Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım Allah gonlumuze gore versın bn asılamadan snra yattım hep ılk bı hafta cok agrım oldu tabıkı tek bı sperm tek bı yumurta yeterlıu bebıs ıcın Rabbım ol desın bebsımız bızı ıstesın yeterr... dıkkat etcez kendımıze agır kaldırmak yok yorulmak yokk buda bebısımızı etkılıo cunku ınsallah hepımız bıgun sevınıcez kızlar

canımmmm oleeeeyyyyyyyyyy ıcını ferah tutt hamıssın ne guzel bu anı yasamak ne kdr keyıflıdır kımbılır sıkma canını en azından bılıosun degerın yuksek bn napıyım sen bısekılde nselı gecrceksın bu gunlerı bn hala stresteyım olmadı bnm negatıf yıne okumussundurr Rabbım kucagında gostersın cnm bnmmm

hiç belli değil hamişlik 2 dr la görüştüm varsa bile çok kritik..seninkindede artış var..nasıl iş anlamadım.dr.12.gün yaptırdığım testi hiç dikkate almıyor.pzt değişebilir..bu arada daha önce dış gebeliğim var benim...yani varmı yokmu belli değil..

kızlar, ben de yarın sonucu ögrenicem. Bu akşamki dualarınızda beni de eksik etmeyin olurmu:26:

:79:sermuh hayırlı olsun olumlu düşün bugünler çok kritik kendine dikkat agır kaldırma yorulma pazertesi inşallah artmış olur:79::79:
ilgimdişi senin degerin daha düşük ama allahtan ümit kesilmez ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN İNŞALLAH:79::79:
ELİZ81 sende inşallah hayırlı haberler verirsin.

Son düzenleme:

umutsuz olma canım bnm.. bnmkındekı artıs baya az.. umudum pek yok.. evet bnmkıde dıkkate almıyor 12.gun yapılanı sabredıcez canım bnmm sakın olmak zorundayız stres en buyuk dusmanımız..

evet canımm bnm degerım cok dusuk ama umarım dedıgı gıbı allahtan umut kesılmezz ınsallah hakkımızda hayırlısıı .... dua edın bol bol bıze kızlarr

elız81 dualrım senınle ınsallah hayırlı haberı alırsın sermuhtan sonra ıkıncı hamısımız sen olursun

ayyyy ınsallah canımm benımmm ne guzel seyler yazmıssın umut oluyosun bana .. ınsallahhh sende haftaya bnmle beraber hayırlısıyla mutlu haberı yazarsın bu topıc ınsallah ugurlu gelsın bızlereee

inşallah canım, ikinci ben üçüncü de sen olursun
içime hiçbirşey doğmuyor, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum(sanki daha önce hamile kalmışım gibi) ne bilim aşılamanın ilk haftası karın ve bel ağrısı vardı şimdi onlarda kalmadı. inşallah bebeğim benimledirde kendini belli etmiyordur

bnmde ıcıme hıcbırsey dogmuyor canım benım... aynn gecen gun bnde dedım esıme kendımı hamıle gbı hıssetmıyorm dıye sankı onceden hamılem kaldın dedı.. gulustuk ıyıce sacmalıyoruz valla yaaa... bnmde aynen oyleee ılk hafta olan agrılarım yokk kısa kısa agrılar gırıyo kasıklarıma sol kasıgım suan bıle segırıyoo akıntım vr bırde ınsallah senın bebısın senınle bızımkılerde bızımledır de saklanıyodur keratalar... Rabbımm sabır versın canım hepımıze..

merhaba hayırlı olsun merak ettim sizin aşılama oldu değilmi kaçıncı öğrenebilirmiyim

benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah

benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah

merhaba ergitess,

aramızda adet olana kadar ya da pozitif sonuca kadar ağrıları olanlar olabiliyor. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. genelde uyarılmış yumurtalar oluyor nedeni. kendine dikkat et, ağır kaldırma. ayağını da üşütmemeye çalış. ben folic asid alıyorum günde 3 tane. eskiden 1er 1 er alırdım artık 3 alıyorum. gebeliğe hazırlıyor vücudu. tavsiye ederim. senden de güzel haberler bekleriz.

rabbim isteyen herkese versin inşallah folik asit içmeyi hiç aklıma getirmemiştim bende içeyim inşallah senin kaçın cı aşılaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hepimiz alırız benim bir düşüğüm birde dış gebeliğim oldu onun için biraz ümitlerim kırıldı gibi hayırlısını diliyorum rabbimden

benim ilk aşılamam ama önerdiler hemen başladım. 2009 dan beri içiyorum. düşük yapmıştım. bebeğin olsa da içeceksin onu merak etme zararı yok. hatta bebişe faydası var :)))) olmasa da vücudu hazırlıyor.

KIZLAR HEPİNİZ BAŞLAYIN BAKALIM FOLIC ACID İÇMEYE. BURADAN DUYURUYORUM. VÜCUTLARIMIZI HAZIRLAYALIM. ÖZELLİKLE OMURİLİĞİ GÜÇLÜ BEBİŞLER İÇİN.

merhaba hayırlı olsun merak ettim sizin aşılama oldu değilmi kaçıncı öğrenebilirmiyim

hayırlısı olsun inşallah..benimki aşılama.ama öncesinde sıarasıyla 2 aşıla 2 tüp bebek 1 dış gebelik ve şimdi aşılama yaptırdım.8 yıllık evliyim.kanalımın biride yok.dış gebelikte alındı.

merhaba sermuh inşallah olumlu sonuçlar alırsın çünkü bu dönem çok stresli bir dönem tedavi vs. inşallah rabbim gönlüne göre verir anne olmak her bayanın hakkı en büyük özlemm rabbim herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…