osun yahu boşver onları veren rabbim bi daha verir kafanı yoormaaaaaa:82::82::82:
allahın rahmetinden ümit kesilmez asla
allahın rahmetinden ümit kesilmez asla
kızlar geldim ...yazdıkalrınızı tek tek okudum.aramıza malesef yeni katılanlar var önce onlara inşallah rabbim yardımcınız olur diyorum.
bu gün aşılamanın 16.günü yarında normal adet günüm..doktor alttan muane etti rahim gayet iyi dedi yumurtlama iyi dedi rahimde kalınlaşma iyi imiş ama rahim biraz daha açık renk olmalıymış o olmamış daha dedi.bua rada ben gündüz idrar testi yaptım yine negatif.akşam dr tutturdu bizde idrara bakalım diye yine negatif .dr hamilesin modunda bakıyor hala adet gelmedi zaten normal tarihide yarın.
şimdi yarın tekrar kan testi istedi...ona göre bakalım duruma dedi...
ben allak bullak ne var nede yok bende anlamadımmm....ilgimdisi kader arkadaşım yine aynı gün sonuç almaya denk geldik.hemen yazıcam ben sonucu alınca.bakalım cümlemize hayırlısı
günaydın kızlar, kanı verdim, 14.30 da sonucu öğrenicem
gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
hadi inşallah arkadaşım. peşpeşe sevindirin bizi
kızlar sonuççççç 15,69 bir gebelik var:)
ama dr kimyasal olabilir dış gebelik olabilir normal gebelikte olabilir dedi..
pzt tekrar test yapılacak eğer orda değer 50 olursa normal dedi...
dayanamıyorum artık elim ayağım tir tir titriyor.....
sonuç 1.56 çıktı,
testte 5'in altı için gebe değil yazıyor ama sermuh da da olduğu gibi yükselir mi bilemedim.
doktorum muayenedeymiş konuşamadım. ne oldu şimdi anlamadım, iyice allal bullak oldum
canım sen kaçıncı gününde bu testi yaptırmıştın?
benim 13.günde 1.56 çıktıda.
13.gun erken canım 15.gunun gecsın ama oyle yap bosuna yıpranıyoz erken yaptrarak.. sıkma canını yukselır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?