selam arkadaşlar.
bu topiği birkaç gündür takip ediyorum, herkesin heyecanına ortak oluyorum, sonunda ben de üye olmaya karar verdim...
özellikle ilgimdisi ve sermuhun heyecanlarına ortağım çünkü aşılama tarihlerimiz hemen hemen aynı.
ben de 7 ocakta aşılama yaptırdım, ilk aşılamamdı.
doktorum ayın 24 ünde teste gel demesine rağmen dayanamayıp gidip bir klinikte 13. gün test yaptırdım. fakat bu ayrıntılı bir test olmadıgından sadece negatif-pozitif sonucu öğrenmek için yapılmıştı ve sonucum negatifti. değerimi bilmiyorum..
bugün aşılamamın 16. günü ve hala adet de olmadım..ben de sizler gibi kafam allak bullak bekliyorum.
Allah hepimize o güzel duyguyu nasip eder inşallah, er geç olacak, sonucu negatif çıkan arkadaşların morallerini yüksek tutması gerek, stres ,moral çok etkiliyor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz...
herkese bol şans
üzülme arkadaşım. yola devam. bebekler nezaman geleceklerini bilirlermiş. biz elimizden geleni yapalım. içmeye başlamadıysan folic acid'e de bir an önce başla. yeni umutlar bizi bekler.yıpratma kendini bizim de içimiz yandı buna emin ol.
sağol canımm inşallah bebek vardır..inşallah darısı senizde başına...pzt inşallah güzel haberler veririm...
evet canım benım bnm ıcındeaynı bu yazdıkların gecerlı ınan bana bnmde cevremde bu sene bnden snra evlenen butun arkadaslrım ya dogum yaptı yada hamıle kımseyle gorusmuyorum sulaleden kaynanamla olan gunlerımıze gtmıyorum ılaclardan kılo aldm ztn hamıle gıbı gobegm cıktı patavatsız ınsanlar kac aylık olmussun soylemıyosun dıyolar bıktım artık.. Rabbım hepımıze nasıp etsın bnm bıkac kısı dısında kımse bılmıyo asılamamı kaynanam bıle dusun yani...
aynen canım bende o haldeyim benimde kayınvaldem bilmiyo idrar yollarım ilatahaplanmış diyoruz çatlatma iğnemi vurulmaya giderken kırk takla atıyorum ve düşünki biz altlı üstlüyüz geçen gece 12de iğne vaktimdi indiniz çıktınız nere gittiniz başladı ve acayip meraklı insan içine çıkmaktan korkar hale geldik eşimle bebek yapın yaşınız geçiyo kelimesi beni deli ediyo rabbim yardımcımız olsun tez zamanda bebiş versin şu etrafın lafı bitsin artık alaycı cümleler bakışlar son bulsun
doktorum bana 12.günde gel dediği halde ben gene 1 gün daha bekledim canım, ama sizlerde gördüğüm kadarıyla 14. günden önce çağırmıyorlarmış aslında.
baktırıpta belirsiz kalması hiç baktırmamaktan daha zormuş. sen daha iyi anlarsın beni canım
Çok üzüldüm canım ama bu üzüntülerimiz bir gün son bulacak inşallah yerini güzel mutluluklara bırakacak.Umudumuzu yitirmeden olana kadar tekrar tekrar deneceğiz.gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
Ama adet olmadıysan hala bir umut vardır.Eğer yoksa bile durmadan yorulmadan çabalıyacaz inşallah birgün bizde bu mutluluğu tadacağız.doktorumla konuştum, 1.56 nın dikkate değer olmadığını gebeliğin oluşmadığını söyledi. çok çok üzgünüm
sonuç 1.56 çıktı,
testte 5'in altı için gebe değil yazıyor ama sermuh da da olduğu gibi yükselir mi bilemedim.
doktorum muayenedeymiş konuşamadım. ne oldu şimdi anlamadım, iyice allal bullak oldum
gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
canım sen kaçıncı gününde bu testi yaptırmıştın?
benim 13.günde 1.56 çıktıda.
