ilgimdişi ve sermuh güzel haberlerinizi bekliyoruz:79::79::79:
evet bende merakla bekliyorum, kızlar sizi ?
Hadi hayırlısı inşallah, sonuç kötü olursada üzülmek yok kızlar, rabbim bilir iyisini... Dualarımız sizinle....
kızlar sımdı geldım dr dan kan testıme bakıldı sımdılık maalesef sonu yıne negatıf ama bı guzel haber 0.5ten 0.58 e yukselmıs dr um cok cok ıyımser olmayalım bu sonuc ıcın smdılık gebelık yok ama pztsı ye kdr beklıycem dr um hala umudun olmalı kesınlıkle yok demıyorum kendını gızlıyor olabılır gec gozukebılır dedı rahıme bktı ıyı durumda dedı kıstlerım yok olmus en azndan kıstlerden dolayı gecıkmedıgını bılıyoruz dedı hala adet olmadım pztsı ıdrar yap adet olmazsan gel carsamba bır daha kan yapalım ddedıı kızlar canım bnm bgn cuma bol bol du edelım sımdlık gebelık kanda yk ama hala adet olana kdr umdum vr bu bebıs galıba pek nazlı olcak bnm utangac cıktı gızlıyomu gercekten kendını acaba..??
sermuh canım bnm kader arkadasım bnm basıma gelen bu oldu bgnde ıyı haberı yazamadımm ınsallah hadı gel bıan once dr dan da sevındrı bızıı daha hıc hamısımız yokkk suan kasık agrım yok bnm lekelenmemde yok buarada dr um asılamadan snra 1.gun cıkmayan cok hastam oldu smdı senın 20sınden sayıcaz adet gununden 5*6 gun beklıycez dedıı hayırlısıylaa kızım olursa eger bu asılamam tutupta bu gec gosterdı dıye kendını adını nazlı mı koysam acaba dedımm...
ıyı dıleklerınız ıcın cookk cok tesekkur ederım kızlar ıcımızde mınıcık bır mucıze vrmı acaba sol kasıgım segırıyorr yavasss yavassss... agrım arada gırıyo akıntım vr... Rabbım duy hepımızın sesını sevındrı bızı kucagımızı bos bırakma Allahım..
şuan itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım
kızlar naber?? sabah dr umu aradım daha erken ama gel yaptıralım dedı gttım sonuc 0.5 bebısım yok yanııdr um adet gormezsen 3*5 gun bekle gel yıne yapalım dedı ama adet gormesemde sonuc degısmıycek bılıyorum sadece kasık agrım vr suan bnde ılk sıgaramı smdı yaktım ıgrenctı tadı bıtırmedım sondurdm sanırım bırkıyorm su lanet seyi... hemsıre arkamdan kosturdu dr sana yapmayalım dedı ısrar ettn bekle stres yapma dedı... ama kızlar az da olsa deger yuksek cıkardı degılmı???cok uzgunumm
kızlar sımdı geldım dr dan kan testıme bakıldı sımdılık maalesef sonu yıne negatıf ama bı guzel haber 0.5ten 0.58 e yukselmıs dr um cok cok ıyımser olmayalım bu sonuc ıcın smdılık gebelık yok ama pztsı ye kdr beklıycem dr um hala umudun olmalı kesınlıkle yok demıyorum kendını gızlıyor olabılır gec gozukebılır dedı rahıme bktı ıyı durumda dedı kıstlerım yok olmus en azndan kıstlerden dolayı gecıkmedıgını bılıyoruz dedı hala adet olmadım pztsı ıdrar yap adet olmazsan gel carsamba bır daha kan yapalım ddedıı kızlar canım bnm bgn cuma bol bol du edelım sımdlık gebelık kanda yk ama hala adet olana kdr umdum vr bu bebıs galıba pek nazlı olcak bnm utangac cıktı gızlıyomu gercekten kendını acaba..??
sermuh canım bnm kader arkadasım bnm basıma gelen bu oldu bgnde ıyı haberı yazamadımm ınsallah hadı gel bıan once dr dan da sevındrı bızıı daha hıc hamısımız yokkk suan kasık agrım yok bnm lekelenmemde yok buarada dr um asılamadan snra 1.gun cıkmayan cok hastam oldu smdı senın 20sınden sayıcaz adet gununden 5*6 gun beklıycez dedıı hayırlısıylaa kızım olursa eger bu asılamam tutupta bu gec gosterdı dıye kendını adını nazlı mı koysam acaba dedımm...
