BENDE geçen gün rüyamda doğum yaptığımı gördüm iki balık doğurmuşum akvaryumun içinde acaba ne anlama gelir belkide aklım fikrim hep bu konuda olduğu için rüyalarımada giriyor olabilir
acaba karnımın içinde minicik bir şey varmı acaba hamiş oldummu?sanki var gibi...ama o kadar çok yok yaşadım kiii var demek dilime gelmiyor...çünkü yine yok demek çok zor...
canım seni okurken çok heyecanlanıyorum inş vardır minicik bebek anlattıkarın belirtilerin hep gebelik belirtileri pazartesiyi iple çekiyoruz
arkadaşlar sizinde aşılama sonrası ağrınız oldumu birde iğne bir tane mi oldunuz ben 5 gün serophen kullandım sonrada çatlatma iğnesi sizidemi böyle oldu
hepimizin muradı belli rabbim tek tek versin hepimize bizde arkadalarımızın mutluluğuyla mutlu olalım
bu senin ilk aşilaman mı dış gebeliği aşılamadan mı olun canım
BENDE geçen gün rüyamda doğum yaptığımı gördüm iki balık doğurmuşum akvaryumun içinde acaba ne anlama gelir belkide aklım fikrim hep bu konuda olduğu için rüyalarımada giriyor olabilir
hayır canım bu benim ilk aşılamam dış gebelikte sadece serophen kullanmıştım ondan öncede bir düşüğüm var ne yazıkki
aylıncım ve gullu23,kızlar ıyı dıleklerınız ıcın dualrınız ıcın cok cok tesekkur ederım.. kardesımmısın gıbı dua ettım demıssın canım bnm gullu 23 Allah razı olsun arkadasım ınsallah dualrımız kabulo olur,aylıncım bnm ıcımdende senın 2.asılaman tutucak dıye gecıyo cunku cok umutlusun bgn bı sayfada okudum %9o umutsuz olanların tutmuyormus stres yapmıyo gıbısın bu kez bn mı oyle hıssettım acaba.. ınsalllah dedıgınız gıbı bnde hamıs oldugumu yazarım burdan.. Rabbım kabul etsın dualarımızıı... sabır sabır sabır dılıyorumm...
buarada kızlar ıkı gunde 0.5 ten 0.58 e yukselmesı ne anlama gelır gec dollenme olmus olabılırmııı??? yanı cok dusuk bılıyorumda bı umut işte...
aylıncım ve gullu23,kızlar ıyı dıleklerınız ıcın dualrınız ıcın cok cok tesekkur ederım.. kardesımmısın gıbı dua ettım demıssın canım bnm gullu 23 Allah razı olsun arkadasım ınsallah dualrımız kabulo olur,aylıncım bnm ıcımdende senın 2.asılaman tutucak dıye gecıyo cunku cok umutlusun bgn bı sayfada okudum %9o umutsuz olanların tutmuyormus stres yapmıyo gıbısın bu kez bn mı oyle hıssettım acaba.. ınsalllah dedıgınız gıbı bnde hamıs oldugumu yazarım burdan.. Rabbım kabul etsın dualarımızıı... sabır sabır sabır dılıyorumm...
buarada kızlar ıkı gunde 0.5 ten 0.58 e yukselmesı ne anlama gelır gec dollenme olmus olabılırmııı??? yanı cok dusuk bılıyorumda bı umut işte...
gız sen yine hamileliği tatmışsın biz de tık yok
gız sende sende beni çeken bi şey var yoksa biz kardeşmiyiz valla anneme sracimm
canım benim bi arkadaşım doğum evinde hemşirelik yapmış onun dediklerini yazıyorum 12. güne kadar kullandığımız iğnelerin etkisi ile kan değerleri yüksek çıkarmış sonra iğnelerin etkisi geçer ve hızla düşermiş ama seninki 12.günden sonra yükseldi bence bu çok güzel bi şey ve en son 20 aralıkda adet olmuşun günün de geçmiş ve kist de oluşmamış ben çok ümitliyim senden rabbim yüzünüzü güldürsün inş inanın dua ederken sadece kendim için değil bebek isteyen herkes için sizler için de dua ediyorum .Ayrıca iyi dileklerin için teşk canım senin hislerine güveniyorum hep sermuh sen hamilesin diye hissediyorum dedi bak sermuhun değerleri yükseldi inş benimde 2. tutar sabısızlıkla sizin sonuçları bekliyoruz canım dualarımız sizinle
değerlerin 2 günde iki katına çıkması gerek bence seninkide öyledir baksan A YÜKSELMİŞ bence geç döllenme olmuştur sanki var gibi geldi sende hamilelik inşallah
ınsallah arkadasım... ınsallahhh.. =))) hergece dualarımda sızlerde varsınız Rabbım bnm gıbı ısteyen herkese nasıp et dıyorum... duadan baska bısey gelmıyor elımızdenn... umarım gec dollenme olmustur .. ınsallah kanda gızlıyodur ... pztsı tekrar gıdıcem tahlıle.. ınsallah yıne yukselır ...
bu gidişle sen doğurana kadar dua edecem haa
tattım ama sonu hüsran hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?