canım çoook üzüldüm...insan ne diyeceğini bilemiyor.vakti gelince olur inşallah allaım hayırlısını vegun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
canım çoook üzüldüm...insan ne diyeceğini bilemiyor.vakti gelince olur inşallah allaım hayırlısını ve
rsin..........aşılamadan ümidimi kestim artık tutan okadar azki...
aynen canım bende o haldeyim benimde kayınvaldem bilmiyo idrar yollarım ilatahaplanmış diyoruz çatlatma iğnemi vurulmaya giderken kırk takla atıyorum ve düşünki biz altlı üstlüyüz geçen gece 12de iğne vaktimdi indiniz çıktınız nere gittiniz başladı ve acayip meraklı insan içine çıkmaktan korkar hale geldik eşimle bebek yapın yaşınız geçiyo kelimesi beni deli ediyo rabbim yardımcımız olsun tez zamanda bebiş versin şu etrafın lafı bitsin artık alaycı cümleler bakışlar son bulsun
soranlara kredı borcumuz var o bıtmeden olmaz korunuyoruz dıyorum borc olup cocuk olunca ozenıp cocuguma bısey alamayınca daha cok uzulurum dıyorm halbukı kredı borcumuz yok kendı evımız mıllette farkındadır tabı ama ne bılıyım bn bole dıyınce demıyolar artk bısey kaynanam ıkı yatıp uc kalkamadınız dıyorr cocugu olan akrabalarmdan bazıları bı bılsen evlat tadı cok baska dıyolar halbukı ıcımde fırtınalar kopuyoo evlat haasretı ıcımı yakıp kavuruyoo kımseyle gorusmemk ıcın gelmek ısteyenlere esım mesaı dıyorum gıtcegım gunler ıcınde kursa yazıldm dıyorum napıyımm Rabbım kucagımızı bos bırakmasınn ...
Çok üzüldüm canım ama bu üzüntülerimiz bir gün son bulacak inşallah yerini güzel mutluluklara bırakacak.Umudumuzu yitirmeden olana kadar tekrar tekrar deneceğiz.
gun benım ıcın cok kotu basladı kızlar... su dakka ıtıbarıyle adet oldum... butun hayallerım yıkıldı... az da olsa bı umut vardı ıcımde ya bebegım bnmleyse dıye... Rabbım duysun sesımızııı..kendımı cok kotu hıssedıyorumm
biz herkesin lafına göre davranmıcaz kızlar istediğimiz zaman istediğimiz şeyleri yapıcaz onlara kafa yormayın elinizden geldiğince gülün geçinsoranlara kredı borcumuz var o bıtmeden olmaz korunuyoruz dıyorum borc olup cocuk olunca ozenıp cocuguma bısey alamayınca daha cok uzulurum dıyorm halbukı kredı borcumuz yok kendı evımız mıllette farkındadır tabı ama ne bılıyım bn bole dıyınce demıyolar artk bısey kaynanam ıkı yatıp uc kalkamadınız dıyorr cocugu olan akrabalarmdan bazıları bı bılsen evlat tadı cok baska dıyolar halbukı ıcımde fırtınalar kopuyoo evlat haasretı ıcımı yakıp kavuruyoo kımseyle gorusmemk ıcın gelmek ısteyenlere esım mesaı dıyorum gıtcegım gunler ıcınde kursa yazıldm dıyorum napıyımm Rabbım kucagımızı bos bırakmasınn ...
arkadaşım yapacak bir şey yok benimde lekeler artmaya başladı heralde benimde geliyor..az da olsa bir umut bekliyorum kanama artarsa dr arıyacam...kırmızı kan gelmedi daha hala koyu kahverengi akıntınına rtmış hali gibi...heralde kimyasal gebelikti..
canımın iiçi üzülme benide üzüyosun bugün haberlerde duydum kadın 7 defa tüp bebek yaptırmış 8.sinde tutmuş artık umudunu yitirdiği anda hamile kalmış .daha aşılama yaptırdın olmadı diye bu kadar üzülme datlum yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?