Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar merhaba,
benim adetim gelmedi daha günde 1 kere lekenlenme devam ediyor.damla değilde akıntıyla karışık bir şey koyu kahverengi.ağrı yok hiç adet olacak gibi değilim.normalde dr günüm cuma idi dr perşembe gel dedi..bu gün akşam dr gidiyorum.bakalım eğrisi doğrusu akşam belli olacak olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.şükredecek çok şeyimiz var.biz elimizden geleni yapıyoruz dahası ilahi takdir.çocuğum olmasa mutsuz olmayacağım olursa ekstra bir mutluluk olacak.zaten mutlu bir evliliğim var çocuk yapmak için evlenmedim.eşimde böyle diyor..ben ne zorluklar atlattım bunuda atlatırım.sizlerde aynı şekilde düşünün.bakalım buda olmazsa bir daha tüp deneyeceğiz yinede hayırlısı diyorum....

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.
evet çok haklısın, biz elimizden geleni yapıyoruz olmazsa kısmet değil artık yapacak bişey yok. eninde sonunda birgün olacak nasıl olsa.

merhaba sermuhcum.. bnmde adetım gelmedı dha bgn 14.gun kahverengı lekelenmem yok ama akıntım var baya.. bnm adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıyor ama devamlı bı agrı degıl.. batıp cıkkıyo bıcak gıbı ve tuvalete gıttıgım zaman sıldgımde cok hassas ve canım acıyor vajınama dokunamıyorum bıle.. kasıklarımda dolgunluk hıssı var ve tıpkı adet oncesı yedıgım gıbı habıre cıkolata yıyorumm.. hem adet belırtısı hem gebelık belırtısı bunlar yrn gıdıcem sabahtan dr uma hayırlısıyla bakalım yukselmısmı degerler.. umudum yok bu aksam ınsallah sende hayırlıssıyla ogrenırsn en azından senın mutlu haberını alırız..

Merhaba kızlar bugün hastane gittim dr 1 ay ara verelim üst üste yapmayalım yumurtalar kendini çeksin dedi (ne demekse anlamadım dinlensinsin demek sanırım) şubatta 3. aşılamayı yapcaz oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi hayırlısı artık.Bu ay dinlez ama evde incir kürü falan yapsam mı acaba ne dersiniz?

Çok haklısın canım aslında düşününce şükredecek çok şeyimiz var.Eşlerimiz yanımızda aç değiliz açıkta değiliz elimiz kolumuz tam mutluluğumuza mutluluk katacak bebişlerimde en kısa zamnada bizimle olur inşallah.

ınsallahh gelıcek bebıslerımız... bnde yrn gıdıcem dr.a sabahtan asılamamın 15.gunu hayırlısıyloa artık.. ıncır kurunu duymustum dene taabıkı ne kaybedersınki.. ztn ne duyuyosak yapmıyomuyuz kızlar..?

Evet insan üzülü yıpranıyor ama atlatılıyor.Umudumu kaybetmedim inşallah bir dahaki sefere oda olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.Allah'ım çaresiz dert vermesin inşallah.

Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın.Sermuh arkadaşımızda bu akşam gidecekmiş.İnşallah oda iyi haber alır.

Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın.Sermuh arkadaşımızda bu akşam gidecekmiş.İnşallah oda iyi haber alır.

ay ınsallah sermuhun guzel haberlerını bklıyorumm bnde heyecanla bızım onunla 12.gun yaptırdıgımız kan degerlerımızde aynı cıkmıstı... ınsallah hamıledır.. burdan ılk hamıs haberımızı alırız hep beraber sevınelım bı.. bu topıc te daha hıc hamısımızz yok yaa

kızlar, ben artık bu kürlere inanmıyorum.
eşime 3 ay keçiboynuzu kürü yapmıştık, aşılama günü sperm değerleri 3 ay öncesinden daha kötü geldi. daha iyi olacağına kötü oldu, 3 ay boyunca çektiği eziyette cabası. olacağı varsa biz ne yapsakta olacak zaten o yüzden kür illerine hiç bulaşmamaya karar verdim.
inşallah c.tesi sonuç güzel gelirde gerekte kalmaz.

kızlar, idrar tahlilinin regliden sonra sonuç verdiğine emin misiniz? içinden çıkan kullanma talimatıda gebeliğin oluşumundan itibaren 5-15 gün arası sonuç verir yazoyor.

kızlar, idrar tahlilinin regliden sonra sonuç verdiğine emin misiniz? içinden çıkan kullanma talimatıda gebeliğin oluşumundan itibaren 5-15 gün arası sonuç verir yazoyor.

evet canım emınım gebelıgın olusumu dıye ztn adet tarıhın baz alınıyo ve adetın gecıcek en erken 10gun sonra evde ıdrarda ogrenebılırsın.. arkadasımdan bılıyorum bn adet tarıhınden 5 gun once yaptık negatıf adet gunu yaptık negatıf adetten 5 gun snra yaptık negatıf 11.gun cıktı ıkı cızgı.. acele etmememız lazım bız acele ettıkte noldu 12.gun yaptık sonuc 0.5 bgn 14.gun bn yrn ogrenıcem sonucu 2 gundur aglıyorum bebegım yok dıye keske ıkı gun sabredıp umutlu olsaydımm...hayırlısı..

hııım tamam o zaman, boşuna idrar testlerine para verip durmiyim

bebeğin inşallah seninle üzmemeye çalış kendini, yoksa da yapıcak bişeyimiz var mı, üzülmemizin faydası yok, kısmet değilmiş deyip önümüze bakıcaz.

oyle... Rabbim mutlaka vericek hayırlısıylaa.. ol derse olurr.. dua etmekten baska caremız yok !!!!!

evet ya burda hiç hamiş yok hadi önden siz haftaya da ben vereyim kızlarrrr

mrb canım benimde bu ay aşılamam tutmadı ilgimdişi ve sermuhla aynı gün yaptırmıştık ben pazar günü adet oldum dün dr tlf açtım bu ay gelmene gerek yok yumurtalıkların dinlesin şubata yapalım dedi aynı dönem yaptıracaz galiba incir kürünün faydası oluyomuş deneyebilirsin ama benim yumurtalarımın büyüme sorunu yok zamanında büyüyor hayırlısı bakalım 2 aşılamamızda tutmazsa yaza tüp yaptıracaz inş. bende dr değiştirsem mi onu düşünüyoum dr çok yoğun kadın doğum hastanesinde çalışıyor ve her gittiğimizde 2 saat sıra bekliyoruz yaşadığım şehirde ayrıca tüp bebek merkezi var yaza nasıl olsa oraya gideceğim 2. aşılamamı da oraya mı yaptırsam diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım

evet ya burda hiç hamiş yok hadi önden siz haftaya da ben vereyim kızlarrrr

ay inşallahhhh.... sermuhatan haber beklıyorumm ınsallah tuttugunu ogrenmıstır kutlama yapıyodur o yuzdn yazamıyodur he kızlarr ... cok heycanlandım smdı yrnda bn verebılıcemmı acaba mutlu haberı..?? ınsallah sende verırsın..Rabım yuzumuzu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…