hadi bakalim hayirli haberinizi bekliyoruz. saglikla dogurdugun gunlere de tanik olalim :)
ben de doktorun 4 tane yumurtan var dedigi yumurtalarin 2sinin dogal yollarla catladigini 8 ocak ve 10 ocakta farkettim. surekli iliski durumundaydik, doktorun gun asırı lafini dinlemedim, canim istedi valla.
sperm kalitesiymis, bilmemneymis cok ince dusunmek istemedim.
yani normalde ayın 1inde adet gorurdum ama, bu yumurtlama gelistirici ignelerle erken yumurtladigim icin herhalde 8+15=23 ocakta adert olmam gerek ilk yumurtami baz alınca.
yani bende hesap cokca karisik.
kimileri forumda hep yatiyorum asilamadan sonra vs. diyor ama ben cocum istesin de gelsin istiyorum hala. hayata tutunmayi bilsin. mucadeleci olsun.
o da benimle olmak istesin.
esimle sakalasiyoruz arada, bizi ebeveyn olarak kabul edecek bi akilsiz bebek bulunca olacak diye :)
cok istiyorum ama bebenin de keyfi olacak; bu ay yumurtalarimi takip ettirdim ama asilama olmadi, biz hep bir yere kadar yetiyoruz.
2 kez asilama, sonra tup bebek istiyorum. ama beni isteyecek de bi bebe olsun diyorum.
elimden geleni -cok pimpirikli olmamak kaydiyla- yapacagim, gerisi yaradanla, bebegimin e bi de hormanlarimin, kimyasal durumlarin, beyimin speriminin, temiz hava, bol gidanin vs. elinde.
suclamayalim kendimizi, zaten bu kadar isteyen insanlar dogru sekilde yasayip, bebeklerine en iyi ortami saglamaya calisiyorlardir.
kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...
dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....
canımmmm oleeeeyyyyyyyyyy ıcını ferah tutt hamıssın ne guzel bu anı yasamak ne kdr keyıflıdır kımbılır sıkma canını en azından bılıosun degerın yuksek bn napıyım sen bısekılde nselı gecrceksın bu gunlerı bn hala stresteyım olmadı bnm negatıf yıne okumussundurr Rabbım kucagında gostersın cnm bnmmm
hiç belli değil hamişlik 2 dr la görüştüm varsa bile çok kritik..seninkindede artış var..nasıl iş anlamadım.dr.12.gün yaptırdığım testi hiç dikkate almıyor.pzt değişebilir..bu arada daha önce dış gebeliğim var benim...yani varmı yokmu belli değil..
:79:sermuh hayırlı olsun olumlu düşün bugünler çok kritik kendine dikkat agır kaldırma yorulma pazertesi inşallah artmış olur:79::79:
ilgimdişi senin degerin daha düşük ama allahtan ümit kesilmez ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN İNŞALLAH:79::79:
ELİZ81 sende inşallah hayırlı haberler verirsin.
canım hayırlı olsun pozitif düşün olumlu çıksın karşına bence bebiş var için rahat olsun bugün ilgimdısıyada yazdım sermuh ve sen hamişsiniz içime doğuyo diye bence oda hamile ayyyyy canım nasıl sevindim darısı haftaya bana hamilenin duası kabul olurmuş benide unutma ece kulunada haftaya olumlu sonuç ver demeyi unutma sermuhcum
evet canımm bnm degerım cok dusuk ama umarım dedıgı gıbı allahtan umut kesılmezz ınsallah hakkımızda hayırlısıı .... dua edın bol bol bıze kızlarr
elız81 dualrım senınle ınsallah hayırlı haberı alırsın sermuhtan sonra ıkıncı hamısımız sen olursun
inşallah canım, ikinci ben üçüncü de sen olursun
içime hiçbirşey doğmuyor, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum(sanki daha önce hamile kalmışım gibi) ne bilim aşılamanın ilk haftası karın ve bel ağrısı vardı şimdi onlarda kalmadı. inşallah bebeğim benimledirde kendini belli etmiyordur
kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...
dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....
kızlar, ben de yarın sonucu ögrenicem. Bu akşamki dualarınızda beni de eksik etmeyin olurmu:26:
benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah
merhaba ergitess,
aramızda adet olana kadar ya da pozitif sonuca kadar ağrıları olanlar olabiliyor. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. genelde uyarılmış yumurtalar oluyor nedeni. kendine dikkat et, ağır kaldırma. ayağını da üşütmemeye çalış. ben folic asid alıyorum günde 3 tane. eskiden 1er 1 er alırdım artık 3 alıyorum. gebeliğe hazırlıyor vücudu. tavsiye ederim. senden de güzel haberler bekleriz.
rabbim isteyen herkese versin inşallah folik asit içmeyi hiç aklıma getirmemiştim bende içeyim inşallah senin kaçın cı aşılaman inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hepimiz alırız benim bir düşüğüm birde dış gebeliğim oldu onun için biraz ümitlerim kırıldı gibi hayırlısını diliyorum rabbimden
merhaba hayırlı olsun merak ettim sizin aşılama oldu değilmi kaçıncı öğrenebilirmiyim
benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?