Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımm oncelıkle hakkımızda hayırlısı.. aslında dr degıstırmek ıyı degıl dıyorlar ama bnde yrn eger negatıf olursa degıstırmeyı dusunuyorm ılk asılamam tup bebek merkezınde oldu bnm.. bunu ssk hastanesınde denemeyı dusunuyorm tutmamıs olursa... off cok cok sıkkınım ınsallah yukselmıstır degerler bı umut ıste..

ben ce yapma kullandığımız ilaçlar yeteri kadar yumurta üretip büyütüyor zaten birde sen daha fazla üreyip büyümelerini sağlarsan fazla yumurtanın kiste dönüşme olasılığı çok fazla biliyorsun.hiç yorma daha fazla onları.bırak toparlansınlar biraz...

walla sen yine becerebilmişin biz onuda yapamadık benim sayemde bende perşembe oldum cumartesi pazar ödev verdi ama sanırım biz sınıfta kaldık pas geçtik benim sayemde acayip ağrım olunca eşim kıyamadı

ayy benim eşimde çok kötü oldu vicdan azabı çekiyo habire ama gözümden yaş gele gele yaptım valla...

sağol aylincim inşallah tutarda kurtuluruz bir an önce bu acılardan...

ya arkadaşlar bende istiyorum aşılama yaptırmayı ama nasıl olacak hç bilmiyorum yahuuuuuuuuuu
bana biraz akıl verin yardımcı olun

ya arkadaşlar bende istiyorum aşılama yaptırmayı ama nasıl olacak hç bilmiyorum yahuuuuuuuuuu
bana biraz akıl verin yardımcı olun

merhaba canım.. bnm ılk asılamam bu yarın nasıp olursa sonucumu ogrenıcem.. ılk basta dr a gıdıp muayenenı ol o ztn sana sorucak oncelık ıstegın cocukmu dıye evet dedıgın an yumurta takıbını kab testlerını yapıcak klomen yada serophene verır buyuk ıhtımale yanı yumurtalrını buyutmeye olgunlastırmaya calısacak daha snra ovıtrelle catlatma ıgnesını alıcak 80 tl ssk karsılamıyo cunku yumurtaların catladıgı zmn asılamn olucak 36saat ıcınde.. asılama 5*10 dk lık bı ıslem canın acımıyor hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım bnm.. bn sana bnm asılamamda dr.umla ızledıgım yolu yazdım dr.un tahlıllerıne gore sana daha farklı bı tedavıde uygulayabılır en ıyısı ondan fıkır alman

bu anlattığınız ağrılar falan ne ?bana da anlatırmısınız acaba?

dr.umuz asılamadan snra gun asırı ılıskı onerıyor yanı bı nevı ev odevı dıyebılırz =) hanı gelısmekte olan yumurtaların varsa belkı onlarda dollenır gıbı dusunuyorlar yanı catlatma ıgnesı de vurulmus oldugun ıcın ztn sansın daha cok artıyo ılıskıye gırınce tabı bn dahıl burda bırcok arkadasım asılamadan snra canları yandıgı ıcın ya bır kere yada hıc ılıskıye gırememısler bu agrıda vajınanın asılamada az da olsa ıncındıgı ıcın yanı tabırı caızse kurcalandıgı ıcın.. kullanılan ıgnelerde bunda etkılı ayrıca psıkolojıkte olabılır... bunyeylede alakalıdır belkide..

arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? bilen varsa paylaşabilirmi ?

peki bu haplar ve iğnelerin yan etkisi oluyomu canım sende aşılama yaptırdınmı hiç

evet gullu23 hapların ve ıgnelerın yan etkısı oluyor yanı burdanda okudugum kadarıyle bnde de oldu kasıklarında adet gorucekmısın baskıyı yapan bu ılacların ıcındekı maddeler , mesela bnde bu oldu aynı zamanda gaz sancısı gıbıde sıskınlık yapıo karnında bnde bırde basagrısı cok yaptıı mesela dr unn folıc asıtı gunde 3 kez ıcmenı onerıyorya eger yan etkı sayılırsa o da bnm ıstahımı acayıp actı..

sen yarınmı aşılama olacaksın beni merakta koyma emi inşallah aşılaman tutarda banada bi cesaret olur hamile kalırsın burdada büyük harflerle HAMİLEYİM diye haykırırsın canım

arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? bilen varsa paylaşabilirmi ?

yumurtalıkların olgunlastıktan sonra bır kere oluyorsun canım catlatma ıgnesını,36 saat ıcınde asılamn yapılıyor..

sen yarınmı aşılama olacaksın beni merakta koyma emi inşallah aşılaman tutarda banada bi cesaret olur hamile kalırsın burdada büyük harflerle HAMİLEYİM diye haykırırsın canım

bn asılamamı ıkı hafta once bugun oldum yanı bgn 14.gunum yarın kısmetse kanda beta hcg bakılıcak pozıtıfse ınsallah kocamaaannn hamıleyım yazabılırmm... Rabbım ısteyen herkese nasıp etsınnn

bu anlattığınız ağrılar falan ne ?bana da anlatırmısınız acaba?

şekerim gidiyosun doktaora aşılama için önce booolca test tahlil yapılıyo sonra iğneleri var onları kullanmaya başlıyosun.daha sonra aşılama için gün veriliyo ve yaptırıyosun.bguraya kadar sorun yok aşılamada öyle ağrılı sancılı bi iş değil ama beni,m sonrasında çok kasık ve bel ağrım oldu tabi ilişki sırasındada ağrım vardı ama yazıların hepsini okuduysan hiç ağrı yaşamayan arkadaşlar da var.sanırım kişiye göre değişiyor sonuç.allah seninde hakkında hayırlısını versin canım

pardon yanlış okumuşum şimdi farkettim senin için dua edicem bu gün cuma gecesi ya.yarın sonucunu kaçta alıcan bide belirti falan yokmu hhissetmiyonmu canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…