuma dedi. peki idrar testi alayım mı dedim? ona da kızdı hiç çıkar mı dedi. ben eminim daha neler derdi de acıdığından sadece iyi günler dedi kapadı tel.i. amma manyak bir hasta demiştir diye tahmin ediyorum. çünkü ilk aşılamadan da kaçmıştım. sonuc olarak 28 ocak cuma gideceğim.

kızlar sakın ve sakın 12.gun gıtmeyın bız sermuhla gıttık kanda baktırdıkta noldu 0.5 cıktı suan dıplerdeyız negatıf dıye son bır umut cuma gununu beklıyoruz belkı yukselır degerler dıye.. dr.unuz cuma dıyosa cuma gıdın dr ların mutlaka bı bıldıgı vrdır bn cıkmadıgını soyledıgımde dr um bn sana dedım ama cıkmaz dıye kızdı bana adet gormezsen cuma gunu gek dedı.. evet ınsan vucudu mucızevı bısey sermuhun hemsıresı ne demıs 1 gunde bıle degerler degısebılır demıs... sabır ya rabbiii...

canım ya banada drum 2 haftadan önce test yaptırma dedi 2 haftadan öncesi hiç bişiyi belirlemezmiş bence rahat 2haftayı geçirince yaptıralım arkadaşlar ben hatta 1 2 gün geçiricem öyle gitcem

bencede canım banada 2 haftanı dolu dolu geçir önce asla dedi

allah büyük deyip rabbime sığınırım ev dar geliyo evde yavaş yavaş iş yapıyorum eşim kızıyo ama napıyım zaman geçmiyo kafamla konuşuyorum o daha kötü yapıyo beni annemle konuşurken bile isteksiz isteksiz konuşuyorum kısa kesiyorum eskiden uzun uzu konuşurduk canın bişeyemi sıkkın diyo şimdi gayet kısa kesiyorum çünki kafam dalgın ne dediğini anlamıyorum bile tekrar tekrar soruyorum ne yemek yapıyosun dedim söyledi sonra tekrar sormuşum dinlemiyomusun beni dedi bende kafam dağılsın die az az kendimi yormadan mutfak dolabımı yapıyorum zaman geçsin test zamanın çabuk gelsin diye yat yat nere kadar zaten yatmıyodum oturuyodum sürekli yavaş yavaş bi dolap temizliyorum tutunduysa tutundu şimdiye kadar mucizem sana emanet rabbim dedim allahıma teslim ettim kalktım

Senin kaçıncı günün canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…