Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlı cumalar kızlar. adetime 2 gün var ve kendimi dinleye dinleye abuk sabuk belirtiler buluyorum. 3 gündür ara ara mide ağrısı çekiyorum hatta o kadar şiddetli ki bulantıya çeviriyor sonra. bilmiyorum bir belirti midir ama söylemeden edemedim işte.

evet bende merakla bekliyorum, kızlar sizi ?

Hadi hayırlısı inşallah, sonuç kötü olursada üzülmek yok kızlar, rabbim bilir iyisini... Dualarımız sizinle....

kızlar sımdı geldım dr dan kan testıme bakıldı sımdılık maalesef sonu yıne negatıf ama bı guzel haber 0.5ten 0.58 e yukselmıs dr um cok cok ıyımser olmayalım bu sonuc ıcın smdılık gebelık yok ama pztsı ye kdr beklıycem dr um hala umudun olmalı kesınlıkle yok demıyorum kendını gızlıyor olabılır gec gozukebılır dedı rahıme bktı ıyı durumda dedı kıstlerım yok olmus en azndan kıstlerden dolayı gecıkmedıgını bılıyoruz dedı hala adet olmadım pztsı ıdrar yap adet olmazsan gel carsamba bır daha kan yapalım ddedıı kızlar canım bnm bgn cuma bol bol du edelım sımdlık gebelık kanda yk ama hala adet olana kdr umdum vr bu bebıs galıba pek nazlı olcak bnm utangac cıktı gızlıyomu gercekten kendını acaba..??

sermuh canım bnm kader arkadasım bnm basıma gelen bu oldu bgnde ıyı haberı yazamadımm ınsallah hadı gel bıan once dr dan da sevındrı bızıı daha hıc hamısımız yokkk suan kasık agrım yok bnm lekelenmemde yok buarada dr um asılamadan snra 1.gun cıkmayan cok hastam oldu smdı senın 20sınden sayıcaz adet gununden 5*6 gun beklıycez dedıı hayırlısıylaa kızım olursa eger bu asılamam tutupta bu gec gosterdı dıye kendını adını nazlı mı koysam acaba dedımm...

ıyı dıleklerınız ıcın cookk cok tesekkur ederım kızlar ıcımızde mınıcık bır mucıze vrmı acaba sol kasıgım segırıyorr yavasss yavassss... agrım arada gırıyo akıntım vr... Rabbım duy hepımızın sesını sevındrı bızı kucagımızı bos bırakma Allahım..

hadi inşallah canım p.tesi güzel haberler alalım, moralini bozma eğer hastalanırsanda, her işte bir hayır var, güzel şeyler düşünelim güzel olsun... cumaa saati dua edelim birbirimize inşallah...

şuan itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım

oofff Rabbım hayırlısını versın canımm ne desem boss ıcını sogutmazz bılıyorumm bı karıncayı bıle yaratamıyoruzz Rabbım ol derse olucakk ıyısıde kotusude bızler ıcın sıkma canını yenı gun yenı umutlar RAbbım neylerse guzel eylerr

hic yakistiramadim sana bu konusmayi. sen burada herkese umut olurdun, biz ilgine dahil olmustuk :)
ben de birkac gune kadar adet olup seninle ayni syeleri yasayacagim. e simdiye kadar hep boyle oldu cunku. aslinda gelmesi mutluluk vermeli, bu ay yine gelmedi diye uzulmemeliyiz. tabi hicbirimiz beceremiyoruz uzulmemeyi. sıkıntını baylasiyoruz, unutma lutfen

hakkında hayırlısı canım.o ne zman isterse o zman olacak biliyorsun kendini üzme sakın ve sabretmeye devam et umarım vardır...

