Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim inşallah olurrrrrrrrrrrrrrrrrrya çok sevindim inan hamişsinizdir inşallah bize dualarınızı eksik etmeyin.....

ben 3. yü yaptırdım 20 ocakta sonuç bekiyorum
hamile var mı ocakta

gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm

üzülme arkadaşım. yola devam. bebekler nezaman geleceklerini bilirlermiş. biz elimizden geleni yapalım. içmeye başlamadıysan folic acid'e de bir an önce başla. yeni umutlar bizi bekler. yıpratma kendini bizim de içimiz yandı buna emin ol.

çok üzüldüm canım, bende senin adına çok umutluydum. Bu seferlik kısmet değilmiş, bebeğin eninde sonunda gelicek inşallah, biraz daha nazlanmak istiyor sadece.

hadi inşallah arkadaşım. peşpeşe sevindirin bizi

sonuç 1.56 çıktı,
testte 5'in altı için gebe değil yazıyor ama sermuh da da olduğu gibi yükselir mi bilemedim.
doktorum muayenedeymiş konuşamadım. ne oldu şimdi anlamadım, iyice allal bullak oldum

canım sen kaçıncı gününde bu testi yaptırmıştın?
benim 13.günde 1.56 çıktıda.

sonuç 1.56 çıktı,
testte 5'in altı için gebe değil yazıyor ama sermuh da da olduğu gibi yükselir mi bilemedim.
doktorum muayenedeymiş konuşamadım. ne oldu şimdi anlamadım, iyice allal bullak oldum

canım evet sonucun negatıf ama bnmde ıkıgunsnra bıraz yukselmıstı adet gormedıgın surece umudun vr canım bnmm Rabbın yuzunuzu guldursun bnm bıdahakı aya nasıpse ıkı gunde bır tekrarla kan tahlılını

canım arkadasım üzülme nedenir allah hayırlısını nasip etsin hepimize inş.

13.gun erken canım 15.gunun gecsın ama oyle yap bosuna yıpranıyoz erken yaptrarak.. sıkma canını yukselır merak etme

doktorum bana 12.günde gel dediği halde ben gene 1 gün daha bekledim canım, ama sizlerde gördüğüm kadarıyla 14. günden önce çağırmıyorlarmış aslında.

baktırıpta belirsiz kalması hiç baktırmamaktan daha zormuş. sen daha iyi anlarsın beni canım

doktorumla konuştum, 1.56 nın dikkate değer olmadığını gebeliğin oluşmadığını söyledi. çok çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…