Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanamam devam ediyor...ama adet kanaması gibi değil daha ama gittikçe arttıyor...her defasında tuvalete gidip geldimi acaba diye bakmaktan fena oldum...ya düşük yapıyorsam ya kimyasal gebelikse ...dış gebelik yaşadım tekrar aynı acılar çok ağır gelir..vucudumda bebeğim olduğunu bilip onu öldürmek çok kötü..ben iç kanama geçirmiştim artık ölüm noktasına geldiğimde bebeğimi almışlardı...onun mezarı bile yok....
eşim duyduğunda o kadar sevindiki aanlatmak imkansız..hamilesin sen diyor...bu arada şehir dışında kayseriye gitti..ben test sonucunu öğrendiğimden beri bu gurbet ellerde yapayalnızım..onun gelmesini bekliyorum gelince boynuna sarılıp ağlamak istiyorum.çok korkuyorum gebelik değilse yani dış gebelikse veya kimyasalsa..dayanmak çok zor...ama rabbim her şeye bir şekilde dayanma gücü veriyor...
varla yok arasında yaşıyormuyorum yoksa diri diri ölüyormuyum bilmiyorum...
dr hemşiresini aradım kanama arttı tesst yaptırayımmı dedi..kadın sen hamilesin bekle adet olsanda dikkate alma diyor ama sağlıklı bir gebelikmi? onun için beklemen gerek diyor...
ben hamileyim ama nasıl ...çığlıklar atarak bağıramayan kimseye hamileyim diyemeyen gözleri dolmuş bir hamile...rabbim sen sabırını ver...

bu yazdıklarına ağladımm..çok feci...

Canım ya inş kanaman düşündüğün gibi kötü bi durum değildir iyiy düşün ne olur öyle kimyasal gebelik falan düşünme eşinin yanında olmaması da kötü olmuş ama yinede maşallah güçlüsün senin için çok dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün

canım benim üzülme ne olur üzülme demek yetersiz biliyorum birbirimizi en iyi yine biz anlarız hepimiz aynı yıkımı yaşadık ama hayt devam ediyor ümidimizi kesmeyelim şubatta yine aynı heyecanları (sonu mutlu biten heyecanları)yaşarız ne güzel demişsin eşimiz yanımızda evliliğimiz mutlu ne yapalım bebişimizde gelir inş

canım dr değiştirmeyi bende düşünüyorum tüp bebek merkezine gideceğim nasıl olsa yaza yine tüp bebek için de oraya gidecektik bu arada bu ay dinlen istersen hemen 2. yimi deneyeceksin biz bu ay dinleneceğiz ilaçlar ağır geliyor zaten kilo aldım şiştim bu arada benim gittiğim dr da çocuğu olmamış 15 yıldır adamcağız evletleklık almış tam 6 defa tüp bebek denemişler ve tutmamış beni en iyi o anlar diye gitmiştim çok iyi davranıyor ama okadar yoğun ki kadın doğum hastanesi olduğu için çok fazla hastası var bide sırada beklerken hamileleri görünce psikolojim bozuluyo kıskançlık değil bu ama bende bi gün eşimle gebelik kontrolüne gelebilecekmiyim diye hevesleniyorum en azından tüp bebek merkezine gidersek herkes bizim gibi insan kendi ile aynı kaderde olanlarla birlite olunca rahatlıyor yalnız olmadığını anlıyor rabbim yardımcımız olsun.

hoşgeldin canım inş sen güzel sonuçlar alırsın günün baya geçmiş bende 6 ocakta yaptırmıştım ilk aşılamamı adet oldum bitti bile:) dediğin gibi stres ve üzüntü yok

bence kendini rahat hisset stres yapma geçmişide unut dış gebeliği falan herzaman aynı şey olacak diye birşey yok bende yaşadım aynı şeyi dış gebelikte bebeğin kalp atışınıda duydum insan kendini suçlu hissediyor ama şunu unutmamak lazım başka bir şans yoktu yoksa anneyi zehirlliyor.herşeyde bir hayır vardır rabbimden umut kesilmez sana tavsiyem allaha dua et ona sığın rabbim büyük

inşallah seninki tutar. hatta tutma ihtimalin daha yüksek çünkü daha önce hamileliğin olmuş hem çocuğunda var ..tutmazsa çocuğuna sarılırsın..bizim gibi bomboş değil kucağın..

benimmeleğim sen ikinci bebek için mi uğraşıyorsun arkadaşım?ne kadar zamandır?

canım yaa. kıyamam sana. lütfen olumlu düşün. bebişin seninle. inanıyoruz biz. korkma.

sermuh onlinesın yazsana bir şeyler. kafan dağılır

bu yazdıklarına ağladımm..çok feci...

kesinlikle katılıyorum. ilk kez duyuyorum ve cok etkilendim.

evet kızlar ... bnde ılk duydugumda cok aglamıstımm ve duyar duymaz da esımı arayıp Allahın sevdıgı kullarındanım heralde cok sukur demıstım... Rabbım buyuk,bı karıncayı bıle yaratamıyoruz.. dua dua dua... okumaktan zarar geldıgı ne zaman duyulmus kızlarr , ınanclı ınsanlarız Allah'a sıgınıcaz ve ıstıycez sureklı.. hakkımızda hayırlısıysa olucak zamanı gelınce...