Gerçekten çok nazlı bir bebek olacak sanırım ne güzel hala bir umut var.Yavaş yavaş gössterecek kandini. Bir arkadaş yazmıştı başka topikte hastalanmayınca kan testi yaptırmış negatif çıkmış doktor adet söktürücü ilaç vermiş ama o kullanmamış.Bu arada hep kan testi yaptırmış ama negatif en son 2,5 aylık olduğunda kanda görünmüş. Allah'ım isterse bizede olur böyle mucizeler.

evet haklısın bazen ınsanın umudu kırılıyo ıste,ben adet olmadım daha canım bnm bgn de gttım dr 0.58 cıktı bıraz yukselmıs ama bu bısey ıfade etmıyo yanı gebelık yk ama carsambaya kdr gelmezse adetım tekrar gıdıcem kan tahlılı ıcın dr um suan yok tahlıle gore ama bu olmadıgı anlamına gelmıyo belkı gızlıyodur kendını dedı kısmet herseyy evet bı becerebılsek sıkıntı stres yapmamayı...

şuan itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım

Çok üzüldüm canım ne desek şuan boş biliyorum bende 12. gün gördüm o kırmızıları ama umudumuzu yitirmiyoruz.Elbet bir gün bizimde olacak bebişlerimiz.Allah'ım bizi bu şekilde sınıyor.İnşallah çilemiz tez zamanda dolar.

hakkında hayırlısı canım.o ne zman isterse o zman olacak biliyorsun kendini üzme sakın ve sabretmeye devam et umarım vardır...

hep hayırlısı dıye dua edıyorum ztn.. evet Rabbım ne zaman ol derse o zmn oolucak ınsallah.. sabır dıyorum hep yalvarıyorum Rabbıme nolur bana annelıgı tattır dıye ınsallah oolucak..

ınsallah o ufaacık mucıze bnm ıcımdedır suan.. keskee bn razıyım var olsunda yeterkı gec ogreneyım... ınsallah bulur bızıde hayırlısı Rabbım hepımıze versın kızlarr umudumuzu yıtırmıycezz dıkkat edıyorm bn yınede kendıme agır kaldırmıyorum duzenlı yıyorum sıcak tutuyorum kendımı ... ınsallah bnmde oyledır haftaya ogrenıverırımm ınsallahhhh

bende polikistik vardi bir donem, o zaman civan percemi icmistim, tavsiye ederim. hergun bir su bardagina bir parca sari ciceklerinden atıyorsun.
simdi bir cok kisi zararli olmasin diyecektir, ama o zaman icin ben de arastirmistim ve rahim sagligi icin iyi bir ot oldugunu okumustum. sen de bir arastir istersen.
ancak bu tur otlari ilac kullanmadan icmeni tavsiye ediyorlar, unutma.

canım benım ınsallahh smdı bakıyım hemen bı ozmn... ınsallahh dualarınızı eksık etmeyın bızden vallahı agzından bal damlıyor ınsallah bebegım benmledır yemın edeım hıssedıyo gıbıyım sankı kasıgımda bısey vr ama hıssettıgımı kendıme bıle ıtıraf edemıyorummm belkıde psıkolojık bılmıyormm... bı umut ıste..

canım yolladığım topiğe bak bu duruma göre senim durum vahim değil bence senin ki azcık nazlı geliyo haftaya da ben öğrenicem dualrın benle olsun bide sarı gibi akıntım var sendede oldumu bu bugün gördüm o akıntıyı

baktım canım smdı 4.haftya 3 ıle 426 dıyo bnm 0.58 cıktı cok dusuk yanı.. ama salı gunu 0.5 tı bılemedımkiii eger hıc umut olmasaydı dr um bosuna bekleme tahlıl ıcın adetını bekle kesınlıkle yok demezmıydıı kızlar? bana bekle gec gosterıcek olabılır gızlıyo olabılır vucudun dedı hayırlısı ınsallah

canım şimdi hangi topikte okuduğumu bilmiyorum ama bulamadımda zaten birisi 0.5 ve üzeri çıkıyosa ve yükseliyosa yavaşda olsa korkmayın hamişsiniz yazmışdı aklımda o öyle bi kalmışki korkma tatlım ya bence hamilesin akıntım varmı tatlım bu arada benim bugün 9.gün hafif sarı renkli akıntım vardı ama şimdi yok ve dün gece yumurtlama günümüzde böle yapışık jel gibi bişiy gelir ya dün minnacık öle bişiy vardı acaba olumlu bişiy mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…