Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam arkadaşlar.
bu topiği birkaç gündür takip ediyorum, herkesin heyecanına ortak oluyorum, sonunda ben de üye olmaya karar verdim...
özellikle ilgimdisi ve sermuhun heyecanlarına ortağım çünkü aşılama tarihlerimiz hemen hemen aynı.
ben de 7 ocakta aşılama yaptırdım, ilk aşılamamdı.
doktorum ayın 24 ünde teste gel demesine rağmen dayanamayıp gidip bir klinikte 13. gün test yaptırdım. fakat bu ayrıntılı bir test olmadıgından sadece negatif-pozitif sonucu öğrenmek için yapılmıştı ve sonucum negatifti. değerimi bilmiyorum..
bugün aşılamamın 16. günü ve hala adet de olmadım..ben de sizler gibi kafam allak bullak bekliyorum.
Allah hepimize o güzel duyguyu nasip eder inşallah, er geç olacak, sonucu negatif çıkan arkadaşların morallerini yüksek tutması gerek, stres ,moral çok etkiliyor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz...
herkese bol şans

hosgeldın aramıza , burda moralımızın bozuk olması mumkun degılkii hep destek tam destekk.. sabah adet gordum cok agladım bagıra bagıra smdı gectım annemlere geldımm keyfım yerınde.. tabıkı hayal ettıgım seylerı unutmadım ıcımde uhde kaldı yıne ama hemen adet gordukten 2 saat snra prof bı dr dan randevu aldım ıkıncı asılama ıcın ... elbettekı Rabbım duyucak dualarımızı sende kendıne dıkkat et bn 17.gunde adet oldumm canını sıkma stres yok dedıgın gıbı.. hersey guzel olucak...

canım tesekkur ederım evet yola devam baska bı dr dan randevu aldm bıle salı gunune .... ayrıca Rabbım bı kapıyı kapar bırını acar bılıosunuz gecen hafta ıs buldm basladım bgn ıstedıgım bı ıs vardı adet gordukten yarım saat sonra ıs bası ıcın cagırdılar pztsıı ..... smdı ke ndımı daha ıyı hıssedıyorum Rabbım duyucak sesımızıı.. folıc plus alıyorum gunde 3 tane canım benım korunmayı bıraktıgım ılk aydan berı yanı 1 senedır ama olmayınca olmuyor ıste ama kesınlıkle ıcmeyen arkadaslafr varsa hemen baslasınlar... evet yenı gun yenı umut kısmet degılmıs

kızlar daha topıgımızde hamıs yokk... ay tutulamsıyla yenı yıla gırdık kii ay tutulması kadınları cok etkıler dıyolar daha hıc guzel hamıs haberı duyamadıkkk aklım sermuhta hadı ınsallah bı bebıs haberımız kesınlessın sevınelım surdann... bu ayın bıtmesıne az kaldı subat ayı ıcın ceymmiiiiiii yenı konu acalım burdanda lınkı paylasalım... kızlarrr hepımız ıcın tek tek dualar edıyorumm.. Allahım yanımızda olsunnn...

sağol canımm inşallah bebek vardır..inşallah darısı senizde başına...pzt inşallah güzel haberler veririm...

bence bebiş var tatlım hayırlı olsun olumlu düşün olumlu olsun aramızda ilk güzel haber senden geldi darısı bize gözünüzaydınnnnn

canım hayırlı olsun bence yinede umut var dün bi topiğin linkini attım orda 5 üzeri hamile değeri diyo ama benim dr beni 2 haftanı iyice doldur sonrası test dedi ve önce yaptırma dedi vurulan iğneler beta hcg içerdi için önce yapılan tetstler hamiş gösterir dedi vücut 10günden önce iğneyi atmazmış ama vücuda göre değişir bu bazı 12.gün atar dedi vücuttan dedi o yüzden dolu dolu 2hafta doldur sonra test dedi benim aslında çarşamba doluyo 14.gün ama ben cumartesi gitcem tahlile inşş bebişim vardır duaların benle olsun

Çok üzüldüm canım ama bu üzüntülerimiz bir gün son bulacak inşallah yerini güzel mutluluklara bırakacak.Umudumuzu yitirmeden olana kadar tekrar tekrar deneceğiz.

doktorumla konuştum, 1.56 nın dikkate değer olmadığını gebeliğin oluşmadığını söyledi. çok çok üzgünüm
Ama adet olmadıysan hala bir umut vardır.Eğer yoksa bile durmadan yorulmadan çabalıyacaz inşallah birgün bizde bu mutluluğu tadacağız.

