Tüp bebek merkezleri çok farklı fiyatlara yapıyorlar dün ben bir merkezi aradım 800 tl aşılama ücreti dedi ssk yoksa ilaçlarda size ait dedi.ya bizim ne ssk var nede bağkur yani güvencemiz yok fertijin tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoz fiyatı başka yere sormuştm ben 500 falan dedi
canım şimdi hangi topikte okuduğumu bilmiyorum ama bulamadımda zaten birisi 0.5 ve üzeri çıkıyosa ve yükseliyosa yavaşda olsa korkmayın hamişsiniz yazmışdı aklımda o öyle bi kalmışki korkma tatlım ya bence hamilesin akıntım varmı tatlım bu arada benim bugün 9.gün hafif sarı renkli akıntım vardı ama şimdi yok ve dün gece yumurtlama günümüzde böle yapışık jel gibi bişiy gelir ya dün minnacık öle bişiy vardı acaba olumlu bişiy mi bu
canım yolladığım topiğe bak bu duruma göre senim durum vahim değil bence senin ki azcık nazlı geliyo haftaya da ben öğrenicem dualrın benle olsun bide sarı gibi akıntım var sendede oldumu bu bugün gördüm o akıntıyı[/QUOTE
ınsallah canım ınsallah ıcınden gecen gıbıdır tabıkı dualrım senınle oluck bnde haftaya senın ogrendıgın gıbı kesın sonucumu alıcam etmezmıyım hıc merak etme Rabbım yuzumuzu guldursun.. evet canım gecen haftadan berı vr sarı akıntım hala daha devam edıyo sarımsı sumukumsu elıne alınca uzuyo gıbı bı yerde okumustum baska bı topıcte erken gebelık belırtılerınde vr canımın ıcı smdı bulamadımda sen bı googleden arattır
ya ağlıyorum şuan halimize desem ne dersin rabbim senin benim burda isteyen herkese versin artık sabahlara kadar olucakmı diye uyuyamamak olmasın sorunumuz çocuk için uyumadık diyelim kimsye halimizi güldürüp kınatmasın rabbim bizi ,ama azcık bi akıntı geldi şimdi sen erken gebelik belirtilerinde var dedin o bile umutlandırıp ağlatmaya yetiyo kim bilir gerçek hamiş haberini alsak naparız birinin hamile haberini alsam içim cız ediyo daha geçen ay evlenen biri bile hamile herkes niye yapmıyosunuz diyo kimse bilmez kimsenin içini ben yapıyorumda olmuyo demek cok acı zaten bu tedavi sürecinden kimseye bahsetmedik bile herşeyimiz saklı gizli artık acı veriyo kredimiz yapıcaz deyip duruyoruz benim gelin senin üstüne doğum yapcak demeler bi arkadaşım nisanda evleniyo ben yapcam senin üstüne daha otur sen diyo yoruldum arkdaşım rabbim yüzümüzü güldürsün babam ameliyat oldu gidemedim gurbetteyim zaten eşimin laf sokan tarafından başka kimsem yok bu bebek bana mucize gelcek yaşamım dolcak
hayırlı cumalar kızlar. adetime 2 gün var ve kendimi dinleye dinleye abuk sabuk belirtiler buluyorum. 3 gündür ara ara mide ağrısı çekiyorum hatta o kadar şiddetli ki bulantıya çeviriyor sonra. bilmiyorum bir belirti midir ama söylemeden edemedim işte.
merhaba herkeze...happys çok üzüldüm.adet gelsede kan tahlili yaptırmakta fayda var.hepimize sabır sabır.ben kan verdim 2,30 da belli olacak sonuç.telefonla öğrenicem sonucu.zaten oralarda olumlu olumsuz bir haberi kaldıracak gücüm kalmadı...eşim annem babam ısrarla hamilesin diyor...şimdiye kadar olumsuz sonuçların üstesinden gelmeyi öğrendim.ama ya birde hamilesin derlerse ne yaparım hiç bilmiyorum.gece sabaha kadar neredeyse interneti hatim ettim:)rahim kalınlaşması ve değerleri okudum çok olumlu görünüyor ama yinede hiç hamilesin demediklerinden kendimi bir tuhaf hissediyorum...ya hamileysem kalp krizi filan geçirebilirim...ilgimdisi bu başımıza gelen ne anlamadım kader arkadaşım sanada sabır diliyorum...bence banada yine bekle diyecekler...
