Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.hayırlı bir haber alırsın .:79:

bana neden 12. gün gel dedi anlamadım. benim doktor aceleci çıktı

ilgimdışı, sermuh, evde yapılan idrar testlerinden yaptınız mı? onların prospektüsünde 5-10 gün arasında sonuç verir diyor. Ben 8. gün yapmıştım negatif çıktı, siz denediniz mi?

strese gerek yok zaten tavan yaptım:)bana kalsa ben dr dediğinden önce yaptırmazdım lekelenme oldu arkası gelmeyince test yaptırdım.evdeki testler adetin geçesi lazım ondan sonra..benim daha cuma adet tarihim.birde kan testide ucuz zaten 20 tl ye yaptırdım ben.hemde özel hastanede en sağlamı ben kan testi..

canım benım ıdrar testlerı adetınden 10gun sonra yapılınca cıkıyo en garantısı kan testı kızlar....
valla bılemedım smdı sana neden 12.gun dedı bnm negatıf cıktı 12.gunde dr um yapmayalım dedıgı halde bn ısrar ettıgım ıcın yaptırdım evet ozelde yaptırdım 30 tl bnce 14.gun yaptır bekle Allah hayırlısını versın

ilgidimsi ve sermuh heyecanla takip ediyorum umarım güzel haberler verirsiniz allahtan umut kesilmez

kızlar hadi ne olur cuma günü verin mutlu haberleri sermuh lekelenmen normal olabilir bende duymuştum embriyo yerleşirken kanama olur diye hatta arkadaşım şimdi 6 haftalık hamile onun bile ara ara lekelenmesi oluyor inş rabbim dualarımız sizinle güzel haberler bekliyoruz moralinizi bozmayın benimd dr 14. gün diye ısrar etmişti erken gittiğiniz için değerler düşük çıkmış olabilir.

ninyamerhaba kızlar, sabah doktorumun tel. ile uyandım. gelip kan vermem gerekiyor dediler. aşılamanın 2. ve 8. günü kan vermeniz lazım dediler. yani bu benim 4. aşılamam ve ilk defa böyle oluyor. acaba kendileri için veri falanmı topluyorlar diye düşündüm. sizdede böyle birşey oldumu, bi fikir verseniz

MERHABA NİNYA BENİM DE ÖYLE 5. VE 8. GÜNÜ ÇAĞIRDI.AMA KİS OLUŞMUŞ ONLAR BÜYÜDÜ MÜ BAKMAK İÇİN.8.GÜNDE DEĞERİM YÜKSEK ÇIKTI 20 ÇIKTI.5 ÜSTÜ HAMİLELİK OLUYOR. AMA SONRA 0.1 ÇIKTI.MEĞERSE İLAÇLAR DEĞERİ YÜKSEK ÇIKARIYORMUŞ.TABİKİ HÜSRAN.YANİ SONUÇLARI ÇOK CİDDİYE ALMA

benim doktorum art de osman haldun develioğlu
2. ve 8. günü doktoru test isteyen arkadaşım o testler yumurtalarının iyi olup olmadığına çatlama olup olmadığına bakmak için testin adıda progestan olmalıydı yanlış hatırlamıyosam benimde bu bumartesi yapılcak o test aşılamadan 1hafta sonra yapılıyo

Nasip değilmiş canım sağol.Ne yapalım herşey Allahtan sabretcez inşallah sonrası ıyı olur.

ilgidimsi ve sermuh heyecanla takip ediyorum umarım güzel haberler verirsiniz allahtan umut kesilmez

off off ceymii bır konu acmıssın bak rekora kosuyoruzzz... ınsallah verıcez guzel haberlerı evet Rabbım ol derse olur Allahtan umut kesılmez ... dualarınızda bızı unutmayınn kızlar nolur.. ınsallah bı mucıze olur ve yukselır degerler

aylıncımm... ne kadar ıcten yazmıssın canım benım.. ınsallah ınsallah Rabbım duysun sesımızıı.. cumaya son 2.. nolur aylıncım sende dua et bol bol mutlu haberlerımızı paylasalım burdann.. moralım karnıma agrı gırınce bozuluyo umudumuz kalmıyooo ama agrım cok sık ama kısa kısa oluyo ve bıcak batması gıbı canımı acıtıyoo lekelenmem yok ama akıntım cok sol kasıgım segırıyoo.. ınsallah dedıgın gıbıdır erken gıttgımız ıcın dusuk cıkmıstırr ınsallah Rabbım duysun sesımızı yukselsın degerlerımızz..

Kızlaaar aşılamadan sonra doktorum bana ilk üç gün ilişki önermişti sonra da gün aşırı olacak dedi.ama ben aşılamadan beri ölüyorum ilişki sırasında.sanki yumurtalıklarıma hava basıyolarda patlayacakmış gibi bi ağrı.geçicek mi buu ya da yaşayan var mı bu ağrıyı..

canım benim aşılama perşembe oldu dr um bize cuma yok cumartesi pazar ilişki verdi sonraki 2 hafta yok dedi düşük yapmamam için bi hap verdi 15 gün kullan ilişki yok die tembih etti ama benim yumurtalıklar da patlıycak die korktuğumdan olamadık verilen ödevi beceremedik ama zaten sonraki günler çok önemli değilmiş aşılamaya artı bişiy katmazmış zaten çatlayıp döllendiyse o 3gün içinde olan oldu dr un hap verdimi bu arada sana

yok hiç ilaç vermedi bana ama aşılamadan sonraki 3 gün mutlaka ilişki dedi devamında da gün aşırı ...bir hafta sonra progesteron testi 14 gün sonrada gebelik testi.ne tuhaf yaa hiçbirinin dediği birbirini tutmuyo ama sanırım ben de artık yapamıycam ölüyorum çünkü acıdan...

mrb arkadaşım doktorundan memnunmusun ilk aşılamanmı ben de bir kaç aya kadar aşılama yoluna giricem ve bursa da güvenilir bir doktor arıyorum tavsiye edermisin

canım dr bizede ilişki önerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıdığı için denemedik bile ama sen ağrıya aldırış etme dene bak bizimki tutmadı büyümekde olan diğer yumurtalar için önermiştir yalnız test yaptırmaya bi hafta kala ilişki yasak dedi tuttuysa düşük tehlikesi olmasın diye galiba.

inş canım dualarımız sizlerle...

canım üzülmemek elde değil ama insan atlatıyor bende ilk adet olduğumda çok üzülmüştüm ama ne yapalım buda bizim sınavımız mış şükredelim ki eşlerimiz yanımızda ve şükredelim ki tedavi olma imkanımız var bi kadın duydum yıllardır çocuğu olmuyormuş ve tedavi masraflarını karşılayacak para da yokmuş elişi yaparak kredi çekerek tedavinin bi kısmını karşılamışlar ve ilk tüp bebek denemesinde tutmuş bunları düşününce şükredecek çok şeyimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…