sonuç 1.56 çıktı,
testte 5'in altı için gebe değil yazıyor ama sermuh da da olduğu gibi yükselir mi bilemedim.
doktorum muayenedeymiş konuşamadım. ne oldu şimdi anlamadım, iyice allal bullak oldum

canım çok geçmiş olsun..ben çok forum okudum adet gelene kadar bekle.bak salı benim 0,5 idi cuma (adet günü)15,69 bçyle çok kişi varmış..adet gelmesi lazım.hatta üzerine görme diye bir şey bile var..adet gelene kadar bekle omasada sıkma canını aşılamanın %100 tutacak diye bir şey yok..hepimiz zor günler yaşadım yaşoyoruz..

arkadaşım yapacak bir şey yok benimde lekeler artmaya başladı heralde benimde geliyor..az da olsa bir umut bekliyorum kanama artarsa dr arıyacam...kırmızı kan gelmedi daha hala koyu kahverengi akıntınına rtmış hali gibi...heralde kimyasal gebelikti..

canım sen kaçıncı gününde bu testi yaptırmıştın?
benim 13.günde 1.56 çıktıda.

13.günde 0,5 çıktı benim.ve öğrendiğim kadarıyla pozitifse okey ama negatifse test adet gelene kadar tekrarlanıyor.yani geç çıkabiliyor kanda.salı 0,5 olan değer cuma 15,69 oldu böyle bir çok örnek varmışş..o yüzden dikkatli ol..

canım çoook üzüldüm...insan ne diyeceğini bilemiyor.vakti gelince olur inşallah allaım hayırlısını ve
rsin..........aşılamadan ümidimi kestim artık tutan okadar azki...

canım çoook üzüldüm...insan ne diyeceğini bilemiyor.vakti gelince olur inşallah allaım hayırlısını ve
rsin..........aşılamadan ümidimi kestim artık tutan okadar azki...

inşallah seninki tutar. hatta tutma ihtimalin daha yüksek çünkü daha önce hamileliğin olmuş hem çocuğunda var ..tutmazsa çocuğuna sarılırsın..bizim gibi bomboş değil kucağın..

Çok üzüldüm canım ama bu üzüntülerimiz bir gün son bulacak inşallah yerini güzel mutluluklara bırakacak.Umudumuzu yitirmeden olana kadar tekrar tekrar deneceğiz.

evet canım bnmm.. Rabbım neylerse guzel eyler.. boyle olması gerektıgı ıcın bunları yasıyoruz bızımde kucagımız dolucak,bu sabah adet oldm ıkı saat snra daha ıyı bı dr dan salı gunune randevu aldm yenı gun yenı umutlar kızlarr.. uzulmeyın daha ıyısı olacagı ıcın olmuyodur ıstedıgımız seyler.. hakkımızda hayırlısı =)))) dualarım sızlerle hepımıze =)

canımın iiçi üzülme benide üzüyosun bugün haberlerde duydum kadın 7 defa tüp bebek yaptırmış 8.sinde tutmuş artık umudunu yitirdiği anda hamile kalmış .daha aşılama yaptırdın olmadı diye bu kadar üzülme datlum yaaaaaaaaaaa

sermuhcummm nolur kotu gecıme ıcındennn ıyı dusun ıyı olsun demıyomuyduk hep.. valla bnmde ılk basta kahve rengı akıntı gıbıydı hemen arkasındann kıpkırmızı ve akıntı gıbı parca parca geldı dr umu aradım takıp et bakalım dedı kımyasal mıki dedı snra kesıldı smdı normal adetım gelıyor ama cok agrılııı bnm baska dr a randevu aldm bıle ıkıncı tedavıye... cok sukur Rabbıme kendı aılem yanımda esım bnm herseyımm en buyuk destekcım... cok sukur.... tek eksıgımız bebgımız oda gelıcek gec olsun guc olmasın.

smdı sabahkı halımden ıyıyım canım ınsan ıster ıstemez hayal kırıklıgına ugruyor hevesımız kursagımzda kalıyor ama olucak Rabbım sevdıgı kullarının ıstedıgını hemen yerıne getırmezmıss bu kulum cok guzel dua edıyor bıraz daha guzel sesını duyayım snra yerıne getır dualarını dermıs cebrail'e .... umutsuz olmak yok kızlarrr.. hakkımızda hayırlısıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…