bu arada yeni bir şey öğrendim kız kardeşim annem teyzem anneannem hep erkek çocuklarında üstüne görmüşler yani adet olmuşlar .
rabbime sığınıyorum...ya sabır...cümlemize
hem ürkütücü hem korkutucu tırsdım valla :18::18::18:
ilgimdisi ve senin bize umut olduğunuzu söylemeliyim. biz de aynı yollardan geçeceğiz belki bizi de zırt pırt çağıracaklar teste. o kadar iyi anlayabiliyorum ki sizi. ben burada içimde ne fırtınalar yaşıyorum kimse bilmiyor, anlamıyor. iyi ki bu grup var. dertlinin halini dert çeken biliyor işte. siz üzülüyorsunuz ben üzülüyorum. bir hamile olsanız nasıl sevineceğim. kapıcımızın özürlü bir oğlu var onu sevindireceğim. bebişlerin şerefine
bu sermuh
bu da ilgimdisi
evet haklısın bazen ınsanın umudu kırılıyo ıste,ben adet olmadım daha canım bnm bgn de gttım dr 0.58 cıktı bıraz yukselmıs ama bu bısey ıfade etmıyo yanı gebelık yk ama carsambaya kdr gelmezse adetım tekrar gıdıcem kan tahlılı ıcın dr um suan yok tahlıle gore ama bu olmadıgı anlamına gelmıyo belkı gızlıyodur kendını dedı kısmet herseyy evet bı becerebılsek sıkıntı stres yapmamayı...
oofff Rabbım hayırlısını versın canımm ne desem boss ıcını sogutmazz bılıyorumm bı karıncayı bıle yaratamıyoruzz Rabbım ol derse olucakk ıyısıde kotusude bızler ıcın sıkma canını yenı gun yenı umutlar RAbbım neylerse guzel eylerr
Çok üzüldüm canım ne desek şuan boş biliyorum bende 12. gün gördüm o kırmızıları ama umudumuzu yitirmiyoruz.Elbet bir gün bizimde olacak bebişlerimiz.Allah'ım bizi bu şekilde sınıyor.İnşallah çilemiz tez zamanda dolar.
bana da kendimi dinlemekten fenalık geldi.fakat dün kayınvalidem gününe çağırmıştı. kafam bir ağırlaştı, midem bir bulandı anlatamam. sarımsaklı bir meze vardı acaba o mu tansiyonumu düşürdü dedim ama ben 5 diş sarımsaklı cacıklar yese tansiyonu düşmeyen insanım. mide bulantıma psikolojik diyelim adet öncesi bana tatlı krizi basar yanına uğramıyorum içim bayılıyor. sadece sağ göğsüm şiş ve ağrılı diğer hiçbir yerim ağrımıyor. ben daha önceki klomen kullandığım aylarda adet olacağımı gebe olmadığımı adım gibi bilirdim cunku belim, başım ağrırdı mutlaka. kahvaltıda baklava verseler yerdim o derece. bir de aşırı üşüyorum. kesinlikle normal değil. bilemiyorum. umutlanmamak çok zor. hepimize sabır
kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...
dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....
canım benim de senin gibi belirtilerim vardı göğüslerim inanılmaz ağrıyordu kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu mide bulantısı falan vardı hersey. ama galiba hepsi kullandığım hormon ilaçlarındanmış şimdi daha ii anlıyorum kırmızıları gördükten sonra tabii. ama inşallah senınkiler bebeğindendir. güzel haberler duymaya ihtiyacım var ...
su an sevinçten ağlıyorum. darısı başımıza. ilk bebiş arkadaşlarını da çağırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?