Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cok guzel seyler bu yazdıklarınn ınsallahh vardır canım hayırlısı dualrını beklıyorum evet akıntı gebelık belırtısı tabı kokulu degılse canım dıkkat et takıp et dr una sor olamzsa

bana da kendimi dinlemekten fenalık geldi.fakat dün kayınvalidem gününe çağırmıştı. kafam bir ağırlaştı, midem bir bulandı anlatamam. sarımsaklı bir meze vardı acaba o mu tansiyonumu düşürdü dedim ama ben 5 diş sarımsaklı cacıklar yese tansiyonu düşmeyen insanım. mide bulantıma psikolojik diyelim adet öncesi bana tatlı krizi basar yanına uğramıyorum içim bayılıyor. sadece sağ göğsüm şiş ve ağrılı diğer hiçbir yerim ağrımıyor. ben daha önceki klomen kullandığım aylarda adet olacağımı gebe olmadığımı adım gibi bilirdim cunku belim, başım ağrırdı mutlaka. kahvaltıda baklava verseler yerdim o derece. bir de aşırı üşüyorum. kesinlikle normal değil. bilemiyorum. umutlanmamak çok zor. hepimize sabır

merhaba herkeze...happys çok üzüldüm.adet gelsede kan tahlili yaptırmakta fayda var.hepimize sabır sabır.ben kan verdim 2,30 da belli olacak sonuç.telefonla öğrenicem sonucu.zaten oralarda olumlu olumsuz bir haberi kaldıracak gücüm kalmadı...eşim annem babam ısrarla hamilesin diyor...şimdiye kadar olumsuz sonuçların üstesinden gelmeyi öğrendim.ama ya birde hamilesin derlerse ne yaparım hiç bilmiyorum.gece sabaha kadar neredeyse interneti hatim ettim:)rahim kalınlaşması ve değerleri okudum çok olumlu görünüyor ama yinede hiç hamilesin demediklerinden kendimi bir tuhaf hissediyorum...ya hamileysem kalp krizi filan geçirebilirim...ilgimdisi bu başımıza gelen ne anlamadım kader arkadaşım sanada sabır diliyorum...bence banada yine bekle diyecekler...

bu arada yeni bir şey öğrendim kız kardeşim annem teyzem anneannem hep erkek çocuklarında üstüne görmüşler yani adet olmuşlar .
rabbime sığınıyorum...ya sabır...cümlemize

canım ilgimdisi yolladığım topiğin son sayfasına gel bak ordada biri canım benim 0,1 den fazla çıkıyosa sonuç gebelik pozitif diyo doktorlar :) esrysl die biri bunu yazmış en son sayfada bi incele durumun pozitif tatlım darısı başıma gülüm benim hiç korkma ben daha önce hcg için kan verdim direk sıfr oldu
bak senin yüksek azda olsa eee bacım sıpan nazlı geliyosa biz napalım dr napsın hadi hayırlı olsun ben şimdiden kutlayım bence sonucunnnnn pozitiffffff

ilgimdisi ve senin bize umut olduğunuzu söylemeliyim. biz de aynı yollardan geçeceğiz belki bizi de zırt pırt çağıracaklar teste. o kadar iyi anlayabiliyorum ki sizi. ben burada içimde ne fırtınalar yaşıyorum kimse bilmiyor, anlamıyor. iyi ki bu grup var. dertlinin halini dert çeken biliyor işte. siz üzülüyorsunuz ben üzülüyorum. bir hamile olsanız nasıl sevineceğim. kapıcımızın özürlü bir oğlu var onu sevindireceğim. bebişlerin şerefine

bu sermuh
bu da ilgimdisi

hem ürkütücü hem korkutucu tırsdım valla :18::18::18:

enjeksiyon insulin igneleriyle yapiliyor; belki filmlerde filan gormussundur, insanlar kendilerine bacaklarindan filan kolayca yapiyorlar.

ben de bastan tedirgindim ama aslinda cok kolay birsey. hafifce nefesini verirken yapiyorsun, tenine girdigini anlamiyorsun bile. cok incecik bir igne ucu cunku.

cok rahatlikla yapabilirsin, zaten damar icine yapilan birsey olmadigindan (damara degil, kas dokusuna yapiliyor) tehlikesi de yok.

