allah büyük deyip rabbime sığınırım ev dar geliyo evde yavaş yavaş iş yapıyorum eşim kızıyo ama napıyım zaman geçmiyo kafamla konuşuyorum o daha kötü yapıyo beni annemle konuşurken bile isteksiz isteksiz konuşuyorum kısa kesiyorum eskiden uzun uzu konuşurduk canın bişeyemi sıkkın diyo şimdi gayet kısa kesiyorum çünki kafam dalgın ne dediğini anlamıyorum bile tekrar tekrar soruyorum ne yemek yapıyosun dedim söyledi sonra tekrar sormuşum dinlemiyomusun beni dedi bende kafam dağılsın die az az kendimi yormadan mutfak dolabımı yapıyorum zaman geçsin test zamanın çabuk gelsin diye yat yat nere kadar zaten yatmıyodum oturuyodum sürekli yavaş yavaş bi dolap temizliyorum tutunduysa tutundu şimdiye kadar mucizem sana emanet rabbim dedim allahıma teslim ettim kalktım
kızlar sakın ve sakın 12.gun gıtmeyın bız sermuhla gıttık kanda baktırdıkta noldu 0.5 cıktı suan dıplerdeyız negatıf dıye son bır umut cuma gununu beklıyoruz belkı yukselır degerler dıye.. dr.unuz cuma dıyosa cuma gıdın dr ların mutlaka bı bıldıgı vrdır bn cıkmadıgını soyledıgımde dr um bn sana dedım ama cıkmaz dıye kızdı bana adet gormezsen cuma gunu gek dedı.. evet ınsan vucudu mucızevı bısey sermuhun hemsıresı ne demıs 1 gunde bıle degerler degısebılır demıs... sabır ya rabbiii...
bana neden 12. gün gel dedi anlamadım. benim doktor aceleci çıktı
ilgimdışı, sermuh, evde yapılan idrar testlerinden yaptınız mı? onların prospektüsünde 5-10 gün arasında sonuç verir diyor. Ben 8. gün yapmıştım negatif çıktı, siz denediniz mi?
ilgimdışı, sermuh, evde yapılan idrar testlerinden yaptınız mı? onların prospektüsünde 5-10 gün arasında sonuç verir diyor. Ben 8. gün yapmıştım negatif çıktı, siz denediniz mi?
ayyyy ınsallahhh bu hemsıreyı cok sevdım ne guzel ferahlatmıs valla ıcıme su serptı bıraz olsa ınsallah yukselır sermuh ıkımızınde...bnm de adet tarıhım cuma adet olmadım daha hıc lekelenmem yok smdıye kdr ama akıntım vr ıdrarım koyulastı sankı ama ılaclardan olabılır bel agrım yok ama kasık agrım vr ozellkle bazen bıcak batması gıbı sol kasıgım goz gıbı segırıyor hıc durmadan Rabbım yardımcı olsun hepımıze ınsanı hayallerı yasatırmıs
Senin kaçıncı günün canım?
ilgimdışı, sermuh, evde yapılan idrar testlerinden yaptınız mı? onların prospektüsünde 5-10 gün arasında sonuç verir diyor. Ben 8. gün yapmıştım negatif çıktı, siz denediniz mi
KANDA 12.GÜN KESİN ÇIKIYOR.İDRARDA İE 16.GÜNDE FALAN ANCAK.12.GÜNDE YAPTIR BENCE HEM İLACIN ETKİSİ ATILMIŞ OLUR VÜCUTTAN.EĞER HAMİLEYSEN DEĞER YÜKSEK ÇIKAR YANİ 5 ÜSTÜ.BEKLEMEKTEN DE KURTULURSUN.YİNE DE SEN BİLİRSİN SEVGİLERRR
Sevgili ceylin4306 üzülme desem işe yaramayacak biliyorum. ve inan çok acı çektiğini tahmin edebiliyorum. inançlı insanlarız inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşacağız. sabredelim. imtihanımız böyleymiş.sevgiler
ilgidimsi ve sermuh heyecanla takip ediyorum umarım güzel haberler verirsiniz allahtan umut kesilmez
kızlar hadi ne olur cuma günü verin mutlu haberleri sermuh lekelenmen normal olabilir bende duymuştum embriyo yerleşirken kanama olur diye hatta arkadaşım şimdi 6 haftalık hamile onun bile ara ara lekelenmesi oluyor inş rabbim dualarımız sizinle güzel haberler bekliyoruz moralinizi bozmayın benimd dr 14. gün diye ısrar etmişti erken gittiğiniz için değerler düşük çıkmış olabilir.
Kızlaaar aşılamadan sonra doktorum bana ilk üç gün ilişki önermişti sonra da gün aşırı olacak dedi.ama ben aşılamadan beri ölüyorum ilişki sırasında.sanki yumurtalıklarıma hava basıyolarda patlayacakmış gibi bi ağrı.geçicek mi buu ya da yaşayan var mı bu ağrıyı..
canım benim aşılama perşembe oldu dr um bize cuma yok cumartesi pazar ilişki verdi sonraki 2 hafta yok dedi düşük yapmamam için bi hap verdi 15 gün kullan ilişki yok die tembih etti ama benim yumurtalıklar da patlıycak die korktuğumdan olamadık verilen ödevi beceremedik ama zaten sonraki günler çok önemli değilmiş aşılamaya artı bişiy katmazmış zaten çatlayıp döllendiyse o 3gün içinde olan oldu dr un hap verdimi bu arada sana
benim doktorum art de osman haldun develioğlu
2. ve 8. günü doktoru test isteyen arkadaşım o testler yumurtalarının iyi olup olmadığına çatlama olup olmadığına bakmak için testin adıda progestan olmalıydı yanlış hatırlamıyosam benimde bu bumartesi yapılcak o test aşılamadan 1hafta sonra yapılıyo
Kızlaaar aşılamadan sonra doktorum bana ilk üç gün ilişki önermişti sonra da gün aşırı olacak dedi.ama ben aşılamadan beri ölüyorum ilişki sırasında.sanki yumurtalıklarıma hava basıyolarda patlayacakmış gibi bi ağrı.geçicek mi buu ya da yaşayan var mı bu ağrıyı..
aylıncımm... ne kadar ıcten yazmıssın canım benım.. ınsallah ınsallah Rabbım duysun sesımızıı.. cumaya son 2.. nolur aylıncım sende dua et bol bol mutlu haberlerımızı paylasalım burdann.. moralım karnıma agrı gırınce bozuluyo umudumuz kalmıyooo ama agrım cok sık ama kısa kısa oluyo ve bıcak batması gıbı canımı acıtıyoo lekelenmem yok ama akıntım cok sol kasıgım segırıyoo.. ınsallah dedıgın gıbıdır erken gıttgımız ıcın dusuk cıkmıstırr ınsallah Rabbım duysun sesımızı yukselsın degerlerımızz..
Kızlar malesef dün akşam adet oldum misafirlikteydik orda birşey belli etmedim ama eve gelince eşim neden bu kadar sessizsin deyince göz yaşlarım sel oldu.İkimizde çok üzüldük 2. denememizde hüsranla sonuçlandı.Üzülmek istemiyorum ama elimde değil.Her gün yeni birinin hamilelik haberini aldığımda içim sızlıyor.Bu ayda nasip değilmiş.Sabretmekten başka çaremiz yok.Allahım yardımcımız olsun artık bize acısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?