ıyı dıleklerınız ıcın cookk cok tesekkur ederım kızlar ıcımızde mınıcık bır mucıze vrmı acaba sol kasıgım segırıyorr yavasss yavassss... agrım arada gırıyo akıntım vr... Rabbım duy hepımızın sesını sevındrı bızı kucagımızı bos bırakma Allahım..
hic yakistiramadim sana bu konusmayi. sen burada herkese umut olurdun, biz ilgine dahil olmustuk :)
ben de birkac gune kadar adet olup seninle ayni syeleri yasayacagim. e simdiye kadar hep boyle oldu cunku. aslinda gelmesi mutluluk vermeli, bu ay yine gelmedi diye uzulmemeliyiz. tabi hicbirimiz beceremiyoruz uzulmemeyi. sıkıntını baylasiyoruz, unutma lutfen
şuan itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım
hakkında hayırlısı canım.o ne zman isterse o zman olacak biliyorsun kendini üzme sakın ve sabretmeye devam et umarım vardır...
Gerçekten çok nazlı bir bebek olacak sanırım ne güzel hala bir umut var.Yavaş yavaş gössterecek kandini. Bir arkadaş yazmıştı başka topikte hastalanmayınca kan testi yaptırmış negatif çıkmış doktor adet söktürücü ilaç vermiş ama o kullanmamış.Bu arada hep kan testi yaptırmış ama negatif en son 2,5 aylık olduğunda kanda görünmüş. Allah'ım isterse bizede olur böyle mucizeler.
iyi aksamlar kızlar bende bugun çok mutsuzum dr gittim kist var dedi ama ben de hiç olmuodu saskınım çok 2. asılamam bidahaki aya kaldı rabbim sabır ihsan etsin hepimize inş.olur bebişler ama ben ne yapcam bilmiyorum ilaçda vermedi erisin die ah yarabbi sabır ver çok stresli bi dönem
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html kızlar şu topikte beta hcg değerleri var sermuh ilgimdsi burdan kendinize bi bakın durumunuz okadar vahim değil bence bi umut var ve olcak sizin benim içime bu doğuyo özelliklede ilgimdisi sen
ınsallah o ufaacık mucıze bnm ıcımdedır suan.. keskee bn razıyım var olsunda yeterkı gec ogreneyım... ınsallah bulur bızıde hayırlısı Rabbım hepımıze versın kızlarr umudumuzu yıtırmıycezz dıkkat edıyorm bn yınede kendıme agır kaldırmıyorum duzenlı yıyorum sıcak tutuyorum kendımı ... ınsallah bnmde oyledır haftaya ogrenıverırımm ınsallahhhh
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html kızlar şu topikte beta hcg değerleri var sermuh ilgimdsi burdan kendinize bi bakın durumunuz okadar vahim değil bence bi umut var ve olcak sizin benim içime bu doğuyo özelliklede ilgimdisi sen
baktım canım smdı 4.haftya 3 ıle 426 dıyo bnm 0.58 cıktı cok dusuk yanı.. ama salı gunu 0.5 tı bılemedımkiii eger hıc umut olmasaydı dr um bosuna bekleme tahlıl ıcın adetını bekle kesınlıkle yok demezmıydıı kızlar? bana bekle gec gosterıcek olabılır gızlıyo olabılır vucudun dedı hayırlısı ınsallah
canım yolladığım topiğe bak bu duruma göre senim durum vahim değil bence senin ki azcık nazlı geliyo haftaya da ben öğrenicem dualrın benle olsun bide sarı gibi akıntım var sendede oldumu bu bugün gördüm o akıntıyı[/QUOTE
ınsallah canım ınsallah ıcınden gecen gıbıdır tabıkı dualrım senınle oluck bnde haftaya senın ogrendıgın gıbı kesın sonucumu alıcam etmezmıyım hıc merak etme Rabbım yuzumuzu guldursun.. evet canım gecen haftadan berı vr sarı akıntım hala daha devam edıyo sarımsı sumukumsu elıne alınca uzuyo gıbı bı yerde okumustum baska bı topıcte erken gebelık belırtılerınde vr canımın ıcı smdı bulamadımda sen bı googleden arattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?