ERGİTESSS olacak bir gün; umutsuzluk yok.
sevgiler[/QU sizin ilk aşılamamı acaba merak ettim ne zaman sonuçlanacak
ERGİTESSS olacak bir gün; umutsuzluk yok.
sevgiler[/QU sizin ilk aşılamamı acaba merak ettim ne zaman sonuçlanacak
ilk aşılamam ve 28 ocak'ı bekliyorum cnm.
kızlar sımdı geldım dr dan kan testıme bakıldı sımdılık maalesef sonu yıne negatıf ama bı guzel haber 0.5ten 0.58 e yukselmıs dr um cok cok ıyımser olmayalım bu sonuc ıcın smdılık gebelık yok ama pztsı ye kdr beklıycem dr um hala umudun olmalı kesınlıkle yok demıyorum kendını gızlıyor olabılır gec gozukebılır dedı rahıme bktı ıyı durumda dedı kıstlerım yok olmus en azndan kıstlerden dolayı gecıkmedıgını bılıyoruz dedı hala adet olmadım pztsı ıdrar yap adet olmazsan gel carsamba bır daha kan yapalım ddedıı kızlar canım bnm bgn cuma bol bol du edelım sımdlık gebelık kanda yk ama hala adet olana kdr umdum vr bu bebıs galıba pek nazlı olcak bnm utangac cıktı gızlıyomu gercekten kendını acaba..??
sermuh canım bnm kader arkadasım bnm basıma gelen bu oldu bgnde ıyı haberı yazamadımm ınsallah hadı gel bıan once dr dan da sevındrı bızıı daha hıc hamısımız yokkk suan kasık agrım yok bnm lekelenmemde yok buarada dr um asılamadan snra 1.gun cıkmayan cok hastam oldu smdı senın 20sınden sayıcaz adet gununden 5*6 gun beklıycez dedıı hayırlısıylaa kızım olursa eger bu asılamam tutupta bu gec gosterdı dıye kendını adını nazlı mı koysam acaba dedımm...
ıyı dıleklerınız ıcın cookk cok tesekkur ederım kızlar ıcımızde mınıcık bır mucıze vrmı acaba sol kasıgım segırıyorr yavasss yavassss... agrım arada gırıyo akıntım vr... Rabbım duy hepımızın sesını sevındrı bızı kucagımızı bos bırakma Allahım..
hayırlısı olsun inşallah..benimki aşılama.ama öncesinde sıarasıyla 2 aşıla 2 tüp bebek 1 dış gebelik ve şimdi aşılama yaptırdım.8 yıllık evliyim.kanalımın biride yok.dış gebelikte alındı.
merhaba sermuh inşallah olumlu sonuçlar alırsın çünkü bu dönem çok stresli bir dönem tedavi vs. inşallah rabbim gönlüne göre verir anne olmak her bayanın hakkı en büyük özlemm rabbim herkese versin
benimde dış gebelik oldu geçen yıl şubat ayında benimde sol tüp çalışmıyo o yüzden rabbim sana güzel haberler almanı nasip eder inşallah sevgiler bende 5 . yılıma giricem
ilk aşılamam ve 28 ocak'ı bekliyorum cnm.
inşallah olumlu bir şekilde sonuçlanır canım senin aşılamanda hepimizin inşallah
sen de bebeğinlesindir inşallah. dualarımız sizinle merak etmeyin
senindemi ilk aşılaman canım
benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah
evet ilk aşılamam inşallah olumlu bir haber alırız hepimiz
canımmmm oleeeeyyyyyyyyyy ıcını ferah tutt hamıssın ne guzel bu anı yasamak ne kdr keyıflıdır kımbılır sıkma canını en azından bılıosun degerın yuksek bn napıyım sen bısekılde nselı gecrceksın bu gunlerı bn hala stresteyım olmadı bnm negatıf yıne okumussundurr Rabbım kucagında gostersın cnm bnmmm
bu gece kuran okucam senin içinde dua edicem sende bana aaaa dua ettin hamile kaldım diceksin de ama haaaaaaaaaaa unutmatatlımburda üç kişi olumsuz sonuç aldı ama sen sonsun ve pozitif olacaksın okkk
sermuuuuuh canım bu süper bişey değerlerin 10 un üstünde çıkması bile yeter bence ayyyy Allahım inş normal bi gebeliktir ilgimdişi seninde değerlerin yükselmiş hadi kızlar merakla bekliyoz yeter artık bu topiğin kaderi değiştirin lütfen çifte bayram yapalım.:)
bende içimde bir bebeği hissetmek çok istiyorum acaba nasıl birşey çok merak ediyorum daha öncede hamile kaldım ama hissedemeden katbettim ama dış gebelikte bebeğimin kalp atışını dinlettiler hastanede sanki canına kıyıyormuşum gibi çoküzüldüm.ama çare yoktu öyle olmasa iç akanama geçirecektim herşeyd e bir hayır vardır
inşallah canım
sende aşılama yaptırdınmı
canım inş rabbim bu çaresizliğimize hayırlı bi son verecek ve inş hepimiz bebişlerimize kavuşacağız benim hep rüyalarıma giriyor minicik bebekler görüyorum rüyamda sonra anne olma isteğim bin kat daha artıyor
olumsuz bir cevap almak istemiyorum inşallah tabi aşılama nın tutma şansıçok düşük olduğunu okudum ama allahtan ümit kesilmez lütfen benim için dua et çok teşekkür ederim rabbim sanada gönlünün muradını versin
kızlar, ben de yarın sonucu ögrenicem. Bu akşamki dualarınızda beni de eksik etmeyin olurmu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?