mrb canım benimde bu ay aşılamam tutmadı ilgimdişi ve sermuhla aynı gün yaptırmıştık ben pazar günü adet oldum dün dr tlf açtım bu ay gelmene gerek yok yumurtalıkların dinlesin şubata yapalım dedi aynı dönem yaptıracaz galiba incir kürünün faydası oluyomuş deneyebilirsin ama benim yumurtalarımın büyüme sorunu yok zamanında büyüyor hayırlısı bakalım 2 aşılamamızda tutmazsa yaza tüp yaptıracaz inş. bende dr değiştirsem mi onu düşünüyoum dr çok yoğun kadın doğum hastanesinde çalışıyor ve her gittiğimizde 2 saat sıra bekliyoruz yaşadığım şehirde ayrıca tüp bebek merkezi var yaza nasıl olsa oraya gideceğim 2. aşılamamı da oraya mı yaptırsam diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalım
Merhaba kızlar bugün hastane gittim dr 1 ay ara verelim üst üste yapmayalım yumurtalar kendini çeksin dedi (ne demekse anlamadım dinlensinsin demek sanırım) şubatta 3. aşılamayı yapcaz oda olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi hayırlısı artık.Bu ay dinlez ama evde incir kürü falan yapsam mı acaba ne dersiniz?
walla sen yine becerebilmişin biz onuda yapamadık benim sayemde bende perşembe oldum cumartesi pazar ödev verdi ama sanırım biz sınıfta kaldık pas geçtik benim sayemde acayip ağrım olunca eşim kıyamadı
canım dr bizede ilişki önerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıdığı için denemedik bile ama sen ağrıya aldırış etme dene bak bizimki tutmadı büyümekde olan diğer yumurtalar için önermiştir yalnız test yaptırmaya bi hafta kala ilişki yasak dedi tuttuysa düşük tehlikesi olmasın diye galiba.
sağol aylincim inşallah tutarda kurtuluruz bir an önce bu acılardan...
ya arkadaşlar bende istiyorum aşılama yaptırmayı ama nasıl olacak hç bilmiyorum yahuuuuuuuuuu
bana biraz akıl verin yardımcı olun
slm canim, hapla veya igneyle yumurtaliklar uyariliyor, sonra catlatma ignesi yapiliyor ondan sonra asilama
ya arkadaşlar bende istiyorum aşılama yaptırmayı ama nasıl olacak hç bilmiyorum yahuuuuuuuuuu
bana biraz akıl verin yardımcı olun
bu anlattığınız ağrılar falan ne ?bana da anlatırmısınız acaba?
merhaba canım.. bnm ılk asılamam bu yarın nasıp olursa sonucumu ogrenıcem.. ılk basta dr a gıdıp muayenenı ol o ztn sana sorucak oncelık ıstegın cocukmu dıye evet dedıgın an yumurta takıbını kab testlerını yapıcak klomen yada serophene verır buyuk ıhtımale yanı yumurtalrını buyutmeye olgunlastırmaya calısacak daha snra ovıtrelle catlatma ıgnesını alıcak 80 tl ssk karsılamıyo cunku yumurtaların catladıgı zmn asılamn olucak 36saat ıcınde.. asılama 5*10 dk lık bı ıslem canın acımıyor hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım bnm.. bn sana bnm asılamamda dr.umla ızledıgım yolu yazdım dr.un tahlıllerıne gore sana daha farklı bı tedavıde uygulayabılır en ıyısı ondan fıkır alman
aşılamanın fiatı hemen hemen 600 tl ilaçlarda bunun içindemi yoksa ayrı mıiğneler falan canım
peki bu haplar ve iğnelerin yan etkisi oluyomu canım sende aşılama yaptırdınmı hiç
dr.umuz asılamadan snra gun asırı ılıskı onerıyor yanı bı nevı ev odevı dıyebılırz =) hanı gelısmekte olan yumurtaların varsa belkı onlarda dollenır gıbı dusunuyorlar yanı catlatma ıgnesı de vurulmus oldugun ıcın ztn sansın daha cok artıyo ılıskıye gırınce tabı bn dahıl burda bırcok arkadasım asılamadan snra canları yandıgı ıcın ya bır kere yada hıc ılıskıye gırememısler bu agrıda vajınanın asılamada az da olsa ıncındıgı ıcın yanı tabırı caızse kurcalandıgı ıcın.. kullanılan ıgnelerde bunda etkılı ayrıca psıkolojıkte olabılır... bunyeylede alakalıdır belkide..
arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? bilen varsa paylaşabilirmi ?
sen yarınmı aşılama olacaksın beni merakta koyma emi inşallah aşılaman tutarda banada bi cesaret olur hamile kalırsın burdada büyük harflerle HAMİLEYİM diye haykırırsın canım
bu anlattığınız ağrılar falan ne ?bana da anlatırmısınız acaba?
merhaba canım.. bnm ılk asılamam bu yarın nasıp olursa sonucumu ogrenıcem.. ılk basta dr a gıdıp muayenenı ol o ztn sana sorucak oncelık ıstegın cocukmu dıye evet dedıgın an yumurta takıbını kab testlerını yapıcak klomen yada serophene verır buyuk ıhtımale yanı yumurtalrını buyutmeye olgunlastırmaya calısacak daha snra ovıtrelle catlatma ıgnesını alıcak 80 tl ssk karsılamıyo cunku yumurtaların catladıgı zmn asılamn olucak 36saat ıcınde.. asılama 5*10 dk lık bı ıslem canın acımıyor hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım bnm.. bn sana bnm asılamamda dr.umla ızledıgım yolu yazdım dr.un tahlıllerıne gore sana daha farklı bı tedavıde uygulayabılır en ıyısı ondan fıkır alman
aşılamanın fiatı hemen hemen 600 tl ilaçlarda bunun içindemi yoksa ayrı mıiğneler falan canım
ben asılama ıcın hastaneye 300 tl yatırdım tup bebek merkezınde oldum,80 tl catlatma ıgnesını aldım ıkı kerede 52er tl den 10 ntl hap aldım hepsı bu canım.. ılaclar fıyatın dısındydı bnmkınde ama 600 tl bana cok geldı bnce arastır
bn asılamamı ıkı hafta once bugun oldum yanı bgn 14.gunum yarın kısmetse kanda beta hcg bakılıcak pozıtıfse ınsallah kocamaaannn hamıleyım yazabılırmm... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsınnn
güllücüm ben fakültede yaptırdım aşılamamı sosyal güvencem emekli sandığı ilaçlarıma toplam 415 tl verdim ama ilaç miktarı kişiye ve senin yumurta gelişimine göre ayarlanıyor.aşılamamı devlet ödedi ona hiç para vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?