smdı sabahkı halımden ıyıyım canım ınsan ıster ıstemez hayal kırıklıgına ugruyor hevesımız kursagımzda kalıyor ama olucak Rabbım sevdıgı kullarının ıstedıgını hemen yerıne getırmezmıss bu kulum cok guzel dua edıyor bıraz daha guzel sesını duyayım snra yerıne getır dualarını dermıs cebrail'e .... umutsuz olmak yok kızlarrr.. hakkımızda hayırlısıı...
kanamam devam ediyor...ama adet kanaması gibi değil daha ama gittikçe arttıyor...her defasında tuvalete gidip geldimi acaba diye bakmaktan fena oldum...ya düşük yapıyorsam ya kimyasal gebelikse ...dış gebelik yaşadım tekrar aynı acılar çok ağır gelir..vucudumda bebeğim olduğunu bilip onu öldürmek çok kötü..ben iç kanama geçirmiştim artık ölüm noktasına geldiğimde bebeğimi almışlardı...onun mezarı bile yok....
eşim duyduğunda o kadar sevindiki aanlatmak imkansız..hamilesin sen diyor...bu arada şehir dışında kayseriye gitti..ben test sonucunu öğrendiğimden beri bu gurbet ellerde yapayalnızım..onun gelmesini bekliyorum gelince boynuna sarılıp ağlamak istiyorum.çok korkuyorum gebelik değilse yani dış gebelikse veya kimyasalsa..dayanmak çok zor...ama rabbim her şeye bir şekilde dayanma gücü veriyor...
varla yok arasında yaşıyormuyorum yoksa diri diri ölüyormuyum bilmiyorum...
dr hemşiresini aradım kanama arttı tesst yaptırayımmı dedi..kadın sen hamilesin bekle adet olsanda dikkate alma diyor ama sağlıklı bir gebelikmi? onun için beklemen gerek diyor...
ben hamileyim ama nasıl ...çığlıklar atarak bağıramayan kimseye hamileyim diyemeyen gözleri dolmuş bir hamile...rabbim sen sabırını ver...
sermuhcummm nolur kotu gecıme ıcındennn ıyı dusun ıyı olsun demıyomuyduk hep.. valla bnmde ılk basta kahve rengı akıntı gıbıydı hemen arkasındann kıpkırmızı ve akıntı gıbı parca parca geldı dr umu aradım takıp et bakalım dedı kımyasal mıki dedı snra kesıldı smdı normal adetım gelıyor ama cok agrılııı bnm baska dr a randevu aldm bıle ıkıncı tedavıye... cok sukur Rabbıme kendı aılem yanımda esım bnm herseyımm en buyuk destekcım... cok sukur.... tek eksıgımız bebgımız oda gelıcek gec olsun guc olmasın.
sermuhcummm nolur kotu gecıme ıcındennn ıyı dusun ıyı olsun demıyomuyduk hep.. valla bnmde ılk basta kahve rengı akıntı gıbıydı hemen arkasındann kıpkırmızı ve akıntı gıbı parca parca geldı dr umu aradım takıp et bakalım dedı kımyasal mıki dedı snra kesıldı smdı normal adetım gelıyor ama cok agrılııı bnm baska dr a randevu aldm bıle ıkıncı tedavıye... cok sukur Rabbıme kendı aılem yanımda esım bnm herseyımm en buyuk destekcım... cok sukur.... tek eksıgımız bebgımız oda gelıcek gec olsun guc olmasın.
selam arkadaşlar.
bu topiği birkaç gündür takip ediyorum, herkesin heyecanına ortak oluyorum, sonunda ben de üye olmaya karar verdim...
özellikle ilgimdisi ve sermuhun heyecanlarına ortağım çünkü aşılama tarihlerimiz hemen hemen aynı.
ben de 7 ocakta aşılama yaptırdım, ilk aşılamamdı.
doktorum ayın 24 ünde teste gel demesine rağmen dayanamayıp gidip bir klinikte 13. gün test yaptırdım. fakat bu ayrıntılı bir test olmadıgından sadece negatif-pozitif sonucu öğrenmek için yapılmıştı ve sonucum negatifti. değerimi bilmiyorum..
bugün aşılamamın 16. günü ve hala adet de olmadım..ben de sizler gibi kafam allak bullak bekliyorum.
Allah hepimize o güzel duyguyu nasip eder inşallah, er geç olacak, sonucu negatif çıkan arkadaşların morallerini yüksek tutması gerek, stres ,moral çok etkiliyor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz...
herkese bol şans
kanamam devam ediyor...ama adet kanaması gibi değil daha ama gittikçe arttıyor...her defasında tuvalete gidip geldimi acaba diye bakmaktan fena oldum...ya düşük yapıyorsam ya kimyasal gebelikse ...dış gebelik yaşadım tekrar aynı acılar çok ağır gelir..vucudumda bebeğim olduğunu bilip onu öldürmek çok kötü..ben iç kanama geçirmiştim artık ölüm noktasına geldiğimde bebeğimi almışlardı...onun mezarı bile yok....
eşim duyduğunda o kadar sevindiki aanlatmak imkansız..hamilesin sen diyor...bu arada şehir dışında kayseriye gitti..ben test sonucunu öğrendiğimden beri bu gurbet ellerde yapayalnızım..onun gelmesini bekliyorum gelince boynuna sarılıp ağlamak istiyorum.çok korkuyorum gebelik değilse yani dış gebelikse veya kimyasalsa..dayanmak çok zor...ama rabbim her şeye bir şekilde dayanma gücü veriyor...
