oleeeeeeyyyyyy
şükür ya sonunda müjdeli bir haber aldık
tebrik ederim canım, düşünme öyle kötü şeyler bebeğin seninle işte
Allahım yarın aynı haberi bende veririm inşallah.
kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...
dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....
saol canım artık üzülmüyorum daha iim. benim imtihanım da bu demekki diyorum . inş. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz. yeni ay yeni umut...
oleeeeeeyyyyyy
şükür ya sonunda müjdeli bir haber aldık
tebrik ederim canım, düşünme öyle kötü şeyler bebeğin seninle işte
Allahım yarın aynı haberi bende veririm inşallah.
su an sevinçten ağlıyorum. darısı başımıza. ilk bebiş arkadaşlarını da çağırsın inşallah
Hayırlı olsun canım bu haber hepimizi mutlu etti hepimize umut oldun inşallah bebeğin seninledir hep güzel şeyler düşün Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
canım hayırlı olsun tebrikler....allahım kucağına almayıda nasip etsin. inan çoooooook sevindim. darısı başımıza....
çok sevindim senin adına gözlerim doldu valla...inşallah bebektir canım.sakın sigara falan içeyim deme önümüzdeki birkaç gün...allah yardımcın olsun.dua edicem senin için hepimiz için...
çok sağolun inşallah bebiş vardır..inşallah sonunda hamileyim yazarım....darısı hepinizin başına...super bir haber , tebrik ederim
tebrikler sermuhcuğum inan ok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı senin başına ilgidimsi
bu da sensin eliz81
inşallahh öyledir...pzt kadar bekleyeceğiz ne olur dualarını eksik etmeyin ben sonucu öğrendim hemen 2 rekat şükür namazı kıldım hepimiz için dua ettim...ağlamaktan gözlerim şişti...darısı cümlemimizin başına
inşallah bebeğim benimledir....
bendeki göğüs ağrısı dayanlımaz değil batma falan da yok. ama tabii bilemiyor insan. sen ağlama krizlerine giriyor muydun? ben sürekli ağlak bir moddayım dahormonlardan mı acaba? en ufak şeye alınıyorum.
ya ağlıyorum şuan halimize desem ne dersin rabbim senin benim burda isteyen herkese versin artık sabahlara kadar olucakmı diye uyuyamamak olmasın sorunumuz çocuk için uyumadık diyelim kimsye halimizi güldürüp kınatmasın rabbim bizi ,ama azcık bi akıntı geldi şimdi sen erken gebelik belirtilerinde var dedin o bile umutlandırıp ağlatmaya yetiyo kim bilir gerçek hamiş haberini alsak naparız birinin hamile haberini alsam içim cız ediyo daha geçen ay evlenen biri bile hamile herkes niye yapmıyosunuz diyo kimse bilmez kimsenin içini ben yapıyorumda olmuyo demek cok acı zaten bu tedavi sürecinden kimseye bahsetmedik bile herşeyimiz saklı gizli artık acı veriyo kredimiz yapıcaz deyip duruyoruz benim gelin senin üstüne doğum yapcak demeler bi arkadaşım nisanda evleniyo ben yapcam senin üstüne daha otur sen diyo yoruldum arkdaşım rabbim yüzümüzü güldürsün babam ameliyat oldu gidemedim gurbetteyim zaten eşimin laf sokan tarafından başka kimsem yok bu bebek bana mucize gelcek yaşamım dolcak
evet canım benım bnm ıcındeaynı bu yazdıkların gecerlı ınan bana bnmde cevremde bu sene bnden snra evlenen butun arkadaslrım ya dogum yaptı yada hamıle kımseyle gorusmuyorum sulaleden kaynanamla olan gunlerımıze gtmıyorum ılaclardan kılo aldm ztn hamıle gıbı gobegm cıktı patavatsız ınsanlar kac aylık olmussun soylemıyosun dıyolar bıktım artık.. Rabbım hepımıze nasıp etsın bnm bıkac kısı dısında kımse bılmıyo asılamamı kaynanam bıle dusun yani...
canım ilgimdisi yolladığım topiğin son sayfasına gel bak ordada biri canım benim 0,1 den fazla çıkıyosa sonuç gebelik pozitif diyo doktorlar :) esrysl die biri bunu yazmış en son sayfada bi incele durumun pozitif tatlım darısı başıma gülüm benim hiç korkma ben daha önce hcg için kan verdim direk sıfr oldu
bak senin yüksek azda olsa eee bacım sıpan nazlı geliyosa biz napalım dr napsın hadi hayırlı olsun ben şimdiden kutlayım bence sonucunnnnn pozitiffffff
ilgimdisi ve senin bize umut olduğunuzu söylemeliyim. biz de aynı yollardan geçeceğiz belki bizi de zırt pırt çağıracaklar teste. o kadar iyi anlayabiliyorum ki sizi. ben burada içimde ne fırtınalar yaşıyorum kimse bilmiyor, anlamıyor. iyi ki bu grup var. dertlinin halini dert çeken biliyor işte. siz üzülüyorsunuz ben üzülüyorum. bir hamile olsanız nasıl sevineceğim. kapıcımızın özürlü bir oğlu var onu sevindireceğim. bebişlerin şerefine
bu sermuh
bu da ilgimdisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?