Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bende düşünüyorum aşılamayı, fakat bir sorum var, bu çatlatma iğnelerini 14 gün mü olacağız ? Kaç kez çatlatma iğnesi oluyor? Bilen varsa paylaşabilirmi ?

sendemi düşünüyosun aşılamayı ne zamn yaptıracan kız

Ilgimdişi bu yumurtalar kaç mm de çatlıyo ben çatlama iğnesi yaptırmıştım 22 mm olunca yaptılar

kızlar karından yapılan ıgneler hıcc acıtmıyorr kii neden korkuyosunuzz hıc anlamıyo bıle ınsan cıddı soluyorumm... bu ıgneler yumurtaları gelıstırmek ıcın bn hapını kullandım.. dr ununn tercıhıı ve tahlıllerıne gore sanırım asılaman yapılıo 14 gunbeklıosun ve sonucu ogrenıyosunn... kızlar bol bol dua edın evet hatdem ılk asılamam ınsallah guzel haberı verıcem yrn

4 gözle beklicem ve çok sevinicem canımın içi

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 gebeliğim oldu biri düşük biride dış gebeliik oldu.bugün sabah aşılama yapıldı.ama ağrım var biraz.çokta merak ediyorum sonuç ne olacak

evet aklım ondaaa ınsallah sevıncten fırsat bulamamıstır bıze yazmaya cok cok merak ettımm...

ya bende hem seni hemde sermuhu çok merak ettim annemlerdeydim dün aksam bakamadım hemen gelince açtım heycanla kıslardan güzel haberler alırım die hadi bakalım yarın duyarız güzel haberlerinizi inşallahhhhhhhh.......................

evet ben igne kullanıorum arkadaslar hiç anlamısun bile vurdugunu zaten kendin vuruon can yakıcı degil yumurtalar igneler sayesinde gelişirken sadece kasıklarında çok agrı oluo buda iyiye işaret çünkü yumurtaklar gelişio demek oluo ben kaç defa kullandım asılama öncesi bi kere asılama olucam zaman ilk kuzuma hamiş kalıp düsürdükten sonra aşina oldum artık igneye

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 gebeliğim oldu biri düşük biride dış gebeliik oldu.bugün sabah aşılama yapıldı.ama ağrım var biraz.çokta merak ediyorum sonuç ne olacak

merba inş.güzel hayırlı haber alırsın canım agrı normasl bende ilk gün agrı çok olmustu sonra geçio ama bol bol ıstirahat et sadece özel ihtiyaçların için ayaga kalk stres yok sigarada içme sakın bende yaptırdım 19gün falan oldu ama sonuç negatif

kızlar geldim ...yazdıkalrınızı tek tek okudum.aramıza malesef yeni katılanlar var önce onlara inşallah rabbim yardımcınız olur diyorum.
bu gün aşılamanın 16.günü yarında normal adet günüm..doktor alttan muane etti rahim gayet iyi dedi yumurtlama iyi dedi rahimde kalınlaşma iyi imiş ama rahim biraz daha açık renk olmalıymış o olmamış daha dedi.bua rada ben gündüz idrar testi yaptım yine negatif.akşam dr tutturdu bizde idrara bakalım diye yine negatif .dr hamilesin modunda bakıyor hala adet gelmedi zaten normal tarihide yarın.
şimdi yarın tekrar kan testi istedi...ona göre bakalım duruma dedi...
ben allak bullak ne var nede yok bende anlamadımmm....ilgimdisi kader arkadaşım yine aynı gün sonuç almaya denk geldik.hemen yazıcam ben sonucu alınca.bakalım cümlemize hayırlısı

yine her gün bir kere akıntıyla karışık lekelenme gibi koyu renk akıntı oluyor ....ya sabır....cümlemize

Son düzenleme:
acaba karnımın içinde minicik bir şey varmı acaba hamiş oldummu?sanki var gibi...ama o kadar çok yok yaşadım kiii var demek dilime gelmiyor...çünkü yine yok demek çok zor...

bizde merakla seni bekliyorduk
senin durumun iyice heycanlı oldu canım, roman okur gibi takip eder olduk

bugün ikinizden de müjdeli haberler bekliyoruz.
hadi sevindirin bizi.
yarında ben güzel haberler veririm inşallah.

acaba karnımın içinde minicik bir şey varmı acaba hamiş oldummu?sanki var gibi...ama o kadar çok yok yaşadım kiii var demek dilime gelmiyor...çünkü yine yok demek çok zor...

inşallah vardır canım inşallah biran önce kucağına almak nasip olur...:)

herkese günaydın hayırlı cumalar hepimizin cuması mübarek olsun ve bu cuma yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin sonucunu pozitif çıkarsın basalım çığlığı hamiş die uyanır uyanmaz hemen net başındayım sermuhu ve ilgimdisiyi merak ettim kızlar bugün mübarek gün hadi bu gün o mübarek haberi verin kendim sonuç alcakmış gibi heyecanlıyım güzel haberlerinizi hemen yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…