dr hemşiresini aradım kanama arttı tesst yaptırayımmı dedi..kadın sen hamilesin bekle adet olsanda dikkate alma diyor ama sağlıklı bir gebelikmi? onun için beklemen gerek diyor...
ben hamileyim ama nasıl ...çığlıklar atarak bağıramayan kimseye hamileyim diyemeyen gözleri dolmuş bir hamile...rabbim sen sabırını ver...
inşallah seninki tutar. hatta tutma ihtimalin daha yüksek çünkü daha önce hamileliğin olmuş hem çocuğunda var ..tutmazsa çocuğuna sarılırsın..bizim gibi bomboş değil kucağın..
bu yazdıklarına ağladımm..çok feci...
bu yazdıklarına ağladımm..çok feci...
kesinlikle katılıyorum. ilk kez duyuyorum ve cok etkilendim.
canım benim üzülme ne olur üzülme demek yetersiz biliyorum birbirimizi en iyi yine biz anlarız hepimiz aynı yıkımı yaşadık ama hayt devam ediyor ümidimizi kesmeyelim şubatta yine aynı heyecanları (sonu mutlu biten heyecanları)yaşarız ne güzel demişsin eşimiz yanımızda evliliğimiz mutlu ne yapalım bebişimizde gelir inş
canım dr değiştirmeyi bende düşünüyorum tüp bebek merkezine gideceğim nasıl olsa yaza yine tüp bebek için de oraya gidecektik bu arada bu ay dinlen istersen hemen 2. yimi deneyeceksin biz bu ay dinleneceğiz ilaçlar ağır geliyor zaten kilo aldım şiştim bu arada benim gittiğim dr da çocuğu olmamış 15 yıldır adamcağız evletleklık almış tam 6 defa tüp bebek denemişler ve tutmamış beni en iyi o anlar diye gitmiştim çok iyi davranıyor ama okadar yoğun ki kadın doğum hastanesi olduğu için çok fazla hastası var bide sırada beklerken hamileleri görünce psikolojim bozuluyo kıskançlık değil bu ama bende bi gün eşimle gebelik kontrolüne gelebilecekmiyim diye hevesleniyorum en azından tüp bebek merkezine gidersek herkes bizim gibi insan kendi ile aynı kaderde olanlarla birlite olunca rahatlıyor yalnız olmadığını anlıyor rabbim yardımcımız olsun.
kanama gittikçe kırmıya dönüyor hadi hayırlısı...ama yinede sigara içmden yatıyorum...çok yoğun bir kanama değil...adet belirtileri yokk...
çok canım sıkılıyor face de okey oynuyorum.rüyamda okey taşları diziyorum..:)ama vakit kolay geçiyor..birde iyi bir fotoğraf arşivim var onlara bakıyorum...vakit geçiriyorum işte öyle....birde gürme öneriyor diye bir bölüm var orda yemek tarifleri okudum miflöy hamurundan yapılan değişik şeyler vardı onlardan yaptım...tahinli filan çok güzel oldu şimdi yiyecemm..tavsiye ederim...
kanama gittikçe kırmıya dönüyor hadi hayırlısı...ama yinede sigara içmden yatıyorum...çok yoğun bir kanama değil...adet belirtileri yokk...
çok canım sıkılıyor face de okey oynuyorum.rüyamda okey taşları diziyorum..:)ama vakit kolay geçiyor..birde iyi bir fotoğraf arşivim var onlara bakıyorum...vakit geçiriyorum işte öyle....birde gürme öneriyor diye bir bölüm var orda yemek tarifleri okudum miflöy hamurundan yapılan değişik şeyler vardı onlardan yaptım...tahinli filan çok güzel oldu şimdi yiyecemm..tavsiye ederim...
benim de bugun folic acid'im bitti. fakat grip oluyorum cunku bogazim kasiniyor ve burnum akmaya basladıilaç da alamıyorum. karnım bi ağrıyor bi ağrımıyor ama 15 dk da bir çişe gidiyorum. göğüslerim dün kocamandı dedim geliyo kırmızılar bugun ağrısı da geçmiş şaşırdım. cuma gelsin artık kurdeşen dökücem kızlar. sabredemiyorum. öffff ne zor yollar bunlar
benim de bugun folic acid'im bitti. fakat grip oluyorum cunku bogazim kasiniyor ve burnum akmaya basladıilaç da alamıyorum. karnım bi ağrıyor bi ağrımıyor ama 15 dk da bir çişe gidiyorum. göğüslerim dün kocamandı dedim geliyo kırmızılar bugun ağrısı da geçmiş şaşırdım. cuma gelsin artık kurdeşen dökücem kızlar. sabredemiyorum. öffff ne zor yollar bunlar
sakın ıhmal etme yrn nobetcı eczane bulamazsanda pztsı engec hemen al.. bn ılk asılama oldugum gun acaıp grıptım cok oksuyodum ki bnce oksurdugum ıcınde tutmamıs olabılır dıyorum kısmet tabı en basta ama... ınsan dusunuyo acaba oksurukten olabılırmı dıye.. Allah Allah bu yazdıkların cıse gtmeler agrının gecmesı vs.. guzel seyler .... Rabbımden sabır ıste tespıh cek sukrett burdan bıze yazzz dedıkodu yapalımm =))))) zor yollar canım ama gecıcek gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?