kanama gittikçe kırmıya dönüyor hadi hayırlısı...ama yinede sigara içmden yatıyorum...çok yoğun bir kanama değil...adet belirtileri yokk...
çok canım sıkılıyor face de okey oynuyorum.rüyamda okey taşları diziyorum..:)ama vakit kolay geçiyor..birde iyi bir fotoğraf arşivim var onlara bakıyorum...vakit geçiriyorum işte öyle....birde gürme öneriyor diye bir bölüm var orda yemek tarifleri okudum miflöy hamurundan yapılan değişik şeyler vardı onlardan yaptım...tahinli filan çok güzel oldu şimdi yiyecemm..tavsiye ederim...

tabıkı uzulmemek ımkansızz.. Allahtan ümit kesılmez,ınsallah kucagımız dolucak bırgun =))) umutlu olmak zorundayız..

dr. degıstırcegım ıcın canım zaten butun testlerımı sıfırlıycak guatr,hormon kanal fılmı.. vs.. ztn bı ayı bulcak canım .. bnde cok kılo aldm o yuzden bıraz sıkayım dıyorum kendımı dıyete basladım bıle bgn =))) umudunu kaybetme tabıkıı elbet bırgun bızde guzel guzel hamıs kıyafetlerımızı gıyıp esımızı de kolumuza takıp bı guzel suslenıp dr.umuza gıdıcezz .. bnm bu baslıycagım dr ızmırdekı bır numaralı ısım unıversıte ve ssk hastanesının tup bebek baskanıı ve turkıyede odullerı vr cok tecrubelı ve bnm teyzemın tup bebek tedavısını yapan ve bızı ıkızlerımıze kavusturan dr.umuz.. bnde bu yuzden bırazda senın gıbı dusundugumden tup bebek merkezınde ılk asılamamı yaptırmıstım buda oyyle oluak ozel muayenesıne gıdıcem ama btn tahlılller ssk da olucak cok cok avantajlıı... keske bu dr.a gelebılsen duydum bn manısadan aydından denızlıden balıkkesırden gelenler vr.. ha nıye bunu yazdım burdan bızım vasıtamızla belkı ızmırde yasaynlar varsa dr fıkrı olsun dıye soyledım..

benim de bugun folic acid'im bitti. fakat grip oluyorum cunku bogazim kasiniyor ve burnum akmaya basladı ilaç da alamıyorum. karnım bi ağrıyor bi ağrımıyor ama 15 dk da bir çişe gidiyorum. göğüslerim dün kocamandı dedim geliyo kırmızılar bugun ağrısı da geçmiş şaşırdım. cuma gelsin artık kurdeşen dökücem kızlar. sabredemiyorum. öffff ne zor yollar bunlar

ay canım bnmm ınan bana bugun adet olduktan snra kendımden gectım artk aklım hep sendeydı... guzel haberlerını duymak ıcın heycanlanıyoruz hepımızz.. umutsuz olmak yok.. ınsallah guzel seyler olucak bır gun daha bıttıı pztsıye az kaldı gun dogmadan neler dogar.. sıkam canını once kendın ınan bebısıne o da annesıne gelsın bı an once.. ohhhh afıyett olsnn ıyı yapmıssın kafan dagılır

sakın ıhmal etme yrn nobetcı eczane bulamazsanda pztsı engec hemen al.. bn ılk asılama oldugum gun acaıp grıptım cok oksuyodum ki bnce oksurdugum ıcınde tutmamıs olabılır dıyorum kısmet tabı en basta ama... ınsan dusunuyo acaba oksurukten olabılırmı dıye.. Allah Allah bu yazdıkların cıse gtmeler agrının gecmesı vs.. guzel seyler .... Rabbımden sabır ıste tespıh cek sukrett burdan bıze yazzz dedıkodu yapalımm =))))) zor yollar canım ama gecıcek gunler

folik asit kullanmadım ben..daha önce kullanmıştım midemi bulandırdı.yutamıyorum o hapı..dr sormadım oda bir şey demedi...gebelik olursa başlarım kullanmaya zaten 8 senedir kullansam:))folik asit ağacı çıkardı heralde..tuvalete sık çıkmak gebelik belirtisi diye biliyorum hadi hayırlısı: göğüslerim benim adete son 1 hafta kalana kadar çok şişti sonra biraz rahatladı şimdi sadece elleyince dipleri acıyor..benim birde migrenimm var Allahtan tutmadı:)
bu kadar sıkıntıya kurdeşen dökmediysek bize haytta bir şey olmaz:)))

aldım folic acidimi içtim, onu yazmayı unutmuşum tabii, özür.:44: ben dinlememeye çalışıyorum kendimi. biraz da kırmızılara hazırlamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye malum kırıldı direncim:2: siz canlarım üzüldünüz gözümün önünde. bugun çamaşır asıyodum başladı karın ağrım evet dedim bilge olmadı kızım. ama tüm gün kontrol ettim var olan azıcık akıntım da azaldı. resmen direniyorum umuda kapılmamak için. ben de böyle bir yol buldum.

bi de bugun ilk korunmasız ilişkisinde hamile kalan bi dostumla tel.de konuştum. sen nasıl anlamıştın dedim "göğüs uçlarımın rengi koyulaşmıştı" dedi. adetine 3 gün kala idrar testi yapmış çıkmış. biz kaç yıldır deniyoruz. salak bana diyor ki keşke ben de azıcık deneseydm de olsaydı. kıymet bilmiyor işte.bu bahsettiğim kişiyi ve haylaz oğlunu çok sevmesem nasıl delirirdim, nasıl kızardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…