arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? Kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? Bilen varsa paylaşabilirmi ?
Ilgimdişi bu yumurtalar kaç mm de çatlıyo ben çatlama iğnesi yaptırmıştım 22 mm olunca yaptılar
peki benim duyduğum ne acaba, karından yapılan iğneler ?? bilen varsa paylaşabilirmi arkadaşlar??
bu arada toplamda kaç günde sonuç belli oluyor ? işlemin başlaması ve bitişi ?
ayrıca yarınki haberini bende merakla bekliyorum,umarım hamilesindir,rabbim yardımcın olsun canım,ilk aşılaman mı senin ? tecrübelerinden benide haberdar et lütfen, çok tedirginim :44:
kızlar karından yapılan ıgneler hıcc acıtmıyorr kii neden korkuyosunuzz hıc anlamıyo bıle ınsan cıddı soluyorumm... Bu ıgneler yumurtaları gelıstırmek ıcın bn hapını kullandım.. Dr ununn tercıhıı ve tahlıllerıne gore sanırım asılaman yapılıo 14 gunbeklıosun ve sonucu ogrenıyosunn... Kızlar bol bol dua edın evet hatdem ılk asılamam ınsallah guzel haberı verıcem yrn
peki zor değilmi karınına iğne yapmak ? ayy çok ürkütücü geldi bu bana yaa(( acımıyormu ?
evet aklım ondaaa ınsallah sevıncten fırsat bulamamıstır bıze yazmaya cok cok merak ettımm...
kızlar karından yapılan ıgneler hıcc acıtmıyorr kii neden korkuyosunuzz hıc anlamıyo bıle ınsan cıddı soluyorumm... bu ıgneler yumurtaları gelıstırmek ıcın bn hapını kullandım.. dr ununn tercıhıı ve tahlıllerıne gore sanırım asılaman yapılıo 14 gunbeklıosun ve sonucu ogrenıyosunn... kızlar bol bol dua edın evet hatdem ılk asılamam ınsallah guzel haberı verıcem yrn
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 gebeliğim oldu biri düşük biride dış gebeliik oldu.bugün sabah aşılama yapıldı.ama ağrım var biraz.çokta merak ediyorum sonuç ne olacak
kızlar geldim ...yazdıkalrınızı tek tek okudum.aramıza malesef yeni katılanlar var önce onlara inşallah rabbim yardımcınız olur diyorum.
bu gün aşılamanın 16.günü yarında normal adet günüm..doktor alttan muane etti rahim gayet iyi dedi yumurtlama iyi dedi rahimde kalınlaşma iyi imiş ama rahim biraz daha açık renk olmalıymış o olmamış daha dedi.bua rada ben gündüz idrar testi yaptım yine negatif.akşam dr tutturdu bizde idrara bakalım diye yine negatif .dr hamilesin modunda bakıyor hala adet gelmedi zaten normal tarihide yarın.
şimdi yarın tekrar kan testi istedi...ona göre bakalım duruma dedi...
ben allak bullak ne var nede yok bende anlamadımmm....ilgimdisi kader arkadaşım yine aynı gün sonuç almaya denk geldik.hemen yazıcam ben sonucu alınca.bakalım cümlemize hayırlısı
acaba karnımın içinde minicik bir şey varmı acaba hamiş oldummu?sanki var gibi...ama o kadar çok yok yaşadım kiii var demek dilime gelmiyor...çünkü yine yok demek çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?