Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? bilen varsa paylaşabilirmi ?

çatlatma iğnesi sadece bir kez canım ama öncesinde yumurta gliştirici iğneler yada ilaçlar kullanıyorsun oda senin yumurtanın gelişimine göre değişiyor kesin bir günü yok yani...

sen ne zaman yaptırdın aşılamayı canım

evet aklım ondaaa ınsallah sevıncten fırsat bulamamıstır bıze yazmaya cok cok merak ettımm...

sen de yarın doktordan gelir gelmez yaz sonucu merakta bırakma bizi
yarın benim ilk progesteron testim yapılcak doktor ona göre bişey söyleyebiliyo mu olma ihtimali var falan diye sen yaptırmışsındır...

pardon yanlış okumuşum şimdi farkettim senin için dua edicem bu gün cuma gecesi ya.yarın sonucunu kaçta alıcan bide belirti falan yokmu hhissetmiyonmu canım ya

lutfen et canım tesekkur ederım Allah razı olsun .. yarın sabah 09.30 da dr.a gıdıcem sanırıım bı*ıkı saate cıkar sonucum bn 12.gun yaptırdım dr um hayır cıkmaz net desede dınlemedım o yuzden nagtıf cıktı yarın 15.gunum ınsallah degerlerım yukselmıstır..valla belırtımı bılmıyorum ama goguslerım fuze gıbı akıntım sumukumsu ve nerdeyse ıslak derecede oluyo ve kasık agrım vr daha cok batma gıbı sol kasıgımda bı agırlık vr ve segırmeyle bırlıkte... basım agrıyor bırde ama bn buna bnzer seylerı adetten once de yasıyordumkı anlayamıyorm o yuzdenn

bugün 6.günüm canım ben geçen cumartesi yaptırdım.

burada aşılama olupta sonucun pozitif olduğunu söyleyn arkadaşlar varmı kaç tane var acaba arkadaşlar çünkü bakıyorumda bazıları benim hevesimi kırıyo yok tutmaz falan diyolar

sen de yarın doktordan gelir gelmez yaz sonucu merakta bırakma bizi
yarın benim ilk progesteron testim yapılcak doktor ona göre bişey söyleyebiliyo mu olma ihtimali var falan diye sen yaptırmışsındır...

bn ıyı haber olursa ınsallah eve gelmeden cepten gırıp yazıcam ınsalllaaahhhh.... valla bn bırsuru test yaptırdımmm bılemedmkı progesteron yapılmadı sankı bana yaaa...

burada aşılama olupta sonucun pozitif olduğunu söyleyn arkadaşlar varmı kaç tane var acaba arkadaşlar çünkü bakıyorumda bazıları benim hevesimi kırıyo yok tutmaz falan diyolar

maalesef daha yok canımın ıcı... ınsallahh baslıycaz tek tek ıyı haberler vermeye asılamda tutma sansı %20lerde tatlım.. ama Rabbım ol derse tek sperm tek yumurta yeter umudunu yıtırme..

hiç hevesini kırma tutup tutmayacağını allahtan başka kim bilebilir bolca dua et ve yaptır aşılamanı.

bn ıyı haber olursa ınsallah eve gelmeden cepten gırıp yazıcam ınsalllaaahhhh.... valla bn bırsuru test yaptırdımmm bılemedmkı progesteron yapılmadı sankı bana yaaa...

bana sadece 7. gün gel progesteron bakılacak 14. günde sonuç öğrenilecek dedi doktorum hayırlısı olsun inşallah.

yumurtalıkların olgunlastıktan sonra bır kere oluyorsun canım catlatma ıgnesını,36 saat ıcınde asılamn yapılıyor..

peki benim duyduğum ne acaba, karından yapılan iğneler ?? bilen varsa paylaşabilirmi arkadaşlar??

bu arada toplamda kaç günde sonuç belli oluyor ? işlemin başlaması ve bitişi ?

ayrıca yarınki haberini bende merakla bekliyorum,umarım hamilesindir,rabbim yardımcın olsun canım,ilk aşılaman mı senin ? tecrübelerinden benide haberdar et lütfen, çok tedirginim :44:

canım doktora gidince sana yumurta geliştirici iğneler veriliyo onlar karından yapılıyo ben 6 gün yaptım ama 15 gün yapanda duydum o senin yumurta gelişimine bağlı.muayenede yurtan yeteri kadar iyi görünürse çatlatma iğnesini yapıp 36 saat içinde aşılamanı oluyosun.

maalesef daha yok canımın ıcı... ınsallahh baslıycaz tek tek ıyı haberler vermeye asılamda tutma sansı %20lerde tatlım.. ama Rabbım ol derse tek sperm tek yumurta yeter umudunu yıtırme..

evet arkadaşlar herşey allahtan, dualaşalım inşallah,umutsuluğu yer yooook !!

peki zor değilmi karınına iğne yapmak ? ayy çok ürkütücü geldi bu bana yaa (( acımıyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…