arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? bilen varsa paylaşabilirmi ?
şekerim gidiyosun doktaora aşılama için önce booolca test tahlil yapılıyo sonra iğneleri var onları kullanmaya başlıyosun.daha sonra aşılama için gün veriliyo ve yaptırıyosun.bguraya kadar sorun yok aşılamada öyle ağrılı sancılı bi iş değil ama beni,m sonrasında çok kasık ve bel ağrım oldu tabi ilişki sırasındada ağrım vardı ama yazıların hepsini okuduysan hiç ağrı yaşamayan arkadaşlar da var.sanırım kişiye göre değişiyor sonuç.allah seninde hakkında hayırlısını versin canım
sen ne zaman yaptırdın aşılamayı canım
sermuhtan ses yok mu halaaaaa.....
evet aklım ondaaa ınsallah sevıncten fırsat bulamamıstır bıze yazmaya cok cok merak ettımm...
güllücüm ben fakültede yaptırdım aşılamamı sosyal güvencem emekli sandığı ilaçlarıma toplam 415 tl verdim ama ilaç miktarı kişiye ve senin yumurta gelişimine göre ayarlanıyor.aşılamamı devlet ödedi ona hiç para vermedim.
ya bizim ne ssk var nede bağkur yani güvencemiz yok fertijin tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoz fiyatı başka yere sormuştm ben 500 falan dedi
evet aklım ondaaa ınsallah sevıncten fırsat bulamamıstır bıze yazmaya cok cok merak ettımm...
ya bizim ne ssk var nede bağkur yani güvencemiz yok fertijin tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoz fiyatı başka yere sormuştm ben 500 falan dedi
özellde fiyatlar nedir hiç ilmiyorum canım bir arkadaşımın sadece aşılama için 450 tl verdiğini duymuştum ama ilaçlar hariç sanırım...
pardon yanlış okumuşum şimdi farkettim senin için dua edicem bu gün cuma gecesi ya.yarın sonucunu kaçta alıcan bide belirti falan yokmu hhissetmiyonmu canım ya
bugün 6.günüm canım ben geçen cumartesi yaptırdım.
sen de yarın doktordan gelir gelmez yaz sonucu merakta bırakma bizi
yarın benim ilk progesteron testim yapılcak doktor ona göre bişey söyleyebiliyo mu olma ihtimali var falan diye sen yaptırmışsındır...
burada aşılama olupta sonucun pozitif olduğunu söyleyn arkadaşlar varmı kaç tane var acaba arkadaşlar çünkü bakıyorumda bazıları benim hevesimi kırıyo yok tutmaz falan diyolar
burada aşılama olupta sonucun pozitif olduğunu söyleyn arkadaşlar varmı kaç tane var acaba arkadaşlar çünkü bakıyorumda bazıları benim hevesimi kırıyo yok tutmaz falan diyolar
bn ıyı haber olursa ınsallah eve gelmeden cepten gırıp yazıcam ınsalllaaahhhh.... valla bn bırsuru test yaptırdımmm bılemedmkı progesteron yapılmadı sankı bana yaaa...
yumurtalıkların olgunlastıktan sonra bır kere oluyorsun canım catlatma ıgnesını,36 saat ıcınde asılamn yapılıyor..
peki benim duyduğum ne acaba, karından yapılan iğneler ?? bilen varsa paylaşabilirmi arkadaşlar??
bu arada toplamda kaç günde sonuç belli oluyor ? işlemin başlaması ve bitişi ?
ayrıca yarınki haberini bende merakla bekliyorum,umarım hamilesindir,rabbim yardımcın olsun canım,ilk aşılaman mı senin ? tecrübelerinden benide haberdar et lütfen, çok tedirginim :44:
maalesef daha yok canımın ıcı... ınsallahh baslıycaz tek tek ıyı haberler vermeye asılamda tutma sansı %20lerde tatlım.. ama Rabbım ol derse tek sperm tek yumurta yeter umudunu yıtırme..
canım doktora gidince sana yumurta geliştirici iğneler veriliyo onlar karından yapılıyo ben 6 gün yaptım ama 15 gün yapanda duydum o senin yumurta gelişimine bağlı.muayenede yurtan yeteri kadar iyi görünürse çatlatma iğnesini yapıp 36 saat içinde aşılamanı oluyosun.
peki zor değilmi karınına iğne yapmak ? Ayy çok ürkütücü geldi bu bana yaa(( acımıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?