sağol arkadaşım.hiç birbirimizi tanımasakta böyle bir yerde kalplerimizle buluştuk.olsada olmasada beraberiz.bende kendi merak ettiğim çok şeyi bu topiklerden öğrendim.elimden geldiğince herşeyi yazıyorum ki okuyan birileri varsa meraklarını gidersinler.
hayat ne kadar zorluklardan geçiriyor.inanın şu geçmek bilmeyen saatleri bu sayfaları siz arkadaşlarımın acılarını heyecanlarını okuyarak geçiriyorum....rabbim umarım hepimizin kucağını boş bırakmaz...bu gün testten gelirken çiçekçinin önünden geçtim hep bebek süslerini cama asmışlar ...içimden dedimki bak birileri bir yerlerde sevinecek...
bende hamiş olursam adak adamıştım .annemler denizlide yaşıyor oranın çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmak geçiyor içimden.yani adağımı kestirip hazırlatıp ordaki annesiz babası çocuklara nasip olmasını istiyorum..inşallahh yapabilirim bir gün...

hadi bakalim hayirli haberinizi bekliyoruz. saglikla dogurdugun gunlere de tanik olalim :)

ben de doktorun 4 tane yumurtan var dedigi yumurtalarin 2sinin dogal yollarla catladigini 8 ocak ve 10 ocakta farkettim. surekli iliski durumundaydik, doktorun gun asırı lafini dinlemedim, canim istedi valla.
sperm kalitesiymis, bilmemneymis cok ince dusunmek istemedim.
yani normalde ayın 1inde adet gorurdum ama, bu yumurtlama gelistirici ignelerle erken yumurtladigim icin herhalde 8+15=23 ocakta adert olmam gerek ilk yumurtami baz alınca.
yani bende hesap cokca karisik.
kimileri forumda hep yatiyorum asilamadan sonra vs. diyor ama ben cocum istesin de gelsin istiyorum hala. hayata tutunmayi bilsin. mucadeleci olsun.
o da benimle olmak istesin.

esimle sakalasiyoruz arada, bizi ebeveyn olarak kabul edecek bi akilsiz bebek bulunca olacak diye :)

cok istiyorum ama bebenin de keyfi olacak; bu ay yumurtalarimi takip ettirdim ama asilama olmadi, biz hep bir yere kadar yetiyoruz.
2 kez asilama, sonra tup bebek istiyorum. ama beni isteyecek de bi bebe olsun diyorum.
elimden geleni -cok pimpirikli olmamak kaydiyla- yapacagim, gerisi yaradanla, bebegimin e bi de hormanlarimin, kimyasal durumlarin, beyimin speriminin, temiz hava, bol gidanin vs. elinde.
suclamayalim kendimizi, zaten bu kadar isteyen insanlar dogru sekilde yasayip, bebeklerine en iyi ortami saglamaya calisiyorlardir.

kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...

dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....

sağol canım yaa şoku atlattım sayılır. şimdi daha iiyim. bir ay ara vericez sonra 2. aşılama. umudumu yitirmedim tabii. demekki yeterince dua edememişim. yüce Rabbim diledğine dileği zaman verir çocuğu. demekki bizim zamanımız daha gelmemiş. Allah a tevekkül etmekten başka bişi gelmez elimizden . bu arada desteğin için çok saol. inş sizlerden ii haber alırız da keyfımız yerıne gelır.

saol canım artık üzülmüyorum daha iim. benim imtihanım da bu demekki diyorum . inş. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz. yeni ay yeni umut...

canım benim de senin gibi belirtilerim vardı göğüslerim inanılmaz ağrıyordu kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu mide bulantısı falan vardı hersey. ama galiba hepsi kullandığım hormon ilaçlarındanmış şimdi daha ii anlıyorum kırmızıları gördükten sonra tabii. ama inşallah senınkiler bebeğindendir. güzel haberler duymaya ihtiyacım var ...

oleeeeeeyyyyyy
şükür ya sonunda müjdeli bir haber aldık
tebrik ederim canım, düşünme öyle kötü şeyler bebeğin seninle işte
Allahım yarın aynı haberi bende veririm inşallah.

işte bu yaaa. bu haber benı kendıme getırdı valla.. tebrık ederım arkadasım.inşallah o deger en kısa zamanda buyur buyur kocaman olurrrr.....

su an sevinçten ağlıyorum. darısı başımıza. ilk bebiş arkadaşlarını da çağırsın inşallah

bendeki göğüs ağrısı dayanlımaz değil batma falan da yok. ama tabii bilemiyor insan. sen ağlama krizlerine giriyor muydun? ben sürekli ağlak bir moddayım da hormonlardan mı acaba? en ufak şeye alınıyorum.

Hayırlı olsun canım bu haber hepimizi mutlu etti hepimize umut oldun inşallah bebeğin seninledir hep güzel şeyler düşün Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…