Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bugün sana öyle dua ettimki sanki kardeşimmiş gibi inşallah 5 gün sonra dualarımızın gerçekleştiğini görecez şekerim

benimde dış gebelik oldu geçen yıl şubat ayında benimde sol tüp çalışmıyo o yüzden rabbim sana güzel haberler almanı nasip eder inşallah sevgiler bende 5 . yılıma giricem

mrb canm seninde göbüşe bebeşi kondurdular ha

benimde dün aşılamam oldu ilk kez ama ağrım var sizlerdede oldumu böyle olumlu şeyler duyunca bende çok mutlu oluyorum darısı başımıza inşallah

canım hayırlı olsun aşılaman ağrılarının olması normal benim de aşılamadan sonra 1 hafta sürekli ağrılarım oldu ilk aşılamam negatif malesef inş ümitler 2. ye senin de inş mutlu haberlerini alırız buradan:)

bende içimde bir bebeği hissetmek çok istiyorum acaba nasıl birşey çok merak ediyorum daha öncede hamile kaldım ama hissedemeden katbettim ama dış gebelikte bebeğimin kalp atışını dinlettiler hastanede sanki canına kıyıyormuşum gibi çoküzüldüm.ama çare yoktu öyle olmasa iç akanama geçirecektim herşeyd e bir hayır vardır

evet ilk aşılamam inşallah olumlu bir haber alırız hepimiz

bu gece kuran okucam senin içinde dua edicem sende bana aaaa dua ettin hamile kaldım diceksin de ama haaaaaaaaaaa unutmatatlım burda üç kişi olumsuz sonuç aldı ama sen sonsun ve pozitif olacaksın okkk

sermuuuuuh canım bu süper bişey değerlerin 10 un üstünde çıkması bile yeter bence ayyyy Allahım inş normal bi gebeliktir ilgimdişi seninde değerlerin yükselmiş hadi kızlar merakla bekliyoz yeter artık bu topiğin kaderi değiştirin lütfen çifte bayram yapalım.:)

bu gece kuran okucam senin içinde dua edicem sende bana aaaa dua ettin hamile kaldım diceksin de ama haaaaaaaaaaa unutmatatlım burda üç kişi olumsuz sonuç aldı ama sen sonsun ve pozitif olacaksın okkk

olumsuz bir cevap almak istemiyorum inşallah tabi aşılama nın tutma şansıçok düşük olduğunu okudum ama allahtan ümit kesilmez lütfen benim için dua et çok teşekkür ederim rabbim sanada gönlünün muradını versin

inşallah canım
sende aşılama yaptırdınmı

canım inş rabbim bu çaresizliğimize hayırlı bi son verecek ve inş hepimiz bebişlerimize kavuşacağız benim hep rüyalarıma giriyor minicik bebekler görüyorum rüyamda sonra anne olma isteğim bin kat daha artıyor

inşallah canım
sende aşılama yaptırdınmı

evet canım sermuh ve ilgimdişi ile aynı gün yaptırmıştık 6 ocakta ama ben 1 hafta öncesinden test bile yaptıramadan adet oldum bugün test günümdüama hayırlısı ne yapalım vardır zamanı ümidimi kaybetmedim bebişim gelecek bi gün inş hissediyorum

BENDE geçen gün rüyamda doğum yaptığımı gördüm iki balık doğurmuşum akvaryumun içinde acaba ne anlama gelir belkide aklım fikrim hep bu konuda olduğu için rüyalarımada giriyor olabilir

hepimizin muradı belli rabbim tek tek versin hepimize bizde arkadalarımızın mutluluğuyla mutlu olalım
bu senin ilk aşilaman mı dış gebeliği aşılamadan mı olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…