Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlı olsun tebrikler....allahım kucağına almayıda nasip etsin. inan çoooooook sevindim. darısı başımıza....

çok sevindim senin adına gözlerim doldu valla...inşallah bebektir canım.sakın sigara falan içeyim deme önümüzdeki birkaç gün...allah yardımcın olsun.dua edicem senin için hepimiz için...

saol canım artık üzülmüyorum daha iim. benim imtihanım da bu demekki diyorum . inş. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz. yeni ay yeni umut...

canım benim üzülmemek eldde değil ...sabrett..dua et..Allah kucaklarımızı boş bırakmasın cümlemizin..

super bir haber , tebrik ederim

oleeeeeeyyyyyy
şükür ya sonunda müjdeli bir haber aldık
tebrik ederim canım, düşünme öyle kötü şeyler bebeğin seninle işte
Allahım yarın aynı haberi bende veririm inşallah.

inşallahh öyledir...pzt kadar bekleyeceğiz ne olur dualarını eksik etmeyin ben sonucu öğrendim hemen 2 rekat şükür namazı kıldım hepimiz için dua ettim...ağlamaktan gözlerim şişti...darısı cümlemimizin başına
inşallah bebeğim benimledir....

Hayırlı olsun canım bu haber hepimizi mutlu etti hepimize umut oldun inşallah bebeğin seninledir hep güzel şeyler düşün Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

canım benim çok sağol inşallah pzt sonuç pozitif çıkar bebeğim benimledir.inanın hepiniz için dua ediyorum.sizde dua edin rabbimden başka sığınacak neyimiz var ondan istemekten başka ne yapabilir. inşallah güzel haberlerle cümlemize hayırlı evlatlar gelir..

tebrikler sermuhcuğum inan ok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı senin başına ilgidimsi

canım hayırlı olsun tebrikler....allahım kucağına almayıda nasip etsin. inan çoooooook sevindim. darısı başımıza....

inşallah benimledir bebeğim.darısı başınıza çok sağolun ..lütfen kendinize dikkat edin...sabırla bekleyin...eviniz kirlensin batsın boşverin ben yatağı bile toplamadım...her şey rabbimin izniyle...

çok sevindim senin adına gözlerim doldu valla...inşallah bebektir canım.sakın sigara falan içeyim deme önümüzdeki birkaç gün...allah yardımcın olsun.dua edicem senin için hepimiz için...

sağol canımm inşallah bebek vardır..inşallah darısı senizde başına...pzt inşallah güzel haberler veririm...

tebrikler sermuhcuğum inan ok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı senin başına ilgidimsi

ceymi senin topicin hayırlımı geldi ne inşallah boş gebelik değildir..ben daha önce dış gebelik yaşadım benim kanalım biri ameliyatla alındı.olduysa inanki mucize olmuştur.hem daha önce tüp bebekte yaptırdım olmamıştı.şimdi aşılama ile olduysa süper ...rabbim işte her şey onun izniyle oluyor...ama hep dua ettim rabbim bana olmayacak dr ve hastaneleri nasip etme diye...aşılamadan önce yine namazımı kıldım eşimle birlikte dua ede ede tesbih çeke çeke gittim ...inşallah kucağım boş kalmaz...
inşallah seninde en kısa zamanda olur...burdan takip ederiz...

canım hayırlı olsun pozitif düşün olumlu çıksın karşına bence bebiş var için rahat olsun bugün ilgimdısıyada yazdım sermuh ve sen hamişsiniz içime doğuyo diye bence oda hamile ayyyyy canım nasıl sevindim darısı haftaya bana hamilenin duası kabul olurmuş benide unutma ece kulunada haftaya olumlu sonuç ver demeyi unutma sermuhcum

canım ben normalde de öyle kolay ağlayabilen bi tip değilim o yüzden ağlama krizlerine de pek girdiğim görülmemiştir. ama tabii hamile olmadıgım için daha. belki hamile olunca ben de alınganlaşıp ağlayıveririm o yüzden sen ii düşün ii olsun sonu da . inş bebeğin seninledir.

iyi düşün iyi olsun .inşallah bebiştir .dualarımız seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle

smdı benıde aglattın ama ınsallah canım bnm yaaa ınsallahhh hamıleyımdır ama ınanamıyorumkii.... korkuyorumm gecen ay asılamadan oncede bnm 0.5 cıkmıstı ve adet gormustum zn daha snra asılama oldum sımdlık tek umudum 0.58e yukselmıs olması o da ztn negatıf smdılık bebıs yk ama agzındn bal damlıyor cok guzel moral verıyosun ınsallah Rabbm duyar sesımızı dualarımızı kabul eder kızlar... ınsallah pozıtıftırrr

ayyyyy canım benımmmm ne guzel yazmıssın herzaman umudumuz olucak ıste napalım gunler gecmıyo elım ayagım kesık bosta sankı kasıgıma agrı bı gırıyo bı cıkıyoo ınsallah sız ılk tahlılınızde ogrenırsınız pozıtıfıı dedıgın gıbı ıykı burası vr yoksa napıcaktık ztn hıcbırımız cevresı bılmıyo nasıl dertlesırdıkkk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…