doktorun haklıymış o zaman, sen hepimizden aceleci çıktın canımbugun 6. günüm cnm
bana neden 12. gün gel dedi anlamadım. benim doktor aceleci çıktı
ilgimdışı, sermuh, evde yapılan idrar testlerinden yaptınız mı? onların prospektüsünde 5-10 gün arasında sonuç verir diyor. Ben 8. gün yapmıştım negatif çıktı, siz denediniz mi
KANDA 12.GÜN KESİN ÇIKIYOR.İDRARDA İE 16.GÜNDE FALAN ANCAK.12.GÜNDE YAPTIR BENCE HEM İLACIN ETKİSİ ATILMIŞ OLUR VÜCUTTAN.EĞER HAMİLEYSEN DEĞER YÜKSEK ÇIKAR YANİ 5 ÜSTÜ.BEKLEMEKTEN DE KURTULURSUN.YİNE DE SEN BİLİRSİN SEVGİLERRR
ortasını bulup c.tesi 13. günde yaptırmaya karar verdim canım
kızlar merhaba,
benim adetim gelmedi daha günde 1 kere lekenlenme devam ediyor.damla değilde akıntıyla karışık bir şey koyu kahverengi.ağrı yok hiç adet olacak gibi değilim.normalde dr günüm cuma idi dr perşembe gel dedi..bu gün akşam dr gidiyorum.bakalım eğrisi doğrusu akşam belli olacak olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.şükredecek çok şeyimiz var.biz elimizden geleni yapıyoruz dahası ilahi takdir.çocuğum olmasa mutsuz olmayacağım olursa ekstra bir mutluluk olacak.zaten mutlu bir evliliğim var çocuk yapmak için evlenmedim.eşimde böyle diyor..ben ne zorluklar atlattım bunuda atlatırım.sizlerde aynı şekilde düşünün.bakalım buda olmazsa bir daha tüp deneyeceğiz yinede hayırlısı diyorum....
kızlar merhaba,
benim adetim gelmedi daha günde 1 kere lekenlenme devam ediyor.damla değilde akıntıyla karışık bir şey koyu kahverengi.ağrı yok hiç adet olacak gibi değilim.normalde dr günüm cuma idi dr perşembe gel dedi..bu gün akşam dr gidiyorum.bakalım eğrisi doğrusu akşam belli olacak olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.şükredecek çok şeyimiz var.biz elimizden geleni yapıyoruz dahası ilahi takdir.çocuğum olmasa mutsuz olmayacağım olursa ekstra bir mutluluk olacak.zaten mutlu bir evliliğim var çocuk yapmak için evlenmedim.eşimde böyle diyor..ben ne zorluklar atlattım bunuda atlatırım.sizlerde aynı şekilde düşünün.bakalım buda olmazsa bir daha tüp deneyeceğiz yinede hayırlısı diyorum....
ortasını bulup c.tesi 13. günde yaptırmaya karar verdim canım
canım idrarda 16.gün belli oluyomuymuş bilmiyodum ben onu 30 gün falan die biliyodum
kızlar merhaba,
Çok haklısın canım aslında düşününce şükredecek çok şeyimiz var.Eşlerimiz yanımızda aç değiliz açıkta değiliz elimiz kolumuz tam mutluluğumuza mutluluk katacak bebişlerimde en kısa zamnada bizimle olur inşallah.
Evet insan üzülü yıpranıyor ama atlatılıyor.Umudumu kaybetmedim inşallah bir dahaki sefere oda olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.Allah'ım çaresiz dert vermesin inşallah.canım üzülmemek elde değil ama insan atlatıyor bende ilk adet olduğumda çok üzülmüştüm ama ne yapalım buda bizim sınavımız mış şükredelim ki eşlerimiz yanımızda ve şükredelim ki tedavi olma imkanımız var bi kadın duydum yıllardır çocuğu olmuyormuş ve tedavi masraflarını karşılayacak para da yokmuş elişi yaparak kredi çekerek tedavinin bi kısmını karşılamışlar ve ilk tüp bebek denemesinde tutmuş bunları düşününce şükredecek çok şeyimiz var...
ınsallahh gelıcek bebıslerımız... bnde yrn gıdıcem dr.a sabahtan asılamamın 15.gunu hayırlısıyloa artık.. ıncır kurunu duymustum dene taabıkı ne kaybedersınki.. ztn ne duyuyosak yapmıyomuyuz kızlar..?
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın.Sermuh arkadaşımızda bu akşam gidecekmiş.İnşallah oda iyi haber alır.
ınsallahh gelıcek bebıslerımız... bnde yrn gıdıcem dr.a sabahtan asılamamın 15.gunu hayırlısıyloa artık.. ıncır kurunu duymustum dene taabıkı ne kaybedersınki.. ztn ne duyuyosak yapmıyomuyuz kızlar..?
kızlar, idrar tahlilinin regliden sonra sonuç verdiğine emin misiniz? içinden çıkan kullanma talimatıda gebeliğin oluşumundan itibaren 5-15 gün arası sonuç verir yazoyor.
evet canım emınım gebelıgın olusumu dıye ztn adet tarıhın baz alınıyo ve adetın gecıcek en erken 10gun sonra evde ıdrarda ogrenebılırsın.. arkadasımdan bılıyorum bn adet tarıhınden 5 gun once yaptık negatıf adet gunu yaptık negatıf adetten 5 gun snra yaptık negatıf 11.gun cıktı ıkı cızgı.. acele etmememız lazım bız acele ettıkte noldu 12.gun yaptık sonuc 0.5 bgn 14.gun bn yrn ogrenıcem sonucu 2 gundur aglıyorum bebegım yok dıye keske ıkı gun sabredıp umutlu olsaydımm...hayırlısı..
hııım tamam o zaman, boşuna idrar testlerine para verip durmiyim
bebeğin inşallah seninle üzmemeye çalış kendini, yoksa da yapıcak bişeyimiz var mı, üzülmemizin faydası yok, kısmet değilmiş deyip önümüze bakıcaz.
ay ınsallah sermuhun guzel haberlerını bklıyorumm bnde heyecanla bızım onunla 12.gun yaptırdıgımız kan degerlerımızde aynı cıkmıstı... ınsallah hamıledır.. burdan ılk hamıs haberımızı alırız hep beraber sevınelım bı.. bu topıc te daha hıc hamısımızz yok yaa
Merhaba kızlar bugün hastane gittim dr 1 ay ara verelim üst üste yapmayalım yumurtalar kendini çeksin dedi (ne demekse anlamadım dinlensinsin demek sanırım) şubatta 3. aşılamayı yapcaz oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi hayırlısı artık.Bu ay dinlez ama evde incir kürü falan yapsam mı acaba ne dersiniz?
evet ya burda hiç hamiş yok hadi önden siz haftaya da ben vereyim kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?